Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!

Ειχαμε ενα ησυχο βραδυ και ενα μεχρι στιγμης ηπιο πρωινο! Ο Βασιλης δουλευει παλι αυτο το θανασιμο ωραριο (5μιση - 11μιση) κι ειμαστε μονες απο τις 4μιση! Τουλαχιστον οπου να 'ναι θα γυρισει!

Εχθες το βραδυ κανανε κατι παιδακια στο απο πανω στενο παρτυ γενεθλιων. Ακουγαμε απο τις 8 το απογευμα μουσικη αλλα δυστυχως δεν ειχε ωραια εξελιξη.. Γυρω στις 9 βγηκαν τα παιδακια στο δρομο και φωναζαν "Θεοδωρα". Αναμεσα σε αυτα ηταν και πολλοι μεγαλοι. Απο οσα μας ειπαν ενα κοριτσακι 2,5 ετων επειδη βαρεθηκε (τα υπολοιπα παιδακια ηταν μεγαλυτερα και δεν το επαιζαν), ανοιξε την εξωπορτα και εφυγε! Τελικα το βρηκαν σε ενα δρομο αρκετα μακρια απο το σπιτι που εφυγε, κλαμμενο και αναστατωμενο γιατι ειχε σκοταδι και δεν θυμοταν πως να γυρισει πισω.. 30 εγκεφαλικα θα ειχα παθει ετσι κι εχανα τη Μαρια.. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω, φρικαρω!

Αυτα τα νεα απο εμας.. Μαγειρευω μακαρονια με κιμα και μοσχαρι με λαχανικα για τη Μαρια!

Γιωτα οντως, πολυ ωραιες οι φωτογραφιες! Και η κοιλια σου φαινεται ακομα ψηλα, οποτε δειξε αισιοδοξη! Αλλα εχω κι ενα παραπονο: Φωτογραφιες του Τασου εχεις καιρο να ανεβασεις.. Θα παθουμε στερητικο στο τελος!!! :tongue:

Μαρια τελικα τι εγινε με τη δουλεια σου τωρα που το εμαθαν? Ηθελα να σε ρωτησω απο οταν εγραψες πως το εμαθαν μεσω facebook αλλα συνεχεια το ξεχνουσα!

Ελπιζω και οι υπολοιπες να ειστε καλα!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Μαρια τελικα τι εγινε με τη δουλεια σου τωρα που το εμαθαν? Ηθελα να σε ρωτησω απο οταν εγραψες πως το εμαθαν μεσω facebook αλλα συνεχεια το ξεχνουσα!

Φιλια σε ολες!

Αυτό που περίμενα έγινε Φαίη μου. Με "φεύγουνε" σιγά - σιγά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:(:(:(

Και δεν υπαρχει τιποτα που μπορεις να κανεις για να μην γινει αυτο?

gM4vp2.png

Καλημερα και απο εμας!

Ειχαμε ενα ησυχο βραδυ και ενα μεχρι στιγμης ηπιο πρωινο! Ο Βασιλης δουλευει παλι αυτο το θανασιμο ωραριο (5μιση - 11μιση) κι ειμαστε μονες απο τις 4μιση! Τουλαχιστον οπου να 'ναι θα γυρισει!

Εχθες το βραδυ κανανε κατι παιδακια στο απο πανω στενο παρτυ γενεθλιων. Ακουγαμε απο τις 8 το απογευμα μουσικη αλλα δυστυχως δεν ειχε ωραια εξελιξη.. Γυρω στις 9 βγηκαν τα παιδακια στο δρομο και φωναζαν "Θεοδωρα". Αναμεσα σε αυτα ηταν και πολλοι μεγαλοι. Απο οσα μας ειπαν ενα κοριτσακι 2,5 ετων επειδη βαρεθηκε (τα υπολοιπα παιδακια ηταν μεγαλυτερα και δεν το επαιζαν), ανοιξε την εξωπορτα και εφυγε! Τελικα το βρηκαν σε ενα δρομο αρκετα μακρια απο το σπιτι που εφυγε, κλαμμενο και αναστατωμενο γιατι ειχε σκοταδι και δεν θυμοταν πως να γυρισει πισω.. 30 εγκεφαλικα θα ειχα παθει ετσι κι εχανα τη Μαρια.. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω, φρικαρω!

