Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαριανδ ποσο σε ζηλευω!!!! Θελω κι εγω νησι!!!

Πριν απο λιγο εβγαλα το αλυσιδακι απο το ποδι μου και ο Βασιλης το πηρε και το φορεσε στο ποδι της Μαριας (το διπλωσε 2 φορες βεβαια)!! :lol::lol::lol: Πολλη πλακα εχει!

Νυσταζω κοριτσια... Νυσταζω πολυ!

Περιμενω πως και πως να την ταϊσω και να παω να ξεραθω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι,

Φαίη τι να σου πω. Μερικές φορές πρέπει να είσαι μάντης για να ξέρεις τι θέλουν, τι τα ενόχλησε κλπ. Ακόμα και με τον Ευριπίδη που ό,τι θέλει (θεωρητικά) μπορεί να το πει, ώρες- ώρες δεν βγαίνει άκρη.

Γιώτα 38 +1 γεννήθηκε και Ιφιγένεια, εύχομαι ολόψυχα και τα δικά σου το ίδιο!

(Άσχετο: λόγω επαγγέλματος μήπως ξέρεις γιατί στα νοσοκομεία το προσωπικό αφήνει πάντα την πόρτα του δωματίου ανοιχτή πίσω του; Δύο φορές στο Ντυνάν και δύο στο Ιασώ κανείς δεν έκλεινε την πόρτα φεύγοντας από το δωμάτιο...:roll: )

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε.

Μαρία εδώ είμαι!!! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε Πάρο. Οι εγγραφές για το κολυμβητήριο άρχισαν; Τελικά τι ώρα θα πηγαίνετε εσείς; Να πεταχτώ να τον γράψω αν είναι πριν φύγουμε.

Φαίη καλό μπάνιο!!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια

Μαρία δεν ξέρω για τις εγγραφές...θα πω στο Διονύση να ρωτήσει αύριο. Από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε σε αυτό το τμήμα 4-5, εκτός αν αλλάξουν αυτοί τις ώρες. Μόλις μάθω θα σε ενημερώσω.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γειαααα σας κοριτσια και καλο μηνα!!!!

φαιη μου εμεις παμε στην αγ.μαρινα για μπανιο η στον διπλανο κολπισκο αναλογα την κινηση που θα βρουμε...εσεις?

οι υπολοιπες τι κανετε?εγω ηθελα να παω σημερα στο ικα να γραψω τα εμβολια του μικρου και εχουν απεργια πολυ τυχερη ειμαι...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γιώτα 38 +1 γεννήθηκε και Ιφιγένεια, εύχομαι ολόψυχα και τα δικά σου το ίδιο!

(Άσχετο: λόγω επαγγέλματος μήπως ξέρεις γιατί στα νοσοκομεία το προσωπικό αφήνει πάντα την πόρτα του δωματίου ανοιχτή πίσω του; Δύο φορές στο Ντυνάν και δύο στο Ιασώ κανείς δεν έκλεινε την πόρτα φεύγοντας από το δωμάτιο...:roll: )

Σ ευχαριστω πολυ!!!!!!

Οσο για τις πορτες δεν εχω ιδεα.....νομιζω δεν τις κλεινουν για να εχουν καλυτερη κ αμεση επαφη.Να μπορουν να ακουνε αν καποιος φωναξει αλλα γενικα δεν υπαρχει καποιος κανονας.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να 'μαι ξανα!

Τελικα πηγαμε για μπανιο και γυρισαμε στις 7. Μαρια η θαλασσα ειχε ελαφρα κυματα και ηταν πολλη ζεστη! Πιο κρυο ειχε εξω παρα μεσα! Το Μαρακι ολα καλα, επαιξε, λυσσαξε, εφαγε και οταν γυρισαμε πισω πλυθηκαμε να βγαλουμε τα αλατια και πηγαμε ολοι μαζι στη Βαρκιζα να φαμε παγωτο μηχανης. Πριν απο λιγο γυρισαμε και ειμαστε ολοι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.. Να νυχτωσει λιγακι ακομα να αλλαξω πανα στη Μαρια, να της δωσω το γαλα της και να τη βαλω για υπνο.. Και μετα.. οσο αντεξω!!!

