Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...

Ειδα και τις φωτογραφιες σου στο facebook, ο Ευριπιδακος μια χαρα φαινεται, δεν εχει χασει το χαμογελο του και τα δυο αδερφακια μοιαζουν πολυ μεταξυ τους. Οποτε αν και η Ιφιγενεια μεγαλωνοντας συνεχισει να ειναι ιδια εσυ οπως ο Ευριπιδης, θα καψει πολλες καρδιες!! ;)

...

Ο Ευριπιδάκος όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για την αδερφή του. "Η αδερφή μου με κοίταξε", "η αδερφή μου χαμογέλασε", "η αδερφή μου με χάιδεψε" κλπ. Άκουγε μέχρι τώρα τους φίλους του να μιλάνε για τα αδέρφια τους και μάλλον ζήλευε. Τώρα μπορεί και αυτός να λέει και το ευχαριστιέται. :lol::lol::lol:

Ναι, μοιάζουν μεταξύ τους, αν και η Ιφιγένεια φέρνει του Διονύση :roll: (σχήμα προσώπου, μέτωπο) θα δούμε...

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι στα πολυ down μου.πηγα στον γυναικολογο και μου εκανε κολποσκοπηση μου βρηκε κονδυλωματα.πανω στον τραχηλο.μου πηρε και δειγμα για βιοψια.εχω τρελαθει σκεφτομαι τα χειροτερα.

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι στα πολυ down μου.πηγα στον γυναικολογο και μου εκανε κολποσκοπηση μου βρηκε κονδυλωματα.πανω στον τραχηλο.μου πηρε και δειγμα για βιοψια.εχω τρελαθει σκεφτομαι τα χειροτερα.

Ειρηνακι μην πανικοβαλεσσαι! Το αγχος παιζει σημαντικο ρολο σε θεματα υγειας.. Ενταξει, ξερω πως εγω ειμαι χειροτερη αλλα πιστεψε με δεν χρειαζεται να ανησυχεις! Θα περιμενουμε τα αποτελεσματα της βιοψιας και μετα θα κανουμε ο,τι μας συστησει ο γιατρος! Αντιμετωπιζεται Ειρηνακι αυτο που εχεις! Πολλες γυναικες βγαζουν.. Προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι! Ο γιατρος τι σου ειπε? Πως τον ακουσες?

Εν τω μεταξυ και η Γιωτα επρεπε να μας εχει πει νεα απο το γιατρο αλλα δεν μπηκε! Μαλλον θα κουραστηκε και θα επεσε για υπνο, ελπιζω να ειναι αυτος ο λογος που δεν εγραψε!

Εγω παλι για οικογενειακους λογους (ω, ναι! παλι τα ιδια με το σπιτι της μανας μου), θα πρεπει αυριο απο το πρωι μεχρι το απογευμα να ειμαι Αγιο Δημητριο. Εχω κλεισει ραντεβου με ταξι να μας παρει το πρωι απο εδω γιατι ο Βασιλης δουλευει, αλλα το παρκοκρεβατο το εχω αφησει στο προηγουμενο σπιτι που μεναμε και δεν εχω που να κοιμισω τη Μαρια το μεσημερι. Δεν ειναι μακρια απο το σπιτι της μανας μου αλλα δεν ξερω πως να το κουβαλησω.. Κι ετσι πηρα τη Σοφια και -να 'ναι καλα- δεχτηκε να με παει και να με φερει με τον Αντωνη απο το σπιτι της μανας μου στο παλιο μας σπιτι και απο το παλιο μας σπιτι παλι στο σπιτι της μανας μου. Κι εκεινη δεν ηταν τοσο καλα, μολις ειχε επιστρεψει απο το γυναικολογο και δεν ειχε και τοσο ευχαριστα νεα.. Θα σας τα πει η ιδια αυριο, με το καλο!

Αυριο θα μπω απο το λαπτοπ της μανας μου οταν κοιμισω τη Μαριγω..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ναι ρε κοριτσακι.δεν μπορω να κανω κατι αλλο μονο να περιμενω.

ολα καλα θα ειναι με την γιωτα και .ας ελπισουμε οτι θα εχουν ξεπερασει τα 2 κιλα το καθενα

4ywWp2.png

ναι ρε κοριτσακι.δεν μπορω να κανω κατι αλλο μονο να περιμενω.

ολα καλα θα ειναι με την γιωτα και .ας ελπισουμε οτι θα εχουν ξεπερασει τα 2 κιλα το καθενα

Μασαει ρε η μαμα του γαντζου?? Με τιποτα!!!! Και μην ακουσω κανενα "σκατα... μασαει" γιατι θα γινει χαμος!!!;)

Οσο για τη Γιωτου κι εγω θελω πολυ να εχουν καλο βαρος για να της φυγει η εγνοια και να ηρεμησει λιγο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Η Μαρια κοιμαται απο τις 10 περιπου! Σημερα εχει δροσια και της εχω αφησει ανοιχτο το παντζουρι (με κλειστη σιτα εννοειται) και κοιμαται σαν πουλακι!