Αυτα τα νεα απο εμας.. Μαγειρευω μακαρονια με κιμα και μοσχαρι με λαχανικα για τη Μαρια!

Γιωτα οντως, πολυ ωραιες οι φωτογραφιες! Και η κοιλια σου φαινεται ακομα ψηλα, οποτε δειξε αισιοδοξη! Αλλα εχω κι ενα παραπονο: Φωτογραφιες του Τασου εχεις καιρο να ανεβασεις.. Θα παθουμε στερητικο στο τελος!!! :tongue:

Φιλια σε ολες!

καλε τι εγκεφαλικα?δεν θελω καν να σκεφτω τι θα παθαινα.

συγνωμη μεχρι που γεννησες δεν ηξεραν οτι εισαι εγκυος?δεν σε διωχνουν ,εννοεις με τον τροπο τους οτι σε κανουν να φυγεις ,ετσι?

ασχετο.εγω πηρα τις απαντησεις απο το τεστ παπ που ειχα κανει και μου ειπε ο γιατρος οτι εχω φλεγμονη στον τραχηλο.μου ειπε μετα απο 6 μηνες να παω να ξανακανω τεστ παπ.αφου κλεισαμε το τηλεφωνο επαθα μια φρικη γιατι δεν ξερω καν τι ειναι αυτο και αφοου τον πηρα και τον επρηξα μου ειπε να παω την αλλη εβδομαδα να μου κανει κολποσκοπηση.τι ειναι τωρα αυτο?ειναι πολυ κακο?

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ.ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΤΡΙΧΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΩΠΩ....ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

φαιη μου ανατριχιασα μεχρι να διαβασω το αισιο τελος στη περιγραφη σου...ευτυχως ολα καλα.τι τρομαρα θα πηρε αυτη η μανα!

ειρηνη ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο καλα αποτελεσματα να εχεις!

μαρακι πολυ στενοχωριεμαι για τη δουλεια,μακαρι να το αποφυγεις οσο γινεται, ενα χρονο μετα τη γεννα δε καλυπτεσαι?εκτος αν εννοεις οτι σε οδηγουν με το τροπο τους σε παραιτηση:evil:

ναταλια καλα να περασετε στην καρυστο καλα μπανια!πολλα φιλια στα ζουζουνια σου!

εμεις καλα ειμαστε σημερα δεν ειχε εξοδο για τους 2 μας μιας και η μανα μου δε μπορεσε νακρατησει την ελισαβετ-τρεχει με τον παππου μου στα νοσοκομεια παλι ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην τον κρατησουν μεσα. περιμενουμε να πεσει κ ο ηλιος να βγουμε καροτσαδα στη γειτονια.

φιλια πολλα σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη το σκηνικό που περιέγραψες το έχω ζήσει με την αδερφή μου πριν χρόνια στο χωριό του πατέρα μου. Ένα ολόκληρο χωριό την ψάχναμε.

Ειρήνη δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό η φλεγμονή. Δεν σου έδωσε καμμία αγωγή; Περαστικά σου anyway.

Ναταλία καλά να περάσετε στην Κάρυστο.

Σοφία καλές βόλτες.

Όσο για μένα, θεωρητικά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, στην πράξη εδώ και 12 χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με το περιοδικό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα κόβω απόδειξη παροχής υπηρεσιών για να πληρωθώ και αμοίβομαι με βάση πόσα θέματα δικά μου δημοσιεύονται σε κάθε τεύχος. Με αυτό το καθεστώς δουλεύουν τα περισσότερα έντυπα.

Όταν λέω με "φεύγουνε", εννοώ ότι μειώνουν τον αριθμό των θεμάτων μου έτσι ώστε να μη "βγαίνω" από οικονομικής απόψης ( σημείωση ότι πληρώνω ΦΠΑ, ΤΕΒΕ). Η δικαιολογία είναι ότι τα θέματά μου κόβονται λόγω μείωσης του budget. Εγώ όμως ξέρω ότι τα δίνουν σε άλλους συνεργάτες.

Ένας λόγος που δεν τους ανακοίνωσα ποτέ την εγκυμοσύνη μου και το μάθανε αφού γέννησα από το facebook ήταν και αυτός.

