Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Κοιμάστε ακόμα; :lol::lol:

Τα κατάφεραν χθες το απόγευμα ο Διονύσης και ο Ευριπίδης και το βρήκαν το μαγαζί με τα παπούτσια!!!! και πήραν ένα ζευγάρι για όλες τις ώρες με 19 ευρώ (δεν βρήκαν άλλο).

Σήμερα το πρωί ζύγισα την Ιφιγένεια και είναι ακριβώς 3 κιλά :D:D:D

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη απαραδεκτη συμπεριφορα στο makro καλα κανατε και φυγατε!

μαρακι μια χαρα τα παει η ιφιγενεια μπραβο και στις δυο σας!πηγαμε και μεις χθες τ απογευμα στο μαγαζι αυτο και πηραμε τα πρωτα μας παπα ενα κατακοκκινο ζευγαρι!το βρηκαμε ευκολα βοηθησε η περιγραφη της φαιης βεβαια!πηγαμε μετα στις κουνιες στη πλατεια γινοταν χαμος ομως δε κατσαμε πολυ.

γλυκουλα πολλα φιλια στον μικρο σου και καλα μπανια!

εμεις ολοι καλα ετοιμαζομαι να βγω εξω να πληρωσω λογαριασμους κ εχω και μαγειρεμα μετα για την ελισαβετ.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ.ΕΜΕΙΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΘΗΚΑΜΕ 1.30 ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΤΕ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ.ΕΜΕΙΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΘΗΚΑΜΕ 1.30 ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΤΕ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

:( Περαστικά Ναταλία μου. Κρίμα την καημένη καλοκαιριάτικα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα και απο εμας!

Σημερα λεγαμε να παμε για μπανιο αλλα φυσαει κι ετσι το αφησαμε για αυριο.. Ετσι, ξεκινησα μια γενικη απο την ωρα που ξυπνησα γιατι εκνευριστηκα με τον κωλοκαιρο... Τα βαρια τα εχω τελειωσει (μπανιο, νεροχυτης, ηλεκτρικη κουζινα) και μου εχει μεινει σκουπισμα και σφουγγαρισμα αλλα θα τα κανω αφου πεσει για υπνο η Μαρια. Δεν εχω πιει ουτε καφε και εστειλα το Βασιλη να φερει καμμια τυροπιτα!

Μαρακι μια χαρα ειναι η Ιφιγενεια! Μπραβο σας που μεγαλωνετε και θεριευετε!!

Σοφια μεγεια τα παπουτσακια σας! Καλα ξεμπερδεματα για τους λογαριασμους!

Ναταλια περαστικα στην Κωνσταντινα! Αμαν πια με αυτες τις εξετασεις ουρων, μας εχει βγει η ψυχη! Κι η Μαρια ειχε περασει κατι αναλογο κοντα στα Χριστουγεννα που μας περασαν και ειχαμε κανει κι εμεις καλλιεργεια και γενικη ουρων.. Καθαρες ειχαν βγει, ο πυρετος κρατησε 4 μερες και μετα τελος. Ουτε καν εξανθημα δεν εβγαλε... Τι να πω!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΘΥΜΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΛΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ.ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ.ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ?ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΩΡΑΙΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΜΑΡΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ.ΓΙΩΤΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ?

l9Iop2.png

ναταλια μου περαστικα στην κωνσταντινα ελπιζω ο ηλιας να την γλιτωσει..ασχημο να ταλαιπωρουνται μες στη ζεστη με πυρετο.

εγω πριν λιγο γυρισα πηγα να πληρωθω ειδα αρκετα σημαντικη μειωση στο μισθο μας κρατανε αναδρομικα απ το γεναρη τη μειωση που αποφασισε η κυβερνηση(σκ@τα στα μουτρα τους:twisted:)δε ξερω που θα παει η κατασταση απ το κακο στο χειροτερο παμε:(τουλαχιστον να βρισκε μια δουλεια ο αντωνης να βοηθουσε λιγο!ποσο πια θα βοηθουν οι δικοι μου δυσκολα τα πραγματα...ουφ τα πα κ ξαλαφρωσα...δε μ αρεσει να παραπονιεμαι αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου...!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναταλια μου περαστικα στην κωνσταντινα ελπιζω ο ηλιας να την γλιτωσει..ασχημο να ταλαιπωρουνται μες στη ζεστη με πυρετο.

εγω πριν λιγο γυρισα πηγα να πληρωθω ειδα αρκετα σημαντικη μειωση στο μισθο μας κρατανε αναδρομικα απ το γεναρη τη μειωση που αποφασισε η κυβερνηση(σκ@τα στα μουτρα τους:twisted:)δε ξερω που θα παει η κατασταση απ το κακο στο χειροτερο παμε:(τουλαχιστον να βρισκε μια δουλεια ο αντωνης να βοηθουσε λιγο!ποσο πια θα βοηθουν οι δικοι μου δυσκολα τα πραγματα...ουφ τα πα κ ξαλαφρωσα...δε μ αρεσει να παραπονιεμαι αλλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου...!!

ΣΟΦΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣ'ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

l9Iop2.png

Καλημερα και Καλο μηνα!!!!!!!

Πως ειστε σημερα μανουλες????

Ναταλια πως ειναι η Κωνσταντινα?

