Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γιωτα κι εγω τον Βασιλη περιμενα!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Τωρα που ηρθε ομως, περιμενω να γινουν οι πατατες! :cool:

Φιλησε μου τον Τασουλινο!! Η Μαρια τωρα πια δεν χαμογελαει με το βιντεακι... Αναστεναζει και μελαγχολει!! :mrgreen: Αυτα κανουν οι αποστασεις κι οι υποχρεωσεις!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι το μαγαζι λεγεται "Τα βηματακια" και η διευθυνση ειναι Δωδεκανησου 57 στον Αλιμο! Ελπιζω να εξυπηρετηθειτε! :)

Έστειλα τον Διονύση να το βρει και μου είπε ότι η αρίθμηση στη Δωδεκανήσου σταματάει στο 40:?: Για δώσε περισσότερα στοιχεία, που κοντά είναι κάποιο μαγαζί δίπλα του αν θυμάσαι...(μεταξύ μας δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι όπως τα λες και να έχει κάνει ο Διονύσης λάθος. Δεν το έχει με τον προσανατολισμό καθόλου :lol: )Για αυτό αν μπορείς πες κάτι παραπάνω για να τον ξαναστείλω.

Τις 40 μέρες στον Ευριπίδη τις είχα τηρήσει, αλλά τότε δεν ήμουν καθόλου καλά. Ψυχολογικά χάλια, είχα και αίμα όλο αυτό το διάστημα. Τώρα δεν ξέρω...

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσαρες !!!ολα καλα?η μερα ειναι κορυφαια.μαρακι ολα καλα?ξεκουραζεσαι?

φαιη θα γινει μια νοικοκυρουλα η μικρη.......

εγω εχτες καθαρισα ολοοοοοοοοοο το σπιτι τοιχο τοιχο.για να ερθει να μας κανει απολυμανση .ευτυχως ολα ειναι τελεια τωρα.ηταν να ερθει το πρωι αλλα ο καιρος εδειχνε καπως και το ακυρωσα γιατι πρεπει να κανει και στον κηπο και δεν πρεπει να πεσει νερο μετα!το απογευμα θα παω κουνιες με μια κοπελα απο τις μανουλες ιανουαριου αν μπορεσει καμια μπουμπου ναααα φανει...

αυτα θα ετοιμαστω να παω καρφουρ μπας και βρω καμια πανα να εχει απομεινει.οι μπεμπιλινο εχουν 50%

4ywWp2.png

Μαρακι ισως να εκανα κι εγω λαθος, δεν ξερω. Κοιταξα και στο internet τωρα και η διευθυνση ειναι δηλωμενη ως Δωδεκανησου 57.. Τι να πω! :confused: Στα δεξια του μαγαζιου εχει κατι σιδερα (προφανως σηκωνουν καινουρια οικοδομη, δεν παρατηρησα και πολυ καλα) και διπλα απο αυτα υπαρχει ενα κεντρο εξυπηρετησης ανεργων (ή καπως ετσι).

Εμεις πηγαμε απο Θεομητωρος (δηλαδη στο γηπεδο του Αγιου Δημητριου στριψαμε αριστερα). Στο τελος της Θεομητωρος εχει ενα φαναρι, εκει καναμε παλι αριστερα. Μετα απο καποια φαναρια (δεν τα μετρησα) εχει πινακιδα σαν βελακι που λεει "αγορα Δωδεκανησου". Εκει παλι στριψαμε αριστερα και μετα τη στροφουλα (ετσι σε παει ο δρομος, δεν στριβεις εσυ καπου) στα 50 μετρα ειναι το μαγαζι.

Εγω τα ειπα αλλα μαλλον σε μπερδεψα περισσοτερο ε? :lol:

Ειρηνακι δεν το ελεγες νωριτερα πως εχεις γενικη να σου στειλω τη Μαρια? :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

:(:(:(:(:(

Ελα, μη στεναχωριεσαι, οταν γεννησεις με το καλο και μπουν τα διδυμακια σε προγραμμα, θα ξαναπυκνωσουν οι συναντησεις μας! Να εξοικειωθει και η Μαρια με τους κουνιαδους της!!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

gM4vp2.png

Αχ βρε Ειρηνη, τωρα το ειδα!

Ειχαμε κοσμο στο σπιτι κι εκεινη την ωρα ειπαν πως θα φυγουνε αλλα τελικα εκατσαν αλλη μια ωριτσα! Ηρθαν τα παιδια απο το υπογειο και βλεπαμε οσα τραβηξαν με την καμερα εχθες στα βαφτισια. Καναμε και πλακιτσα, φαγαμε και τις πιτσουλες μας και ολα μια χαρα! Ποσο μου αρεσει που εχουμε παρεα εδω!