Γλυκουλα εμεις παμε για μπανιο στο Πευκο (ετσι λεγεται), ειναι διπλα απο εναν κολπισκο που πανω στη Σουνιου εχει ενα μαγαζι και λεγεται τρεχαντηρι. Μαζευει αρκετο κοσμο, αλλα ειναι καθαρη και ειναι μολις 5 λεπτα απο το σπιτι μας, οποτε μια χαρα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Που ειστε σημερα βρε μανουλες??

Εμεις εχθες κατεβηκαμε κατω και ψησαμε. Οταν ανεβηκαμε στις 2 για υπνο, ημασταν κομματια απο την κουραση -ειχαμε παει και θαλασσα το απογευμα-. Μας πηρε κατευθειαν ο υπνος. Γυρω στις 3 και κατι ξυπνησα απο τα κλαμματα της Μαριας. Βγαινουν και τα πισω - πισω δοντια κι εχει γεμισει το στομα της με κατι τεραστιες "φουσκες" ετοιμες να εκραγουν.. Ειχε και ζεστη και εκλαιγε απαρηγορητα η καημενη! Της εδωσα ντεπον, βεβαιωθηκα πως δεν ειναι ιδρωμενη και μετα ανοιξα το κλιματιστικο. Εστρωσα κατω μια κουβερτα, εκλεισα την πορτα του δωματιου της και ξαπλωσαμε εκει μαζι. Απο την ωρα που σκεπαστηκαμε με το σεντονι, εγω κοιμηθηκα αμεσως. Η Μαρια πρεπει να το γλεντησε για κανενα 2ωρο γιατι την ακουγα που μιλουσε και ανα διαστηματα μου πειραζε τη μυτη και τα μαλλια, αλλα ημουν εντελως κομματια κι ετσι οπως καταλαβαινετε με εβαλε για υπνο!!!!!! :lol::lol::lol: Σημερα σηκωθηκαμε στις 9. Ειναι καλυτερα, αν και βαζει το δαχτυλακι της μεσα - μεσα και μασαει πολλη εντονα. Θα παρω και το Φιτσιαλο το απογευμα να τον ρωτησω τι αλλο μπορουμε να κανουμε, τη λυπαμαι την καημενη μες στη ζεστη να ταλαιπωρειται ετσι. Ξερετε ποσα δοντια ειναι στο συνολο τα νεογιλα? Εχουμε βγαλει 11 και τωρα βγαινουν 4 ταυτοχρονα οποτε αν "σκασουν" κι αυτα, θα εχουμε 15. Ποσα ακομα μας μενουν?

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα και ευχομαι το ιδιο και για εσας! Α, να μην ξεχασω: Μαθαμε καινουρια λεξη!!! "ΒΙ" = Βιβη (η αδερφη μου, αλλα το λεει μονο οποτε μιλαμε για εκεινη!! :lol:)

Και να ρωτησω κατι τελευταιο: Οι λεξεις που λεμε ειναι: μαμα, μπαμπα, γιαγια, γεια, ναι, μαμ, "ιλια" = Αιμιλιανο, "Βι" = Βιβη, νταντα και ολα τα υπολοιπα ειναι μωρουδιστικα. Διαβασα σε ενα περιοδικο πως στην ηλικια των 18 μηνων -δηλαδη σε 2 μηνες περιπου- θα πρεπει να λεει τουλαχιστον 15 λεξεις (εστω μισες ή με τροπο που να τις καταλαβαινω μονο εγω) αλλα εμεις οπως σας παραθετω λεμε γυρω στις 9.. Να ανησυχησω??

Αντε, σας ζαλισα πρωι - πρωι!!

Ξυπνηστε και περιμενω νεα σας και απαντησεις!!!

