Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι λες ρε κοριτσακι?τους ειπε οτι εχει μωρακι και ειστε και στο πουθενα?οπου πρεπει να ειναι και λιγο πιο κοντα σας?

Τους το ειπε.. Και του ειπαν πως το μονο καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι να τον φερουν για φυλαξη στις σχολες εκπαιδευσης στο Λαγονησι αλλα και εκει το ωραριο ειναι το ιδιο με του Χρυσοχοϊδη (16 ωρες σερι και 2 μερες οφ). Αυτο το κανουν γιατι πλεον εξω κυκλοφορει η ομαδα "ΔΙΑΣ" και την ομαδα Ζ τη θελουν για φυλαξη σταθερων σημειων ή προσωπων. Παντως προσωρινα θα τον βαλουν στη φυλαξη του "μεγαλου" γιατι δεν υπαρχουν ατομα να καλυψουν αυτες τις θεσεις (κατα τα λεγομενα τους παντα). Και ξερεις τι λενε ε? "Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου" :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη μου τι γκαντεμιά είναι αυτή; :( Πάντως αν μπορεί να επιλέξει, οι σχολές εκπαύδευσης στο Λαγονήσι είναι προτιμότερες. Ξέρεις που είναι; σχεδόν κάτω από το σπίτι μου, δηλαδή 5 λεπτά από σας.

Αυτό το 16 ώρες σερί ποιά μεγαλοφυία το σκέφτηκε...:roll: Γίνεται να δουλεύεις διπλή βάρδια και να μη μειώνεται η απόδοσή σου; Ωραία φύλαξη εξασφαλίζουν στον υπουργό, όταν η φρουρά του θα είναι κομμάτια από την κούραση. Αν λειτουργούν έτσι τα σώματα ασφαλείας, τότε καταλαβαίνω γιατί είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Συγχίστηκα πρωί - πρωί. :twisted:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα μαριω!μην συγχιζεσαι καλε.για νεα τα εχεις αυτα τα ασχετα που κανουν?

Μα 16 ώρες σε μια δουλειά που θέλει αντανακλαστικά, συγκέντρωση και ψυχραιμία; Για μένα η βάρδια θα έπρεπε να είναι 6 ώρες το πολύ και με καλά λεφτά, για επιπλέον κίνητρο. Τέλος πάντων!

Εσείς Ειρήνη είστε καλά, σε τι φάση είναι ο καλός σου με το πόδι;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

αυτο θα ηταν και το λογικο.

ο καλος μου περπαταει αλλα κουτσαινοντας λιγακι και αμα το κουρασει πολυ πριζεται κι ολας.ενταξει καλα ειναι.πριν καμια εβδομαδα σηκωσε και το σκατο μας και το πηγαινοεφερνε μεσα στο σπιτι.μου ειχε λειψει πολυ αυτο το θεαμα

4ywWp2.png

Καλημερα!

Ξυπνησαμε πριν απο λιγο (εμεις, γιατι ο Βασιλης εχει φυγει απο τις 9 παρα). Η Μαρια ηπιε το γαλα της και ηθελα να την παω στη θαλασσα αλλα αδιαθετησα (το ενα καλο πισω απο το αλλο μου ερχεται :rolleyes:). Οποτε θα περιμενω λιγακι και θα παμε με μια αλλη μανουλα σε εναν παιδοτοπο στα Καλυβια. Ειπε πως εχει κοπελα μεσα που αναλαμβανει εκεινη τα παιδια, εμεις θα ειμαστε απλοι θεατες και θα πιουμε καφεδακι. Να δουμε, θα κατσει η Μαρια?

Μαρακι δεν ξερω ποιος το σκεφτηκε αυτο το 16ωρο.. Ειδικα οι δικυκλιστες δουλευαν ανεκαθεν 6ωρο. Και ο Βασιλης μεχρι στιγμης 6 ωρες δουλευε (απλα με τις αποστασεις ελειπε 8 ωρες απο το σπιτι). Απλα θεωρουν πως επειδη θα ειναι ακινητοι ειτε εξω απο το γραφειο του ειτε εξω απο το σπιτι του ειτε οπουδηποτε πηγαινει, θα ειναι και ξεκουραστοι.. Βεβαια το τι θεωρουν εκεινοι σωστο δεν εχει καμμια σχεση με το τι ειναι κιολας.. Οσο για τις σχολες στο Λαγονησι οντως ειναι πολυ κοντα μας, αλλα και παλι ειναι 16ωρο.

