Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια,

Ειρήνη μου είμαι αισιόδοξη, όλα καλά θα πάνε. :D

Σοφία και για σένα ισχύει αυτό. Περαστικά και στην Ελισάβετ. Μπορεί να είναι από τα δόντια, μπορεί και κρύωμα, όπως είπε και η Γιώτα.

Γιώτα με ρέγουλα τις δουλειές του σπιτιού. Άσε να κάνει και κανένας άλλος τίποτα. ;)

Φαίη είσαι ακόμα Αθήνα ή γύρισες στη βάση σου;

maria nd μήπως έφυγες για Πάρο και δεν το πήρα χαμπάρι;

Εμείς εδώ, κρατάμε το οχυρό :lol::lol::lol: Οι άντρες του σπιτιού έχουν φύγει από χθες για Σαββατοκύριακο στο Λαγονήσι και εγώ με την Ιφιγένεια είμαστε για άλλη μια φορά home alone.

Καλά να περνάτε όλες. Φιλάκια!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται με ρεγουλα οι δουλειες......οσα βλεπει η πεθερα μονο......

Οχι σαν τη Φαιη που ειναι νοικοκυροκοριτσο!!!!!!!Ξεκιναει δουλειες κ σταματημο δεν εχει.....

Εσεις τυχερουλες μανα κ κορη παλι μονες ε????Παλι εξω θα το ριξετε Σαββατο βραδυ.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εννοειται με ρεγουλα οι δουλειες......οσα βλεπει η πεθερα μονο......

Οχι σαν τη Φαιη που ειναι νοικοκυροκοριτσο!!!!!!!Ξεκιναει δουλειες κ σταματημο δεν εχει.....

Καλά, η Φαίη είναι εκτός συναγωνισμού!!

Εσεις τυχερουλες μανα κ κορη παλι μονες ε????Παλι εξω θα το ριξετε Σαββατο βραδυ.....

Χαχα!! ναι, θα το ξενυχτήσουμε πάλι :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Κι εμεις σημερα ξυπνησαμε καπως.. Η Μαρια εχει λιγη γκρινια και εχει καταχεσει (συγγνωμη κιολας) τον κοσμο απο το πρωι.. Ευτυχως που ειναι σφιχτα γιατι αν ηταν διαρροια θα ειχα ανησυχησει. Οσο για εμενα, ξυπνησα με λιγα δεκατα και ο λαιμος μου με καιει.. Ισως επειδη φωναξα αρκετα εχθες. Αν συνεχισει θα ψαξω να βρω κανενα εφημερευον φαρμακειο να μου δωσουν τιποτα. Προς το παρον το εχω ριξει στις halls και στο depon. Ο Βασιλης εχει ρεπο σημερα αλλα απο το πρωι τρεχει στη ΓΑΔΑ για να κανουν την αλλαγη με τον αλλο συναδελφο και να γλιτωσει το 16ωρο. Πριν λιγο με πηρε και μου ειπε πως περιμενουν εναν ανθυπαστυνομο να βαλει υπογραφη και μετα θα παρει το δρομο της επιστροφης.

Τα ντουλαπια μας ηταν ψιλοαδεια σημερα και εφτιαξα λιγες φακες. Τωρα στη Μαρια δεν ξερω αν θα δωσω γιατι εχει κανει -οπως σας ειπα ηδη- 4 φορες κακα απο το πρωι. Αν φαει και το οσπριο θα παει αδιαβαστη. Θα δω τι θα της κανω οταν τη βαλω για υπνο, ισως λιγες χυλοπιτουλες με ντοματουλα.

Ειρηνη πως εισαι σημερα? Ελπιζω να καλυτερευει μερα με τη μερα η ψυχολογια σου!

