Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΦΑΙΗ [/b ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. [b]ΜΑΡΙΑ ΟΝΤΩΣ Η ΖΩΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ. ΓΙΩΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 36+3 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. Ο ΗΛΙΑΣ ΗΤΑΝ 2300 ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2160 ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΟΧΙ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ). ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΔΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΖΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΕΡΘΩ. ΜΑΡΙΑΝΔ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΠΗΓΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! :) ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΔΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΖΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Την καλυτερη κουβεντα ειπες Ναταλια μου......

GRJdp2.png

xefUp3.png

...Το μονο που με νοιαζει ειναι να γλιτωσουμε τη θερμοκοιτιδα....

Δεν παίζει τέτοιο σενάριο :D

Ειμαι πολυ χαρουμενη που εφτασα μεχρι εδω κ απο κει κ περα δε με νοιαζει τιποτα....θα μπουμε σε σειρα καποια στιγμη.....

Βεβαια το ξερω οτι θα με πιασουν κατι κρισεις και θα ριξω κλαμα μπολικο αλλα δεν μπορω να αλλαξω κατι...

Το κλάμα είναι δεδομέμο (λόγω ορμονών). Και γω κλαίω. Κλαίμε και παρέα, άμα θες :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσακια!

ειχαμε διακοπη ρευματος μεχρι πριν λιγο και δε μπορουσα να μπω!ευτυχως ξυπνησε νωρις η ελισαβετ και προλαβε ο αντωνης και της εδωσε το γαλα.

εχω να δηλωσω πως κ εγω ζεσταινομαι εχω λιωσει λεμε το αιρκοντισιον δουλευει στο φουλ αλλα δε το καταλαβαινω:roll:

δε ξερω αν τελικα βγηκαν τα κοριτσια χθες πιστευω θα μπουν αργοτερα να μας πουν.

γιωτα ωραια η ξαδερφη σου τι να πω κλεισε τ αυτια σου κοριτσακι μου και μην ακους κανενα.εκανες και κανεις οτι καλυτερο μπορεις εισαι η καλυτερη μαμα για τον τασο και για τα διδυμακια που ερχονται.οσο δυσκολα κ αν ειναι θα τις βρεις τις ισσοροπιες σου ολα καλα θα πανε!η ναταλια τα ειπε μια χαρα διδυμα=διπλη ευτυχια!κ οσοι δε το καταλαβαινουν ε δικο τους προβλημα δε θα κατσεις να σκασεις!

παω να μαγειρεψω πριν εχουμε καμια διακοπη παλι!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πριν λιγο γυρισαμε απ' τη Ζιζελ (τη σκυλιτσα, μην κανετε σεναρια :mrgreen:) και ειμαστε τιγκα στην τριχα.. Ποσο μου τη σπαει αυτο ρε γαμωτο... Τουλαχιστον εχω τη συνειδηση μου καθαρη πως δεν αφησα το ζωντανο να λιμοκτονησει!

Παω να βαλω τη Μαρια στον κλιβανο μαζι με ολα οσα φοραμε!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Πριν λιγο γυρισαμε απ' τη Ζιζελ (τη σκυλιτσα, μην κανετε σεναρια :mrgreen:) και ειμαστε τιγκα στην τριχα.. Ποσο μου τη σπαει αυτο ρε γαμωτο... Τουλαχιστον εχω τη συνειδηση μου καθαρη πως δεν αφησα το ζωντανο να λιμοκτονησει!

Παω να βαλω τη Μαρια στον κλιβανο μαζι με ολα οσα φοραμε!!

:lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Τελικα εβαλα ολο το σπιτι στον κλιβανο.. :lol::lol: Ο Βασιλης μου ηρθε στις 7 και πηρε το Μαρακι και το πηγε στον παιδοτοπο (που την πηγα εχθες αλλα λογω του ηλιου δεν εκατσα πολυ). Μολις την ειδε η παιδαγωγος, τη χαιρετησε και η Μαρια εκανε χαρες! Παιξανε, ειχε και αρκετα παιδακια σε αντιθεση με εχθες που λογω της ωρας ηταν ψιλοαδειος και γυρισανε στις 9 και τεταρτο.

