Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!!!!

Η Ιφιγενεια οπως τα περισσοτερα κοριτσακια ειναι τσουγδες.....γι αυτο ξυπναει καθε 2 ωρες....σας κανει γυμνασια!!!!!Εγω να δουμε αν θα κοιμαμαι καθολου.....θα τρωνε μαζι ή μολις τελειωνω με τον εναν θα ξεκιναει ο αλλος?χαχαχαχα....θα εχει γελιο!!!!!

Μολις αφησα τον Τασο στο σταθμο στην μαμα μου κ τωρα λεω να πιω καφεδακι με την ησυχια μου.....το μεσημερι θα παω να τους παρω και θα μεινω στην μανα μου οποτε το απογευμα πιθανον να μην μπω.Μην ανυσηχησετε!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσαρες!!!!!

μαρια κρατα γερα!!θηλαζεις αποκλειστικα η δινεις και μποτιλια? θα τα στρωσεις εσυ τα πραγματα!!ξερεις τον τροπο.......

δωσε πολλα φιλακια στην μικρη και στον ευριπιδακο φυσικα!!

γιωτουλα τι κανει η κοιλιτσα συετε?καπνιζεις μαζι με τον καφε?

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσαρες!!!!!

μαρια κρατα γερα!!θηλαζεις αποκλειστικα η δινεις και μποτιλια? θα τα στρωσεις εσυ τα πραγματα!!ξερεις τον τροπο.......

δωσε πολλα φιλακια στην μικρη και στον ευριπιδακο φυσικα!!

γιωτουλα τι κανει η κοιλιτσα συετε?καπνιζεις μαζι με τον καφε?

Θηλάζω αποκλειστικά. Τα παιδιά μου μάλλον έχουν θέμα με το μπουκάλι. Προσπάθησα στο μαιευτήριο να της δώσω ξένο και έφτυνε τη θηλή. Φώναξα μια βρεφοκόμο να της το δώσει εκείνη, μήπως δεν κάνω κάτι καλά και με το ζόρι της έδωσε 20 ml. Την πήρα να ρευτεί και έψαχνε να φάει. Την έβαλα στο στήθος και θήλαζε μισή ώρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησαμε πριν κανενα 2ωρο και εχουμε σαβουριασει ο,τι μοιαζει και δεν μοιαζει με τροφη μεσα στο σπιτι! Εχθες ξεχασα να ξεπαγωσω απο την καταψυξη κανενα κρεατικο και τωρα μαλλον θα φαμε μακαρονια για μεσημεριανο!

Μαρια ευχαριστω!!! Μπραβο που θηλαζετε αποκλειστικα! Η Μαρια οταν της εδινα στηθος εκανε το πολυ 3 θηλαστικες κινησεις και μετα εκλαιγε μεχρι να της δωσω μπιμπερο.. Το μπιμπερο παλι το κατασπαραζε.. Οταν τα υπολοιπα μωρα διπλα μας επιναν με το ζορι 30 ml, η Μαρια επινε 90 (δηλαδη ολο το μπουκαλακι) και νιαουριζε για να πιει κι αλλο! Αστα... Δραμα ο θηλασμος για εμας!

Οι υπολοιπες βλεπω καλα ειμαστε!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αχ βρε Σοφία δεν το είπα να σε αγχώσω, συγνώμη αν το έκανα. Όπως σου είπε και η Γιώτα είναι πολύ μικρή ακόμα. :(

καλημερα κοριτσακια!

μαρακι μη ζητας συγνωμη καλε καλα εκανες και μου τα πες να ξερω τι με περιμενει...δε περιμενα να μου τα πεις για να αγχωθω αγχωνομαι μια χαρα απο μονη μου μην ανησυχεις:mrgreen:η αληθεια ειναι οτι εχει ζωηρεψει πολυ η δικια μου φυσιολογικο μεν αγχωτικο δε.ισως αντιδρω κ εγω υπερβολικα καμια φορα-στο δευτερο θα μαι πιο χαλαρη:D

μαρια- dems καλη επιτυχια με το θηλασμο-μια χαρα θα τα πατε αλλωστε εχεις μεγαλη εμπειρια πλεον.

φαιη χαιρομαι που το μαρακι ειναι καλα να δεις τιποτε δε θα χει.να της δωσεις πολλα φιλια απ τη φιλεναδα της!

γιωτα μπραβο για το τσιγαρο μια χαρα θα πανε ολα!

εμεις καλα ολοι η ελισαβετ ξυπνησε απ τις 8 σημερα κ δεν εχει βαλει κ@λο κατω!με περιμενει κ ενα βουνο ασιδερωτα-παω να τα κανω να ξεμπερδευω.

καλο πσκ σε ολες και πολλα φιλια στα ζουζουνια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με εχει πιασει μια υπερενταση και ενω η Μαριγω κοιμαται απο τη 1, δεν μπορω να κοιμηθω!

Ασχετο εντελως: Λεω τωρα που πουληθηκε το οικοπεδο να παω να κανω αυτη την επεμβαση στον τραχηλο με το lazer που ηταν να την κανω περυσι τον Σεπτεμβρη αλλα δεν πηγα.. :oops: Βασικα την ειχα προγραμματισει ετσι κι αλλιως για τωρα (πουλιοταν δεν πουλιοταν το οικοπεδο) γιατι αρχισα να εχω αιμορραγια αναμεσα στις περιοδους... :( Λιγες σταγονες αιμα, οχι πολυ αλλα οσο να 'ναι δεν παιζουμε με την υγεια μας ειδικα τωρα που εχουμε παιδια πισω μας!