Σοφια περαστικα στο Ελισσαβετακι. Και να σου πω την αληθεια, το σκεφτηκα πως ισως την τριγυριζει καμμια ιωσουλα οταν μου ειπε χθες ο Αντωνης πως ηταν γκρινιαρουλα και δεν κοιμηθηκε το βραδυ καλα, αλλα οταν μου ειπε πως τη θερμομετρησατε και δεν ειχε πυρετο, θεωρησα πως κανω λαθος. Περαστικα και παλι και θα περιμενουμε εξελιξεις!

Γιωτα ετοιμασες βαλιτσουλα? Προχθες κατεβηκα στην κοπελα που μενει απο κατω μας γιατι μπηκε στην 36η εβδομαδα και ετοιμασε κι εκεινη τη βαλιτσα της και ηθελε βοηθεια. Και να σου πω την αληθεια σε μελετησα, της ειπα για εσενα και πως κι εσυ μετα το τελος του μηνα περιμενεις τα αγορακια σου. Κι αυτη στο ΙΑΣΩ θα γεννησει με το καλο! Εν τω μεταξυ μου ζητησε το βρεφοζυγο που ειχα αγορασει για τη Μαρια και της τον εδωσα, μετα σκεφτηκα πως ισως τον ηθελες κι εσυ ή η Μαρια... :oops:

Μαρακι η Ιφιγενεια ειναι κουκλα με το ματι ανοιχτο.! Εχεις δικιο, φερνει λιγο και του Διονυση! Ελπιζω παντως αυτο το Σαββατοκυριακο να μπορεσετε να κοιμηθειτε κανονικα μανα και κορη. Εξηγησε της πως δεν εχετε αναγκη τα αρσενικα του σπιτιου για να ειστε ηρεμες!! :lol:

Οσο για τις δουλειες του σπιτιου, ειμαι σιγουρη πως δεν τις κανω μονο εγω! Οσες φορες σας συναντησα δεν ειδα καμμια να ειναι βρωμικη, πραγμα που σημαινει πως ολο και καποια μπουγαδα βαζετε,ολο και ενα σιδερο πεφτει. Ειδικα η Γιωτα και η Σοφια που πηγα σπιτι τους, δεν ειδα κατι βρωμικο! Οποτε, αφηστε τα σαπια.. Οι μαμαδες απο Ηλιουπολη εχουν το νοικοκυριο στο αιμα τους!!! :-P

Αυτα κι απο εμας! Θα τα πουμε αργοτερα, οταν βαλω τη Μαριγω για υπνο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γιωτα ετοιμασες βαλιτσουλα? Προχθες κατεβηκα στην κοπελα που μενει απο κατω μας γιατι μπηκε στην 36η εβδομαδα και ετοιμασε κι εκεινη τη βαλιτσα της και ηθελε βοηθεια. Και να σου πω την αληθεια σε μελετησα, της ειπα για εσενα και πως κι εσυ μετα το τελος του μηνα περιμενεις τα αγορακια σου. Κι αυτη στο ΙΑΣΩ θα γεννησει με το καλο! Εν τω μεταξυ μου ζητησε το βρεφοζυγο που ειχα αγορασει για τη Μαρια και της τον εδωσα, μετα σκεφτηκα πως ισως τον ηθελες κι εσυ ή η Μαρια... :oops:

Δεν ειναι εντελως ετοιμη η βαλιτσουλα.....καθε μερα βαζω κ απο κατι....και ακομη δεν εχω παει να παρω παντοφλες.....λειπουν κ τα καλλυντικα,οδοντοβουρτσες κτλ........Αλλα θα τη φτιαξω σιγα-σιγα...

Οσο για το βρεφοζυγο σε ευχαριστω που με σκεφτηκες αλλα θα δανειστω απο μια γνωστη μου που με ειχε εξυπηρετησει κ στον Τασο.....:P:p:p:p

Οποτε πολυ καλα εκανες που τον δανεισες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

... Εν τω μεταξυ μου ζητησε το βρεφοζυγο που ειχα αγορασει για τη Μαρια και της τον εδωσα, μετα σκεφτηκα πως ισως τον ηθελες κι εσυ ή η Μαρια... :oops:

Μαρακι η Ιφιγενεια ειναι κουκλα με το ματι ανοιχτο.! Εχεις δικιο, φερνει λιγο και του Διονυση! Ελπιζω παντως αυτο το Σαββατοκυριακο να μπορεσετε να κοιμηθειτε κανονικα μανα και κορη. Εξηγησε της πως δεν εχετε αναγκη τα αρσενικα του σπιτιου για να ειστε ηρεμες!! :lol:

...

