Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγω.. Νυσταζω και βαριεμαι ε-λε-ει-να!

Μαρακι ουτε που ξερω αν ειμαι ή οχι σε γονιμες μερες.. Δεν το παρακολουθω το θεμα γιατι προς το παρον δεν εχω στα σχεδια κατι, γι' αυτο και χρησιμοποιουμε παντα προφυλαξεις μετα απο εκεινο το τεστ που ηταν θετικο αλλα μετα η χοριακη βγηκε αρνητικη (θυμασαι ε?). Μετα απο εκεινο, ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγο, να απολαυσουμε προς το παρον το μικρο μας "Χανιμπαλ" :mrgreen: και οταν νιωσουμε ξανα ετοιμοι να το επιχειρησουμε! Οποτε, δεν το κοιταω καν, εχω παψει να ασχολουμαι με κυκλους - ωορηξιες - γονιμες μερες κτλπ. (και μη σου πω εχω ηρεμησει κιολας!!!! :lol::lol:)

Γιωτουλα ολα θα πανε καλα! Θα δεις κι εσυ πως τα πραγματα θα πανε ακομα καλυτερα κι απο οσο τα περιμενες κι εσυ η ιδια! Φτανει να μην μου αγχωνεσαι, ετσι κι αλλιως παει, περασε ο καιρος! ;)

Ειρηνη εγω επρεπε να εχω κανει lazer απο περυσι τον Ιουνιο αλλα ολο το ανεβαλλα γιατι τα οικονομικα μας θυμασαι πως ητανε.. Τωρα περιμενω να τελειωσουμε με τα διαδικαστικα με το οικοπεδο και γι' αυτο υπολογιζα πως θα την κανω κατα Σεπτεμβρη μερια. Απλα εχω μια υπερπλασια πανω στον τραχηλο (κοινως κατι σαν "εξογκωμα"), το οποιο θελει καυτηριασμο για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Κι επειδη εχω καθυστερησει πανω απο ενα χρονο να τον κανω, μολις ειδα εχθες το αιματακι, τα επαιξα.. Υπομονη και αναμενω το Σεπτεμβρη.. Περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα αυριο!

Εμεις αυριο μαλλον θα ερθουμε προς ΙΑΣΩ μερια.. Γεννησε η Ρουλιτσα (η απο κατω μας)!!!!!!!!!!!!!! Μια κοριτσαρα 3.300 με καισαρικη γιατι ειχε 3 περιτυλιξεις! Ολα καλα παντως, αυτο εχει σημασια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ρε δε σας μπορω αλλο!!ολες πολυ χαλαρες δεν μου ειστε?μονο εγω ειμαι η ζαβη?ρε φαιη αυτα τα φηνουνε για αργοτερα?εγω θα τα ειχα παιξει ηδη πολλες φορες.αυριο θελω να σας πω μονο ευχαριστα νεα οπως μονο ευχαριστα θελω να ακουω και απο εσας.

4ywWp2.png

Και τι να κανω ρε Ειρηνακι? Αφου οταν πηγα στο Δημοσιο απλα για εξεταση, αυτο το εξογκωμα ο γιατρος εκει το ερμηνευσε ως καρκινο (μακρια απο εμας) και μαλιστα οταν τον ρωτησα αν θα δω το παιδι μου να μεγαλωνει, μου απαντησε "αν βιαστεις να κανεις την επεμβαση (στο Λητω, για να του δωσω 700 ευρω) ΙΣΩΣ" :twisted: Οποτε προτιμησα να περιμενω να μαζεψω τα λεφτα και να παω στο δικο μου γιατρο παρα να ξαναμπλεξω με κανεναν χασαπη..

Οσο για εσενα, μια χαρα θα ειναι ολα! Θα το δεις κι απο μονη σου, αυριο! :D

gM4vp2.png

παναγια μου ρε συ φαιη.πως καθεσαι και το αφηνεις.στην αναγκη να ζητησεις απο οποιον γνωστο ξερεις και εμεις μπορουμε να βοηθησουμε αν θελεις.λιγα λιγα θα μαζευτουν.και ρε κοριτσακι νομιζω οτι πρεπει να ειναι κανενα 5 μηνο που το ειχες πει η κανω λαθος?το εχεις ξανακοιταξει απο τοτε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?ακομα κοιμαστε?:tongue:

φαιη μου ελπιζω να πηρες τηλ τον γιατρο σου οχι οτι νομιζω οτι ειναι κατι απλα για να σε καθυσηχασει.οσο για τον αλλο το χασαπη τι να πω απαραδεκτος θα τον ειχα σφαξει στη θεση σου!να της ζησει η κορακλα της ρουλας παντα γερη και δυνατη να ναι!

