Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως επισης θυμαμαι τη μερα που εκανες τεστ και βγηκε θετικο.. Και τωρα σε λιγο καιρο μπαινεις στο μηνα σου!!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μια χαρα ωραριο εχει! Ο φαγανουλης!!! Οσο για τον υπνο ειναι πολυ μικρουλης μωρε.. Αν και οσο κοιταζω το τικερακι σου δεν μπορω να καταλαβω πως περασε ετσι ο καιρος! Εγω θυμαμαι το γαντζο που κοιμοταν στο καροτσι και χαμογελουσε, τωρα θα ειναι ολοκληρος αντρας!! :mrgreen:

ναι ειναι!!!!τωρα ξεκιναει και σηκωνεται με την βοηθεια μου φυσικα και καθεται στο κωλαρινι του.ειναι θεικος!!!!!τελικα δεν τους πιστευα που μου ελεγαν οτι θα ερωτευτω.......την πατησα σαν βλακας!!!:tongue::):)

4ywWp2.png

γιωτουλα θηλαζω ακομα αλλα λιγο ετσι για να πω οτι θα κοπει σιγα σιγα.μπερδεμα ειναι με την εισαγωγη των νεων τροφων.ο τασουλης σου τι κανει?θεριευει?αυτος και αν ειναι αντρας!!!!!!ματι να μην το πιασει το γλυκακι μωρε!!!ευτυχως που δεν εισαι συγγενης μου γιατι αλλιως θα το ειχα καταδαγκωμενο το παιδακι!!αρκουμαι στο δικο μου τωρα!!!το οποιο μου εκανε και πιπιλια στο χερι.που γεννας εσυ κοριτσακι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ο καιρός περνάει όντως γρήγορα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είμαι αισιόδοξη ότι θα τη βρούμε την άκρη με το κρεβάτι της Ιφιγένειας. :)

Ο Ευριπίδης ήταν ακριβώς το αντίθετο. Κοιμόταν μια χαρά στην κούνια, από την πρώτη μέρα και δεν βολευόταν στο relax :lol:. Στην αρχή είχαμε ένα relax της fischer price και πήγαμε και αγοράσαμε και ένα της chicco γιατί νομίζαμε ότι το πρώτο δεν ήταν αρκετά αναπαυτικό, αλλά ούτε και με το δεύτερο άλλαξε η κατάσταση.

Τέλος πάντων, το κάθε παιδί με τα δικά του.

Ειρήνη πρόσεχε γιατί σέρνεται και οιδιπόδειο :lol::lol::lol::lol::lol: (welcome to the club, όπως είπε και η Γιώτα).

Φαίη καλά να περάσετε στη βάφτιση σήμερα.

Σοφία καλές βόλτες!

Φιλιά σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα σας!!!!

μαρακι δεν θα ειναι παντα μωρο οποτε οσο μπορω θα το χορτασω.εγω δεν μπορω να τον αποχωριστο με τιποτα.σου ευχομαι παντως εσυ να καταφερεις να την προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις

4ywWp2.png

Που βρισκεστε βρε μανουλες?

Εμεις μολις γυρισαμε. Το πρωι πηγαμε στη βαφτιση, γυρισαμε στις 12:30 και η Μαρια ηθελε να κοιμηθει στην κουνια της. Επειδη λοιπον το τραπεζι γινοταν στην ταβερνουλα πανω απο το σπιτι μας (ουτε 2 λεπτα με τα ποδια), τη βαλαμε κανονικα για υπνο και καθε ενα τεταρτο πηγαιναμε σπιτι και την ελεγχαμε. Ολα μΙα χαρα, βρηκα και ενα δρομακι μεσα απο το σπιτι της μαμας της Μιμοζας και σε λιγοτερο απο ενα λεπτο ημουν σπιτι! Φαγαμε, ηπιαμε και η Μαρια ξυπνησε στις 3 και τεταρτο. Την πηραμε μαζι μας εκει, εφαγε κι εκεινη και μαλιστα χορεψε στο κεντρο του κυκλου που ειχαν σχηματισει οι μεγαλοι χορευοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα τα περασαμε!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Φαίη μπράβο που περάσατε ωραία στην βάφτιση. Και εμείς έχουμε βάφτιση το Σάββατο.

Μαρία μάλλον είναι πολύ μικρή η μπέμπα να κοιμηθεί στην κούνια της.

Υπομονή και θα μπει σε πρόγραμμα, μικρούλα είναι ακόμα!!!

Εσύ πως είσαι; Πονάς καθόλου από την καισαρική;

Γιώτα μόνο εσυ τώρα έμεινες εγγυούλα. Άπλωνα προχθές σώβρακα 3 αντρών

και με ειχανε πιάσει τα γέλια!!!! Είχανε πιάσει όλο το σχοινι!!!!!

Σκεφτόμουνα και εσένα με 4 άντρες!!!!

Ειρήνη να τον χαρείς τώρα τον γάντζο που είναι μωράκι γιατί μετά γαιδουρεύουνε και δεν έρχονται ούτε για ένα φιλάκι στην μανούλα!!!!

Σοφία εσείς τι κάνετε; Με τον σταθμό τελικά τι έκανες;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

καλημερα σας!!!!

