Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ναι μωρε.. καλα θα 'ναι! Δεν παραπονιεμαι, ετσι κι αλλιως ηθελα πολυ μια δουλιτσα.. Να μη ζηταω ολη την ωρα απο τους αλλους, να μπορω να βγω μεχρι το φουρνο χωρις να πρεπει να μου αφησει ο Βασιλης ψιλα απο την προηγουμενη.. Να νιωσω λιγακι πιο ανεξαρτητη οσο να πεις!

Ασε που και η Μαρω δεν θα μενει πολλες ωρες χωρις τη μαμα της! 7 ωρες την εβδομαδα.. ψιλοπραγματα!

Παω να την ξυπνησω να φυγουμε! Θα τα πουμε ξανα το βραδακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας ρε κοριτσακια.. Παλι εδω βολοδερνω..

Το Μαρακι ειχε κατι νευρα χαλια το απογευμα.. Δεν το αδικω ομως.. Τα δοντια της μολις σκασανε (τα κατω πισω - πισω) και σε ορισμενα σημεια ειχε καποιες σταγονες αιμα. Τη λυπηθηκε η ψυχη μου!

Γυρισαμε στο σπιτι, εφαγε το γιαουρτι της και μετα ξεκινησε η απελπισια.. Εκλαιγε χωρις να υπαρχει -φαινομενικος- λογος, ηθελε συνεχεια αγκαλια, της εφταιγαν ολα.. Με τσιμπαγε, μου τραβουσε τα μαλλια, ενα ματσο χαλια.. Στο τελος αναγκαστηκα να τη βαλω απο τις 9 για υπνο γιατι δεν την παλευαμε διαφορετικα καμμια απο τις δυο μας!

Εξω να ειναι ακομα μερα και το Μαρακι να ειναι στο κρεβατι του.. Στεναχωρηθηκα πολυ..! Τελος παντων,μη σας φορτιζω κι εσας! Παω να φτιαξω κανενα τοστακι να φαω!

Φιλια πολλα σε ολες σας!!!

gM4vp2.png

kalimera μανουλες και καλη μας εβδομαδα!

μαρακι να σας ζησει η ιφιγενεια, ευχομαι οι μηνες που θα ρθουν να ναι ακομα ωραιοτεροι!

φαιη μπραβο για τη δουλεια μονο καλο θα σου κανει θα ξεφευγεις απ του τα σπιτιου και θα χεις και τα δικα σου χρηματα!κ ο αντωνης θα ξεκινησει μαλλον απο αυριο δουλεια οχι κατι σπουδαιο σε εταιρεια δημοσκοπησεων θα παει αλλα κατι ειναι κ αυτο.

πηρα σημερα τηλ στο σταθμο που ειχαμε κανει αιτηση και μας ειπαν αυριο η μεθαυριο θα βγουν τ αποτελεσματα(γιωτουλα να το χεις κ εσυ υπ οψη σου;))μακαρι να μας πηραν!κατα τ αλλα περασαμε ενα ησυχο σκ χθες την κρατησε την ελισαβετ η μαμα μου κ εμεις πηγαμε για καφεδακι.σημερα εχουμε εμβολιο τ απογευμα κ ως συνηθως εχω αγχος οχι για το εμβολιο βεβαια αλλα για το ζυγισμα:?.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

πηρα σημερα τηλ στο σταθμο που ειχαμε κανει αιτηση και μας ειπαν αυριο η μεθαυριο θα βγουν τ αποτελεσματα(γιωτουλα να το χεις κ εσυ υπ οψη σου;))μακαρι να μας πηραν!

Ναι ναι...καλα που μου το θυμησες,το ειχα ξεχασει!!!!

Αντε κ καλη μας επιτυχια!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια!

Σοφακι ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις! Θα περιμενουμε νεα σας το απογευματακι! Εμεις εχουμε εμβολιο τον Οκτωβριο (την 4η δοση της διφθεριτιδας - τετανου - κοκυτη) και θελω να πιστευω πως δεν θα χρειαστει να παμε νωριτερα (πραγματικα θελω να το πιστευω αυτο ομως!)

Γιωτα καλη επιτυχια στους παιδικους (οπως και στη Σοφια).