ειρηνακι περαστικα στον αντρουλη σου ευχομαι να ναι η τελευταια επεμβαση που θα κανει!και βαλε μπρος για το μωρο ολα καλα θα ναι θα δεις;)περιμενουμε νεα σου!

εγω μιλησα με το γιατρο μου χθες μαλλον 29 του μηνα θα την κανω θα μου πει σιγουρα τη δευτερα τ απογευμα.αντε να τελειωσουμε μ αυτο να ησυχασω!

πηγε ο αντωνης τ αμαξι για σερβις και ειπα στο μπαμπα μου να ερθει για λιγο να κρατησει την ελισαβετ για να κανω καμια δουλεια.

ελπιζω να ειστε ολες καλα!πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα,

Ειρήνη περιμένουμε ...μη μας ξεχάσεις ε;

Φαίη είχες μιλήσει καθόλου με το γυναικολόγο σου για την αναβολή του καυτηριασμού ή το αποφάσισες μόνη σου;

Σοφία καλή επιτυχία για την επέμβαση.

Γιώτα μπήκες στον 9ο σήμερα, να αρχίσουμε την αντίστροφη μέτρηση; Με το καλό οι δίδυμοι να έρθουν στην ώρα τους !!!!! (μάλον θα είναι λέοντες :cool: )

Εγώ εδώ με την Ιφιγένεια που έχει πολύ γκρίνια. Κάτι την ενοχλεί αλλά δεν ξέρει τι. Είναι σαν το τραγούδι της Βίσση "τρελαίνομαι, μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι" :lol::lol:

Πρέπει να κάνω και κάτι σχέδια και την περιμένω μήπως κοιμηθεί για να δουλέψω.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κ απο εμας!!!!

Ειμαι ενα πτωμα.....πηγα με τον Τασο το πρωι στην τραπεζα να πληρωθω,μετα πηγα στα ΚΕΠ να παρω ληξιαρχικη πραξη γαμου για το μαιευτηριο,πηγα φαρμακειο,στο φουρνο κ επιτελους επεστρεψα σπιτι!!!!Επλασα μπιφτεκια,καθαρισα πατατες,ταισα αυγο τον Τασο κ ευτυχως μολις κοιμηθηκε!!!!!Παω καναπε γιατι ποναει πολυ η μεση μου!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και απο εμας!

Ειρηνακι αυτο το εχω πει εδω κι ενα χρονο, οχι 5 μηνες (ατιμη μνημη :mrgreen:). Οσο για τα λεφτα δεν ειναι θεμα δανεισμου, ετσι κι αλλιως και με το γιατρο θα μπορουσα να κανω μια συμφωνια και να τα δινω λιγα - λιγα αλλα το θεμα ειναι πως δεν υπηρχαν ουτε αυτα τα λιγα για να τα δινω καθε μηνα. Οποτε δεν μπορουσα να δανειστω απο κανεναν -ποσο μαλλον απο εσας που ειστε μανουλες και εχετε πολλα εξοδα- χωρις να ξερω ποτε και αν θα τα επιστρεψω πισω! Ευχαριστω για τη σκεψη παντως!

Σοφακι επιτελους να τελειωνεις κι εσυ με την επεμβαση! Ενημερωσε μας για το σερβις (επειδη ησουν λιγακι αγχωμενη και γι' αυτο).

