Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα ειρηνη καλα ειμαστε εμεις πριν λιγο ξυπνησαμε φαγαμε κ τωρα παιζουμε με το μπαμπα οποτε θα δω κ εγω κανα επεισοδιο του greys anatomy:p

εσυ ολα καλα?αν κανονισουμε συναντηση για παρασκευη θα μπορεσεις να ερθεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη τα γνωστα! Η Μαρια εκανε τον Ταρζαν ολη μερα, τωρα κοιμαται και προσπαθω να μαζεψω το κεφαλι μου που κουδουνιζει!

Εσυ ολα καλα? Ο μπεμπακος?? :-P

και μενα τον ταρζαν κανει αλλα εσωτερικα!!πανω κατω ολα!!

ρε κοριτσακια εσεις που κανατε το ντοπλερ?

4ywWp2.png

σοφακι τι εννοεις παιζετε με τον μπαμπα?εσυ με τον μπαμπα ή ολοι μαζι?

το πιθανοτερο να μπορω.πρωι η απογευμα?

η μπεμπα παιζει με το μπαμπα κ εγω τους χαζευω!μαλλον για απογευμα λεμε.

το ντοπλερ το ειχα κανει στο μητερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΜΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17.30 ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη κι εγω το doppler στο Μητερα το ειχα κανει! Αν θες μπορω να κοιταξω και την αποδειξη να σου πω ποσο μου ειχε κοστισει! Την εχω κρατησει γιατι το εκανα αρχες του 2009 και θα την βαλω φετος στη φορολογικη μου δηλωση μαζι με τη γεννα και το NST.

Πολυ δουλεια τα διδυμα Ναταλια ε? Ειχατε ιστορικο στην οικογενεια με διδυμα ή απλα ετυχε και κανατε εσεις? (Ρωταω γιατι παντα τρεφω ελπιδες πως θα κανω αν και δεν εχουμε ιστορικο σε καμμια απο τις δυο φαμιλιες.. Νομιζω πως με τα διδυμα ξεμπερδευεις μια ωρα αρχιτερα αν και θελει διπλη δουλεια..)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειναι πολυ κοντα ηλικιακα με την Μαρια μου (που γεννηθηκε στις 20/02/2009) και με τον Τασουλη της Γιωτας (που -αν θυμαμαι καλα- γεννηθηκε στις 11/02/2009)

Στις 9 γεννήθηκε ο Τασούλης μου,δεν έπεσες κ πολύ έξω!!!!!

Ναταλία καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας και να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου!!!!!!!Την Παρασκευη επειδη ζηλεύω μπορεί να έρθω για λίγο με τον Τασούλη (αφου θα λειπει η μαμα μου στα Λονδίνα) αλλά δεν νομίζω να με αφήσει να πιω καφέ!!!!!Θα σας ενημερώσω όμως!!!!!!

glukoula μη σε ανησυχει η θέση.....αλλάζουν συνέχεια.....άλλωστε αυτά ξέρουν καλύτερα απο μας.....γι αυτό και μας κάνουν ότι θέλουν!!!!!

Νομίζω πως κάνει λίγη νύστα....και με φωνάζει κ το κρεβατάκι μου.....του λείπω λέει....αφού έχει κ μπάλλα ώρα για ύπνο.......

Καλό ξημέρωμα σε όλες μας!!!!!!!!

Πολλά φιλιά!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΔΙΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΔΙΜΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ.

l9Iop2.png

καλο βραδυ γιωτα!

θα συμφωνησω με τη φαιη για τα διδυμα οτι ξεμπερδευεις μια ωρα αρχιτερα κ εγω διδυμα ηθελα αλλα δε μου κατσε-ελπιζω την επομενη φορα:P.ειχαμε στο σοι του αντρα μου διδυμα.

καληνυχτα κ απο μενα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γιωτακι εχεις δικιο. Ο Τασουλης εχει διαφορα με τη Μαρια 11 μερες και εγω μπερδευτηκα και ειπα πως γεννηθηκε στις 11! :oops: Καλο σου βραδυ και ονειρα γλυκα!! Α! Κι αν μπορεσεις να ερθεις εστω και για λιγο με τον κουκλο εγω θα χαρω να τον δω! (Εσυ την ειδες λιγακι τη Μαρια μου την προηγουμενη φορα)

Σοφακι τωρα ειδα πως μου απαντησες και στο αλλο θεμα με το lazer. Περιμενω εξελιξεις μετα το Σαββατο!

Ναταλια πολυ ενθαρρυντικο πως τυχαινει και σε οσους δεν εχουν στην οικογενεια διδυμα! Thanks!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλώς ήρθες Νατάσα, να σου ζήσουν τα δίδυμα. Εμένα με λένε Μαρία.

Γιώτα φέρε τον Τασούλη, να φέρω και εγώ τον Ευριπίδη που θέλει ούτως ή άλλως να σας γνωρίσει:D

Χωρίς πλάκα τώρα εμένα με βολεύει το πρωί που είναι ο Ευριπίδης στο σταθμό, αλλά και απόγευμα γίνεται. Την ίδια ώρα λέτε;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...