Φιλακιαααα!!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμενα η ψυχολογια μου ειναι στο ναδιρ...πηγα χθες στο γυναικολογο μου ειχα κατι ενοχλησεις και μου βρηκε παλι κονδυλωματα..μου ειπε θελουν παλι καυτηριασμο κ οτι ενδεχεται να ξαναβγουν!δε περασε ουτε μισος χρονος απο τη πρωτη φορα.δηλαδη τι θα γινεται τωρα καθε φορα θα χρειαζεται καυτηριασμος?λεει δεν υπαρχει κατι να κανω προληπτικα παρα μονο τακτικη παρακολουθηση.την αλλη πεμπτη θα παω να κανονισουμε την επεμβαση.αντε να δουμε τι αλλο με περιμενει...

φαιη μου καλη δυναμη και σε σενα και στο μαρακι, κοντευει να τα βγαλει ολα.20 ειναι συνολικα τα νεογιλα 5 σας εμειναν ,υπομονη και κουραγιο τελειωνετε.μεχρι τα 2,5 βγαινουν ολα.οσο για την ομιλια μην αγχωνεσαι σιγα μη καθεσαι να μετρας λεξεις μια χαρα τα λεει η μαρια για την ηλικια της.παρε και τον φιτσιαλο αυτος θα σε ξεαγχωσει σιγουρα:-Dθυμαμαι οταν τον επρηζα στις αρχες μου η ελισαβετ δεν ελεγε αγκου(ποσο γελοιο μου ακουγεται τωρα:roll:) μου ειχε πει μετα τα 2 θα δουμε την ομιλια της.

φιλια πολλα σε ολες και καλο πσκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη 20 νομίζω είναι τα πρώτα δόντια...κουράγιο λίγο ακόμα :D Όσο για πόσες λέξεις πρέπει να λέει...18 μηνών ο Ευριπίδης δεν είχε πει "μαμά" ακόμα. Τα παιδιά περνούν περιόδους που αναπτύσουν εναλλάξ πότε την ομιλία και πότε την κίνηση. Δεν παίζει ρόλο λοιπόν, γιατί αυτή την εποχή μπορεί η Μαρία να έχει ρίξει το βάρος στην τελειοποίηση του βαδίσματος και να έχει αφήσει λίγο πίσω την ομιλία. Μην αγχώνεσαι.

Τα δικά μας νέα είναι εσωτερικά :lol::lol: Προχθές έπεσε ο αφαλός της Ιφιγένειας, οπότε έχουμε μια περιποιήση λιγότερη. Στο κρεβάτι της συνήθισε και κοιμάται κανονικά όλο το βράδυ. Ξυπνάει βέβαια ανά 2-3 ώρες για να φάει. Την ημέρα κάνουμε κάτι μαραθώνιους θηλασμούς με την αχόρταγη. Αυτό το παιδί γεννήθηκε πεινασμένο μάλλον :roll: Κατά τα άλλα είναι ήσυχο μωρό. Δεν κλαίει πολύ και σταματάει αμέσως μόλις την πάρεις αγκαλιά.

Ο Ευριπίδης λέει σε όλο τον κόσμο για την αδερφή του και περιμένει πότε θα μεγαλώσει λίγο για να πηγαίνουμε όλοι μαζί βόλτες. Προς το παρόν βγαίνουν μόνο "οι άντρες του σπιτιού". Αυτά για την ώρα.

Οι υπόλοιπες που είστε;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα!!!!!

Ναι βρε Φαιη μην αγχωνεσαι....εγω τι να πω που ο Τασος εχει μονο 5 δοντια????

Αλλα τι να κανω?Δεν μπορω να κανω κατι....Το πολυ-πολυ να παει δημοτικο κ να ειναι φαφουτακος!!!!!!

