Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Δεν σας διάβασα μια μέρα και γεμίσατε ολόκληρη σελίδα!! Εδώ είμαστε και εμείς, πήγαμε λίγο στις κούνιες το απόγευμα κατά τα άλλα πολύ ήσυχα.

Ειρήνη περαστικά σου εύχομαι. Όσο για τις τρίχες που λές, πάρε κάνα τηλέφωνο τον παιδίατρο να τον ρωτήσεις. Εγώ πάντως δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.

Μαρία και εγώ τα ίδια είχα τραβήξει στην δουλειά όταν τους ανακοίνωσα πως έμεινα έγγυος. Ξεκινήσαμε με μείωση μισθού, μετά σιγά σιγά μου αφαιρούσανε και τις αρμοδιότητες και τελικά αναγκάστηκα να φύγω. Σκέφτομαι το σοκ που θα παθαίνανε οι εργοδότες μου που ξαναέμεινα στο καπάκι έγγυος. Τα σκέφτομαι και συγχίζομαι. Και μετά σου λένε υπάρχει υπογεννητικότητα, αντί να στηρίξουνε την μητρότητα. Anyway εύχομαι ότι καλύτερο.

Γιώτα αχ να μην έχω facabook να σε έβλεπα!!

Ναταλία καλά να περάσετε στην Κάρυστο. Κρίμα και για τον άντρα σου, ελπίζω να βρεθεί κάτι. Στείλε μου αν θες πμ τι περίπου ψάχνει, μήπως ακούσουμε κάτι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά η Ιφιγένεια ήθελε το μπαμπά της και τον αδερφό της για να κοιμηθεί :roll: και έτσι κοιμηθήκαμε αρκετά καλά (ξύπνησε μόνο δύο φορές για να φάει).

maria nd έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι με τις δουλειές. Στον Ευριπίδη που τους είχα ενημερώσει για την εγκυμοσύνη σχεδόν από την αρχή, πέρασα 9 μήνες να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας (δηλ. ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εμπόδιο στην απόδοσή μου). Τότε τουλάχιστον ο διευθυντής που είχαμε ήταν παντρεμένος με παιδιά και κάτι καταλάβαινε. Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί ενδιάμεσα έχουμε αλλάξει διευθυντής και ο τωρινός...άστο καλύτερα.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλη εβδομαδα σας.γιωτουλι καλη ξεκουραση.μαρια εννοεις οτι κοιμηθηκαν ολοι μαζι?αχ πολυ μαρεσει.και εμενα κοιμουνται μαζι μπαμπας και γιος στο ιδιο κρεβατι και δεν εννοεω την κουνια.

4ywWp2.png

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα να ειστε καλα!

ειρηνακι τι σας ειπε ο παιδιατρος?καπου στο παρεντς διαβασα οτι η sudocrem προκαλει τριχοφυια δε ξερω βεβαια αν ισχυει ενα μηνα την χρησιμοποιησα δεν ειδα κατι.για να μην σου ειπε τπτ ο παιδιατρος φυσιολογικο θα ειναι.

μαρακι καλα ξεμπερδεματα με τη δουλεια μακαρι να βρεθει λυση.

φαιη και οι υπολοιπες μανουλες θελω τα φωτα σας...η ελισαβετ εχει συγκαει πολυ ασχημα κατακοκκινη ολη η περιοχη και με σπυρακια η penaten που της βαζω δε κανει τιποτα...φαιη τοτε που ειχε συγκαει το μαρακι απ τα δοντια τι της εβαλες και περασε?πηρα και τον φιτσιαλο μου πε για μια αλοιφη helixderm η καπως ετσι, λογικα θα χει κορτιζονη και δε θελω να τη χρησιμοποιησω ακομα αν δε περασει αλλιως ομως θα τη δοκιμασω.επηρεαζουν λεει και τα οξινα φρουτα εκτος απ το πορτοκαλι τι αλλο θεωρειται οξινο?το ροδακινο και το κερασι ειναι?μαλλον θα τα κοψω μηπως περασει πιο ευκολα.περιμενω τις συμβουλες σας.