Μια αποφαση ειναι.. που θα παει.. θα την παρω να τελειωνουμε..! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

kalimera κ απο εμας!

φαιη μου πολυ στενοχωρεθηκα με τα νεα σας τι να πω κοριτσακι μακαρι να ευαισθητοποιηθει καποιος και να το αποφυγετε ολο αυτο...μα καλα 16 ωρες?πως το σκεφτηκαν δηλαδη?ειναι δυνατον οικογενειαρχης ανθρωπος να δουλευει τοσες ωρες?τουλαχιστον να ερθει στο λαγονησι αν δε μπορει να γινει κατι αλλο να ειναι κοντα σας αν προκυψει κατι.

εμεις καλυτερα παμε πηρα την αλοιφη την βαζω εναλλαξ με λαδακι εχει υποχωρησει η κοκκινιλα πιστευω σε 3-4 μερες θα μαστε μια χαρα.δεν εχω αδιαθετησει ακομα κ ειμαι μες τα νευρα θελω να τελειωνω με την επεμβαση να κανω και κανενα μπανιο(απο αυγουστο βεβαια γιατι για ιουλιο δε το βλεπω να προλαβαινω).

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κσλημερα σοφακι!τι κανεις?τι επεμβαση ειναι να κανεις?θυμαμαι κατι με γυναικολογικα αλλα τι ακριβως?

καλημερα ειρηνακι!κθα κανω καυτηριασμο για κονδυλωματα.ειχα κανει πριν τα χριστουγεννα αλλα ξαναβγηκαν:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ωχ πακετο.ποναει αυτος ο καυτηριασμος?εμενα μου βρηκε ο γιατρος φλεγμονη στον τραχηλο και εχω φρικαρει.τραχηλιτιδα λεει.....τωρα ποσο κακο ειναι αυτο ιδεα δεν εχω

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Φαιη μου δυστυχως δεν ειναι οτι καλυτερο να δουλευει 16 ωρες αλλα σκεψου οτι τουλαχιστον εχει μια δουλεια....και ξερουμε ολοι μας ποσο δυσκολα τα βγαζουμε περα.

Γι αυτο μη σε παιρνει απο κατω,,,,να θυμασαι οτι θα γυρισει ο τροχος........

Εγω σημερα πηγα κ πηρα δωρο του Βασιλη γιατι εχει γενεθλια την ερχομενη Τριτη και ηθελα να προλαβω να του παρω κατι να μην τρεχω με την κοιλια στο στομα!!!!!

Πηγα στα Media-Markt και του πηρα μια επιταγη των 100 ευρω να παει να παρει οτι θελει...ειτε φωτογραφικη που ηθελε,ειτε ενα dvd-εγγραφης......ας διαλεξει μονος του γιατι εγω ειμαι ασχετη!!!!!!

Μαλλον Πεμπτη θα παω κ στον ιατρο κ ανυπομονω....μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!!!Ελπιζω να εχουν παρει καλο βαρος να γλιτωσουμε τη θερμοκοιτιδα!!!!!!

Ναταλια εσυ σε ποια εβδομαδα γεννησες και ποσο βαρος ειχανε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

ωχ πακετο.ποναει αυτος ο καυτηριασμος?εμενα μου βρηκε ο γιατρος φλεγμονη στον τραχηλο και εχω φρικαρει.τραχηλιτιδα λεει.....τωρα ποσο κακο ειναι αυτο ιδεα δεν εχω

οχι δε ποναει καθολου σου κανουν μεθη και κοιμασαι μετα βαζεις αλοφεις για καμια βδομαδα και τελος.τωρα για την τραχηλιτιδα δε ξερω καθολου να σου πω...τι σου ειπε να κανεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...