Μαρια μου απο μονη μου την αποφασισα αυτη την αναβολη (περυσι τον Ιουνιο ειχα παει και μου ειχε πει για το lazer αλλα απο μονος του μου ειχε πει πως καλο θα ηταν να το κανουμε στο τελος του καλοκαιριου για να μην στερηθω τα μπανια στη θαλασσα. Στο τελος του καλοκαιριου ομως ειχαμε τη γαμο-βαφτιση και ετσι δεν πηγα. Πηγα καποια στιγμη τελος Οκτωβριου να κοιταξει το στηθος μου για κατι σπυρακια που ειχα βγαλει και τοτε του ειπα πως θα παω τα Χριστουγεννα να το κανω το lazer. Τοτε, μου ειχε πει πως δεν υπαρχει προβλημα. Τα Χριστουγεννα ομως μας εκανε καταγγελια η τραπεζα και αν θυμαστε καλα ο μισθος του Βασιλη δεν μπηκε καθολου (λογω περικοπων και της κρατησης του οπλου -ηταν σε αναρρωτικη τοτε-), κι ετσι ουτε τοτε πηγα.. Οποτε τωρα λεω να παω οπωσδηποτε το Σεπτεμβρη!)

Γιωτουλα καλη ξεκουραση!

Οσο για εμας... Παλι μοναχουλες μας ειμαστε..!

Αντε, επειδη θελω να ειμαι σιγουρη, θα παρω σημερα να κλεισω ραντεβου στο γιατρο ετσι ωστε να μην εχω δικαιολογια να το αναβαλλω!

gM4vp2.png

Αμα σας λεω εγω δεν με παει μια.... να με ακουτε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ο γιατρος μου ειναι σε τοκετο σημερα και το ιατρειο του μεχρι 5 Αυγουστου θα λειτουργει κατοπιν συννενοησης!! Τελος παντων, καποια στιγμη θα τον πετυχω να το κλεισω το ραντεβου!

Ο Βασιλης ακομα να φανει.. Αργησαν -λεει- να τον αλλαξουν! Οποτε οταν ερθει, θα φαμε, θα κανει μπανακι και μετα μαλλον θα κινησουμε για ΙΑΣΩ. Εναλλαξ βεβαια γιατι καποιος θα πρεπει να καθεται κατω με το Μαρακι αλλα δεν πειραζει!

Επισης δεν σας ειπα: Εχθες μου πεταξε ΤΟ κορυφαιο ο Βασιλης.... Του ελεγα για το ξενοδοχειο και τις προσφορες κι ολα αυτα και γυρισε και μου ειπε "Αφου δεν εχει πισινα τι να κανουμε? Δεν παμε στα Νιφορεϊκα που πηγαμε και περυσι?" (Σημ.: Τα Νιφορεϊκα ειναι διπλα στην κατω Αχαγια, δηληδη μια ανασα απο την Πατρα και τα πεθερικα). Η αντιδραση μου ηταν καπως ετσι: :roll::confused::shock::mad::twisted: Αφου γυρισε και το Μαρακι και μου ειπε "μαμαααααα", σαν να μου ελεγε "μαμα ξεκολλα, δεν θα παμε, ετσι το'πε, μην τον σκοτωσεις" :mrgreen:

Αυταααα! (δεν βρισκω και εμοτικον να σφυριζει ρε γμτ!)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αμα σας λεω εγω δεν με παει μια.... να με ακουτε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ο γιατρος μου ειναι σε τοκετο σημερα και το ιατρειο του μεχρι 5 Αυγουστου θα λειτουργει κατοπιν συννενοησης!! Τελος παντων, καποια στιγμη θα τον πετυχω να το κλεισω το ραντεβου!

Ο Βασιλης ακομα να φανει.. Αργησαν -λεει- να τον αλλαξουν! Οποτε οταν ερθει, θα φαμε, θα κανει μπανακι και μετα μαλλον θα κινησουμε για ΙΑΣΩ. Εναλλαξ βεβαια γιατι καποιος θα πρεπει να καθεται κατω με το Μαρακι αλλα δεν πειραζει!

Επισης δεν σας ειπα: Εχθες μου πεταξε ΤΟ κορυφαιο ο Βασιλης.... Του ελεγα για το ξενοδοχειο και τις προσφορες κι ολα αυτα και γυρισε και μου ειπε "Αφου δεν εχει πισινα τι να κανουμε? Δεν παμε στα Νιφορεϊκα που πηγαμε και περυσι?" (Σημ.: Τα Νιφορεϊκα ειναι διπλα στην κατω Αχαγια, δηληδη μια ανασα απο την Πατρα και τα πεθερικα). Η αντιδραση μου ηταν καπως ετσι: :roll::confused::shock::mad::twisted: Αφου γυρισε και το Μαρακι και μου ειπε "μαμαααααα", σαν να μου ελεγε "μαμα ξεκολλα, δεν θα παμε, ετσι το'πε, μην τον σκοτωσεις" :mrgreen:

Αυταααα! (δεν βρισκω και εμοτικον να σφυριζει ρε γμτ!)