Εγω παλι.. εβαλα ηλεκτρικη, σφουγγαρισα, καθαρισα το μπανιο, εκανα την κουζινα, αλλαξα καλυμματα στον καναπε, εβαλα πλυντηριο, ξεσκονισα και εκανα τις γυαλινες επιφανειες με azax και dettol και μολις ηρθανε,επλυνα τη Μαριγω (τα πατουσακια της ητανε καταμαυρα γιατι στον παιδοτοπο τα παπουτσια απαγορευονται :lol:),την ταϊσα και τωρα μου εχει μεινει το μπαλκονι. Παραγγειλαμε δυο πιτσουλες να μας φερουν γιατι ειμαι χωμα για να μαγειρεψω.. Μολις φαω, θα κανω μπανακι και θα ξεκινησω σιδερωμα! Ευτυχως δεν ειναι πολλα, μονο 3 αυτη τη φορα αλλα πρεπει να μπουν για πλυσιμο αλλα τοσα... Τι μαρτυριο κι αυτο με τα ρουχα.. :?

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο με την πολυλογια μου! Θα τα πουμε το πρωι!!

gM4vp2.png

καλα ρε φαιη τρελαθηκες?πωπω!!!!!οκ θελεις να μαζεψεις το σπιτι κανετο σε δοσεις.σημερα ξεσκονησμα αυριο σκουπα μεθαυριο σφουγγαρισμα.οχι ολα μαζι ρε κοπελια.εγω αν το κανω αυτο θα μπλοκαρει το συστημα.χαχα.μπραβο νοικοκυρουλα μου εσυ.οχι σαν και μενα την τΑμπελα

4ywWp2.png

Καπως ετσι τα κανω Ειρηνακι κι εγω, μην νομιζεις! Απλα επειδη δεν θελω να ασχολουμαι με δουλειες οταν ειναι ξυπνια η Μαρια, τις αφηνω - τις αφηνω και μετα με πιανει η τρελλα (οπως καλη ωρα σημερα) και πλακωνομαι! Το μονο που κανω καθημερινα και μαλιστα 2 φορες ειναι σφουγγαρισμα γιατι μου τη δινει να ειναι βρωμικα οπου παταει η Μαρω.. Ασε που βαζει και τα χερια κατω και μετα τα βαζει στο στομα και μου ερχεται να βαρεσω εγκεφαλικο!

Μολις τελειωσα και το σιδερο, απλωσα και το πλυντηριο και τωρα καθομαι... Αναψα και το κλιματιστικο και λεω σε λιγακι να παω για ξαπλα!!

Α! Και δεν εισαι τεμπελα!! Απλα εχεις το γαντζο που αποσπα την προσοχη σου ολη την ωρα και γι' αυτο! Αλλα και τεμπελα να εισαι καλα κανεις!!! ;)

Αυριο το απογευμα αν δεν φυσαει, λεω να παω τη μικρη στη θαλασσα. Εχω λιγη ροη τωρα και λεω να φορεσω ταμπον. Θα δειξει ομως, αναλογα τα κεφια!

gM4vp2.png

ασε μιλαμε για τεμπελοσκυλο.ευτυχως που ειμαι και φαγανη αλλιως δεν θα τρωγαμε απο την βαρεμαρα μου.

εγω πηγα στον αλιμο με μια κοπελα απο του απριλιου.

ωραια ηταν.ρε παιδια κολυμπανε ακομα εκει.δεν το πιστευω μιλαμε για κοσμο.και εκει ολη η περιοχημυριζει πολυ ασχημα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Πως ειστε σημερα????Εγω ξυπνησα μια χαρα,αν και ειχα πει οτι δε θα σηκωθω να ετοιμασω τον Τασο,αλλα ο Βασιλης ηταν πτωμα και αναγκαστικα σηκωθηκα παλι στις 07 00......Τωρα εβαλα μουσακα στο φουρνο που μου εστειλε η πεθερα μου και κατα τις 12 00 θα παω να παρω τον Τασουλη γιατι ο Βασιλης εχει δουλεια.Το απογευμα εχουμε να παμε στον ιατρο,ελπιζω να με βρει καλα κ να μη μου κλεισει ραντεβου για γεννα,αν και ευελπιστω να ειναι πανω απο 2 κιλα ο καθε ενας μπομπιρας!!!!!