Εμεις μεχρι στιγμης εχουμε ηρεμια - ταξη και ασφαλεια! Ο Βασιλης δουλευει 12 το βραδυ με 6 το πρωι κι ετσι σημερα εχω αρκετη βοηθεια!!

Αυτα προς το παρον! Θα τα πουμε κι αργοτερα!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα και Σοφία καλή τύχη με τους παιδικούς σταθμούς :D

Φαίη άσε το Φιτσιάλο να κάνει διακοπές με την ησυχία του ο άνθρωπος, τι να τον κάνεις πριν τον Οκτώβριο; :lol::lol::roll::roll:

Οι υπόλοιπες που είστε;

Από δω όλα καλά. Να σας ρωτήσω...μπορεί από την ηλικία της Ιφιγένειας να φανεί ο σωματότυπος ενός ανθρώπου; γιατί μου φαίνεται ότι αυτή θα είναι παχουλούλα :rolleyes: Έχει μάγουλα, προγούλι, μπράτσα και μπουτάκια με δίπλες :)

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι ασε την Ιφιγενεια ησυχη!!!!!!!!! Οταν ημουν βρεφακι ημουν τοσο κοκκαλιαρικο που ολοι ελεγαν πως σιγουρα εχω την "κακια αρρωστια".. Μεγαλωνοντας δε, οταν με κυνηγαγε η γιαγια μου στην πλατεια του χωριου για να φαω μια κουταλια αυγο, ολοι σιγοψυθυριζαν "το κακομοιρο, το χτικιο εχει"!

Δες με 20 χρονια αργοτερα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν το παρουμε λοιπον με αυτη τη λογικη, εγω τωρα θα επρεπε να ειμαι next top model κι οχι να με παιρνανε για σημαδουρα στη θαλασσα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρωτα και το Φιτσιαλο, τα ιδια θα σου πει (αλλα ελπιζω να μην φερει εμενα για παραδειγμα μιας και με ξερει απο τοτε :lol::lol::lol::lol::lol:)

Να 'σαι καλα ρε Μαρακι, μου εφτιαξες τη μερα!!!

gM4vp2.png

Α! Και περιττο να σου πω πως με προτιμουσε τοσο αδυνατο μωρο και επειτα παιδι ο Φιτσιαλος.. (Και πολυ καλα εκανε)..

Αφου οταν ζυγιζουμε τη Μαρια στο ιατρειο του με κοιταει και λεει "μην την ταϊζεις αλλο".. Προφανως φοβαται πως εχει τα γονιδια μου το παιδι και θα ξεχειλωσει στο μελλον!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δε βαραω Μαρακι μου! Μην αγχωνεσαι, ετσι κι αλλιως ουτε εσυ αλλα ουτε και ο Διονυσης εχετε θεμα με το βαρος σας οποτε πολυ πιθανο ειναι να ακολουθησουν και τα παιδια σας τον ιδιο δρομο..

Ασε το αγχος σε εμενα που θα πρεπει να βαλω φρενο στη Μαρια για να μην καταληξει σαν εμενα στο μελλον! Βεβαια για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να βαλω φρενο σε εμενα (δεν ειναι δυνατον να ταϊζω καροτα το παιδι κι εγω να τσακιζω πιτογυρα -με πιανεις φανταζομαι- ;)). Οποτε χαλαρωσε και ασε τη φαγανουλα σου να το χαρει!

Πλακα - πλακα ειναι ψηλο μωρακι ε? Θα γινει αυτη μια διμετρη και μετα θα διαβαζουμε τις "ανησυχιες" περι σωματοτυπου και θα γελαμε με τις ωρες!!! ;)

gM4vp2.png

... Θα γινει αυτη μια διμετρη και μετα θα διαβαζουμε τις "ανησυχιες" περι σωματοτυπου και θα γελαμε με τις ωρες!!! ;)

Αν πάρει από τη γιαγιά μου (ύψος 1,80) μπορεί όντως να γίνει δίμετρη, αλλά τότε μάλλον θα γίνει και τρίφυλλη (ντουλάπα), γιατί η γιαγιά μου ζύγιζε 95 κιλά :mrgreen:

Ε ρε γέλια που θα κάνουμε :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Ευχαριστώ. Ρώτησα και τον γυναικολόγο μου για τον παιδίατρο που μου είπες και μου είπε πολύ καλά λόγια κι εκείνος. Τελικά ο γυναικολόγος μου είναι πολύ άνετος. Εγώ ντρεπόμουνα να του πω πως η μπέμπα μου κλαίει όταν βλέπει τον παιδίατρο που μου σύστησε (λες και φταίει κανείς!!!!!!!) και μόλις του το είπα πως σκέφτομαι να αλλάξω για το λόγο αυτό , μου απάντησε ''να κάνεις αυτό που σε κάνει να νοιώθεις πιό καλά για το μωρό''. Σούπερ. Πολύ τον πάω. ΚΑι πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Καλως μας ηρθες tamila!! Να σου ζησει το μωρακι σου!