Εγω εχω βρυκολακιασει..

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Γυρισα κι εγω απ τον ιατρο....τα μωρα μας ειναι περιπου 2100 ο καθε ενας αλλα παρα παρα πολυ στριμωγμενα....κιλα δεν εχω παρει καθολου απο την τελευταια φορα κ δεν ξερω τον λογο αφου τρωω συνεχεια...μαλλον το παιρνουν τα παιδια κ δεν μου αφηνουν τιποτα.....Μου ειπε να ακουω τα παιδια πρωι-μεσημερι-βραδυ κ να προσεχω μη σπασουν τα νερα...ειναι λεει νωρις ακομη....καλο ειναι να μεινουν κι αλλο μεσα και να γεννησω τελος του μηνα....για να δουμε,θα κρατηθουν?????

Παντως ο ιατρος μου λεει οτι θα με κρατησει μεχρι τελους....μεχρι οσο παει για να εχουν καλο βαρος και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!!!!

Να παμε διακοπες με την ησυχια μας.......στο επομενο ραντεβου θα μιλησουμε κ για το οικονομικο,κι εχω κ καποιες αποριες για την καισαρικη....Την επομενη Τριτη λοιπον στις 20 του μηνα (του Προφ.Ηλια) θα ξαναπαω κ ισως τοτε να κλεισουμε κ ραντεβου για την καισαρικη....θα δειξει!!!!!

Καλημερα και πολλα φιλια σε ολες!!!!!

Και μη στενοχωριεστε για τα κονδυλωματα....θα τα διωξουμε κ αυτα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ βρε Ειρήνη, θα τον σκοτώσω το γιατρό σου που σε στενοχωρεί κάθε τόσο. Θυμάσαι την άλλη φορά που σου είπε ότι είναι κοντός ο ομφάλιος λώρος και είχαμε πάρει τις μεζούρες να δούμε αν φτάνει για να βγει ο γάντζος από την σωστή έξοδο; Ε, πιστεύω ότι και τώρα κάπως έτσι είναι. Όλα καλά θα πάνε, θα δεις :wink:

Φαίη μου τι οδύσσεια είναι και αυτή η δική σου. Κουράγιο κοριτσάκι. :D

Γιώτα τέλεια τα αγόρια σου! Τώρα ξεκούραση και μόνο σου χρειάζεται για να συμπληρώσεις τις ημέρες που θέλεις. Ξάπλες, μάσες, τούφες και άσε τις δουλειές στους άλλους. :mrgreen:

Σοφία με σένα τι έγινε; Περιμένουμε νέα σου.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

ειρηνη μην αγχωνεσαι κ μη παει ο νους σου στο κακο...πολλες γυναικες μετα την εγκυμοσυνη αναπτυσσουν κονδυλωματα.ο τυπος του ιου των κονδυλωματων δε προκαλει καρκινο ετσι μου χε πει ο δικος μου γιατρος διωξε αυτες τις σκεψεις απ το μυαλο σου!τι σου ειπε ο γιατρος σου?πως θα το αντιμετωπισετε?θα κανεις κ εσυ καυτηριασμο?κ εγω ειχα κανει βιοψια γιατι θα σκαγα αλλιως.καλα αποτελεσματα, ολα καλα θα πανε!

τα δικα μου νεα απ το γυναικολογο δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα δε θα σκασω κιολας ως ενα βαθμο αναμενομενα.μου βρηκε κολπιτιδα συν τοις αλλοις(ειπα κ εγω θα περναγα καλοκαιρι χωρις κολπιτιδα αν ειναι δυνατον:?) και πρεπει να περιμενω να μου ρθει περιοδος μετα να παρω 7 μερες θεραπεια κ μετα να προγραμματισουμε την επεμβαση.και μετα απο 10 μερες θα μπορω να κανω μπανια(καλο αυγουστο δηλ!)το καλο της υποθεσης ειναι οτι τελικα δε θα πληρωσω για την επεμβαση την καλυπτει η ασφαλιστικη μου-κατι ειναι κ αυτο!

κατα τ αλλα καλα η ελισαβετ ειχε πολυ ανησυχο βραδυ δε ξερω γιατι ηταν τα κουνουπια ηταν το τριτο δοντακι που σκαει ποιος ξερει?εφαγε και μια μικρη τουμπα το πρωι οπως επαιζε μαυρισε το μαγουλο της(δεν ειχα βιταμ γμτ να της βαλω:()-μια χαρα!

φαιη μου σιγα την εξυπηρετηση καλε δεν ειναι τπτ να σαι καλα!

γιωτουλα μια χαρα ειναι τ αγορακια σου πανω απο 2 κιλα τελεια!ευχομαι να κρατηθουν οσο περισσοτερο γινεται!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Να 'μαστε κι εμεις!

