Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Οσο για το δωρο που αναφερατε παραπανω... Χαλια μαυρα..

Κι ο Βασιλης πηρε σχεδον το μισο (και ουτε). Παλι καλα που πηρε εστω κι αυτα ομως.. :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια.η βιοψια εδειξε κονδυλωματα χαμηλου κινδυνου και μου ειπε ή που το παρακολουθουμε ανα 6μηνο η που κανουμε την επεμβαση αφαιρεσης μερους του τραχηλου που υπαρχει το προβλημα.αυτα.....

προς το παρον δεν θα κανω τιποτα.ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον,να ειστε παντα καλα!

ταμιλα καλως ηρθες στην παρεα μας να σου ζησει το μωρουλι σου.εγω εχω τον γρηγορακο.μου φαινεται αρκετα καλος.εσυ ποιον εχεις?βασικα οποιον και να εχεις η μπεμπουλα σου θα κλαιει αν φοβαται.ιδιως μετα απο εμβολιακια.παρολα αυτα μακαρι να βρεις καποιον που να σου κανει.

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσακια.η βιοψια εδειξε κονδυλωματα χαμηλου κινδυνου και μου ειπε ή που το παρακολουθουμε ανα 6μηνο η που κανουμε την επεμβαση αφαιρεσης μερους του τραχηλου που υπαρχει το προβλημα.αυτα.....

προς το παρον δεν θα κανω τιποτα.ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον,να ειστε παντα καλα!

ταμιλα καλως ηρθες στην παρεα μας να σου ζησει το μωρουλι σου.εγω εχω τον γρηγορακο.μου φαινεται αρκετα καλος.εσυ ποιον εχεις?βασικα οποιον και να εχεις η μπεμπουλα σου θα κλαιει αν φοβαται.ιδιως μετα απο εμβολιακια.παρολα αυτα μακαρι να βρεις καποιον που να σου κανει.

Τρομερη γαντζομανουλα ημουν σιγουρη πως θα ηταν χαμηλου κινδυνου!!!!!!!!!!!! Κι εξακολουθω να λεω: μασαει η μαμα του γαντζου??????? ΜΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!

Φιλια κοριτσακι!!!:D:D

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!

ταμιλα καλως ηρθες στο καφε μας!να χαιρεσαι το μωρακι σου!ποιον παιδιατρο εχεις?γνωμη μου ειναι αν σε καλυπτει να μην τον αλλαξεις μονο και μονο επειδη κλαιει το μωρακι σου ειναι κατι συνηθες.(προσωπικη μου γνωμη παντα, εσυ ξερεις καλυτερα).εγω εχω τον φιτσιαλο κ ειμαι πολυ ικανοποιημενη.

ειρηνη χαιρομαι που ειναι ολα καλα μπραβο σου!

φαιη μου ειχε μια ανακοινωση απ εξω κ ελεγε το ιατρειο θα λειτουργησει κανονικα 19/7.τωρα δε ξερω αν πηγε διακοπες η ηταν κλειστο μονο για την παρασκευη.δεν τον πηρα τηλ γιατι δεν ηταν επειγον θα κανουμε το εμβολιο δευτερα.

εμεις ολοι καλα ειμαστε σημερα εχουμε το πανηγυρι της αγιας μαρινας και λεμε να παμε μια βολτα τ απογευμα.εβγαλε κ αερακι και δε κανει τοση ζεστη ευτυχως!

καλο σκ σε ολες!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Κι εγω ξυπνησα στις 08 00 σημερα αφου τον Τασο τον αφησαμε χτες στην μανα μου....ο Βασιλης εχει πολυ δουλεια κ δεν ξερω τι ωρα θα γυρισει....απλα βαριεμαι πολυ,ακομη κ να παω στο φουρνο να παρω γαλα που μου τελειωσε......

Καλυτερα ομως να ξεκουραστω λιγο να φτιαξω επιδερμιδα γατι ερχονται δυσκολες μερες!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι :D

Ειρήνη όλα καλά τελικά!

