Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

Σε ευχαριστώ Ναταλία μου και τα δικά σου δεν πάνε πίσω ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτουλα να χαιρεστε τον πρωτο αντρα του σπιτιου!!να ειναι παντα γερός να σας προσεχει.

φαιη σου προτεινω ναξο ανεπιφυλακτα!!ειναι κορυφη (για μενα).πολλεςςςςςςςςςςςςς και ατελειωτεςςςςςςςςςςςςς παραλιεεςςςςςςςςς.σε οτι ειδος επιθυμεις.συνηθως ριχες και με αμμο

4ywWp2.png

γιωτουλα να χαιρεστε τον πρωτο αντρα του σπιτιου!!να ειναι παντα γερός να σας προσεχει.

φαιη σου προτεινω ναξο ανεπιφυλακτα!!ειναι κορυφη (για μενα).πολλεςςςςςςςςςςςςς και ατελειωτεςςςςςςςςςςςςς παραλιεεςςςςςςςςς.σε οτι ειδος επιθυμεις.συνηθως ριχες και με αμμο

Ναξο εχω παει κ εχω περασει τελεια.βεβαια ειχα παει εμ την αδερφη μου αλλα ειναι πολυ ωραιο νησι για οικογενειες!!!!!

Σε ευχαριστω Ειρηνη μου!Κι εσυ να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ βρε κοριτσια!! Χιλια ευχαριστω σε ολες σας! Θα μπω το βραδυ να ψαξω για τιμες σε αυτους τους προορισμους που μου ειπατε! Αν και τεινω ή προς Πελοποννησο, ή προς τα μερη που μου ειπε η Μαρια γιατι το οικονομικο ειναι μεγαλο θεμα!

Και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Κοιμηθηκα χαλια φυσικα κ γι αυτο ξυπνησα νωρις.....

Εχω τον αβολευτο......θα περασει κι αυτο...που θα παει....

Φαιη επισης μπορεις να κοιταξεις για Ευβοια.Προτεινω Ερετρια που ειναι Νοτια αλλα και η Βορεια Ευβοια ειναι φανταστικη και καταπρασινη.Αν ψαξεις στο google πιστευω θα βρεις παρα πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη και η Εύβοια είναι καλή περίπτωση, όπως λέει και η Γιώτα.

Επίσης κοίτα τι σου βρήκα :D

http://www.ninemia.gr/offers.php?gclid=CNaTzaKn6qICFQGZ2AodMhnmYw

Οι υπόλοιπες...θέλετε να σας οργανώσω και σε σας κανένα ταξιδάκι τώρα που έχω πάρει φόρα; :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Τι λεγαμε προχτες για πεθερικα??????

Ακουστε το καλο.....σημερα τα πεθερικα μου φευγουν για το εξοχικο για διακοπες και μας κανουν κ χαρη που δεν πανε στο χωριο στη Φλωρινα γιατι αν τυχει κατι να ειναι κοντα μηπως τους χρειαστουμε.......Καλο ε??????

Και απο αυριο προσεχουμε μη σπασουν τα νερα οταν θα κυνηγαω τον Τασο!!!!!!

Τα νευρα μου ειναι κροσσια......παω να χαλαρωσω λιγο....θα σας γραψω μετα τα υπολοιπα γιατι ακομη ειμαι μες στα νευρα!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι λεγαμε προχτες για πεθερικα??????

Ακουστε το καλο.....σημερα τα πεθερικα μου φευγουν για το εξοχικο για διακοπες και μας κανουν κ χαρη που δεν πανε στο χωριο στη Φλωρινα γιατι αν τυχει κατι να ειναι κοντα μηπως τους χρειαστουμε.......Καλο ε??????

Και απο αυριο προσεχουμε μη σπασουν τα νερα οταν θα κυνηγαω τον Τασο!!!!!!

Τα νευρα μου ειναι κροσσια......παω να χαλαρωσω λιγο....θα σας γραψω μετα τα υπολοιπα γιατι ακομη ειμαι μες στα νευρα!!!!!!!!!

Ψυχραιμία Γιώτα!! Ααααχ πόσες φορές το έχω δει αυτό το έργο; (επί 1,5 χρόνο, που υποτίθεται, μου κρατούσαν τον Ευριπίδη με είχαν κρεμάσει ουκ ολίγες φορές) Δεν ξέρεις πόσο σε νοιώθω :(:twisted:

etCDp3.png hk8kp3.png

Αχ δεν μπορω ειλικρινα....μου ερχεται να τους κοπανησω....

Σκεψου οτι χτες το βραδυ ηρθανε εδω για τα γενεβλια του Βασιλη αλλα δεν ειπανε τιποτα....σημερα το πρωι το θυμηθηκανε......

Και το κακο ειναι οτι η μανα μου δεν μπορει να τον παρει στο σταθμο γιατι θα λειψουν 2 συναδελφισσες.......

Και αυτοι τωρα θυμηθηκανε να φυγουνε που μπαινω στον μηνα μου...αλλα καλα κανουν...δικο μου παιδι ειναι οχι δικο τους για να στενοχωριουνται......

Και ο καλος μου ειχε το θρασος να με ρωτησει αν θελω να τον παρουν τον Τασο στο εξοχικο....δεν ειμαστε καλα....εγω απο τωρα κλαιω που θα ειμαι στο μαιευτηριο κ δεν θα μπορω να τον δω...ποσο μαλλον να λειπει εκτος Αθηνων.......