Φαίη μη στενοχωριέσαι. Εγώ έχω νοικιάσει ζυγαριά από το μαιευτήριο. Καλά έκανες και τον έδωσες στην κοπέλα. Παρεπιπτόντως σήμερα τη ζύγισα ξανά την Ιφιγένεια και έχει φτάσει 3460 η φαγανούλα μου.

Την κούκλα δεν ξέρω που την είδες...:roll: (εγώ βλέπω ένα μαϊμουδάκι :? ). Χθες κοιμηθήκαμε σχετικά καλά, ελπίζω και απόψε. Εννοείται ότι δεν τους έχουμε ανάγκη τους άντρες (ανάβω φωτιά να κάψω τα σουτιέν μου :lol::lol: ).

etCDp3.png hk8kp3.png

Εννοείται ότι δεν τους έχουμε ανάγκη τους άντρες (ανάβω φωτιά να κάψω τα σουτιέν μου :lol::lol: ).

Κρατησου λιγακι ακομα να σαραντισεις για να τα καψουμε μαζι στην πλατεια Ομονοιας (ετσι ειναι πιο ολοκληρωμενη η κινηση σαν φεμινισμος :lol::lol:).

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια!τι κανετε ?μαρακι μονη σε αφησανε?ελπιζω τουλαχιστον να το διασκεδαζεις.εγω δεν θα το αντεχα.

μακαρι να βγεις αληθινη .φαιη μου τα ιδια και χειροτερα ειμαι.

4ywWp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια!τι κανετε ?μαρακι μονη σε αφησανε?ελπιζω τουλαχιστον να το διασκεδαζεις.εγω δεν θα το αντεχα.

μακαρι να βγεις αληθινη .φαιη μου τα ιδια και χειροτερα ειμαι.

Αχ εσείς οι Αιγόκεροι με την απαισιοδοξία σας (ξέρω από τον άντρα μου), νομίζετε ότι όλο το σύμπαν σας καταδιώκει.

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=529&highlight=%C6%F9%E4%DF%F9%ED

:lol::lol::lol::lol:

Και επαναλαμβάνω, το ένστικτό μου λέει "μην ανησυχείς". Καταρχήν θα σου έλεγε ο γιατρός σου να το τσεκάρεις ξανά σε έξι μήνες, αν ήταν κάτι σοβαρό; Από όσα είπες εσύ επέμενες να κάνεις τις εξετάσεις τώρα...Άρα, χαλάρωσε λίγο Ειρηνάκι μου, μη στενοχωρείς και το γάντζο σου. Εντάξει;

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εγω κοντευω να εκραγω ηρθε ο πεθερος μου πρωι πρωι και μου κανε παραπονα κιολας ο αχρηστος οτι ενοχλουμαι οποτε ερχεται(παλι καλα το καταλαβε!κατι ειναι κ αυτο) οτι δε του φερομαι καλα(δε του χω προσφερει ποτε λεει καφε οταν εχει ερθει σπιτι μου-το ενδεχομενο να μην εχω δε του περασε απ το φτωχο μυαλο του) ακομα και κριτικη μου εκανε οτι ξοδευω πολλα λεφτα για το παιδι για αχρηστα-κατατη γνωμη του-πραγματα(δε καταλαβα τα δικα του ξοδευω?)οσο μπορουσα συγκρατηθηκα και του απαντησα ψυχραιμα-ειχα και τον αλλο(τον αντωνη καλος μ@...κας ειναι ωρες ωρες κ αυτος καθοταν και μας κοιταζε χωρις να μιλαει)εφερε και φαγητο μαλιστα λεει απ τις 5 σηκωθηκε να το φτιαξει(και τι με νοιαζει εμενα το ζητησα??)τεσπα τα γραφω για να ξεθυμανω...