Σοφια εσυ ειχες κανει lazer ε? Πονεσες? Ποση ωρα κρατησε? Μετα ησουν ενταξει -θελω να πω μπορουσες να ανταπεξελθεις στις δραστηριοτητες του σπιτιου, της Ελισσαβετ- ή μπα? Ειδικα αυτο το τελευταιο το φοβαμαι πολυ γιατι δεν εχω βοηθεια και αν ειναι να σερνομαι ποιος θα κοιταξει το Μαρακι? Καθε πληροφορια, ευπροσδεκτη!

gM4vp2.png

Με εχει πιασει μια υπερενταση και ενω η Μαριγω κοιμαται απο τη 1, δεν μπορω να κοιμηθω!

Ασχετο εντελως: Λεω τωρα που πουληθηκε το οικοπεδο να παω να κανω αυτη την επεμβαση στον τραχηλο με το lazer που ηταν να την κανω περυσι τον Σεπτεμβρη αλλα δεν πηγα.. :oops: Βασικα την ειχα προγραμματισει ετσι κι αλλιως για τωρα (πουλιοταν δεν πουλιοταν το οικοπεδο) γιατι αρχισα να εχω αιμορραγια αναμεσα στις περιοδους... :( Λιγες σταγονες αιμα, οχι πολυ αλλα οσο να 'ναι δεν παιζουμε με την υγεια μας ειδικα τωρα που εχουμε παιδια πισω μας!

Σοφια εσυ ειχες κανει lazer ε? Πονεσες? Ποση ωρα κρατησε? Μετα ησουν ενταξει -θελω να πω μπορουσες να ανταπεξελθεις στις δραστηριοτητες του σπιτιου, της Ελισσαβετ- ή μπα? Ειδικα αυτο το τελευταιο το φοβαμαι πολυ γιατι δεν εχω βοηθεια και αν ειναι να σερνομαι ποιος θα κοιταξει το Μαρακι? Καθε πληροφορια, ευπροσδεκτη!

φαιη μου να μην ανησυχεις για τιποτα...δε πονεσα καθολου μιση ωρα κρατησε μεθη μου κανανε και μολις ξυπνησα δε καταλαβα τπτ σαν να μην την ειχα κανει καθολου την επεμβαση.το μονο θεμα ηταν η υπνηλια που ειχα(κοιμηθηκα μετα ενα 2ωρο ομως κ ημουν μια χαρα) οποτε αν μπορεις κανονισε να κρατησει τη μαρια καποιος να ξεκουραστεις γ αυτες τις ωρες.(πχ κανονισε τη στο ρεπο του βασιλη). μου ειχαν δωσει κατι αλοιφες να βαζω για 3-4 μερες κ αυτο ηταν.ποτε θα την κανεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Πιστευω μεχρι μεσα Ιουλιου θα την εχω κανει. Θα παρω και το γυναικολογο μου ενα τηλ. να δω τι θα μου πει και ποτε μπορει κι εκεινος. Μου ειπε στο ιατρειο του θα γινει, οποτε γλιτωσαμε τα εξοδα στο Μητερα. Μαλλον θα πω του Βασιλη να παρει ρεπο εκεινη την ημερα. Αν οντως διαρκει μονο μιση ωρα η επεμβαση, θα παρω και τη Μαρια μαζι μου αλλιως... Θα δουμε, εν αναγκη θα την αφησω στο σουπερμαρκετ που δουλευει η μανα μου να την κρατησει εκει.

Η πεθερα μου δεν υπαρχει περιπτωση να την κρατησει, εδω περυσι που της το ειπαμε κι εκανε τη δυσκολη, ποσο μαλλον φετος που εχουν γινει τοσα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Καλά είμαστε και εμείς, μοναξιές!!!!

Κοιμούνται τα βλασταράκια και είπα να μπω να σας διαβάσω.

Φαίη μήπως θυμάσαι τι νούμερο είναι το μαγαζί με τα παπουτσάκια στην Δωδεκανήσου;

Ίσως το επισκεφτώ αύριο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Φαίη μήπως θυμάσαι τι νούμερο είναι το μαγαζί με τα παπουτσάκια στην Δωδεκανήσου;

Ίσως το επισκεφτώ αύριο

Μαρακι το μαγαζι λεγεται "Τα βηματακια" και η διευθυνση ειναι Δωδεκανησου 57 στον Αλιμο! Ελπιζω να εξυπηρετηθειτε! :)

gM4vp2.png

Κοριτσια του το δωσανε το ρεπο για αυριο!! Το πρωι θα με πανε Αθηνα και μετα θα γυρισουν πισω ενω εγω θα κανω ψωνια και θα πιω καφε με τη φιλεναδα μου!! Ποσο χαιρομαι δεν μπορειτε να φανταστειτε,επιτελους ενα διαλειμμα!!! Χωρις το Βασιλη βεβαια, αλλα αφου δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας, ας αρκεστουμε σε αυτο! Πηρα τη μαμα μου και της ειπα να μου φτιαξει το αγαπημενο μου φαγητο!! Εκεινη δεν θα ειναι σπιτι, αλλα θα φαω με την αδερφη μου, θα κοιμηθω και το απογευμα θα ερθουν να με παρουν!

Μη σας ζαλιζω αλλο, απο τη χαρα μου μιλαω πολυ!!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε το μεσημερακι, θα μπω απο το λαπτοπ της μανας μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...