πολλα φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλη εβδομαδα σας.γιωτουλι καλη ξεκουραση.μαρια εννοεις οτι κοιμηθηκαν ολοι μαζι?αχ πολυ μαρεσει.και εμενα κοιμουνται μαζι μπαμπας και γιος στο ιδιο κρεβατι και δεν εννοεω την κουνια.

Χμ, μάλλον δεν το διατύπωσα καλά, sorry. Ο καθένας στο κρεβάτι του κοιμήθηκε. Εννοούσα ότι ήθελε την παρουσία τους στο σπίτι...

Για να σου δώσω να καταλάβεις, ο Ευριπίδης και η Ιφιγένεια κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο και κάθε βράδυ τους ετοιμάζουμε ταυτόχρονα για ύπνο (εγώ την Ιφιγένεια και ο Διονύσης τον Ευριπίδη). Μάλλον λοιπόν έχει συνηθίσει να τους ακούει την ώρα που θηλάζει για να κοιμηθεί (λέω εγώ τώρα...) γιατί δύο βράδια μόνες μας, αντί να εκτιμήσει την ησυχία, δεν έλεγε να την πάρει ο ύπνος. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του βρέφους :roll::roll::?:???:

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα να ειστε καλα!

ειρηνακι τι σας ειπε ο παιδιατρος?καπου στο παρεντς διαβασα οτι η sudocrem προκαλει τριχοφυια δε ξερω βεβαια αν ισχυει ενα μηνα την χρησιμοποιησα δεν ειδα κατι.για να μην σου ειπε τπτ ο παιδιατρος φυσιολογικο θα ειναι.

μαρακι καλα ξεμπερδεματα με τη δουλεια μακαρι να βρεθει λυση.

φαιη και οι υπολοιπες μανουλες θελω τα φωτα σας...η ελισαβετ εχει συγκαει πολυ ασχημα κατακοκκινη ολη η περιοχη και με σπυρακια η penaten που της βαζω δε κανει τιποτα...φαιη τοτε που ειχε συγκαει το μαρακι απ τα δοντια τι της εβαλες και περασε?πηρα και τον φιτσιαλο μου πε για μια αλοιφη helixderm η καπως ετσι, λογικα θα χει κορτιζονη και δε θελω να τη χρησιμοποιησω ακομα αν δε περασει αλλιως ομως θα τη δοκιμασω.επηρεαζουν λεει και τα οξινα φρουτα εκτος απ το πορτοκαλι τι αλλο θεωρειται οξινο?το ροδακινο και το κερασι ειναι?μαλλον θα τα κοψω μηπως περασει πιο ευκολα.περιμενω τις συμβουλες σας.

πολλα φιλια σε ολες!!

Σοφία καλημέρα,

εγώ μόνο sudocream χρησιμποιούσα στον Ευριπίδη και το ίδιο κάνω και με την Ιφιγένεια. Σχεδόν τρία χρόνια στον Ευριπίδη δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Ο Ευριπίδης δεν συγκάηκε ποτέ, αλλά στην κόρη της νονάς του, που είχε κάνει άσχημο σύγκαμα (μάτωνε, για να καταλάβεις), είχε συστήσει η παιδίατρός τους μόνο ελαιόλαδο. Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει για όλες τις περιπτώσεις...

etCDp3.png hk8kp3.png

Σοφία καλημέρα,

εγώ μόνο sudocream χρησιμποιούσα στον Ευριπίδη και το ίδιο κάνω και με την Ιφιγένεια. Σχεδόν τρία χρόνια στον Ευριπίδη δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Ο Ευριπίδης δεν συγκάηκε ποτέ, αλλά στην κόρη της νονάς του, που είχε κάνει άσχημο σύγκαμα (μάτωνε, για να καταλάβεις), είχε συστήσει η παιδίατρός τους μόνο ελαιόλαδο. Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει για όλες τις περιπτώσεις...

σ ευχαριστω μαρακι!θα ξεκινησω με ελαιολαδο και βλεπουμε αν δε περασει θα παρω την αλοιφη που ειπε ο φιτσιαλος.διαβαζω και στο παρεντς τωρα αλλα προτεινουν ενα σωρο πραγματα...αλλα δε λεει ν αρχισω να πειραματιζομαι.για το λαδι απ οτι ειδα δε κανει μονο αν εχει ηδη γινει πληγη ελπιζω να μη φτασουμε σ αυτο το σημειο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!