Σοφία καλές βόλτες (που θα πάει, θα βγούμε και μεις)

Ταμίλα καλώς ήρθες! Παιδίατρο, όπως είπε και η Φαίη, έχουμε το Φιτσιάλο. Το παιδάκι σου είναι πολύ μικρό και θα κλαίει για καιρό ακόμα. Έχεις άλλο παράπονο από τον παιδίατρο που το παρακολουθεί;

Φαίη να συνεχίσω να ψάχνω ξενοδοχεία; (δε με χαλάει καθόλου :mrgreen: )

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα!! Τι κανετε?

Εμεις μια χαρα, ο Βασιλης εχει ρεπο σημερα και ετσι εχω λιγη βοηθεια! Το Μαρακι δειχνει να μην ξερει τι θελει.. Ξυπνησε στις 7 και απο τις 10 θελει να κοιμηθει αλλα με το που τη βαζω στην κουνια, μετα απο λιγο με ζηταει για να τη βγαλω! Οταν τη βγαλω παλι, φωναζει να την ξαναβαλω μεσα.. Τωρα εχει ενα τεταρτο που την εχω αφησει να μουρμουραει. Ετσι κι αλλιως ειναι ωρα για υπνο, δεν θα κανουμε αυτη τη δουλεια ολο το μεσημερι!

Μαρια αν δε σε χαλαει, ψαξε! Ελπιζω μονο να μην μας συχτιρησεις στο τελος!! :lol::lol::lol:

Κι εμεις το απογευμα λεμε να παμε στο πανηγυρι της Αγιας Μαρινας (επανω στη Σουνιου). Ειναι πραγματικα τεραστιο και δεν ξερω αν θα το διανυσουμε οοοολο με τα ποδια, αλλα ετσι κι αλλιως για οφθαλμολουτρο θα παμε.. Τα οικονομικα μας δεν σηκωνουν πολλα μεχρι τις 26 που πληρωνεται παλι ο Βασιλης (ευτυχως μας μενουν μονο 9 μερες μεχρι τοτε! Πραγματικα θα αρχισω να τις μετραω αντιστροφα).

Τελος, για να μη σας ζαλιζω αλλο, ηρθε σημερα το πρωι μια κοπελα που εχει το εξοχικο της εδω (μενει μονιμα στη Βουλα) και μου εδωσε μια τσαντα ρουχα για τη Μαρια. Οταν την ανοιξα εμεινα με το στομα ανοιχτο.. Ηταν ολα απο τα prenatal και απο γνωστες εταιρειες.. Εγω ποτε δεν εχω φορεσει στη Μαρια κατι απο μαγαζι.. Ολα ειναι απο τα jumbo εκτος απο κατι πυτζαμακια που μας πηρε δωρο η Γιωτα στα γενεθλια της και ηταν απο κανονικο μαγαζι. :oops::oops::oops: Απ' τη μια χαρηκα γιατι εγω δεν εχω τη δυνατοτητα να της αγορασω απο τετοια καταστηματα αλλα απο την αλλη αισθανθηκα ασχημα γιατι το υφος της συγκεκριμενης ηταν λιγακι "καπως". Σαν να μου την ελεγε που τη ντυνω απο τα jumbo.. Τελος παντων.! Τα ειπα και ηρεμησα!

Αυτα κι απο εμας! Ελπιζω να περασετε ενα τελειο Σ/Κ. Αυριο θα κατεβουμε οικογενειακως Αγιο Δημητριο να φαμε στη μανα μου. Ελπιζω να κυλησει αναιμακτα αυτη τη φορα!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

...

Μαρια αν δε σε χαλαει, ψαξε! Ελπιζω μονο να μην μας συχτιρησεις στο τελος!! :lol::lol::lol:

Όχι δεν σας σιχτιρίζω...πες μου μόνο εκτός από πισίνα τι άλλο θέλετε να έχει και μέχρι πόσα ευρώ τη βραδυά.