Αυτα τα νεα μου....πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη είσαι όντως πολύ προκομένη νοικοκυρά. Εγώ για να κάνω δουλειές του σπιτιού πρέπει να έχουμε φτάσει στο αμήν.

Γιώτα εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες! Θα περιμένουμε νέα σου το βράδυ :D

Ειρήνη έχω φίλους που κολυμπάνε στον Άλιμο και Παλαιό Φάληρο. Τώρα ειδικά με το τραμ έρχεται πολύς κόσμος.

Εμείς εδώ ησυχία. Τρώμε, κοιμόμαστε, κοιμόμαστε, τρώμε. Καμμιά φορά τρώμε και κοιμόμαστε ταυτόχρονα. Αυτά.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα!!

Ξυπνησα σημερα με ορεξη για θαλασσα αλλα φυσαει πολυ κι ετσι... με την ορεξη θα μεινω! Εχθες ειχαμε καποιο "φως" στον οριζοντα απο τη δουλεια του Βασιλη. Τον πηρε αργα το βραδυ ενας συναδελφος και τον ρωτησε μηπως θελει να αλλαξουν θεσεις και να παει εκεινος στη φρουρα αντι για τον Βασιλη. Φυσικα και απαντησε θετικα! Μενει τωρα μονο να το συζητησουν με τους πανω και να το δεχτουν.. Ελπιζω να γινει ρε γαμωτο.. Παιρνουν 5 ατομα απο καθε αλλαγη με τη δικαιολογια πως δεν υπαρχει προσωπικο για τη φρουρα, τωρα που βρεθηκε αντικαταστατης για τον Βασιλη ελπιζω να μην βρουν καμμια αλλη δικαιολογια. Τελος παντων, μη σας ζαλιζω πρωι - πρωι, το απογευμα θα ξερουμε σιγουρα.

Μαρια ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Κι εμενα ειναι ποτε θα με πιασει η τρελλα, δεν το κανω καθημερινα αυτο το πραγμα!! Πολυ χαιρομαι που ειναι ησυχη η Ιφιγενεια! Ειδα και τις φωτογραφιες σου στο facebook, ο Ευριπιδακος μια χαρα φαινεται, δεν εχει χασει το χαμογελο του και τα δυο αδερφακια μοιαζουν πολυ μεταξυ τους. Οποτε αν και η Ιφιγενεια μεγαλωνοντας συνεχισει να ειναι ιδια εσυ οπως ο Ευριπιδης, θα καψει πολλες καρδιες!! ;)

Γιωτα ευχομαι να ακουσεις τα νεα που θα σε κανουν να αισθανθεις οσο πιο ομορφα γινεται απο το γιατρο! Αναμενουμε εξελιξεις!

Ειρηνη κι εγω ξερω πολλους που πανε για μπανιο εκει. Εγω παλι, δεν θα τις προτιμουσα τις συγκεκριμενες παραλιες. Οπως λες κι εσυ, μυριζουν ασχημα!

Οι υπολοιπες που ειστε? Για ξυπνηστε σιγα - σιγα!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φιαη χαρα στο κουραγιο σου κουραστηκα μονο που τα διαβασα...ποτε ειπαμε θα ρθεις να συμμαζεψεις και το δικο μου σπιτι?:mrgreen:(πλακα κανω!)εγω περα απο σιδερωμα ολα τ αλλα τα βαριεμαι αφορητα-να ναι καλα ο αντωνης:rolleyes:εντωμεταξυ χθες μου τη βαρεσε κ εκανα τα τζαμια στο μπαλκονι και βλεπω οτι παει για βροχη σημερα-εγκεφαλικο θα παθω!

γιωτουλα ευχομαι τα νεα σου να ναι τα καλυτερα!

εμεις σημερα θα παμε στα πεθερο μου που γιορταζει(δεν εχω καμια ορεξη βεβαια να δω τα μουτρα του αλλα τι να κανω?).και θα περασω κ απ τον γυναικολογο να κανονισουμε για την επεμβαση-αν κ ακομα δεν εχω αδιαθετησει να δω τι θα μου πει.

να εχετε ολες μι αομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

φαιη μου τελεια νεα!αντε σας εφεξε!δε νομιζω να μη το δεχτουν.ολα καλα λοιπον;)περιμενουμε την επιβεβαιιωση τ απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...