Σοφια και σε μας γινανε κρατησεις,αναδρομικες.Περιπου 100 ευρω μειον....αστα να πανε....

Εμεις ειμαστε καλα,πηγαμε χτες στα τζαμπο κ πηραμε μπιμπερο καινουρια για τα διδυμα κ πετσετακια για το ρεψιμο καθως και 2 φανελλακια κ 2 φορμακια ιδια για την ημερα που θα βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!!Δεν ειμαστε για πολλα εξοδα τωρα.....

Ο Τασουλης ειναι μια χαρα,συνεχιζει να κοιμαται στο κρεβατακι του χωρις κανενα προβλημα!!!!Σαν μεγαλο παιδακι!!!!Σε λιγο θα ετοιμαστω να παω απο τη δουλεια μου να παρω κατι χαρτια να τα καταθεσω στο ΙΚΑ για το επιδομα κυησης.Στον γυναικολογο θα παω μαλλον Πεμπτη ή Τριτη....θα δειξει ποτε θα εχει ελευθερο ραντεβου.Τα πεθερικα μου αποφασισαν να φυγουν αυριο για Φλωρινα...ελπιζω να γυρισουν κ μετα να γεννησω!!!!!Για να με βοηθησουν λιγο με τον Τασο.

Αυτα τα νεα μας.....Φιλια πολλα πολλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Σοφία και Ναταλία έχετε δίκιο για την οικονομική κατάσταση. Όλος ο κόσμος χάλια είναι. :(

Γιώτα με γεια τα ρουχαλάκια των διδύμων! Σου έχει πει ο γιατρός σου ποια εβδομάδα θα γεννηθούν ή θα το κανονίσετε στο επόμενο ραντεβού;

Φαίη μπορεί να έρθουν ο Διονύσης με τον Ευριπίδη στο Λαγονήσι για Σαββατοκύριακο. Πως είναι η θάλασσα;

maria nd είσαι εδώ ή έφυγες για Πάρο;

Ειρήνη εσύ που βρίσκεσαι;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!

Σημερα η Μαρια δεν ξερει τι θελει.. Ξυπνησε στις 5μιση.. :( Οταν κοιταξα το ρολοϊ δεν πιστευα στα ματια μου.. Σηκωθηκα κι εγω στις 6, πηγα να τη βγαλω απο το δωματιο αλλα δεν ηθελε... :confused::confused: Την αφησα ξανα στην κουνια κι εκεινη χτυπουσε τον τοιχο με τα χερακια της. Ξαναπροσπαθησα μετα απο ενα τεταρτο να την ξαναβγαλω αλλα και παλι εκλαιγε. Την αφησα εν τελει και κοιμηθηκε ξανα στις 7μιση. Σηκωθηκε στις 9μιση και βγηκε κατευθειαν εξω οταν πηγα να την παρω. Ηπιε το γαλα της και τωρα καθεται και παιζει. Τι καινουριο κολπο ειναι αυτο με τον υπνο, δεν μπορω να καταλαβω! :roll:

Γιωτα μετραμε αντιστροφα τις μερες τωρα! Με το καλο και μεγεια τα ρουχαλακια σας!

Μαρια εχουμε να παμε μερες στη θαλασσα γιατι εδω φυσουσε αλλα λεμε να παμε μια βολτιτσα κατα εκει σημερα το μεσημερι γιατι εχει πολλη ζεστη!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

DEMS ο ιατρος μου εχει πει οτι αν δε βγουν μονα τους θα γεννησω 38+1.

Περιπου σε ενα μηνα δλδ.Εκτος αν προκυψει κατι αλλο οταν θα παμε γιατι ο πλακουντας ειναι στο 2 και στο 3 σημαινει πληρης ωριμανση.....ή αν δεν υπαρχει αρκετο αμνιακο.....βλεποντας και κανοντας.Παντως μου ειπε οτι καλο ειναι να γεννηθουν μετα τις 36....για να γλιτωσουν τη θερμοκοιτιδα.Πιστευω θα κρατηθουν ακομη 2 εβδομαδες,βλεπω κ την κοιλια μου οτι ειναι ψηλα ακομη οποτε εχω ελπιδες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα κ καλο μηνα!

γιωτα μεγεια τα ρουχαλακια!σου ευχομαι ολοψυχα να φτασεις τον στοχο των 38+1!

θελω και γω να παω για μπανιο τωρα!!!αλλα απο τη μεθεπομενη βδομαδα μας βλεπω μιας και περιμενω περιοδο σε 2-3 μερες.

σημερα το προγραμμα ειχε γενικη καθαριοτητα ελιωσα λεμε με πιανουν και μενα κατι αναλαμπες τις πιο ζεστες μερες:?ευτυχως η ελισαβετ κοιμαται κ εχω λιγο χρονο να ξεκουραστω.και τ απογευματακι να πεσει κ η ζεστη θα παμε τη βολτιτσα μας.

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε.

Μαρία εδώ είμαι!!! Την άλλη εβδομάδα θα πάμε Πάρο. Οι εγγραφές για το κολυμβητήριο άρχισαν; Τελικά τι ώρα θα πηγαίνετε εσείς; Να πεταχτώ να τον γράψω αν είναι πριν φύγουμε.

Φαίη καλό μπάνιο!!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...