Σοφια αυτη την αλοιφη της εβαλα (τη helixderm) και της εφυγε κατευθειαν. (Μεταξυ μας πηρε καποιες μερες στις οποιες ηρεμουσε μονο κατω απο το νερο, αν θυμασαι τα ειχα γραψει κιολας! Αλλα εμας εβγαζε αιμα και ειχε βαθος, ειχε συγκαει πολυ :() Δεν εχει κορτιζονη, ειναι φυτικη, θα το δεις και στα συστατικα της! Βαλτην και θα με θυμηθεις!

Οι υπολοιπες βλεπω καλα ειστε και χαιρομαι ιδιαιτερως!

Οσο για εμας, σημερα ειναι μια μετρια μερα για εμας.. Ελπιζω να μην χειροτερεψει τουλαχιστον! :roll:

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

.......θελω τα φωτα σας...η ελισαβετ εχει συγκαει πολυ ασχημα κατακοκκινη ολη η περιοχη και με σπυρακια η penaten που της βαζω δε κανει τιποτα...φαιη τοτε που ειχε συγκαει το μαρακι απ τα δοντια τι της εβαλες και περασε?

Εγώ Σοφία τους έβαζα την kenacomb.

Μόνο με αυτή τους πέρναγε το σύγκαμα. Εχει αντικνησμώδη, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική, αντιμυκητιασική και αντιμικροβιακή δράση.

Και φυσικά όση περισσότερη ώρα μπορείς χωρίς πάνα για να παίρνει αέρα η περιοχή. Δεν είναι τίποτα, θα της περάσει!!

Τα δικά μου το έχουνε πάθει αρκετές φορές.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοριτσια καλησπερα!

Ειμαι πολυ στεναχωρημενη. Πριν λιγο με πηρε ο Βασιλης τηλεφωνο αλλα τα νεα που μου ειπε δεν ειναι ευχαριστα. Λογω του προσφατος συμβαντος με τη βομβα στο γραφειο του Χρυσοχοϊδη, εψαχναν επειγοντως ατομα να τα τοποθετησουν στην προσωπικη του φρουρα. Και δυστυχως ο κληρος επεσε στο Βασιλη :( Ο μισθος ειναι ο ιδιος, αλλα θα δουλευει 16 ωρες σερι και θα καθεται 2 μερες. Τι θα κανω 16 ωρες μονη μου? Για να μην πω 18 αφου μια ωρα θα την τρωει στο πηγαινε και αλλη μια στο ελα.. Θα φευγει π.χ. απο το σπιτι στις 7 το πρωι και θα γυρναει στη 1 τα ξημερωματα.. Ειπε πως θα κανει αναφορα στην υπηρεσια του αλλα δεν νομιζω να βγαλει ακρη.. :( Αυριο το πρωι τον θελουν στη ΓΑΔΑ για να του δωσουν εντολες. Το βραδυ θα δουλεψει κανονικα εξω και απο μεθαυριο ξεκιναει το 16ωρο...

Μετα απο αυτο μου εφυγε καθε αναστολη για την αιτηση που θελει να κανει για μεταθεση για να παμε στον Πυργο. Τουλαχιστον εκει θα δουλευει 8ωρο και μετα θα ερχεται σπιτι του. Αλλα δυστυχως την αιτηση θα την κανει το Φεβρουαριο και αν εγκριθει θα φυγουμε Ιουνιο.. Αλλιως θα ξανακανει τον επομενο Φεβρουαριο και παει λεγοντας..

Πολυ στεναχωρηθηκα ρε κοριτσακια... :(

gM4vp2.png

Απο την ωρα που μου το ειπε εχω φρικαρει.. Και δεν θελω να του το δειξω γιατι κι εκεινος εχει στεναχωρηθει πολυ.. Θα προτιμουσα να δουλευε 8 ωρες και να ελειπε καθημερινα παρα αυτο το 16ωρο κι ας καθεται 2 μερες μετα..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...