Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερες και απο εμενα! Οπως εχω ηδη πει εγω μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη. Αν θελετε να το κανουμε οπως και την αλλη φορα, παλι δεν εχω προβλημα. Στις 17:30 δεν ειχαμε πει? Αν δεν βολευει καποια, ας προτεινει εκεινη καποια ωρα.

Τωρα σε ο,τι αφορα τη μικρη μου, αν θελετε μπορω να τη φερω για κανενα 5λεπτο να τη δειτε και να σας δει και μετα να την παω στο αυτοκινητο και να την παρει ο αντρας μου να φυγουνε. Και λεω κανενα 5λεπτο (μονο) γιατι δεν θα καθησει παραπανω... Θα αρχισει τις Ταρζανιες!! :lol:

Εμενα παντως δεν με πειραζει να ειναι αλλα παιδακια στη συναντηση! Απλα εγω δεν μπορω να κρατησω τη μικρη πανω απο 5 λεπτα! Τους λογους σας τους εχω πει! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου επειδη το ξανθο εχει ποτισει και δε θυμαμαι τον δρομο πολυ πιθανο να σε παρω τηλεφωνο να μου τον θυμησεις......

Δεν ξερω αν θα ειμαι στην ωρα μου,αναλογως τι ωρα θα ξυπνησει ο αντρακος μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαίη μου επειδη το ξανθο εχει ποτισει και δε θυμαμαι τον δρομο πολυ πιθανο να σε παρω τηλεφωνο να μου τον θυμησεις......

Δεν ξερω αν θα ειμαι στην ωρα μου,αναλογως τι ωρα θα ξυπνησει ο αντρακος μου!!!!

Χαχαχαχα! Δεν φταιει το ξανθο Γιωτα μου.. Τα παιδακια μας φταινε!! Οποτε θελεις παρε! Παω να το βαλω να φορτισει γιατι ειχε κλεισει απο μπαταρια!!:P

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!συμφωνω με την ωρα 5.30 ειναι μια χαρα!θα χαρω πολυ να δω κ τα μωρακια σας!

εμας μας εκανε καλο καψονι η μικρη χθες το βραδυ.τη ταισα στις 12 την αλλαξα την κοιμησα-αγκαλια παντα-την βαζω στο λικνο κοιμαται κ 2 παρα ξυπναει κ αρχιζει τη γκρινια.της δινω πιπιλα τιπτ τη βγαζει κ κλαει.τη παιρνω αγκαλια κανει κακακια την αλλαζω τη ξανακοιμιζω τη βαζω στο λικνο παλι ξυπναει.αυτο εγινε 4 φορες.τελικα κοιμηθηκε στις 3 και.ξυπνησε στις 8μιση τη ταισε ο αντρας μου κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10.επειδη ομως νυσταζα τη παρα στο κρεβατι μας και τη ξανακοιμησα μεχρι τις 12.

ωχ παλι κλαιει γμτ!τα λεμε αργοτερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι δε θα σε παρω τωρα....λιγο πριν ερθω γιατι κ τωρα να μου τα πεις μεχρι μεθαυριο.....παει το ξεχασα ηδη!!!!!

Και μετα λες για το ξανθο... Τι να πω κι εγω που ειμαι καστανη??:rolleyes:

Τωρα το ειδα, νομιζα πως με επαιρνες και γι' αυτο σου εστειλα το μηνυμα στο κινητο. Γραψε ακυρο..

Εριξα εναν τσακωμο τρικουβερτο! Μετρησα την πιεση μου κι εχω 17 (μεγαλη) και 10 (μικρη).. Αντε να μην πω καμμια βαρια κι ασηκωτη με τα ζωα!:mad:

