Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

τι γλυκο και τρυφερο παιδι που ειναι ο ευρυπιδακος!ολα τελεια πολυ χαιρομαι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ.

l9Iop2.png

Καλησπερες!!! Επιτελους μου συνδεσανε το ιντερνετ!!!!!!!!!!

Πως ειστε βρε μανουλες?

Σημερα η μερα μας ηταν λιγακι εξοντωτικη. Το πρωι πηγαμε στην Αθηνα και ψωνισαμε παπουτσακια στη Μαρια! Στη Δωδεκανησου στον Αλιμο, υπαρχει ενα μαγαζι που λεγεται "τα πατουσακια" κι επειδη κλεινει, εχει ολα τα ζευγαρια απο 9 εως 29 ευρω. Οποια μπορει και θελει, ας παει να ριξει μια ματια, εμεις πηραμε 3 ζευγαρια -2 πεδιλα και ενα ζευγαρι μπαλαρινες-! Ειμαι λιγακι αγχωμενη γιατι εχθες την ωρα που αλλαζα πανα στο Μαρακι παρατηρησα πως εβγαζε κατι διαφανη υγρα σαν νερο απο τον κολπο. Πηρα το Φιτσιαλο και μου ειπε να παρατηρησω για 3 24ωρα τα κακα της μηπως εχει σκουληκακια και αν δεν εχει να της βαλω daktador. Αν δεν υποχωρησουν ουτε με την αλοιφη, θα παμε σε αντιβιωση. Μεχρι στιγμης ολα καλα, δεν εχει σκουληκακια στα κακα και δεν ξαναεβγαλε υγρα απο εκει.. Μονο εκεινη τη φορα εχθες το μεσημερι κι εκτοτε τιποτα! Θα δουμε, ειμαστε σε επιφυλακη... Ειστε και οι περισσοτερες αγορομανουλες και δεν ηξερα ποια να ρωτησω, δεν ειχα και ιντερνετ και κοντεψα να φρικαρω!!!!

Ο Βασιλης θα φυγει σε κανα 2ωρο και θα γυρισει 12μιση το βραδυ, οποτε μολις βαλω για υπνο τη Μαριγω θα ξαναμπω!

Γιωτα μια χαρα ειναι οι μπομπιρες και μεταξυ μας εγω πιστευω πως θα τον παρεις τον 9ο!! Ολα θα πανε μια χαρα!!

Μαρακι πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα!! Να δωσεις φιλια στη μπουμπουκα, μα πιο πολλα στον Ευριπιδακο που συμπεριφερεται τοσο καλα!!

Σοφια σου μιλαω εγω που εχω κορη τον Καπεταν Φασαρια!! Αν βαλεις το στρωμα στο πιο χαμηλο επιπεδο και τα καγκελα στο πιο υψηλο οπως ειπε και η Γιωτα, μην ανησυχεις! Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει.. Εδω, η Μαρια που δεν στεκεται σε χλωρο κλαρι και παλι δεν εχει καν κινδυνευσει απο εκει!!

Αυτα τα λιγοστα και απο εμας και να μην ξεχασω το κυριοτερο:

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ!!!!

Φιλια σε ολες, θα τα ποιυμε το βραδακι!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι μια χαρα!!ολο γελαει και μουρμουραει.πλακα εχει.........τελικα ειναι μεγαλος ο ερωτας!!χτες ξεκινησα και του εδωσα μηλο αλλα δεν μου γινεται τελειως πουρες παρολο που προσθετω και νερακι.παντως το εφαγε με τρελα.κοιμαται κατι 10ωρα το βραδυ τρελα.ολα καλα ματι μην το πιασει.σε λιγο εχουμε και παιδιατρο.

4ywWp2.png

Σοφία μου δεν θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά ο Νικόλας έχει πέσει 2 φορές από την κούνια και ο Δημήτρης μια φορά. Σε ηλικία περίπου 2 ετών και οι δύο. Ειδικά όταν έπεσε ο Δημήτρης ακούω ένα γκντούπ έρχεται ο Νικόλας στην κουζίνα και μου λέει ψυχραιμότατα μαμά έπεσε ο Δημήτρης κάτω. Παίζανε οι δυο τους και πάνω στο παιχνίδι έπεσε. Είχα το χαλί οπότε δεν χτύπησε. Τον έχω τρομοκρατήσει όμως τον μικρό και του λέω να μην σκύβει και πέσει όπως είχε πέσει παλιά. Ο Νικόλας σε κανονικό κρεβάτι πήγε όταν ήτανε 3 χρονών και 2 μηνών και ο Δημήτρης κοιμάται ακόμα στην κούνια του.