Για το τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα, θα συμβουλευτώ δικηγόρο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ναταλια σοφια μαρια σας ευχαριστω.ελπιζω να μην ειναι οντως τιποτα?

μαρακι ευχομαι ολα να πανε οπως επιθυμεις η και ακομα καλυτερα.

περαστικα στον παππουλη σας σοφη

4ywWp2.png

Γυρισαμε κι εμεις....

Πηγαμε το πρωι στην παραλια της Γλυφαδας για καφε....εγω και ο Βασιλης σαν ζευγαρι....γυρισαμε στη μαμα μου κ φαγαμε τσιπουριτσες και μετα πηγαμε παλι Γλυφαδα σε εναν ξαδερφο του Βασιλη.Γυρισαμε πριν λιγο και εκανα ενα μπανακι χαλαρωτικο και σε λιγο θα παμε απο τους γονεις μου να παρουμε τον Τατουλινο.....

Φαιη οντως ειναι ακομη ψηλα η κοιλια μου και εκει στηριζομαι κ εγω....κανουν υπομονη τα φουκαριαρικα παρ ολο που σκεφτομαι ποσο πολυ στριμωγμενα ειναι....απο βδομαδα που θα παμε στον ιατρο θα τα μετρησουμε....ελπιζω να εχουν φτασει δυο κιλα ο καθε ενας!!!!

Ναταλια καλα να περασετε στην Καρυστο,να χαρουν λιγο τα πιτσιρικια σας!!!!Οσο για τη δουλεια,κατσε να μαζευτουν απο τις διακοπες και ολο κ κατι θα γινει......

Ειρηνουλα μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε!!!!

Σοφακι περαστικα στον παππου.

Μαρια νδ που χαθηκες?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σου γιωτουλα!που ειναι η φωτογραφια σου που λεει η φαιη?νομιζα οτι εχεις αλμπουμ εδω μεσα αλλα τιποτα?που ειναι η κοιλιτσα σου καλε?

ρε παιδια κουφαθηκα παλι.το μικιο μου εχει τριχουλες στα "πιτσινακια" του.τις ειδα χτες.νομιζα οτι ρειχε πεσει τριχουλα καθως τον εκανα μπανιο και την τραβηξα και αυτη ηταν δικη του.κοιταξα καλυτερα και εχει πολλες.καλε θα τρελαθουμε?εψαξα και βρηκα που εγραφε και μια αλλη μανουλα στο παρεντσ για το δικο τις που οταν ηταν 5,5 μηνων (οσο ειναι τωρα το δικο μου)ειχε τριχουλες?ειχατε δει εσεις με τα αγορακια σας τιποτα παρομοιο?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46335&highlight=%F4%F1%E9%F7%EF%F5%EB%E5%F2+%E3%E5%ED%ED%E7%F4%E9%EA%E1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Ειρηνη για να μην ανησυχει ο γιατρος σου, παει να πει πως δεν εχεις κατι σοβαρο. Οσο για την κολποσκοπηση ειναι μια πιο "διερευνητικη" εξεταση του κολπου και του τραχηλου απο το γυναικολογο. Ολα θα πανε καλα, πολλες γυναικες μετα τη γεννα το παθαινουν αυτο!

Σοφια περαστικα στον παππουλη σου!

Μαρια καλα ξεμπερδεματα με τη δουλεια.. Μεγαλο σπασιμο νευρων αυτο! Καλη υπομονη!

Γιωτα μου οντως εισαι υπεροχη στις φωτο! Εχεις γλυκανει παρα πολυ!!

Ναταλια στεναχωρηθηκα για τον Τασο! Καλα κανετε και ειστε αισιοδοξοι! Καλα να περασετε και καλες βουτιες!!!

gM4vp2.png

τελεια εισαι!!φτου φτου φτου!!!!!να σε χαιρονται οι αντρες σου κοριτσακι μου.

Να εισαι καλα Ειρηνη μου!!!!Και σενα να σε χαιρονται οι αντρες σου!!!!!

Γιωτα μου οντως εισαι υπεροχη στις φωτο! Εχεις γλυκανει παρα πολυ!!

Σε ευχαριστω Φαιη μου,ειδα κ το σχολιο σου!!!!!:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...