κατα τ αλλα καλυτερα ειναι η ελισαβετ χθες ο πυρετος δεν επεφτε με τπτ κατω απο 38 σημερα εχει δεκατα εχω αγχωθει κ εγω και σκεφτομαι διαφορα-πυρετος χωρις συνοδα συμπτωματα ειναι οτι χειροτερο να δω πως θα παει σημερα λενε οτι κυκλοφορει ιωση που κανει μονο πυρετο και μολις πεσει σπυρακια αλλα δεν εχω δε κατι ακομα.σκεφτομαι και για ουρολοιμωξη αλλα αν ειχε θα επεμενε ο πυρετος ετσι δεν ειναι?(πρωτη φορα που δε μου πε ο φιτσιαλος να κανω εξετασεις ουρων κ αντι να ηρεμησω αγχωθηκα περισσοτερο)θα την παω αυριο να τη δει οπως και να χει.

εσεις πως ειστε?ευχομαι να στε ολες καλα!πολλα πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία μου, τι ευχάριστο πρωινό ξύπνημα ήταν αυτό :twisted: Έχεις δίκιο πάντως, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μιλάει ο Αντώνης. Ό,τι και να πούμε εμείς είναι στου "κουφού την πόρτα". Γι' αυτό πρέπει να τα ακούνε από το γιο τους. Ελπίζω η Ελισάβετ να μην έχει κάτι σοβαρό, αφού υποχωρεί και ο πυρετός είναι καλό σημάδι, ε; :D

Εμείς κοιμηθήκαμε με πολλά διαλλείματα από τις 4 και μετά φώναζε ανά μια ώρα μέχρι τις 7. Ευτυχώς κοιμήθηκε ένα γεμάτο δίωρο 7 με 9 και ξεκουράστηκα και εγώ λίγο.

Που είστε οι υπόλοιπες;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κι απο εμας! Κι εμεις πουρνο - πουρνο σηκωθηκαμε γιατι εφερα ξανα να μου κανουν απολυμανση. Δεν ειχα δει κατι φοβερο περα απο εκεινη την κατσαριδα που ειδε η αδερφη μου στο σαλονι αλλα ετσι κι αλλιως μας ειχαν πει πως στο 3μηνο πρεπει να επαναληφθει και για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εφερα ξανα. Κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε, εχθες το απογευμα πηγαμε ξανα στον παιδοτοπο και οφειλω να ομολογησω πως ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι η Μαρια ειναι πολυ κοινωνικη!

Εχθες ειπε και δυο νεες λεξεις: "ιλη" = Μπιλη (με ακουει που φωναζω συνεχεια ετσι το Βασιλη και το πηρε κι εκεινη) και "λο" = νερο! Πολυ πλακα εχει, την καταχαιρομαι οταν λεει κατι καινουριο. Ασχετο: την ωρα που ημασταν εχθες στον παιδοτοπο, μας εδωσαν εναν χυμο (συσκευασμενο σε χαρτινο κουτακι) και η Μαρια με το που τον ειδε εκανε σαν παλαβη. Στην αρχη νομιζα πως τον ηθελε για να παιξει αλλα εν τελει ηθελε να τον πιει. Αυτο που με εξεπληξε και σας το αναφερω ειναι πως τον ηπιε ολο (250 ml) με το καλαμακι! Δεν της ειχα δωσει ποτε ξανα να πιει τιποτα με το καλαμακι και μου εκανε τρομερη εντυπωση! Ετσι, σημερα το πρωι, επιχειρησα να της δωσω και το γαλα με το καλαμακι (αν θυμαστε καλα της το δινω εδω και καιρο με κουταλι και μπισκοτα) και ηπιε 180 ml!!!!!!!!!!!!! Το εχω καταχαρει κι αυτο!