μαρακι δεν θα ειναι παντα μωρο οποτε οσο μπορω θα το χορτασω.εγω δεν μπορω να τον αποχωριστο με τιποτα.σου ευχομαι παντως εσυ να καταφερεις να την προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις

Ειρήνη μη μου το λες εμένα. Τον Ευριπίδη τον είχα αγκαλιά συνέχεια και σε όποιον μου έλεγε ότι τον κακομαθαίνω, απαντούσα και πότε θα τον πάρω, όταν θα γίνει πέντε χρονών και θα μου λέει "άσε με βρε μαμά με κάνεις ρεζίλι; " Μόνο ο μπαμπάς μου με υποστήριζε και έλεγε "τα παιδιά θέλουν χάδια για να μεγαλώσουν".

...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Φιλακια!

Μπράβο Φαίη! Νομίζω ότι η μετακόμιση στο Λαγονήσι σας έχει ωφελήσει πολύ ε;

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

...

Μαρία μάλλον είναι πολύ μικρή η μπέμπα να κοιμηθεί στην κούνια της.

Υπομονή και θα μπει σε πρόγραμμα, μικρούλα είναι ακόμα!!!

Εσύ πως είσαι; Πονάς καθόλου από την καισαρική;

...

Και όμως κοιμήθηκε! Μου έδωσε μια ιδέα μια κοπέλα στο άλλο parents και έπιασε :D

Όχι από την καισαρική δεν πονάω. Μόνο που νομίζω ότι η επισκληρίδιος μου άφησε κουσούρι. Αισθάνομαι μια ενόχληση στην άκρη της σπονδυλικής στήλης και δεν έχω αίσθηση αφής στην περιοχή (σαν να είναι μουδιασμένη). Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν άβολο το κρεβάτι του μαιευτηρίου και έχω πιαστεί, αλλά τόσες μέρες που είμαι σπίτι δεν έχει περάσει, οπότε θα πάρω σήμερα το γιατρό να του το πω.

Κατά τα αλλά καλά είμαστε. Η Ιφιγένεια ξυπνάει μόνο για να φάει. Ο Ευριπίδης συνεχίζει τις δραστηριότητές του. Πηγαίνουν και καμμιά βόλτα με τον πατέρα του. Εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες για να βγούμε και οι γυναίκες λίγο έξω :-D

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalimera και απο εμας!

βλεπω ολες καλα περασαμε το σκ πολυ χαιρομαι!εμεις κλασσικα βολταραμε απο δω κ απο κει.

ειρηνακι μεγαλωσε ο γατζος ολοκληρο αντρακι ειναι πια!πολλα φιλια να του δωσεις!

μαρια νδ καναμε αιτηση σε 2 δημοτικους στο παγκρατι και περιμενουμε.αν δε κανω λαθος τελος ιουλιου βγαινουν τ αποτελεσματα.ελπιζουμε να μας παρουν σ εναν απ τους 2 αλλιως θα κοιταξουμε ιδιωτικο.

μαριαdems k εγω ενα χρονο μετα την καισαρικη εχω μειωμενη αισθηση αφης αλλα στη κοιλια.ο γιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο.τωρα αυτο για τη σπονδυλικη στηλη δε το εχω ξανακουσει.ελπιζω να μην ειναι τπτ!

καλη εβδομαδα να εχουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Σημερα ξυπνησαμε νωρις - νωρις αλλα μας πηραν παραμαζωμα οι δουλειες και αργησα να μπω.. Εχει πολλη πλακα, παιρνω και τη Μαρια μαζι οποτε π.χ. θελω να στρωσω τα κρεββατια και της λεω "τωρα κρατα εσυ αυτο για να βαλει η μαμα εδω το σεντονι" και στο τελος παντα της λεω "μπραβο Μαρια που εισαι καλο παιδι και βοηθας τη μαμα στις δουλειες" κι εκεινη χαμογελαει πλατια!! Πολλη φαση εχει!! :lol:

Μαριανδ καλα να περασετε κι εσεις στη βαφτιση!

Μαρια μας εχει ωφελησει παρα πολυ το Λαγονησι! Νομιζω πως τα πραγματα γενικα πανε καλυτερα απο οταν ηρθαμε εδω (εκτος απο καποιες αναποδιες βεβαια αλλα οπου και να εισαι γινονται αυτα!). Θα περιμενεις να περασουν ολες οι 40 ημερες και μετα θα βγειτε?

Σοφια μακαρι να πανε ολα καλα με τον παιδικο!

Η Γιωτα που βρισκεται?

gM4vp2.png

Να μαι κι εγω!!!!!

Σοφια κι εγω τα αποτελεσματα περιμενω!!!!Οντως τελος Ιουλιου βγαινουν.......Καλη μας επιτυχια!!!!!!

Φαιη τελικα καταφερες να πας κι εσυ στη βαπτιση και να περασεις και μια χαρα....ολα καλα λοιπον.

Εγω εξαφανιστηκα γιατι η πεθερα μου δεν ηρθε σημερα απο το εξοχικο κ ειχα τον Τασο.Πηγαμε κατα τις 10 00 στη δουλεια της μαμας μου κ μολις γυρισαμε.Φυσικα ο Τασος κοιμαται μετα απο τοσο παιχνιδι κι εγω περιμενω τον Βασιλη για να φαμε.

Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...