... Σαν να μου την ελεγε που τη ντυνω απο τα jumbo...

Αχ! καλή μου Φαίη μη ψαρώνεις με κάτι τέτοια. Αν σου ξανατύχει ανάλογη περίπτωση θα πεις κάτι που ισχύει, δηλαδή ότι στην ηλικία που είναι η Μαρία και λερώνεται συνέχεια και αλλάζει νούμερο κάθε λίγους μήνες, δεν είσαι διατεθειμένη να πετάξεις λεφτά για ρούχα που θα τα φορέσει ούτε μια σεζόν. Προτιμάς να τα δώσεις αλλού.

Ενημερωτικά... του Ευριπίδη του ψωνίζω από το group του Zara, Η & Μ, Marks & Spencer που έχουν ανάλογες τιμές με το Jumbo αλλά καλύτερη ποιότητα. Ειδικά στις εκπτώσεις συμφέρει πολύ, γιατί αυτά τα μαγαζιά κάνουν πραγματικές εκπτώσεις έως και 70%. Του έχω πάρει π.χ παντελόνια κοτλέ και jean με 3,5 ευρώ το ένα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Μαρακι ευχαριστω πολυ! Θελουμε απλα να ειναι φιλικο για οικογενειακες διακοπες (π.χ. να μην εχουν τη μουσικη απ' το μπαρ τερμα ως το ξημερωμα. το συγκεκριμενο που λεω, μου ετυχε περυσι στα Νιφορεϊκα :roll:) και οι τιμες ανα βραδυ να ειναι εως 50 ευρω. Ξερω πως μες στον Αυγουστο μπορει να μη βρουμε με τοσο λιγα χρηματα αλλα σε "εκτος σεζον" εποχες οπως π.χ. το Σεπτεμβρη, ισως υπαρχει κατι. Αν βρουμε εμεις δωματιο, μετα κανονιζει τις ημερομηνιες με τη δουλεια του ο Βασιλης!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Τι έγινε; Λόγω καλοκαιριού τις Κυριακές είναι κλειστό το θέμα; :lol::lol:

Σήμερα η Ιφιγένεια είναι ακριβώς ενός μηνός! Την πρώτη μέρα που τη φέραμε στο σπίτι πήγα να την αλλάξω και κατουρήθηκε. Μου λέει τότε ο Διονύσης "ευτυχώς που τα κορίτσια δεν τα κάνουν όλα μούσκεμα".

Χθες γύρω στις 3 τη νύχτα ξύπνησε και πήγα να την αλλάξω για να την ταΐσω. Εκεί που της είχα βγάλει την πάνα κάνει ένα πρρρρρ και εκτοξεύει μια ριπή κακά περίπου ένα μέτρο μακριά πάνω στο κρεβάτι του Ευριπίδη:shock: λίγα εκατοστά από τα πόδια του. Φωνάζω το Διονύση, έρχεται να σηκώσει τον Ευριπίδη να του αλλάξει σκεπάσματα...έχουμε γελάσει πολύ κυρίως με την σιγουρία του Διονύση ότι δεν κινδυνεύεις από τα κορίτσια :lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας και απο εμας!

Εμεις ειμαστε ακομα στη μαμα μου, πριν λιγο κοιμηθηκε το Μαρακι και τωρα θα περιμενουμε να ξυπνησει για να φυγουμε. Ολα καλα, αν εξαιρεσετε πως ο Βασιλης δουλευει νυχτα και θα ειμαι εντελως μοναχουλα μιας και οοοολοι στο 3ορωφο που μενουμε θα λειπουν. Ο Ερμης με τη Ρουλα βγαινουν αυριο απο το ΙΑΣΩ, ο Σωτηρης με τη Μιμοζα και τα παιδια τους θα πανε σε κατι εγκαινια και μας ενημερωσαν πως θα αργησουν για να εχουμε το νου μας στο σπιτι τους κι ετσι... Θα μεινω πισω να φυλαω το κτιριο!