Σοφια χαρα στο κουραγιο σου που δεν απαντησες αναλογως.. Εγω στη θεση σου δεν ξερω -πια- μετα απο οσα εχουν συμβει αν θα κρατιομουν. Και το σκεφτομαι πολυ εντονα γιατι στις 4 Σεπτεμβριου βαφτιζει η κουμπαρα μου την 3η της κορη και αναγκαστικα θα συναντηθουμε.. Αν δεν μας ακουσει ολη η Πελοποννησος, τυχεροι θα 'μαστε! Τελος παντων.. Μην δινεις σημασια, οσο για τον Αντωνη κι εγω θα εκνευριζομουν αλλα τι να πει κιολας κι αυτος? Μηπως κι οταν μιλανε τους καταλαβαινουν? Ειδα κι απο τον Βασιλη που τους τα λεει -τωρα πια- εξω απο τα δοντια. Απλα τον γραφουν και συνεχιζουν το δικο τους! Δεν βγαζεις ακρη.. Ειναι ανεγκεφαλα ατομα, παει και τελειωσε! Οσο για το Ελισσαβετακι, μην αγχωνεσαι, οντως κυκλοφορει ιωση μονο με πυρετο. Εχε υπ' οψιν πως μπορει να μη βγαλει καν σπυρακια (το 'χε παθει κι η Μαρια κοντα στα Χριστουγεννα). Εκανε 4 μερες πυρετο και μετα τιποτα! Θα περιμενουμε νεα σας απο το Φιτσιαλο! Να μου τη φιλησεις!

Οι υπολοιπες που ειστε?

gM4vp2.png

Μαρακι μαζι γραφαμε! Το ξενυχτησατε παλι ε? :lol:

Ενταξει, τωρα που θα γυρισουν τα αρσενικα του σπιτιου, θα ηρεμησετε παλι πιστευω! :-P

gM4vp2.png

μαρια και φαιη σας ευχαριστω για την κατανοηση.οταν εφυγε κατεβηκε μαζι του ο αντωνης και του ειπε οτι ειμαι εκνευρισμενη γιατι δε δουλευει γ αυτο του μιλησα αποτομα(καλα δε μου φταιγε βεβαια αυτο μονο αλλα τουλαχιστον μιλησε-και γυρναει και του λεει ο πεθερος μου εγω θελω ν μ αγαπαει η σοφια που θα βρει τετοιον πεθερο σαν εμενα?:roll::twisted:(το αφηνω ασχολιαστο αυτο καπιος πρεπει να του πει οτι δυστυχως οι μ@..κες ειναι η πλειοψηφια).

καλα φαιη τα δικα σου πεθερικα δεν υπαρχουν παλι καλα που εχεις το βασιλη να τους βαζει στη θεση τους.μπραβο και στο μαρακι που εμαθε να πινει με καλαμακι!ευχαριστουμε για τα φιλια αλλα δεν ανταποδιδουμε μη σας κολλησουμε:-D

ευτυχως βρηκε το κεφι της η ελισαβετ-χθες ηταν σα ζαβλακωμενο το κοριτσακι μου!παμε να κανουμε τα βηματακια μας δε ξερω αν σας το ειπε εχει μια βδομαδα τωρα που ολο θελει να περπαταει την κραταω απ το χερακι και κοβουμε βολτες στο σπιτι.

ελπιζω το υπολοιπο της κυριακης να κυλησει ομορφα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα σας !!

μαρακι οκ θα σε ακουσω γιατι εχω ενα καποιο συνδρομο της κατατρεγμενης.

σοφια την πιεση σου την μετρησες εκεινη την ωρα?μερικες φορες οι ανθρωποι στην απογνωση τους να σε φερουν κοντα τους κανουν μαλακιες και σε διωχνουν πιο μακρια.κουραγιο!

φαιη μου οι πρωτες λεξεις της μαρια σας ηταν αυτες?οχι ετσι.......

φανταζομαι θα λεει μαμα, μπαμπα, μαμ,κακα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...