Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρηνακι οχι, δεν ειναι αυτες οι πρωτες λεξεις της Μαριας. Η πρωτη της λεξη ηταν μπαμπα και μετα ακολουθησαν με τη σειρα που στα γραφω: μαμ, γιαγια, γεια, μαμα, ναι, νταντα, "ιλια" = Αιμιλιανο (το παιδακι που μενει στο υπογειο), "Βι" = Βιβη (η αδερφη μου), "ιλη" = Μπιλη και "λο" = νερο. Που και που πεταει και κανενα "παμε" ή καμμια αλλη γνωστη λεξουλα αλλα δεν ειμαι σιγουρη πως τις ξερει γιατι τις λεει μια φορα και μετα τελος.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλουσιο το λεξιλογιο της μπουμπους!!!τελειο!!!εμενα λεει κατι ασχετα που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα αλλα το εμπειρο αυτι μου καταλαβαινει τι λεει το παιδι:lol::lol:

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια από Πάρο. Να΄μαι και εγώ! Ήρθαμε προχθές οικογενειακώς και σήμερα καταφέραμε να συνδέσουμε το ιντερνετ.

Κάναμε και το πρώτο μπάνιο μας σήμερα. Τα παιδιά ψιλοφοβόντουσαν στην αρχή και δεν μπαίνανε μέσα (τι έτρεχα στα κολυμβητήρια!!!)

και πήρανε θάρρος την ώρα που έπρεπε να φύγουμε.

Όχι δηλαδή πως μπήκανε μέσα, απλά παίζανε με τα νερά και γελούσανε.

Κάτι είναι και αυτό. Πέρσι στις αρχές ούτε τα πόδια τους δεν βρέχανε!!

Από ότι διάβασα και εσείς σε γενικές γραμμές καλά είσαστε.

Κάτι γυναικολογικά προβληματάκια αλλά θα ξεπεραστούν και αυτά, είμαι σίγουρη!

Πολλά φιλιά σε όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

maria nd καλές διακοπές!!! Ραντεβού το Σεπτέμβρη θα έχουμε;

Ειρήνη αν κοιμάσαι την ημέρα και ξυπνάς τη νύχτα, να σου στείλω την Ιφιγένεια να κάνετε παρέα; ταιριάζετε :lol::lol:

Φαίη μπράβο στο Μαράκι!! και για τις νέες λέξεις και για το καλαμάκι :D

Σοφία μάλλον χθες ήταν η μέρα των πεθερικών :twisted: Ήρθε το απόγευμα και σε μας η μαμά του Διονύση και κατάφερε να εκνευρίσει τον Ευριπίδη με κάτι αηδίες που έλεγε.

Κατά τα άλλα, είμαστε καλά.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!πως ειστε?

μαρια νδ καλες διακοπες και καλα μπανια!καλα να περνατε!

μαρακι το χε η μερα χθες φαινεται αστα να πανε!ειρηνη ετσι και μετραγα την πιεση θα χε φτασει στο θεο!

γιωτα εσυ πως τα πας?ελπιζω να εισαι καλα κ εσυ και τ αγορακια σου!

εμεις σημερα ειμαστε μια χαρα καθολου πυρετο-ευτυχως-οποτε το ραντεβου με το φιτσιαλο αναβαλλεται μεχρι τη παρασκευη που θα παμε για το εμβολιο(πηγα και το γραψα σημερα στο ικα χαμος γινοτανε δε χωρουσες να περασεις στους διαδρομους εχει αυξηθει παρα πολυ ο κοσμος που απευθυνεται εκει).

παω να κανω τη φτουτοκρεμα της ελισαβετ και μετα να μαγειρεψω!

τα φιλια μου σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας.. Τι ζεστη ειναι αυτη σημερα?

Εχθες κοιμηθηκαμε πολυ αργα, μετα τις 4 γιατι ειχαμε κατεβει κατω. Ηταν ο τελευταιος αγωνας του μουντιαλ και ειχε μαζευτει σχεδον ολη η γειτονια στον κοινοχρηστο, ειχαν βγαλει εξω την τηλεοραση και γινοταν τζερτζελο. Ο Βασιλης δουλευε βραδυ εχθες και απο το απογευμα που εφυγε, κατεβηκαμε κατω με τη Μαρια. Ειχε κι αλλα παιδακια, παιξανε και μετα τα πηραμε και πηγαμε στις κουνιες. Γυρνωντας μαλιστα, τσακισε κι ενα παγωτακι.. Εγινε χαλια μιλαμε, αλλα ηταν τρισευτυχισμενη! Μετα γυρισαμε, την εκανα μπανιο, την ταϊσα, την εβαλα για υπνο και στις 22:30 κατεβηκα κι εγω κατω! Οι αντρες βλεπανε μπαλα και εμεις ειχαμε κατσει πιο περα και κουτσομπολευαμε. Μετα εφερε η Μιμοζα το λαπτοπ της και μπηκαμε στο youtube, ειδαμε αστεια βιντεακια και μπορω να πω πως ακομα ποναει η κοιλια μου απο τα χθεσινα γελια. Ο Βασιλης ηρθε σπιτι στις 2μιση, του ειχαμε κρατησει φαγητο, εφαγε και τελικα "σπασαμε" στις 4. Ειχαμε πει να τηλεφωνηθουμε σημερα -οποιος ξυπνησει πρωτος να παρει τους υπολοιπους να τους ξυπνησει- για να παμε για μπανιο αλλα ακομα και η Μαρια ξυπνησε στις 11 και μεχρι να πιει γαλα, να την αλλαξουμε, μεσημεριασε! Οποτε το μπανιο αναβληθηκε για αλλη μερα!

