Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!!!

Ξεχυθηκατε στις παραλιες????Καλα για τη Φαιη δεν το συζητω....απολαμβανει ελευθερια!!!!Εγω εχω απο χτες τον Τασο στην μαμα μου,ξυπνησα στις 08 00 και πηγα απο κει αλλα τωρα γυρισα σπιτι μηπως καταφερω κ κοιμηθω λιγακι.Το βραδυ παλι θα τον αφησω στην μαμα μου αλλα ισως παω κι εγω απο κει να κοιμηθω....αναλογως τη διαθεση!!!!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχετε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! Ειμαι στη μαμα μου κι ειπα να σας πω ενα γεια!!

Εσεις τι κανετε? Εγω ψωνισα το πρωι, ηπια καφε με τη φιλη μου και αφου ηρθα κι εφαγα, λεω να την πεσω για καμμια ωριτσα!! Στις 7 θα ερθουν ο Βασιλης με τη Μαρια να παμε στα jumbo και μετα παλι σπιτι μας!!

Γιωτα ναι, αυριο ειναι η βαφτιση! Πως ειναι τα διδυμακια?

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Πως είστε κορίτσια;

Φαίη πέρασες ωραία σήμερα ε; Πολύ χαίρομαι για σένα, άλλωστε όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλλειμα που και που.

Στη δουλειά μου μάθανε από το facebook ότι γέννησα :lol: Μίλησα με μια συνάδερφο το πρωί και μου μετέφερε αντιδράσεις.

Η Ιφιγένεια προτιμάει να κοιμάται στο relax. Χθες κοιμόταν όλη μέρα. Ξύπναγε μόνο για να φάει. Το βράδυ την έβαλα στην κούνια και ξύπναγε ανά μια ώρα, μέχρι που κατά τις δύο την έβαλα στο relax και κοιμήθηκε μέχρι τις 5 το πρωί. Στις 5 έφαγε και ξανακοιμήθηκε, πάντα στο relax. Έτσι συνεχίζει όλη μέρα.

Άνοιξα θέμα στο άλλο parents μήπως βρω καμμία ιδέα πως να την πείσω να κοιμάται τη νύχτα στην κούνια.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64689

Ελπίζω όλες να περνάτε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

πιστευω οτι παραειναι νεουδακι για να παει στην κουνια.εγω εχω την κουνια στο δωματιο μας (ετσι κι αλλιως εχουμε ενα δωματιο)αλλα και παλι δεν υπηρχε περιπτωση να το εχω μακρια μου.ασε που το σκατο μου εχει κοψει εισητηριο διαρκειας για το κρεβατι μας.δεν πειραζει εγω γουσταρω πιο πολυ απο αυτο!

4ywWp2.png

Μαρια το ειδα το θεμα που ανοιξες στο αλλο παρεντς.Νομιζω ομως οτι ειναι μικρουλα ακομη.Δεν ξερω ισως να λεω κ βλακειες.Εμεις τον Τασο τον κοιμιζαμε στο ρηλαξ...σχεδον ολη μερα κοιμοταν εκει,αλλα οταν τον βαζαμε στην κουνια του δεν παραπονιοταν.Οποτε δεν νομιζω πως εχω καποια συμβουλη να σου δωσω.

Δεν εχω ιδεα.....υπομονη να σου πει καποια αλλη μανουλα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Ειρηνουλα!!!!!Μεγαλωσε ο Ακης σου.....ηθελα να σου πω για την φρουτοκρεμα που εγραψες μια φορα για το μηλο.Να βαζεις λιγο παραπανω νερακι αφου δε λιωνει τελειως και αν θες για να γινεται πιο πηχτη να βαζεις λιγη κρεμα βανιλια.Βανιλια σκετη ομως οχι αυτη που λεει ρυζαλευρο με βανιλια.Εγω ετσι εκανα οταν μου εβγαινε αραιη η φρουτοκρεμα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

μεγαλωνει το καλο μου.εκανα μπολικες δοκιμες με το μηλο αλλα δεν γινεται πουρες.εν το μεταξυ τωρα που ξεκινησε το μηλο εκανε πρωτη φορα στερεα κακακια και επειδη δεν μυρισαν δεν το ειχα καταλαβει ανοιξα την πανα που ειχε κανει τα τσισακια για να τον αλλαξω και αδειασαν τα κακακια πανω στο κρεβατι.χαχα πολυ γελιο...ειχαν παρει και σχημα

4ywWp2.png

φαιη μου πολυ χαρηκα που περασες καλα ειχες αναγκη αυτο το διαλειμμα!