Το Μαρακι μια χαρουλα ειναι, οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ το αγαπαω!!! Μπορει να με σκαει, να με κανει να θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο αλλα χωρις εκεινη δεν υπαρχω, δεν μπορω να διανοηθω τη ζωη μου χωρις εκεινη, οσο δυσκολα κι αν τα φερνω περα μονη μου!! Ειναι το αγαπακι μου!! Ειδικα οταν με κοιταει στα ματια και λεει εκεινο το μακροσυρτο "μαμααααα", λιωνω! Ή οταν τη ρωταω "που ειναι ο αγγελος μου?" και χαμογελαει πλατια και φαινονται τα δοντακια της, γινομαι αλοιφη!! Αστααααα!!! Σαν χαζη την πατησα κι εγω κι ερωτευτηκα τοσο δυνατα που ξερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να νιωσω ετσι για αλλον ανθρωπο οπως για το Μαρακι!!

Κουκουβαου - κουκουβαου!!! :lol::lol:

Ο γαντζακης κοιμαται ε? Φιλια και απαλες δαγκωματιες στο ποπουδακι!!! :-P

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε μανουλες?????

Εγω ακομη αντεχω....εχω βαρυνει παρα πολυ.Σε καμια ωρα θα παω να παρω τον Τασουλη απ την πεθερα μου για να τον παω στην μαμα μου να μεινει εκει κ το απογευμα αφου ο Βασιλης θα φυγει για το μαγαζι.Και καποιος πρεπει να τον παει στις κουνιες!!!!!

Εφτιαξα κ κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο κ τωρα απλα απολαμβανω τα διδυμακια μου που μαλωνουνε ή παιζουνε....δεν ξερω ακριβως......

Πολλα φιλια και να εχετε μια υπεροχη μερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε σήμερα; Εμείς αρκετά καλά. Με την Ιφιγένεια δεν συννενούμαστε πλήρως ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. :-D

Χθες ήρθαν οι γονείς του Διονύση να τη δουν και μας χάλασαν λίγο το κλίμα...αλλά όλα ok. Αναρωτιέμαι μερικές φορές με αυτούς τους ανθρώπους πόσο άσχετοι μπορεί να είναι από παιδιά. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, πάει κατευθείαν ο πεθερός μου στην Ιφιγένεια που κοιμόταν στο relax και αρχίζει να την ταρακουνάει :roll: Του σπρώχνει το χέρι ο Ευριπίδης και του ψιθυρίζει "άστη, κοιμάται". Αφού σταματάει ο πεθερός μου, πάει η πεθερά μου και κάθεται οκλαδόν δίπλα στο relax και αρχίζει νέος γύρος, να της χαϊδεύει το κεφάλι, να της πιάνει τα πόδια και τα χέρια κλπ. :twisted: Λες και είναι ψεύτικο το παιδί. Ήθελα να ήξερα, σε έναν ενήλικα θα το έκαναν ποτέ αυτό; Τέλος πάντων, τα κατάφεραν να την ξυπνήσουν. Την πήρα λοιπόν και εγώ στην κρεβατοκάμαρα να τη θηλάσω και μετά δεν την άφησα ξανά από τα χέρια μου μέχρι που φύγανε :cool:

Μαρακι ισως να εκανα κι εγω λαθος, δεν ξερω. Κοιταξα και στο internet τωρα και η διευθυνση ειναι δηλωμενη ως Δωδεκανησου 57.. Τι να πω! :confused: Στα δεξια του μαγαζιου εχει κατι σιδερα (προφανως σηκωνουν καινουρια οικοδομη, δεν παρατηρησα και πολυ καλα) και διπλα απο αυτα υπαρχει ενα κεντρο εξυπηρετησης ανεργων (ή καπως ετσι).

Εμεις πηγαμε απο Θεομητωρος (δηλαδη στο γηπεδο του Αγιου Δημητριου στριψαμε αριστερα). Στο τελος της Θεομητωρος εχει ενα φαναρι, εκει καναμε παλι αριστερα. Μετα απο καποια φαναρια (δεν τα μετρησα) εχει πινακιδα σαν βελακι που λεει "αγορα Δωδεκανησου". Εκει παλι στριψαμε αριστερα και μετα τη στροφουλα (ετσι σε παει ο δρομος, δεν στριβεις εσυ καπου) στα 50 μετρα ειναι το μαγαζι.

Εγω τα ειπα αλλα μαλλον σε μπερδεψα περισσοτερο ε? :lol:

...:mrgreen:

Εγώ κατάλαβα, το θέμα είναι να καταλάβει και ο Διονύσης :mrgreen:

...

