Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαριανδ και σοφια θα ερθετε αν τελικα συναντηθουμε με την γλυκουλα?και οι υπολοιπες εννοειται....

ναταλια?

γιωτα και μαρια εσεις φανταζομαι δεν μπορειτε.αληθεια μαρια θα περιμενεις να σαραντισεις?η θα παρεις την μιση ευχη μεθαυριο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

γιωτα και μαρια εσεις φανταζομαι δεν μπορειτε.αληθεια μαρια θα περιμενεις να σαραντισεις?η θα παρεις την μιση ευχη μεθαυριο?

Λέω να περιμένω...καλά να περάσετε όσες βγείτε!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

πακετο.εγω δεν μπορεσα με τιποτα να κατσω σπιτι.καλα δεν εκανα βολτες αλλα τουλαχιστον πηγαινα για ψωνια.

για να δουμε θα βγουμε τελικα?

ευχαριστουμε

4ywWp2.png

πακετο.εγω δεν μπορεσα με τιποτα να κατσω σπιτι.καλα δεν εκανα βολτες αλλα τουλαχιστον πηγαινα για ψωνια.

για να δουμε θα βγουμε τελικα?

ευχαριστουμε

Κοίτα, για να βγω σημαίνει μπαίνω σε αυτοκίνητο (εδώ που μένω δεν υπάρχει κάτι να πάω με τα πόδια, αν είχε ανοίξει ο σταθμός του μετρό, τότε ίσως...). Στο αυτοκίνητο, όμως, η ζώνη πέφτει ακριβώς πάνω στην τομή της καισαρικής και το θεωρώ ρίσκο, αν συμβεί κάτι. Αφήνω λοιπόν να περάσει ο καιρός. Άσε που για να αποφύγω διάφορους ανεπιθύμητους, έχω πει ότι δεν δέχομαι επισκέψεις πριν τις 40 ημέρες, οπότε θα ήταν αντιφατικό να αρχίσω να βγαίνω. Τι να κάνεις, η κάθε επιλογή έχει ένα τίμημα.

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα ειρηνακι!κθα κανω καυτηριασμο για κονδυλωματα.ειχα κανει πριν τα χριστουγεννα αλλα ξαναβγηκαν:(

Καλησπερα κι απο μενα .. εχω κανει 2 φορες τον καυτηριασμο αυτο με λειζερ.... 2 χρονια το πολεμαγα :( και στις 2 την εκανα με μεθη και εκατσα μια βδομαδα στο σπιτι μ ξαπλα

το κακο με μενα ηταν οτι το προλαβα στο τσακ αλλα την γλυτωσα :)

δεν ειναι τιποτα κι απο οτι μου ειπε η γιατρος μου ολα περνανε περασε κια υτο .. απλα θελει πολυ προσοχη

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα .. εχω κανει 2 φορες τον καυτηριασμο αυτο με λειζερ.... 2 χρονια το πολεμαγα :( και στις 2 την εκανα με μεθη και εκατσα μια βδομαδα στο σπιτι μ ξαπλα

το κακο με μενα ηταν οτι το προλαβα στο τσακ αλλα την γλυτωσα :)

δεν ειναι τιποτα κι απο οτι μου ειπε η γιατρος μου ολα περνανε περασε κια υτο .. απλα θελει πολυ προσοχη

καλησπερα φωτεινη σ ευχαριστω για τις πληροφοριες.ειχες κ εσυ κονδυλωματα?μετα τη δευτερη φορα δε ξαναβγηκαν ε?τι σου ειπε η γιατρος οτι πρεπει να προσεχεις?

με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!το πρωτο σου ειναι?

ειρηνη για ποτε λετε να συναντηθειτε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφακι ευχαριστω για τη συμπαρασταση. Αντε να τελειωνεις κι εσυ με τα γυναικολογικα να ευχαριστηθεις το καλοκαιρακι!

