Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Τα χίλια δίκια έχεις Γιώτα!!!! και για τον παιδικό τα έχουμε ξαναπεί. Είναι πραγματικά η μόνη λύση.

Αν σου πω τα δικά μου...Από 8 μηνών έως 2 χρονών που τους τον άφηνα δύο φορές την εβδομάδα μου είχαν βγάλει το λάδι και τους είχα και υποχρέωση από πάνω. Τη μία είχαν ραντεβού με γιατρό και έπρεπε να τον πάω πιο αργά το πρωί. Την άλλη κάπου είχαν να πάνε το απόγευμα και έπρεπε να τον πάρω πιο νωρίς. Την τρίτη κάτι είχαν κανονίσει για τη συγκεκριμένη ημέρα και έπρεπε να αλλάξουμε μέρα. Το αποκορύφωμα ήταν πριν δύο χρόνια τέτοια εποχή, τους κάλεσαν κάτι φίλοι να πάνε μαζί σε ένα relax, από αυτά που οργανώνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία. Μας ανακοίνωσαν λοιπόν Παρασκευή ότι από Δευτέρα και για μία εβδομάδα θα λείπουν. Και ήταν η εβδομάδα που το περιοδικό τυπωνόταν και εγώ πνιγόμουν στη δουλειά. Μέσα στον Ιούλιο, που όλος ο κόσμος λείπει έψαχνα να βρω φίλη μου που να την ξέρει καλά ο Ευριπίδης και να θέλει και αυτή να τον κρατήσει δύο μέρες. :twisted::twisted:

Άσε που όσο τον κρατάγαν οι παππούδες, άλλο παιδί τους άφηνα το πρωί και άλλο μου παρέδιναν το απόγευμα.

Γι αυτό κάνε λίγο υπομονή και μάθε να μην υπολογίζεις στη "βοήθεια" τους, γιατί τζάμπα θα συνχίζεσαι κάθε τόσο.

(Κρίμα που δεν είμαστε και εμείς σε φάση, να μπορούμε να σε βοηθήσουμε ρε γμτ...αν ήταν λίγους μήνες νωρίτερα θα μπορούσα να στον κρατήσω εγώ...)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ΝΑΙ!!! Τον ανοιξα το συνδεσμο!!!!!!!!!!

Μαρακι εσυ χαραμιζεσαι!! Κοιταξα και τις εγκαταστασεις τους και ειναι ο,τι πρεπει για παιδια!!

... εχω ξετρελλαθει τοσο πολυ με το ξενοδοχειο που φτιαχνω -με το μυαλο μου- βαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι που έχω το φευγιό μέσα μου :mrgreen::mrgreen: Για να καταλάβεις η πρώτη λέξη που είπα ως παιδί δεν ήταν ούτε "μπαμπά" ούτε "μαμά" ήταν "άτα" :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Γι αυτό κάνε λίγο υπομονή και μάθε να μην υπολογίζεις στη "βοήθεια" τους, γιατί τζάμπα θα συνχίζεσαι κάθε τόσο.

(Κρίμα που δεν είμαστε και εμείς σε φάση, να μπορούμε να σε βοηθήσουμε ρε γμτ...αν ήταν λίγους μήνες νωρίτερα θα μπορούσα να στον κρατήσω εγώ...)

Υπομονη κανω γιατι δε γινεται διαφορετικα...αλλα αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι οταν ελεγα να γραψω τον Τασο στο σταθμο η πεθερα μου επεμενε πως θα τον κραταει αυτη και δε χρειαζεται να παει τοσο μικρος στο σταθμο να αρρωσταινει συνεχεια κτλ κτλ....την ακουγε κ ο Βασιλης.....γυρευε κ ποσα αλλα του ελεγε πισω απο την πλατη μου....κι ετσι καταληξαμε στη λυση της πεθερας....αλλα για αλλη μια φορα εχει δικιο αυτη η μανα μου.....ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.......

Οσο για τη βοηθεια σε ευχαριστω πολυ αλλα νομιζω πως θα τα βγαλω περα.....θα ζοριστω λιγο περισσοτερο αλλα νομιζω πως θα τα καταφερω!!!!!