Σημερα ο Βασιλης δουλευει παλι βραδυ αλλα θα κοιμηθω νωρις γιατι νιωθω κομματια!

Οι υπολοιπες βλεπω μια χαρα ειστε σε γενικες γραμμες! Εστειλα μηνυμα και στη Γιωτα αλλα δεν εχει απαντησει ακομα! Ελπιζω να ειναι καλα και απλα να μην εχει διαθεση να γραψει ή να μην προλαβαινει!

Φιλια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

Μολις μου απαντησε η Γιωτουλα. Ολα καλα, απλα εχει τον Τασο και δεν προλαβαινει να μπει!

gM4vp2.png

Γεια σας κι απο εμενα!!!!!

Φαιη μου δε χρειαζεται να χρεωνεσαι,οταν γεννησω θα το μαθετε...εννοειται πως θα σε ενημερωσω!!!!!Τι συμπεθερες ειμαστε?????

Ευτυχως τωρα ηρεμησα λιγο.Χτες το βραδυ ειχε ερθει ενας φιλος του Βασιλη με τη γυναικα του,και ημουν ολο στο ποδι...μια να φτιαξω καφε,μια να φαμε,μια να σερβιρω γλυκο,αντε μαζεψε τον νεροχυτη κτλ κτλ....εντωμεταξυ το βραδυ ειχα τον αβολευτο,με επιασε κ καουρα κ κοιμηθηκα ελαχιστα......

Απο τις 07 00 το πρωι στο ποδι με τον Τασο.....δεν ειναι ζημιαρης απλα ειναι το θεμα οτι ριχνει τα παιχνιδια του κατω κ απο πισω εγω να τα μαζευω γιατι αλλιως θα τα πατησει κ θα πεσει....με πονεσε η μεση μου,κουραστηκα πολυ......

Πριν λιγο ηρθε ο μπαμπας μου κ τον πηρε.Ο Βασιλης ηρθε απο τη δουλεια εκανε μπανιο,εφαγε κ εφυγε για Κορινθο......τρεχει κ δε φτανει.Εγω θα χαλαρωσω λιγο τωρα και στις 19 00 θα παω να παρω τον Τασο απο τους γονεις μου για να παμε σε μια φιλη μου που μας εχει καλεσει λογω οτι η κορη της κλεινει τα 2 χρονια!!!!!!

Αυτα τα νεα μου....ειμαι ενα πτωμα αλλα τι να κανω....ελπιζω να ερθουν αυριο τα πεθερικα μου.......

Αν δεν προλαβαινω με ενα παιδι να μπαινω,φανταστειτε τι εχει να γινει σε λιγο καιρο!!!!!Χαχαχαχαχχα.....

Πολλα φιλια σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτουλα δεν ανησυχησα μηπως γεννησες.. Ειμαι σιγουρη πως τα αγορακια σου θα κρατηθουν οσο πρεπει στη "φωλιτσα" της μαμας τους! Απλα επειδη μεχρι προσφατα ειχες καουρες και εμετους, σκεφτηκα μηπως ξαναγυρισαν (μακρια απο εμας ΠΑΝΤΑ!).

Εγω παλι νυσταζωωω.. Δεν εχω καν το κουραγιο να βγαλω τη Μαρια μεχρι τις κουνιες.. Ο Βασιλης εφυγε παλι πριν απο λιγο και αυριο θα λειπει ολη μερα γιατι πρεπει να κανει σερβις στη μηχανη και μετα να δουλεψει κανονικα. Οποτε θα ειμαι μοναχουλα με τη Μαριγω απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ.

Ασχετο: Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μας κανει δωρο η μαμα μου ενα 5ημερο διακοπων καπου. Μας ειπε να κοιταξουμε για προορισμο και να κανουμε ενα τσεκ στις τιμες για να δει αν το σηκωνει η τσεπη της. Εννοειται πως θα εχω τη Μαρια κοντα μου (ετσι κι αλλιως το μονο που ζηταω εδω και καιρο ειναι να μου την κρατησει ενα βραδυ για να βγω, απο μονη μου δεν θα αντεχα να την αφησω 5 μερες). Εχετε καμμια ιδεα για κανεναν ησυχο, οικογενειακο και κυριως οικονομικο προορισμο? Δεχομαστε προτασεις και για χωρια (θελω να πω πως δεν θελουμε σονι και ντε να παμε σε νησι). Καμμια ιδεα?

gM4vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φαίη για διακοπές με παιδί προτείνω Ζάκυνθο. Εμείς είχαμε πάει όταν ο Ευριπίδης ήταν 14 μηνών. Έχει ρηχή θάλασσα με ψιλή άμμο και όσο για τις τουριστικές υπηρεσίες (ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφετέριες) όλα απευθύνονται σε οικογένειες. Παντού βρίσκαμε καρεκλάκι φαγητού για να κάτσει ο Ευριπίδης, σε μια ταβέρνα μάλιστα είχαν και πάρκο για να αφήνεις πολύ μικρά μωρά. Στο ξενοδοχείο μας είχαν δώσει παρκοκρέβατο για να κοιμάται.

Εμείς είχαμε μείνει εδώ

http://www.poseidon-zakynthos.gr

Δες και αυτό

http://www.pamediakopes.gr

από αυτό το site είχα βρεί πρόπερσι ξενοδοχείο στη Λευκάδα με 45 ευρώ τη βραδιά.

(Κάτσε να φρενάρω, γιατί πολύ φόρα πήρα. Κατάλαβες; επειδή δεν πάω εγώ διακοπές φέτος, άρχισα να οργανώνω τις δικές σου :lol:)

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...