Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω ειμαι λιγο αγχωμενη με το παιδι μου εχει υδροκηλη και με φοβισε και ο γιατρος οτι δεν εχει απορροφηθει καθολου απ οταν γεννηθηκε και οτι μπορει να χρειαστει επεμβαση και τρελλαθηκα εντελως!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα γλυκουλα!!!!

Κι εμενα ειχε ο Τασος υδροκηλη αλλα δε θυμαμαι μεχρι ποιον μηνα ητανε....τωρα πλεον δεν εχει τιποτα.Συμβαινει πολυ συχνα στα αγορακια.Μη στενοχωριεσαι κ αγχωνεσαι,δεν ειναι τιποτα.Και επεμβαση να γινει δεν ειναι τιποτα.Ουτε πονος,ουτε σημαδια,τιποτα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σου γιωτουλα!!!τι κανεις?αντε λιγο σου εμεινε και θα τα δεις τα υπεροχα μωρακια σου...

δεν ξερω βρε γιωτα μου με αγχωσε πολυ ο γιατρος και δεν μπορω να φανταστω το παιδι μου να υποφερει απο τοσο μικρο κανωντας εγχειριση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο.Κι εγω φοβομουν το ιδιο.Αλλα μην νομιζεις,οσο μικροτερα,τοσο καλυτερα....αλλωστε τα μικρα εχουν μνημη χρυσοψαρου....3 δευτερολεπτα.....τα παιρνεις μια αγκαλιτσα κ ολα τα ξεχνανε....

Παντως πριν προχωρησεις σε χειρουργειο παρε και μια δευτερη γνωμη...δεν ειναι κακο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα μανουλες!τι κανετε?

φαιη μου δεν εχω να σου προτεινω καποιο μερος για διακοπες μιας και δεν εχω παει ακομα με το παιδι καπου για να ξξερω απο πρωτο χερι.παντως για τη ζακυνθο που λεει η μαρια οντως ειναι μια καλη επιλογη ειχα παει πριν αρκετα χρονια εχει ωραιες παραλιες ρηχες οτι πρεπει για το μαρακι.εσεις εχετε σκεφτει καποιο μερος?(τελικα εγινε η αντικατασταση του βασιλη ε?πολυ χαρηκα που πηγαν ολα καλα!)

γλυκουλα μου δε ξερω τι ειναι η υδροκηλη ελπιζω να μη χρειαστειτε επεμβαση και να φυγει απο μονη της...αν σε αγχωνει ο γιατρος μηπως να επερνες και μια δευτερη γνωμη?οπως και να χει περαστικα ευχομαι!

εμεις καλα ειμαστε χθες τ απογευμα πηγαμε βολτα σ ενα δασακι στη καισαριανη με τους απο πανω μας και το κοριτσακι τους(ειναι 6 μηνων) ωραια περασαμε!ισως παμε και σημερα εχει δροσουλα εκει τ απογευμα ειναι οτι πρεπει.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Μια χαρα ειμαι σημερα,αφου δεν εχω τον Τασο......

Εχει και ο Βασιλης μου γενεθλια σημερα αλλα δε θα κανουμε κατι γιατι εχει πολυ δουλεια.

Θα παω αργοτερα να παρω τον τασο απο τη γιαγια του κ το σκεφτομαι.....με ποναει αρκετα η μεση μου αλλα τι να κανω.....δεν εχει μαθει τον δρομο να ερχεται μονος του!!!!!!

Φαιη μου κι εγω δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο.Εμεις γενικα ειμαστε πολυ της στεριας κ οχι του νησιου γιατι δεν τα παω καλα με τη θαλασσα.Βρειτε ενα μερος που σας αρεσει κ θα βρεις κ ξενοδοχεια.Βασικα να ψαξετε για ενοικιαζομενα δωματια με κουζινακι μεσα.Θα γλιτωσετε πολλα χρηματα!!!!!Εμεις καθε χρονο ετσι παμε διακοπες.Και ειδικα με τα παιδια χρειαζεται....

GRJdp2.png

xefUp3.png

να τον χαιρεσαι τον βασιλη σου γιωτα μου ευχομαι τα καλυτερα!με το καλο να υποδεχτειτε τα νεα μελη της οικογενειας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Τελικα σημερα δωσανε ρεπο του Βασιλη κι ετσι την εχουμε αραξει σπιτι και οι 3 μας!

Μαρακι καλα κανεις και διοργανωνεις τις δικες μου διακοπες! Εγω βαριεμαι -απιστευτα- να το κανω.. :roll: Αληθεια ποση ωρα ειναι η Ζακυνθος?

Γλυκουλα τι ειναι η υδροκηλη? Ηρεμησε βρε κοριτσακι, μην αγχωνεσαι, το προβλημα ειναι αντιμετωπισιμο! Μηπως να επαιρνες και μια 2η γνωμη -ετσι για να ηρεμησεις-? Περαστικα σας οπως και να 'χει!

Σοφια ευτυχως επεσε σε ανθυπαστυνομο που εχει 3 παιδια και ειναι ευαισθητοποιημενος απεναντι σε ανθρωπους με παιδια. Του την εκαναν την αλλαγη -ευτυχως- δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αλλιως! Καλη βολτουλα για το απογευμα! Απο εδω ποτε θα ερθετε???????????

Γιωτα να χαιρεσαι το Βασιλη σου!! Να ειναι παντα γερος και δυνατος σαν τα ψηλα βουνα (ετσι δεν λενε ή κοτσανα πεταξα?? :lol::lol:)! Οπως και να 'χει να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!