Τσαντιστηκα ομως πολυ,αφου εδω ηταν χτες το βραδυ γιατι δεν ειπανε τπτ????Σημερα τους ηρθε η εμπνευση?????Αντε με τα ζωντανα....μην πω τιποτα χειροτερο......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Υπομονη κανω γιατι δε γινεται διαφορετικα...αλλα αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι οταν ελεγα να γραψω τον Τασο στο σταθμο η πεθερα μου επεμενε πως θα τον κραταει αυτη και δε χρειαζεται να παει τοσο μικρος στο σταθμο να αρρωσταινει συνεχεια κτλ κτλ....την ακουγε κ ο Βασιλης.....γυρευε κ ποσα αλλα του ελεγε πισω απο την πλατη μου....κι ετσι καταληξαμε στη λυση της πεθερας....αλλα για αλλη μια φορα εχει δικιο αυτη η μανα μου.....ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.......

Οσο για τη βοηθεια σε ευχαριστω πολυ αλλα νομιζω πως θα τα βγαλω περα.....θα ζοριστω λιγο περισσοτερο αλλα νομιζω πως θα τα καταφερω!!!!!

Τσαντιστηκα ομως πολυ,αφου εδω ηταν χτες το βραδυ γιατι δεν ειπανε τπτ????Σημερα τους ηρθε η εμπνευση?????Αντε με τα ζωντανα....μην πω τιποτα χειροτερο......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κοίτα, επειδή και αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...πρόσεχε όταν θα ξεκινήσει ο Τάσος να πηγαίνει στο σταθμό.

Ο Ευριπίδης δεν αρρώσταινε, αλλά τον πρώτο καιρό όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σταθμό, δεν ήθελε να πηγαίνει στους παππούδες. Μια φορά τον είχα αφήσει και αναγκάστηκαν να με πάρουν τηλέφωνο να γυρίσω πίσω γιατί το παιδί είχε κουλουριαστεί σε μια πολυθρόνα και έκλαιγε και δεν τους άφηνε ούτε να τον πλησιάσουν. Όταν έφτασα τον είχε πάρει ο ύπνος κουλουριασμένο αγκαλιά με ένα λούτρινο στην πολυθρόνα.

Τότε λοιπόν είχαν φαγωθεί, ότι και καλά "κάτι" του κάνουν του παιδιού στο σταθμό και μήπως να τον σταματήσουμε και ότι αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν να τον κρατάνε όπως πριν.

Έχε το νου σου όταν θα είναι σε φάση προσαρμογής ο Τασούλης και θα είναι λίγο ταραγμένος, μη βρουν πάτημα και αρχίσουν και λένε πάλι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Αχ βρε Γιωτουλι... Και δεν ειμαστε και κοντα πια να σας εριουμε μια βολτα, να αφησουμε τον Τασο με τη Μαρια να λυσσαξουν και να τα πουμε κι εμεις.. :(

Υπομονη.. Εχεις δικιο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τσα....να μαι κι εγω!!!!

Εχω καταστενοχωρεθει με το σημερινο σκηνικο,εχω θυμωσει τοσο πολυ μαζι τους που αν ερθουν δεν προκειται να παω τον Τασο απο κει να τον κρατησουν....οχι οτι θα παθουν αυτοι τιποτα,παλι εγω θα παιδευτω αλλα εχω ξενερωσει μαζι τους κ δε γουσταρω να μου κανουν χαρη.....και χτες το βραδυ ο υποκριτης ο πεθερος μου,ελεγε να μην οδηγω γιατι ακουμπαει η κοιλια στο τιμονι κ ειναι επικινδυνο κ οτι θα μου φερνει αυτος τον Τασο σπιτι......οσο τον ειδατε εσεις αλλο τοσο τον ειδα κι εγω!!!!!

Τεσπα.....Φαιη μου κι εγω αυτο σκεφτομουν,τουλαχιστον αν εισασταν ακομη εδω θα περνουσαμε μερικες ωρες ευχαριστα φου τη βρισκουν κ τα πιτσιρικια μας αλλα δυστυχως......