gM4vp2.png

φαιη τι εγινε καλε κ σου ανεβηκε ετσι η πιεση?με ποιους τσακωθηκες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ρε κοριτσια ετσι και κοιταξετε στο προφιλ μου στο facebook εγραφα καποια στιγμη πως θα παω για ψωνια (και συγκεκριμενα για χαλι και κουρτινα της μπουμπους!). Πηγα λοιπον σε ενα κ!@#μαγαζο εδω, στην περιοχη μου γιατι μου αρεσει να υποστηριζω τα συνοικιακα μαγαζακια (τρομαρα να μου ερθει). Αγορασα εκεινη την ημερα το χαλι και παρηγγειλα και την κουρτινα αλλα της την πληρωσα για να την παραλαβω οταν θα την ειχε ραψει και να μην την πληρωνω αργοτερα. Ηθελα να την εχω πληρωμενη γιατι εγω οταν πιανω λεφτα στα χερια μου τα ξοδευω αλογιστα και δεν ηθελα να ρεζιλευτω τωρα για μια κουρτινα. Μεγαααααλο λαθος... Περα του οτι η γρια με κοροϊδευε και με πηγαινε απο μερα σε μερα, μετα αρχισε να με παιρνει τηλεφωνα και να μου λεει "Κυρια Ρουσακου εχασα το δελτιο, ποσα μετρα την θελετε τελικα?" ή "Κυρια Ρουσακου τι κονταρι εχετε για να ραφτει αναλογως και η κουρτινα".. Να μην σας τα πολυλογω, με παιρνει τηλεφωνο σημερα και μου λεει ειναι ετοιμη, ελατε να την παρετε! Παω απο εκει και τι να δω? Κουρτινα σε χαλια υφασμα (καμμια μα καμμια σχεση ομως με αυτο που ειχα διαλεξει αλλα και της ειχα πληρωσει) και ραμμενη για να μπει σε κονταρι μπανιου.. :shock::shock::shock::shock::shock: Με το που παω λοιπον να της πω πως αυτη δεν ειναι η κουρτινα που ζητησα, μου εξαπολυει μια επιθεση... Αλλο πραγμα! Τα πηρα κι εγω κρανιο κι αρχισα τα δικα μου τα "Πυργιωτικα" (Αναλυτικα θα σας τα πω απο κοντα γιατι αν τα γραψω εδω θα φαω σιγουρα ban). Κραταγα και τη Μαρια αγκαλια και να την κοιταει η Μαρια, να τρεμει το κεφαλακι της (οπως οταν νευριαζουμε πολυ) και να της φωναζει νταντα, νταντα!! Τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω και βγαινοντας απο το μαγαζι μου λεει "Εγω σας εδωσα 130 πισω αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειχατε δωσει λιγοτερα.." Την κοιταω κι εγω με ενα υφος (που θα σας το κανω κι αυτο απο κοντα) και της λεω Πες το μου κι αυτο! Και φυσικα φευγοντας απο το μαγαζι, ειπα δυνατα στον Βασιλη (για να το ακουσει η κ!@#γρια) και πολυ ειρωνικα εννοειται "Αγαπη μου πολυ ωραιο μαγαζι! Να το συστησουμε και σε αλλους!"

Αντε τρεχα παλι να βρεις κουρτινα για το παιδικο δωματιο.. Ξερετε κανενα καλο μαγαζι βρε κοριτσια?

gM4vp2.png

καλα απαραδεκτη συμπεριφορα!και λιγα της ειπες!εγω ακομα δεν εχω παρει κουρτινες ουτε για το παιδικο ουτε για το σαλονι...εχω δει κατι ωραιες κοντα στο σταθμο του μετρο στη δαφνη επι της αγιου δημητριου διπλα στον οαεδ(ελπιζω να καταλαβες στο περιπου γιατι δε ξερω καθολου να δινω οδηγιες για δρομους:P.επισης και στη κεντρικη πλατεια της ηλιουπολης εχω δει ωραιες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φαιη ειχα δει σε ρωσους που μαζευονται σαββατο στα πολυκλαδικα ωραιες κουρτινες.

δεν διαφερουν απο των μαγαζιωναπλα θα πρεπει να την πας να σου την φτιαξουν σε ραφειο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

κ αυτο που λεει η ειρηνη ειναι καλη ιδεα εμενα ο αντρας μου εχει φαγωθει να παρουμε απο κει κ το σαβατο θα παμε να δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφακι μια χαρα εξηγεις τους δρομους, καταλαβα που λες!

Ειρηνη κι εγω για τους Ρωσου σκεφτομουν! Τι κοιλιτσα υπεροχη ειναι αυτη?? :D :D :D

gM4vp2.png

ειρηνη ειπαμε για παρασκευη στις 5.30.κοριτσια διορθωστε με αν καταλαβα λαθος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Λεμε για Παρασκευη στις 17:30 αλλα δεν εχει κλεισει σιγουρα ακομα. Αν το κανουμε παντως ειπα πως θα φερω και τη Μαρια μου για ενα 5λεπτο να τη δειτε! Μετα θα τη φορτωσω στον συζυγο!!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...