Εγω, οπως επισης και η Σοφια (elisabeth) αλλα και η Μαρια (DEMS) εχουμε παιδιατρο τον Ιωαννη Φιτσιαλο. Εχει ιατρειο στην Ηλιουπολη και ειναι πολυ καλος γιατρος!

Τα στοιχεια του ειναι τα παρακατω:

ΔΡ Ιωαννης Γ. Φιτσιαλος

Παιδιατρος - Επιστημονικος συνεργατης Α' παιδιατρικης κλινικης πανεπιστημιου Αθηνων

Ιατρειο: Στ. Σαραφη 24 & Χρ. Σμυρνης, 16345 - Ηλιουπολη

Τηλ. Κινητο: 6977-916.610

Ιατρειου: 210 97.50.477

Οικιας: 210 89.57.766

Ελπιζω αν τελικα τον προτιμησεις κι εσυ, να μεινεις ικανοποιημενη! Βεβαια κι εμενα η μικρη μου οταν τον βλεπει κλαιει με μαυρο δακρυ αλλα εγω προσωπικα δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!!

Σοφακι τι το 'θελες να μας το πεις πως λειπει ο Φιτσιαλος??? Τωρα νιωθω ανασφαλεια!!! :lol::lol::lol: Το εμβολιο ποτε θα το κανετε τωρα? Τον πηρες κανενα τηλεφωνο?

Ειρηνη που εισαι?????? Περιμενουμε νεα!!

καλησπερα κοριτσακια!

γυρισαμε απ τον παιδιατρο και τα νεα μας δεν ειναι πολυ καλα...πεσαμε σε ολες τις καμπυλες κατω απ το 3%...μας ειπε να κανουμε γονιδιακο ελεγχο για κοιλιοκακη κ αναλογως το αποτελεσμα θα συνεχισουμε με ορμονολογικες εξετασεις.δεν τον ανησυχει λεει το βαρος που ειναι στασιμο οσο το υψος...να φρικαρω τωρα η μετα?:confused:ακομα και θετικη να ναι η εξεταση δεν ειναι κατι τραγικο, νομιζω απλα αποκλειεις καποιες τροφες με γλουτενη απ τη διατροφη εμενα αλλο μ ανησυχει...μη βρεθει τιποτε χειροτερο που να σχετιζεται με νοητικη υστερηση...αυτο ειναι το αγχος μου...ισως υπερβαλλω αλλα μεχρι να κανω ολες τις εξετασεις ολα περνουν απ το μυαλο μου...τον ειδα κ αυτον ψιλοαγχωμενο και εκει φρικαρα τελειως..ουτε το εμβολιο που καναμε το σημειωσε ουτε κανονισαμε το επομενο...τι να πω αυριο θα κανω την εξεταση ελπιζω να ναι ολα καλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια,

βρε Σοφία σίγουρα είναι τόσο σοβαρό που δεν πήρε βάρος και ύψος η Ελισάβετ; Δεν ξέρω...μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και αγχώνεσαι άδικα βρε παιδί μου. Άσε να κάνετε την εξέταση που σας είπε ο Φιτσιάλος πρώτα...(η νοητική υστέρηση από που προκύπτει, έχει σχέση με τη σωματική ανάπτυξη; ) Εύχομαι να είναι όλα καλά και να ηρεμήσεις :)

Tamila ο Φιτσιάλος, εκτός ότι είναι πολύ καλός γιατρός, είναι πολύ τρυφερός με τα παιδιά. Τους μιλάει, τα καλοπιάνει.

Οι υπόλοιπες που είστε; τελικά υπολειτουργούμε το καλοκαίρι ή μου φαίνεται;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...