Μαρια μου οτι ειχανε να πουνε το ειπανε,δε θα τους αφησω ξανα να μου πουνε τιποτα για το παιδι μου...αντε κ πολυ τον κρατησαν!!!!

Παντως μην ανυσηχειτε....αφου δε γεννησα σημερα με τοση στενοχωρια δεν προκειται να γινει συντομα!!!!Μαλλον θα παρω και τις 2 εβδομαδες απ τον 9ο!!!!!!!

Θα τους τρελλανω ολους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτουλα κριμα που σε στεναχωρουν στην κατασταση σου.μακαρι να εισαι καλα και να μην χρειαστεις βοηθεια απο κανεναν.να περνεις δυναμη και απο τα εσω και απο τον τασο.

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

εγω ξυπνησα νωρις νωρις πηγε ο αντωνης στον οαεδ ν ανανεωσει την καρτα κ σηκωθηκα να ταισω την ελισαβετ.θελω να βγω κ εξω για σουπερ αλλα το σκεφτομαι με τοση ζεστη...βραζει ο τοπος ακομα κ αυτη την ωρα.μαλλον βραδακι το κοβω να πηγαινω.αυριο εχουμε και το σερβις του αυτοκινητου-ευχομαι να μην εχουμε τιποτε απροσμενο απο κει δε θα τ αντεξω!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!

Κι εγω μολις ετοιμαστηκα να παω να παρω τον Τασο.Τον πηγε ο Βασιλης το πρωι στο σταθμο στην μανα μου αλλα εχουν σταση εργασιας κ πρεπει να παω να τον παρω.....

Οντως πολυ ζεστη....εχω ηδη αναψει το κλιματιστικο....σημερα λεει 38 βαθμους θα εχει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Κι εμεις σημερα για αλλη μια φορα μοναχουλες μας ειμαστε.. Ο Βασιλης εφυγε πρωι - πρωι στις 7 παρα και θα ειναι πισω στις 3. :(

Οντως, σημερα κανει πολλη ζεστη... Ελεγα να παω για μπανιο με τη Μιμοζα και τα παιδια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κουνησουμε απο το σπιτι πριν πεσει ο ηλιος. Ισως το απογευμα παμε στις κουνιες ή στον παιδοτοπο, θα δειξει! Στεναχωριεμαι απο τη μια γιατι κλεινω και το Μαρακι μεσα αλλα τι να το κανεις αν ειναι να βγεις και στα 5 λεπτα να γυρισεις πισω..?

Εχθες το βραδυ καναμε "αγαπες" με το Βασιλη (το λεω οσο πιο κομψα γινεται) :oops: και οταν σηκωθηκα για να πλυθω, διαπιστωσα πως ειχα λιγο ροζακι απο κατω.. :? Εχω τρομαξει πολυ, ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι το θεμα με το lazer εν τελει θα το διευθετησω το Σεπτεμβρη... Παντως η αληθεια ειναι πως μου κοπηκαν τα γονατα οταν το ειδα :cry::cry::cry:

Αυτα προς το παρον! Σας φιλω και θα τα πουμε και πιο μετα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια,

βλέπω πάνω - κάτω καλά είμαστε όλες και χαίρομαι! Εμείς εδώ τα ίδια και τα ίδια...οπότε τι να σας λέω;

...διαπιστωσα πως ειχα λιγο ροζακι απο κατω.. ...

Φαίη μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο πριν χρόνια...μήπως είσαι σε γόνιμες μέρες;

Ειρήνη τα δικά σου αποτελέσματα βγήκαν;

Γιώτα σε βλέπω να φτάνεις και 40η εβδομάδα :D

Σοφία έκλεισες ραντεβού για την επέμβαση;

Να σας πω...είναι ιδέα μου ή έχουμε πάθει μια ταύτιση σε αυτό το thread και μας απασχολούν τα ίδια θέματα ταυτόχρονα;

Το χειμώνα αρρώσταιναν τα παιδιά μας διαδοχικά, λες και κολούσε το ένα το άλλο. Τώρα έχουμε όλες μαζί γυναικολογικής φύσεως θέματα...:?