Αν είναι να γλυτώσετε τα Νιφορέικα να σου βρω ξενοδοχείο και με πισίνα. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalispera σας!τι κανετε?

μολις γυρισαμε απ το φιτσιαλο ηταν να κανουμε εμβολιο αλλα τη γλιτωσε η ελισαβετ για σημερα ηταν κλειστο το ιατρειο(μαλλον κανει διακοπες νωρις φετος:D)

ολα ενταξει με το σερβις ευτυχως εντος προυπολογισμου;)πηραμε και το επιδομα αδειας ουτε καν 250 που λεγανε ειχαμε κρατησεις τι ξεφτιλα!

γιωτουλα με το καλο να γεννησεις εφτασε ο καιρος!λογικα τωρα οποτε και να γεννηθουν δε θα μπουν θερμοκοιτιδα η κανω λαθος?

ειρηνακι τι εγινε με τ αποτελεσματα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφακι κι εγω πηρα 186 ευρω δωρο...αστα...αλλα απ το τιποτα να μην ειμαι κ αχαριστη!!!!Οσο για τα διδυμα λογικα δε θα μπουν θερμοκοιτιδα,ετσι τουλαχιστον ειχε πει ο ιατρος....οτι αν φτασουμε στις 36 ειμαστε ευχαριστημενοι,οποτε αναμενουμε!!!!!

Την Τριτη που θα παω ισως μου κλεισει κ ραντεβου για καισαρικη κ να μη με αφησει αλλες δυο εβδομαδες καθως ο πλακουντας εχει γερασει αρκετα.....οποτε μηπως γεννησω κατα τις 25......θα ξερουμε την Τριτη!!!!!!

Το μεσημερι πηγα τον Τασο στη μαμα μου κ εριξα εναν υπνο....τον κατα ευχαριστηθηκα!!!!!!Κουραστηκα πολυ σημερα αλλα ευτυχως ο Τασος ηταν παρα πολυ ησυχος....δεν με κουρασε καθολου.....

Αυτα τα νεα μας!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μανούλα νεα κι εγώ, γέννησα πριν 3 μήνες και τώρα ψάχνω για έναν καλό παιδίατρο στην Ηλιούπολη. Ο γυναικολόγος μου με συνέστησε σε έναν που είναι πολύ καλός για μένα αλλά η μπέμπα μου κάθε φορά που τον βλέπει δεν σταματάει να κλαίει με μαυρο δάκρυ. Κι έλεγα να αλλάξω έτσι για δοκιμή. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ

Καλως μας ηρθες tamila!! Να σου ζησει το μωρακι σου!

Εγω, οπως επισης και η Σοφια (elisabeth) αλλα και η Μαρια (DEMS) εχουμε παιδιατρο τον Ιωαννη Φιτσιαλο. Εχει ιατρειο στην Ηλιουπολη και ειναι πολυ καλος γιατρος!

Τα στοιχεια του ειναι τα παρακατω:

ΔΡ Ιωαννης Γ. Φιτσιαλος

Παιδιατρος - Επιστημονικος συνεργατης Α' παιδιατρικης κλινικης πανεπιστημιου Αθηνων

Ιατρειο: Στ. Σαραφη 24 & Χρ. Σμυρνης, 16345 - Ηλιουπολη

Τηλ. Κινητο: 6977-916.610

Ιατρειου: 210 97.50.477

Οικιας: 210 89.57.766

Ελπιζω αν τελικα τον προτιμησεις κι εσυ, να μεινεις ικανοποιημενη! Βεβαια κι εμενα η μικρη μου οταν τον βλεπει κλαιει με μαυρο δακρυ αλλα εγω προσωπικα δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!!

Σοφακι τι το 'θελες να μας το πεις πως λειπει ο Φιτσιαλος??? Τωρα νιωθω ανασφαλεια!!! :lol::lol::lol: Το εμβολιο ποτε θα το κανετε τωρα? Τον πηρες κανενα τηλεφωνο?

Ειρηνη που εισαι?????? Περιμενουμε νεα!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...