Αλλα δε φταιει κανενας αλλος...εγω φταιω που ακουσα τον Βασιλη κ δεν τον εγραψα απο περισυ στο σταθμο....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια!

Μαρακι μπω αργοτερα να δω τον συνδεσμο γιατι τωρα αργει πολυ να μου ανοιξει! Ευχαριστω πολυ παντως! :D

Γιωτουλα :( Ειναι φαινεται η εποχη των πεθερικων, δεν εξηγειται αλλιως!

Κι εμας οταν τους ειπε ο Βασιλης πως εριξα κι αλλο την τιμη του οικοπεδου για να πωληθει αμεσα και να ξεχρεωσει μια ωρα αρχιτερα, γυρισε η πεθερα μου και του ειπε αντι να ριχνω την τιμη να κοιταξω να βρω καμμια δουλεια για να φανω χρησιμη.

Ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω με αυτους τους ανθρωπους.. Λες κι εγω δεν βοηθαω.. Ψωνια απο τη μανα μου, βενζινες απο τη μανα μου, το ενοικιο η μανα μου, τα κινητα και το internet η μανα μου.. Στην τελικη ειναι σαν να δουλευω..

Επρεπε να τους πει κι ο Βασιλης να ανεβουν να μου κρατησουν τη μικρη και μετα βρισκω εγω οχι μια.. τρεις δουλειες να κανω!

Ειναι αυτα που λεγαμε τις προαλλες.. Ολοι εχουν κατι να πουν, να επισημανουν, να προτεινουν αλλα στα δυσκολα... ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι εδω!

Τελος παντων... Ορισμενα πραγματα δεν αλλαζουν, οποτε οσο πιο γρηγορα τα παρω αποφαση, τοσο το καλυτερο -για 'μενα κυριως-!

Ξεχασα να σας πω: εχθες το απογευμα καναμε μπανιο με τη Σοφια, τον Αντωνη και την Ελισσαβετ! Μια χαρα περασαμε παλι!

Αυτα τα νεα μας προς το παρον.. Σημερα θα ειμαι μονη μου με τη Μαρω μεχρι τις 9 το βραδυ και καταλαβαινετε.. :lol:

Θα τα πουμε κι αργοτερα!

gM4vp2.png

.εγω απο τωρα κλαιω που θα ειμαι στο μαιευτηριο κ δεν θα μπορω να τον δω...ποσο μαλλον να λειπει εκτος Αθηνων......

Κι εγω ετσι νιωθω! Δεν μπορω να την αποχωριστω για μεγαλο διαστημα!

Σε καταλαβαινω! Απλα προσπαθησε εκεινες τις μερες να μην στεναχωριεσαι πολυ..

gM4vp2.png

Αχ....δραμα.....

Την Τριτη εχω ραντεβου στον ιατρο....δε με βλεπω να προλαβαινω ομως....μαλλον θα εχω γεννησει μεχρι τοτε!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Και τωρα πρεπει να παω να τον παρω αλλα ειμαι τοσο συγχυσμενη που δεν μπορω να οδηγησω.....θα ηρεμησω λιγο και θα παω αργοτερα......αλλα μου ερχεται να παω να τον παρω και να μην τον ξαναδουν....ξενερωσα τοσο πολυ μαζι τους που ουτε στο μαιευτηριο δε θελω να ερθουν.....οι υποκριτες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!

φαιη μου τα κοριτσια εδωσαν φοβερες ιδεες φανταζομαι δε θα ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις!και αν ανοιξεις το λινκ της μαριας ειναι τελειο!

γιωτουλα ωραιο χρονο διαλεξαν τα πεθερικα σου να φυγουν...τι να πεις σαμπως καταλαβαινουν?καλη δυναμη κ οσο μπορεις ψυχραιμια!

μαρακι ανετα θα μπορουσες να δουλεψεις ως ταξιδιωτικος πρακτορας οταν ειναι να προγραμματισουμε ταξιδακι τωρα ξερω που ν απευθυνθω:wink:

τελικα αδιαθετησα επιτελους-προλαβαμε και καναμε αλλο ενα μπανακι χθες ωραια περασαμε με τα παιδια-τον αυγουστο τωρα!θα παρω και το γιατρο την αλλη βδομαδα να κανονισουμε την επεμβαση να τελειωνουμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και ΝΑΙ!!! Τον ανοιξα το συνδεσμο!!!!!!!!!!

Μαρακι εσυ χαραμιζεσαι!! Κοιταξα και τις εγκαταστασεις τους και ειναι ο,τι πρεπει για παιδια!!

Νομιζω πως εκλεισα με τον προορισμο - καταλυμα! Μενει να κανονισει ο Βασιλης την αδεια.. Ελπιζω να μην κολλησουμε εκει, θα σκασω! :?

Εν τω μεταξυ πριν λιγο τον πηρα για να του το πω αλλα ειχε νευρα γιατι κατι στραβωσε λεει με το σερβις και τωρα πρεπει να βολοδερνει για 2μιση ωρες και να ξαναπαει αυριο. Δεν καταλαβα και πολυ καλα αλλα εχω ξετρελλαθει τοσο πολυ με το ξενοδοχειο που φτιαχνω -με το μυαλο μου- βαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...