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Γιώτα σε βλέπω να φτάνεις και 40η εβδομάδα :D

Το χειμώνα αρρώσταιναν τα παιδιά μας διαδοχικά, λες και κολούσε το ένα το άλλο. Τώρα έχουμε όλες μαζί γυναικολογικής φύσεως θέματα...:?

Φιλάκια

40 αποκλειεται...ο ιατρος εχει πει 38+1....αρα τελος Ιουλιου.....καλυτερα να βγουν κ μεγαλυτερα κ να μην εχουμε προβληματα!!!!!

Οσο για το φορουμ κι εγω νομιζω πως ειναι κατι κολλητικο,ακομη κ οι εγκυμοσυνες!!!!!:P:p:p:p:p

Κανονιστε τωρα στις διακοπες να επιστρεψουμε κ να διαβασουμε κ για αλλη εγκυμοσυνη!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχθες το βραδυ καναμε "αγαπες" με το Βασιλη (το λεω οσο πιο κομψα γινεται) :oops: και οταν σηκωθηκα για να πλυθω, διαπιστωσα πως ειχα λιγο ροζακι απο κατω.. :? Εχω τρομαξει πολυ, ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι το θεμα με το lazer εν τελει θα το διευθετησω το Σεπτεμβρη... Παντως η αληθεια ειναι πως μου κοπηκαν τα γονατα οταν το ειδα :cry::cry::cry:

Αυτα προς το παρον! Σας φιλω και θα τα πουμε και πιο μετα!

μηπως ειχε μεινει απο την περιοδο τιποτα φαιη μου?τωρα τελευταια δεν ειχες?

ελοιζω να μην ειναι τιποτα.και εσυ εχεις να κανεις επεμβαση?τι επεμβαση ειναι?

μαρακι αυριο το πρωι θα μου πει τα αποτελεσματα.ελπιζω να μην εχω αλλα θεματα.

ο καλος μου μαλλον θα ξανακανει εγχειρηση στο ποδι γιατι απο οτι του ειπαν στην επιτροπη του το εχουν στραβοφτιαξει.και ξαναφυσιοθεραπειες.....δεν ξερω αν σας το ξαναανεφερα.κοινω σκατα μαυρα!!

γιωτα εμεις που δεν θα παμε διακοπες μαλλον δεν θα εχουμε καινουργια εγκυμοσυνη.

4ywWp2.png

40 αποκλειεται...ο ιατρος εχει πει 38+1....αρα τελος Ιουλιου.....καλυτερα να βγουν κ μεγαλυτερα κ να μην εχουμε προβληματα!!!!!

Οσο για το φορουμ κι εγω νομιζω πως ειναι κατι κολλητικο,ακομη κ οι εγκυμοσυνες!!!!!:P:p:p:p:p

Κανονιστε τωρα στις διακοπες να επιστρεψουμε κ να διαβασουμε κ για αλλη εγκυμοσυνη!!!!!!!

Ναι, σωστά, εκτός των άλλων, είναι πολύ γόνιμο αυτό το θέμα :lol::lol::lol:

μηπως ειχε μεινει απο την περιοδο τιποτα φαιη μου?τωρα τελευταια δεν ειχες?

ελοιζω να μην ειναι τιποτα.και εσυ εχεις να κανεις επεμβαση?τι επεμβαση ειναι?

μαρακι αυριο το πρωι θα μου πει τα αποτελεσματα.ελπιζω να μην εχω αλλα θεματα.

ο καλος μου μαλλον θα ξανακανει εγχειρηση στο ποδι γιατι απο οτι του ειπαν στην επιτροπη του το εχουν στραβοφτιαξει.και ξαναφυσιοθεραπειες.....δεν ξερω αν σας το ξαναανεφερα.κοινω σκατα μαυρα!!

γιωτα εμεις που δεν θα παμε διακοπες μαλλον δεν θα εχουμε καινουργια εγκυμοσυνη.

Καλά αποτελέσματα Ειρήνη!!!!:D και περαστικά στον καλό σου.

Όσο για την εγκυμοσύνη...μια χαρά γίνεται και εντός Αθηνών ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...