Εφτιαξα κ κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο κ τωρα απλα απολαμβανω τα διδυμακια μου που μαλωνουνε ή παιζουνε....δεν ξερω ακριβως......

Πολλα φιλια και να εχετε μια υπεροχη μερα!!!!!

:lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?

πριν λιγο εφυγαν τα πεθερικα μου αφου βεβαια την αναστατωσαν καλα καλα την ελισαβετ με αποτελεσμα ουτε να φαει ουτε να κοιμαται-την εστειλα βολτα με το μπαμπα της να ηρεμησει μπας και κοιμηθει.εχει και μια γαιδουροφωναρα ο πεθερος μου αλλο πραμα τρομαζει η μικρη και κλαιει:twisted:αξεστος ανθρωπος τελειως...!!

λεω να παω κ εγω τ απογευμα σ αυτο το μαγαζι που λες φαιη ελπιζω να το βρω(ο αντωνης δηλ να το βρει γιατι κ εγω απο προσανατολισμο αστα να πανε!)

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας

τι κανετε?να σου ζησει μαρακιμου και το μωρακι σου να ειναι με υγεια και χαρα παντα...

εμεις αντριευουμαι οσο μεγαλωνουμαι και αρχισαμε και τα ηχακια μας τωρα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας

τι κανετε?να σου ζησει μαρακιμου και το μωρακι σου να ειναι με υγεια και χαρα παντα...

εμεις αντριευουμαι οσο μεγαλωνουμαι και αρχισαμε και τα ηχακια μας τωρα

Σε ευχαριστώ πολύ! Ο γιος σου μια χαρά διαβάζω :D Εσύ καλά είσαι;

etCDp3.png hk8kp3.png

καλα προσπαθω να ειμαι αρκετα με τον μικρο τωρα που μεγαλωνει...εχουμε κανει κααι μπανιο και μας αρεσε πααααρα πολυ....

εσυ με την μικρη?εφτιαξε καθολου ο υπνος?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσακια!

Σημερα η μερα μας ηταν τοσο κουραστικη... Ξυπνησαμε το πρωι, ταϊσα τη Μαρια, κι αφου ηρθε η ωρα της φρουτοκρεμας, την ξαναταϊσα και ειπαμε να παμε μεχρι τα makro με εναν φιλο μας που εχει μαγαζι για να ψωνισουμε κι εμεις. Αφου λοιπον καναμε ποση ωρα να παμε απο Λαγονησι - Ρεντη η Μαρια κοιμηθηκε.. Οταν φτασαμε εκει, την πηρα αγκαλιτσα αλλα δεν ξυπνουσε με τιποτα κι ετσι ειπαμε να την κρατησω στα χερια μεχρι να ξυπνησει γιατι μεσα στο αυτοκινητο θα γινομασταν βραστες και οι δυο. Μπηκαμε μεσα στο μαγαζι με την ταυτοτητα του φιλου μας και δεν προλαβαμε να κανουμε 10 μετρα, μου λεει μια κοπελα security "κυρια μου απαγορευονται τα παιδια κατω των 12 ετων". Της εξηγησα πως ειναι μονο 1 ετους και πως κοιμαται, ειναι στη αγκαλια μου, δεν θα την αφησω απο εκει αλλα επεμενε πως αυτη ειναι η τακτικη του καταστηματος κι ετσι φυγαμε.. :| Πηγαμε στα carrefour Αλιμου, ψωνισαμε και επιστρεψαμε πριν απο λιγο. Τοση ταλαιπωρια για το τιποτα, αν το ηξερα απο την αρχη, θα εφτιαχνα μια λιστα και θα ελεγα στο Βασιλη να παει μονος του..

Μαρακι μη δινεις σημασια στα πεθεριδια.. Απλα εγω θα την ειχα απο την αρχη στην αγκαλια μου και δεν θα την αφηνα!!! :lol:

Σοφια μια απο τα ιδια κι εσυ! Τι να κανουμε με τη φαρα των πεθερικων ρε γ@μωτο;;; Τωρα αρχισαν και τα δικα μου να ρωτανε ποτε θα κατεβουμε Πατρα.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ! :twisted::twisted:

Γιωτα ελπιζω αυτο που νιωθεις να ειναι παιχνιδι κι οχι παλη μεταξυ τους. Αλλα ακομη και το 2ο να ειναι, μην φοβασαι, θα κανει ο Τασος το διαιτητη και ολα καλα!!

Γλυκουλα κι εμεις ξεκινησαμε μπανακια και εχουμε ξετρελλαθει! Σε ποια παραλια πατε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...