Μαρια αυτο με τα κακα το εκανε συνεχεια η Μαρια οταν ηταν μωρο! Μαλιστα σε καποια φαση την ειχε παρει ο Βασιλης να την αλλαξει και την ειχε βαλει αναμεσα στα ποδια του (επανω στο κρεβατι). Αμολαει λοιπον η Μαρια μια και πανε με φορα τα κακα και σκανε πανω στα "αποκρυφα" (γκουχ-γκουχ) του Βασιλη! Ο Βασιλης τα επαιξε εντελως!!!! Μολις ειχε κανει μπανιο κιολας, ειχε φορεσει και καινουρια εσωρουχα και η Μαρια τον εκανε... καλοκαιρινο!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ την εκφραση του προσωπου του!!! Κατι αναμεσα σε απορια, αηδια και απελπισια!! :lol::lol::lol: Εκτοτε την αλλαζει εξ' αποστασεως! Του 'χει μεινει ψυχολογικο τραυμα μαλλον!! :lol::lol:

Αυτα λοιπον και απο εμας! Θα τα πουμε και το βραδακι μιας και θα ειμαι μονη μου και δεν θα 'χω τι να κανω! Παλι καλα που υπαρχετε κι εσεις κι ετσι εχει μια παρηγορια ο αρρωστος (=εγω) :mrgreen:

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Κι εγω εδω μονη μου...ο Βασιλης σε δουλεια απο το πρωι κ προβλεπεται να αργει τουλαχιστον κανενα 2ωρο ακομη.....Ευτυχως ο Τασος ειναι στους γονεις μου κ φτιαχνω επιδερμιδα!!!!

Αλλα απο αυριο με το ξεκινημα της νεας εβδομαδας θα τον εχω μαζι μου!!!!!!Θα γινουμε αυτοκολλητοι...την Τριτη παω ιατρο κ εχω αγχωθει λιγο...να δω πως θα με βρει,αν θα μου πει για ραντεβου γι αυτην την εβδομαδα ή αν θα με αφησει να παρω κ την επομενη....δεν εχω ιδεα!!!!!Η κοιλια μου παντως ειναι ακομη πολυ ψηλα κ δεν εχω ουτε συσπασεις ουτε τιποτα....οποτε ακομη σε αναμονη!!!!Καλυτερα βεβαια για να παρουν κι αλλο βαρος στην κοιλια της μανουλας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Που σε ρε Γιωτουλα? Να ερθω να ενωσουμε τις μοναξιες μας??? :tongue:

Μην αγχωνεσαι για το γιατρο, θα τα κανονισετε ολα! Μην ξεχνας πως με τις οδηγιες του εφτασες μεχρι εδω! Τωρα στα τελειωματα θα κολωσεις?? ;)

Εγω παλι κοντευω να κοιμηθω πανω στο πληκτρολογιο! Η Μαρια εχει λιωσει στον υπνο γιατι την επιασε η ζεστη και ο Βασιλης καθεται στην κουζινα και παιζει χαρτια με την αδερφη μου. Οι υπολοιποι κοιμουνται!

Σε λιγακι θα την ξυπνησω τη μικρη γιατι γινεται ο χαμος απο την κινηση και θελω να φτασουμε εγκαιρως Λαγονησι για να παει και ο Βασιλης στη δουλεια!

Ξεχασα το σημαντικοτερο να σας πω: Εχθες κανονισα να πηγαινω καθε Παρασκευη για δουλεια. Τιποτα σημαντικο, απλα θα πηγαινω να καθαριζω τη μεζονετα μιας οικογενειας που μενει στη Σαρωνιδα. Ο Βασιλης ή θα ζηταει ρεπο καθε Παρασκευη ή θα δουλευει 00:00 - 06:00 για να μου κραταει τη Μαρια οσο θα λειπω. Ελπιζω να μεινουν ικανοποιημενοι και να με κρατησουν γιατι πραγματικα τα εχω αναγκη αυτα τα λεφτα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...