Πριν λιγο με αφησε ο Αντωνης στο σπιτι της μανας μου! Ταϊσα τη Μαρια και τωρα θα παω να στρωσω το παρκοκρεβατο της. Μεγαλη ταλαιπωρια η σημερινη! Τελος παντων, μερα ειναι, θα περασει..

Γιωτα μια χαρα τα αγορακια σου, μπραβο.

Μαρια ευχαριστω για τη συμπαρασταση.. Η Ιφιγενεια πως ειναι; Στρωσατε καθολου προγραμματακι με το θηλασμο;

Σοφια για αλλη μια φορα ευχαριστω! Οσο για τα γυναικολογικα, μην σκας, ολα θα πανε καλα!

Αυτα τα ολιγα.. Παω να βαλω γεμιστα για να μπορεσει να φαει και η Μαρια και μετα να τη βαλω για υπνο για να βαλω μια ταξη εδω μεσα..

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

...

Μαρια ευχαριστω για τη συμπαρασταση.. Η Ιφιγενεια πως ειναι; Στρωσατε καθολου προγραμματακι με το θηλασμο;

...

Καλά πάει η Ιφιγένεια. Τρώει γύρω στις 10 φορές το 24ωρο, μικρά και συχνά γεύματα το πρωί, μεγάλα και πιο αραιά από το μεσημέρι και μετά. Τις τελευταίες ημέρες τη βάζω για ύπνο το βράδυ γύρω στις 8, ξυπνάει γύρω στα μεσάνυχτα, στις 4-5 τα ξημερώματα και ξανά 7-8 το πρωί. Ενδιάμεσα κοιμάται σχεδόν όλη την ώρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

ναι ρε μαρακι θυμαμαι που παλι τοτε ημουν να σκασω αλλα οχι οπως τωρα.τωρα ειναι αλλιως.εσυ που εισαι και πιο σοφη γενικως μακαρι να εχεις δικιο και να μην ειναι τα πραγματα ασχημα.μακαρι θεε μου.

φαιη που εισαι ?αυτο ειναι που λενε απο μικρη στα βασανα.

σοφακι και εσυ εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ με αυτα τα κολοθεματα.μακαρι να σου ειναι περαστικα .γιωτουλα τελειο το βαρος ε?παραπανω απο οσο περιμενες ετσι?νομιζω οτι τωρα καθε μερα θα περνουν 30 γρ η κανω λαθος.μακαρι να τα διωξουμε .....να κανουμε βουντου

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμεις εχουμε πυρετο-η ελισαβετ δηλαδη.ολο τ απογευμα χθες ηταν ζεστη της εβαλα θερμομετρο εδειξε 38 ολο το βραδυ ψηνοταν δε ξερω ποσο ειχε της εδωσα ντεπον τωρα δεκατα εχει.δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα ευδιαθετη ειναι μαλλον καμια ιωσουλα θ αρπαξε(βγαζει και 3 δοντια μαζι αλλα λενε οτι τα δοντια μεχρι δεκατα κανουν η δεν ισχυει αυτο?).πηραμε και το φιτσιαλο ειπε να την παρακολουθουμε και να δινουμε ντεπον κ πονσταν εναλλαξ.ειναι και σαβατοκυριακο γμτ (και τις 3 φορες που χει αρρωστησει σκ ηταν τυχαιο?δε νομιζω:mrgreen:)ελπιζω μεχρι τη δευτερα να χει πεσει ο παλιοπυρετος αλλιως θα τον επισκεφτουμε σιγουρα.

ειρηνακι ολα καλα θα πανε περαστικα θα ναι και για μενα και για σενα και για ολες:-)

καλο σκ να εχετε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!

Σοφια μου περαστικα στην Ελισσαβετ...αν οντως συνεχισει μεχρι τη Δευτερα να την πας στον ιατρο αν και νομιζω πως αυριο δε θα εχει καθολου.Ισως και να ειναι ενα κρυωματακι...με αυτον τον παλιοκαιρο,εμενα ο Τασος ειναι μονιμως ιδρωμενος.

Ευτυχως σημερα ξυπνησα στις 9 30 μετα απο παρα πολυ καιρο.....φυσικα ο μικρος ειναι στους γονεις μου κ γι αυτο παρακοιμηθηκα!!!!!!

Τωρα περιμενω να τελειωσει ενα πλυντηριο με ρουχα του Τασου κ με τα ρουχαλακια των διδυμων να τα βαλω κι αυτα στη βαλιτσα!!!!!!Και το μεσημερι που θα ερθει ο Βασιλης θα βαλω αλλο ενα με ρουχα δικα μας......και απο Δευτερα ξεκιναει το σιδερωμα......απελπισια αλλα δυστυχως τα παλιορουχα δεν εμαθαν να σιδερωνονται μονα τους!!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε μανουλιτες!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...