Γιωτα θα συμφωνησω πως ειναι καλο το οτι υπαρχει μια δουλεια αλλα κι εσυ να ησουν στη θεση μου θα δυσανασχετουσες. Ειναι 16 ωρες δεν ειναι ουτε 10 ουτε 12. Για να μην γινω ξανα γραφικη και πω πως η μοναδικη βοηθεια που εχω ειναι του Βασιλη. Τωρα που εκεινος θα λειπει ΟΛΗ μερα στην κυριολεξια και οταν θα γυριζει θα ειναι χωμα απο το 16ωρο εγω μενω μονη εντελως απο αποψη βοηθειας. Και δεν ειναι μονο ενα χερι που μου δινει οποτε πελαγωνω.. Ειναι πως οταν θα φευγει θα κοιμαμαι κι οταν γυριζει παλι θα κοιμαμαι.. Οποτε? Πολυ θα βλεπομαστε ε? Οσο για το μισθο.. Ναι, ειναι 1000 ευρω (τοσα ακριβως λογω των περικοπων της κρισης) και ευχαριστω που μπαινουν εστω αυτα μεσα στο σπιτι, αλλα και παλι το ωραριο αυτο δεν παλευεται! Τελος παντων.. Να χαιρεσαι και τον Βασιλη (τα λεω προκαταβολικα γιατι ξεχναω ευκολα) και νομιζω πως το δωρο που του πηρες ειναι πολυ ωραιο! Του δινεις επιλογες κι αυτο ειναι ο,τι καλυτερο!

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε. Τελικα καταλαβα λαθος, δεν εχει παιδοτοπο στα Καλυβια κι ετσι πηγαμε Αναβυσσο αλλα επειδη δεν ηταν στεγαζομενος και φοβομουν μην την τσουρουφλισει ο ηλιος, κατσαμε λιγακι και μετα πηγαμε για μασα στα goody's. Ολα καλα, ξεδωσε κι εκεινη λιγακι! Μας εφεραν πριν απο λιγο σπιτι, μολις ειχε φτασει κι ο Βασιλης. Του εδωσα το κλαμπ που μου ειχε πει να του φερω και μετα αλλαξαμε πανα, πλυναμε χερια - ποδια - μουτρα με νερο και σαπουνι (να φυγει απο πανω μας η μαυριλα του παιδοτοπου) και την εβαλα για υπνο. Ο Βασιλης την επεσε κι εκεινος γιατι το βραδυ ξαναδουλευει και θα σχολασει στις 2 -μεχρι να ερθει θα παει 3-.

Αυτα τα λιγα απο εμας!

Φιλια σε ολες και καλα να περασετε οσες βγειτε (για σημερα δεν ειναι η εξοδος ή καταλαβα λαθος? αν καταλαβα λαθος, αγνοηστε με, εχω λαλησει μετα τις τελευταιες εξελιξεις.. :roll:)!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σοφια μαλλον για απογευμα δεν εχουμε πει για ωρα ακομα.

ναι φαιη για σημερα ειναι αν μας δωσει φως η γλυκουλα.

αχ γκουντις.τι μου θυμησες τωρα........

γκολντεν και σιζαρ

4ywWp2.png

ειρηνη αν το κανονισετε πες μου που κ αν μπορεσω θα περασω μια βολτα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Που ειστε μανουλες? Τελικα βγηκατε? Ελπιζω να περασατε καλα!!

Εμεις το απογευμα πηγαμε στο σπιτι της μαμας της γειτονισσας του υπογειου. Εχει ενα πολυ μικρο κουταβακι -προχθες το πηρανε απο εναν θειο τους που γεννησε η σκυλιτσα του- και εχει μεγεθος μιας παλαμης! Ειναι πολυ ομορφη, ειναι ασπρη με λιγα καφετια σημεια και τη λενε Ζιζελ. Η Μαρια την χαϊδευε και δεν ξεκολλαγε, ηταν πολυ στοργικη και χαρηκα γι' αυτο! Μαλιστα οταν φευγαμε ελεγε "Ελ" απο το Ζιζελ :lol::lol: Αυριο το μεσημερι θα παμε να την ταϊσουμε γιατι ολοι δουλευουν και αν δεν την ταϊσουμε εμεις, θα φαει το βραδυ.. Οποτε θα παρω και το Μαρακι και θα παμε!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας!