Οσο για τον προορισμο, δεν εχουμε καταληξει καπου, απλα ετσι οπως το σκεφτηκα (εγω, γιατι ο Βασιλης θελει να τα βρει ολα ετοιμα.. :rolleyes:), θα προτιμουσα καπου σε στερια για να γλιτωσουμε τα ναυλα του καραβιου (ειδικα του αυτοκινητου ή αν ειναι κανενας μακρινος προορισμος της καμπινας κτλπ.). Εχθες σε μια μικρη ερευνα που εκανα, οφειλω να πω πως ενθουσιαστηκα με την Ελαφονησο (Πελοποννησος, νομος Λακωνιας). Τωρα θα το συζητησω και με το Βασιλη και θα δουμε..!

Ειρηνη που βρισκεσαι? Ελπιζω να εισαι καλυτερα φοβερη γαντζο-μανουλα!

Η Ναταλια και η Μαριανδ κανουν διακοπουλες οι τυχερες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι,

Γλυκούλα ούτε και εγώ ξέρω τι είναι η υδροκήλη, αλλά αφού λέει και η Γιώτα ότι δεν είναι σοβαρό...περαστικά σας :D

Γιώτα χρόνια πολλά στο Βασίλη και από δω, να τον χαίρεσαι και με το καλό να υποδεχθείτε τα δίδυμα!!!!!

Φαίη η Ελαφόνησος είναι υπέροχη!!! αλλά είχαμε πάει προ Ευριπίδη εποχή και δεν έχω εμπειρία με παιδί. Είναι ένα πολύ μικρό νησάκι ( η μεγαλύτερη απόσταση νομίζω είναι 5 χλμ) με ένα χωριό και τρεις παραλίες. Περνάς απέναντι από τη Λακωνία με φέρι που έχει δρομολόγιο κάθε τέταρτο (περίπου τόσο είναι και η διαδρομή) και τα εισιτήρια είναι φθηνά (κάτι λίγο παραπάνω από λεωφορείου :lol::lol::lol:) Είναι ήσυχα και αυτοκίνητο θα χρειάζεστε μόνο για να πάτε στη θάλασσα. Οι τιμές σε ξενοδοχεία και ταβέρνες ήταν λογικές.

Για τη Ζάκυνθο υπολόγισε πόσο θα σας πάρει να φτάσετε Κυλλήνη (εμείς είχαμε ξεκινήσει από Λαγονήσι ξημερώματα και φτάσαμε πρωί για να πάρουμε το πρώτο φέρι) και μια ώρα και κάτι για να περάσετε απέναντι. Όπου και να πάτε προτείνω να ξεκινήσετε ξημερώματα για να κοιμάται η Μαρία την περισσότερη ώρα. Ο Ευριπίδης τότε δεν είχε ξυπνήσει μέχρι την Κυλλήνη. Στην επιστροφή όμως που φύγαμε 12 το μεσημέρι από Ζάκυνθο μας έπρηξε στο δρόμο. Γενικά πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για να την απασχολήσεις στο αυτοκίνητο, αν χρειαστεί.

(Μήπως να αλλάξω δουλειά και να γίνω ταξιδιωτικός πράκτορας; :roll: πολύ μου αρέσει να οργανώνω ταξίδια :D :D)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εχθες σε μια μικρη ερευνα που εκανα, οφειλω να πω πως ενθουσιαστηκα με την Ελαφονησο (Πελοποννησος, νομος Λακωνιας). Τωρα θα το συζητησω και με το Βασιλη και θα δουμε..!

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!!!!!

Φαιη εχω παει Ελαφονησσο αλλα δεν νομιζω οτι εινια οτι καλυτερο για το παιδι.Ελαχιστες επιλογες,αμφιβαλλω αν υπαρχει μια παιδικη χαρα σε ολο το νησι...ειναι μονο για ζευγαρια κ νεαροκοσμο!!!!!Εγω ειχα παει με παρεα κ περασα φανταστικα αλλα ειναι πολυ χυμα καταστασεις......και το αλλο αρνητικο ειναι οτι μετα την Τριπολη ο δρομος ειναι χαλια,ολο στροφες και απο μια λωριδα το καθε ρευμα......

Οσο για την υδροκηλη φαινεται σαν να εχει το μπαλλακι του αγοριου (δεν ξερω ποσο κομψα να το γραψω) νερο....δεν ειναι τιποτα,συνηθως το απορροφαει ο οργανισμος αν οχι γινεται αυτη η μικροεπεμβαση αλλα χωρις σημαδια κ επιπτωσεις για το παιδι.....:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαιη απ οτι καταλαβες κι εγω και η Μαρια πηγαμε προ παιδιων εποχη!!!!!

Αλλα επειδη εχει ωραιες παραλιες μπορειτε να βρειτε να μεινετε στην Νεαπολη Λακωνιας που ειναι πολυ ομορφα και να διαθεσετε μια μερα να πατε απεναντι στην Ελαφονησσο με το καραβακι.....

Βεβαια αυτο δεν αλλαζει τη διαδρομη....απλα θελει προσοχη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαίη είχα κι άλλη έμπνευση! :D

Αφού μπάνια κάνετε ούτως ή άλλως στο Λαγονήσι γιατί δεν παίρνετε τα βουνά στις διακοπές; :lol::lol:

Και εξηγούμαι: μπορείτε να πάτε Πήλιο, Λίμνη Πλαστήρα, Καρπενήσι κλπ. που είναι εκτός σεζόν, σίγουρα φθηνότερα από τα παραθαλάσσια μέρη και δεν θα έχει πολύ κόσμο.

(Εντάξει, εντάξει έχω ξεφύγει. Κάποιος να με μαζέψει please :roll: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ.ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ...ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.ΜΑΡΙΑΝΔ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΦΑΙΗ,ΣΟΦΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...