μαρακι κ εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι πολυ μικρη ακομα για την κουνια.ειναι τεραστιος χωρος για ενα νεογεννητο θελουν πιο στριμωγμενα πραγματα ακριβως οπως το εγραψες.εμεις την κοιμιζαμε στην καλαθουνα κ αργοτερα σε λικνο οποτε κ εγω δεν εχω να σου πω κατι.ελπιζω να σε βοηθησουν αλλες μανουλες.

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απ την απογευματινη βολτα μας κουρασμενη τη βλεπω παω να την κανω μπανακι κ να την ταισω πριν αρχισει τη γκρινια απ τη κουραση.φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μολις μπηκα σπιτι!

Μαρακι σου απαντησα και στο θεμα που ανοιξες, αλλα θα στο πω κι απο εδω: Κι εμενα η Μαρια μεχρι 3 μηνων κοιμοταν στο ριλαξ. Ειχα ρωτησει και το Φιτσιαλο και μου ειχε πει πως δεν υπαρχει προβλημα αρκει η κλιση να ειναι ρυθμισμενη στις 45 μοιρες. Στα λεω πιο αναλυτικα στο αλλο parents!

Ειρηνη κι εγω ετσι ακριβως απο το περιγραφει η Γιωτα της την εδινα τη φρουτοκρεμα! Ειδες πως αλλαζουν τα κακακια τους? Μονο που εμας βγαζουν ακομα μποχα, εσεις ειστε απο τους τυχερους!!! ;)

Σοφακι ολο σουρτα - φερτα ειστε ε? Καλα κανετε!!

Παω να πλυνω τα πιατα που εβγαλαν οσο ελειπα!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

και εμενα μερικες φορες ειναι περισσοτερο αρωματικα.....

απο την μια μερα στην αλλη αλλαξαν συσταση.ειναι στεγνα!!σκατοσυζητηση!!

εγω φαιη μου μολις την τελειωσα την κουζινα.

δεν σας ειπα....

συναντηθηκα εχτες με την πρινσιπεσσα απο τις μανουλες του ιανουαριου

μενει στους κοντα στην πλατεια καλογηρων στην δαφνη.δεν εκατσα πολυ γιατι επρεπε να παρω τον καλο μου απο τον γιατρο.το μικρακι της ηταν τρελα!!μεσα στα χαμογελα.μολις του μιλαγα χαχανιζε.πολυ γλυκακι.και κατι ματαρες καταγαλανες

4ywWp2.png

Κι εγω μολις τελειωσα Ειρηνακι!

Ο γαντζος τι ωραρια εχει περιπου? Εννοω ποιες ωρες τρωει και ποιες κοιμαται? Με τους κολικους να φανταστω, ξεμπερδεψατε ε?

gM4vp2.png

ουυυυυυυ εχουμε ξεμπερδεψει με τους κολικους πολυ καιρο.απο αρχες μαρτιου.το φαγητο του ειναι 9 13 17 21 και 24.υπνο δεν εχει σταθερο αλλα το βραδυ κοιμαται μια χαρα εκτος απο μερικες φορες

4ywWp2.png

Μια χαρα ωραριο εχει! Ο φαγανουλης!!! Οσο για τον υπνο ειναι πολυ μικρουλης μωρε.. Αν και οσο κοιταζω το τικερακι σου δεν μπορω να καταλαβω πως περασε ετσι ο καιρος! Εγω θυμαμαι το γαντζο που κοιμοταν στο καροτσι και χαμογελουσε, τωρα θα ειναι ολοκληρος αντρας!! :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...