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Καλημερα ομορφες μανουλιτες!!!!

Μολις πηρανε θεση τα γεμιστα στο φουρνο κ ειπα να σας γραψω τα νεα μου.....

Σημερα δεν ξυπνησα και πολυ καλα....νιωθω απιστευτα βαρια.....σαν να μην μπορω ουτε την κοιλια μου να κουμανταρω....με το ζορι περπαταω,δεν ξερω γιατι.....μαλλον απο τη ζεστη.....

Με πηρε χτες μια ξαδερφη μου τηλεφωνο και χαλαστηκα πολυ γιατι μου ελεγε ολο βλακειες....δεν την μπορω τη μιζερια βρε κοριτσια.Δεν καταλαβαινει οτι ειμαι ετοιμογεννη και οτι ανυπομονω....μου ελεγε λοιπον οτι καλα μα γιατι πηρες μονο 5 κιλα?Και θα κανεις καισαρικη,και θα ταλαιπωρηθεις,θα τρεχεις και δε θα φτανεις....και τετοιες βλακειες.....

Οκ το ξερω οτι θα ζοριστουμε λιγο αλλα τι να κανω????Να τα αφησω στο μαιευτηριο δε γινεται......ουτε να τα γεννησω φυσιολογικα γινεται.....αμαν πια ολοι τους......οσοι ακουνε οτι εχω διδυμα κ τον Τασο ολοι τα ιδια μου λενε αλλα κανενας δεν προσφερθηκε να ερθει να με βοηθησει.....αι στο καλο τους πια!!!!!

ΟΥΦ....Τα ειπα κ ησυχασα.....

Αντε καλημερα μας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα ομορφες μανουλιτες!!!!

Μολις πηρανε θεση τα γεμιστα στο φουρνο κ ειπα να σας γραψω τα νεα μου.....

Καλημερα Γιωτακι! Καιρο εχω να το κανω αυτο το φαγητο... Θα το επιχειρησω αυριο!!

Σημερα δεν ξυπνησα και πολυ καλα....νιωθω απιστευτα βαρια.....σαν να μην μπορω ουτε την κοιλια μου να κουμανταρω....με το ζορι περπαταω,δεν ξερω γιατι.....μαλλον απο τη ζεστη.....

Νομιζω ειναι λογικο, εχεις δικιο! Βαλε το κλιματιστικο στο φουλ, παρκαρε τον Τασουλινο καπου αν μπορεις και κατσε και χαλαρωσε γιατι εξω βραζει ο τοπος!!

Με πηρε χτες μια ξαδερφη μου τηλεφωνο και χαλαστηκα πολυ γιατι μου ελεγε ολο βλακειες....δεν την μπορω τη μιζερια βρε κοριτσια.Δεν καταλαβαινει οτι ειμαι ετοιμογεννη και οτι ανυπομονω....μου ελεγε λοιπον οτι καλα μα γιατι πηρες μονο 5 κιλα?Και θα κανεις καισαρικη,και θα ταλαιπωρηθεις,θα τρεχεις και δε θα φτανεις....και τετοιες βλακειες.....

Επρεπε να της πεις πως δεν ηξερες να γινεις σαν αρκουδα! Το βαρος που εχεις παρει ειναι το ιδανικο γιατι τα διδυμα ειναι ζορικα. Οσο για την καισαρικη, ναι, οντως θα τρεχεις και δεν θα φτανεις γιατι θα σου δωσει στα χερια δυο αντρακια γερα :-D κατι που δεν μπορει να γινει με φυσιολογικο στην προκειμενη! Εχεις λοιπον να ριξεις τρεξιμοοοο!!! :lol::P

Οκ το ξερω οτι θα ζοριστουμε λιγο αλλα τι να κανω????Να τα αφησω στο μαιευτηριο δε γινεται......ουτε να τα γεννησω φυσιολογικα γινεται.....αμαν πια ολοι τους......οσοι ακουνε οτι εχω διδυμα κ τον Τασο ολοι τα ιδια μου λενε αλλα κανενας δεν προσφερθηκε να ερθει να με βοηθησει.....αι στο καλο τους πια!!!!!