Ετοιμαζομαι να παω να παρω τον Τασο απο την πεθερα μου γιατι θα φυγουν για το εξοχικο το μεσημερι.....και βαριεμαι πολυ να ντυνομαι κ να βγαινω εξω στη ζεστη...αλλα δεν ξερει τον δρομο να ερθει μονος του!!!!!Θα μαθει,που θα παει!!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε με πολλες βουτιες δροσιστικες στη θαλασσα!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Φύγανε για Λαγονήσι οι άντρες του σπιτιού και μείναμε εγώ και η Ιφιγένεια home alone :D

Έφτιαξα το απογευματάκι ένα καζάνι μακαρόνια και κιμά. Τα μισά τους τα έδωσα μαζί τους και τα υπόλοιπα τα κράτησα, για να μη χρειαστεί να ξαναμαγειρέψω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να περάσουμε καλά.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Κι εγω μολις εκατσα... Παλι εβαλε βαρβατη ζεστη αλλα ειναι λογικο, Ιουλιο εχουμε πια!! Το απογευματακι πηγαμε τη Μαριγω στις κουνιες αλλα δεν ειχε πολλη ορεξη -προφανως ζεσταινοταν- κι ετσι καθησαμε λιγο! Μετα ηρθαμε σπιτι και καναμε τα γνωστα οπως καθε βραδακι! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και τωρα χαλαρωνω!!

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και που με καθησυχαζετε! Η αληθεια ειναι πως ετσι αγχωνομαι για ολα και στο τελος μου μενει μονο το αγχος. Για τα δοντακια περα απο υπομονη και απεραντη στοργη, ξερω πως δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο! Αλλα για την ομιλια ξερω πως μπορω να βοηθησω! Ειναι απιστευτο παπαγαλακι, οπως και ολα τα μωρα σε αυτη την ηλικια αλλωστε! Ας πουμε το απογευμα, πριν βγουμε, παιζαμε το "κου - κου -τα". Καποια στιγμη λοιπον, καναμε "κου - κου" αλλα δεν σταματουσα να κρυβω το προσωπο μου μεχρι να μου πει εκεινη "τα". Πλεον το εμαθε κι αυτο! Αυριο λεμε να κατεβουμε Αγιο Δημητριο γιατι εχουμε ραντεβου με εναν που εχει καδους για μπαζα για να αδειασουμε ο,τι εχει και δεν εχει το σπιτι. Θα παρω τα παραμυθια της και οποτε τη βλεπω κεφατη, θα το ριχνουμε στη μελετη. Ηδη το κανουμε αυτο με τα περιοδικα! Εχω την εντυπωση πως το διαβασμα βοηθαει πολυ!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας!

Μαρια καλα να περασετε με τη μπουμπου!! Ολα μια χαρα θα κυλησουν, δεν σε φοβαμαι καθολου εσενα!!

Και παλι σας ευχαριστω ολες!!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Εχθες το βραδυ, ηρθε απο εδω η αδερφη μου! Μας εκανε εκπληξη, πηρε το Ε22 και μολις εφτασε στη σταση κοντα στο σπιτι μας, μας πηρε τηλ. κι ειπε να παμε να την παρουμε. Φαγαμε, μιλησαμε, ειδαμε λιγη τηλεοραση και μετα της εστρωσα στον καναπε και πηγαμε για υπνο. Ο Βασιλης ετσι κι αλλιως ειχε να σηκωθει στις 4 γιατι δουλευει σημερα 5μιση με 11μιση (χαλια ωραριο ε?). Στη 1 και μιση, ενιωσα το κορμι μου να τρανταζεται λες κι εκανε σεισμο και μες στον υπνο μου ακουγα κατι ουρλιαχτα αλλα δεν μπορουσα καθοτι νυσταλεα να ξεχωρισω τις λεξεις... Εν τελει, η αδερφη μου ειχε δει μια κατσαριδα στο σαλονι κι αντι να ερθει να με ξυπνησει σαν ανθρωπος, ηρθε σαν κανιβαλος. Κοριτσια τρομαξα τοσο πολυ που εκατσα στην ακρη του κρεβατιου και εκλαιγα σαν μωρο.. Ακομα και τωρα δεν εχω συνελθει καλα - καλα! Περιττο να σας πω πως ξυπνησε και ο Βασιλης κι εγινε ο κακος χαμος... Τον παρακαλεσα να σταματησει για να μην ξυπνησει και η Μαρια και σταματησε εκει, αλλα δεν κοιμηθηκε καθολου επειτα απο εκεινη την ωρα και πηγε στη δουλεια ετσι.. Πριν λιγο που μιλησαμε μου ειπε πως το απογευμα που θα κατεβουμε Αγιο Δημητριο, θα την αφησουμε σπιτι της.

Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ, δεν εχω κοιμηθει καθολου απο την τρομαρα που πηρα και τωρα σερνομαι.. Το πιο ασχημο πραγμα που μπορεις να κανεις σε εναν ανθρωπο ειναι να τον ξυπνησεις με τον τροπο που με ξυπνησε εχθες η αδερφη μου.. Απορω πως δεν εμεινα εκει!

Τελος παντων.. Ελπιζω εσας η μερα σας να ξεκινησε με καλυτερες προοπτικες! Φιλακια!

gM4vp2.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!

Φαιη μου φανταζομαι θα τρομαξες παρα πολυ αλλα για να σε ξυπνησε ετσι η αδερφη σου φαντασου ποσο τρομαξε κ αυτη.....

Εμεις καναμε δουλειες σημερα!!!!Εβαλα πλυντηριο,απλωσα εφτιαξα μοσχαρακι κοκκινιστο με χυλοπιτες,επαιξα με τον Τασο κ τωρα νιωθω πτωμα.....

Ο Βασιλης ειναι στη δουλεια,ο μικρος κοιμηθηκε πριν καμια ωρα κι εγω απολαμβανω τα διδυμακια μου που κλωτσανε!!!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ βρε Φαίη μου, ξυνή σου βγήκε η έκπληξη. Για να σε παρηγορήσω λίγο, τελικά το κάναμε το "πάρτυ" με την Ιφιγένεια. Μέχρι τις 3:30 δεν είχαμε κοιμηθεί, γιατί ξύπναγε συνέχεια και ζήταγε να θηλάσει. Μετά ξύπνησε πάλι στις 5, στις 7 και τελικά στις 10. Αισθάνομαι ότι χρειάζομαι μια κανάτα καφέ για να έρθω στα ίσα μου :lol::lol: Ξέρω βέβαια ποιος μας γκαντέμιασε (βλέπε φωτό του Διονύση):twisted:

Γιώτα σου ανταποδίδω τις ευχές για κουράγιο που μου έδινες πριν λίγο καιρό :-D Ένας μήνας ουρά σου έχει μείνει, σωστά;

Οι υπόλοιπες φαντάζομαι είστε απλωμένες σε ψάθες και ξαπλώστρες...

Καλά να περνάτε και κάντε και καμμιά βουτιά για μας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Hello, is anybody here? :D

Μπα, μάλλον μόνη μου με αφήσατε και σεις :confused:

Δύο βράδια που λείπουν ο Διονύσης και ο Ευριπίδης η Ιφιγένεια δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί. Πάλι είμασταν στο πόδι μέχρι τα ξημερώματα. Τι να πω :roll::? λέτε να της έλειπαν ο μπαμπάς της και ο αδερφός της;

Θα δούμε τι θα κάνει απόψε, που θα είμαστε όλοι εδώ.

Γιώτα είδα τις φωτογραφίες σου στο facebook. Αν εξαιρέσεις την τεράστια κοιλιά, κατά τα άλλα είσαι κομψότατη μέλλουσα μαμά διδύμων! Πόσα κιλά έχεις πάρει; Επίσης, όπως σε βλέπω άνετα φτάνεις και την 40η εβδομάδα (η κοιλιά σου φαίνεται να είναι πολύ ψηλά).

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...