Νομιζω πως αυτο μπορω να το καταλαβω απολυτα! Ο καθενας εχει κατι να πει, να προτεινει, να πεταξει αλλα στα δυσκολα σφυριζουν αδιαφορα... Η μονη λυση σε αυτο ειναι "μπαινακης - βγαινακης" και αν δεις πως επιμενουν τοτε ανοιγεις το στοματακι σου και ακουν κανενα βαρυ κι ασηκωτο. Δεν εχεις αναγκη κανεναν κακεντρεχη και κανεναν φαρμακογλωσσο! Μιλα κανονικα κι οποιον παρεξηγηθει, στειλτον στο σουπερ μαρκετ για ξυδακι τοπ!!:cool:

ΟΥΦ....Τα ειπα κ ησυχασα.....

Αντε καλημερα μας!!!!!!

Και πολυ καλα εκανες!! Γι' αυτο ειμαστε εδω αλλωστε!!

Εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο και την εχουμε αραξει σπιτι... Εχει πολλη ζεστη και εχουμε βαλει το κλιματιστικο στο φουλ! Ο Βασιλης λειπει (τι πρωτοτυπο...:rolleyes:) και η Μαριγω ειναι λιγακι γκρινιαρουλα σημερα αλλα τι να κανουμε... Θα την παλεψουμε και τη σημερινη!!

Οι υπολοιπες που ειστε?

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ γιατί δεν νοιώθω ζέστη; :roll:

Γιώτα μη δίνεις σημασία στο κάθε αψυχολόγητο που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει. Για να σε παρηγορήσω, με τον Ευριπίδη νεογέννητο οι πρώτες μέρες στο σπίτι ήταν μια κόλαση. Είχα χάσει το μπούσουλα. Μου πήρε μήνες μέχρι να στανιάρω. Τώρα με τη Ιφιγένεια είμαι πολύ πιο χαλαρά. Θα μου πεις ότι ο Τασούλης είναι μικρός και θα έχεις δύο νεογέννητα, όχι ένα, αλλά μην υποτιμάς την εμπειρία που έχεις πια, χώρια ότι θα έχεις και βοήθεια από τους δικούς σου. Έτσι δεν είναι;

Και η καισαρική δεν είναι τίποτα φοβερό. Στο λέω εγώ που πλέον έχω κάνει δύο. Με την επισκληρίδιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Όλα τελειώνουν σε πέντε λεπτά και το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να φας αμέσως και είσαι για μια - δυο μέρες με τσάι, φιδέ και βραστό κοτόπουλο. Μόλις σου βγάλουν ορούς και καθετήρες, θα είσαι μια χαρά. Δεν συζητώ για όταν θα πας σπίτι...δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά θα τα πας κοριτσάκι μου και άσε τις φαρμακόγλωσσες να λένε.

Τελικά τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκατε χθες; Περιμένω νέα σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Να σου πω κατι?Δε σκεφτομαι ουτε την καισαρικη,ουτε αν θα δυσκολευτω μετα.Το μονο που με νοιαζει ειναι να γλιτωσουμε τη θερμοκοιτιδα....κατα τ αλλα οσο και να ζοριστω ουτε νηστικα θα μεινουν,ουτε λερωμενα.....αν κλαψει κ το ενα λιγο παραπανω δε χαθηκε ο κοσμος.....

Γι αυτο εγραψα στην αρχη....δεν μπορω τη μιζερια!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη που εφτασα μεχρι εδω κ απο κει κ περα δε με νοιαζει τιποτα....θα μπουμε σε σειρα καποια στιγμη.....

Βεβαια το ξερω οτι θα με πιασουν κατι κρισεις και θα ριξω κλαμα μπολικο αλλα δεν μπορω να αλλαξω κατι.Ετσι κ αλλιως πηγαιναμε για 2ο,δεν ηρθε τυχαια,εν γνωση μας εμεινα εγκυος.....οποτε τι ενα μωρο,τι δυο....λιγοτερος υπνος απλα!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...