Επίσης ο Νικόλας μια φορά είχε πέσει από την μπανιέρα. Έσκυψε κάτω επειδή του είχε πέσει ένα παιχνίδι και έσκασε κάτω στα πλακάκια σαν καρπούζι. Έκλαψε λίγο αλλά μετά το ξέχασε και συνέχισε το μπάνιο του.

Νομίζω πάντως πως είναι πολύ μικρή για να την βάλεις σε κανονικό κρεβάτι από τώρα.

Φαίη μπράβο και για την πώληση, σε καλή μεριά.

Μαρία φιλάκια στα πατουσάκια της μπέμπας. Τυχερός ο Ευριπίδης είναι μεγάλος αδερφός τώρα, φοβερό προνόμιο!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

μαρια νδ τωρα μου κανες τη καρδια περιβολι!!αυτα φοβαμαι...γ αυτο σκεφτηκα το κρεβατι ωστε αν πεσει να πεσει απο μικροτερο υψος...τεσπα προς το παρον θα την εχω στη κουνια και μετα το χειμωνα θα δω τι θα κανω.

φαιη μου μπραβο για το οικοπεδο πολυ χαρηκα!!καλοφαγοτα!

ειρηνακι περιμενουμε νεα απο τον παιδιατρο!φιλια πολλα στον κουκλο σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να 'μαι ξανα..! Μολις εβαλα το βασανακι μου για υπνο!

Μαριανδ και Σοφια ευχαριστω για τις ευχες!

Ειρηνη μια χαρα παιδι ο γαντζος!! Τρωει, κοιμαται του καλου καιρου, ο,τι πρεπει για μια μαμα!! Μια χαρα θα ειναι τα νεα σας απο τον παιδιατρο!!

Εγω παλι, καθομαι και χαζευω! Η τηλεοραση ειναι πηχτρα στις επαναληψεις, ο Βασιλης θα σχολασει αργοτερα εξαιτιας της βομβας στο γραφειο του Χρυσοχοϊδη (τον βαλανε μετρα) κι εγω... ξανα κουβεντουλα με τα ντουβαρια!

Ελπιζω εσεις να εχετε κουβεντουλα με ζωντανα οντα!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Σε ηλικία περίπου 2 ετών και οι δύο.

μαρια νδ τωρα μου κανες τη καρδια περιβολι!!αυτα φοβαμαι...γ αυτο σκεφτηκα το κρεβατι ωστε αν πεσει να πεσει απο μικροτερο υψος...τεσπα προς το παρον θα την εχω στη κουνια και μετα το χειμωνα θα δω τι θα κανω.

Βρε Σοφακι μην αγχωνεσαι.Ειναι πολυ μικρη για να βαλει δυναμη στα χερια,να στηριχτει και να σκαρφαλωσει.Η Μαρια νδ ειπε οτι επεσε στην ηλικα των 2...

[quote name='Φαίη 1986;454304

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ' date=' ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ!!!!

[/u']

Τα καλυτερα νεα ειναι αυτα!!!!Αντε να ξεβουλωσετε μερικες τρυπες!!!!

Περαστικα στο Μαρακι και δως της ενα φιλι απ τον Τασουλη μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτουλα ευχαριστω πολυ!!

Για να δουμε πως θα παει το Μαρακι.. Σημερα εχει κανει 2 φορες κακα.. Τα "επεξεργαστηκα", τα "σκαλισα" με μια οδοντογλυφιδα αλλα σκουληκια δεν ειδα.. Τελος παντων, ας τη σταματησουμε εδω τη σκ@τοκουβεντα :mrgreen: γιατι ανακατευομαι εγω που δεν ειμαι εγκυμονουσα, ποσο μαλλον εσυ!! :-P Απο εχθες παντως, ουτε υγρα εχει βγαλει.. Τι να πω! 2 24ωρα μας εμειναν, θα ειμαστε σε εγρηγορση και βλεποντας και κανοντας!

Ευχαριστουμε για τα φιλια απο το αστερι τον Τασουλινο και ανταποδιδουμε στο τετραπλασιο (και βαλε!!) :D

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη μπράβο για το σπίτι :D:D Τώρα όλα θα στρώσουν.

Σοφία και εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς για να τη βάλεις σε κανονικό κρεβάτι. Εμείς τον Ευριπίδη τον βάλαμε δύο ετών. Αν το κάγκελο της κούνιας είναι πάνω από τη μέση της (στην ουσία πάνω από το κέντρο βάρους) και δεν έχει κάπου να πατήσει, δεν νομίζω ότι μπορεί να πέσει.

maria nd τι κάνετε εσείς;

Γιώτα είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα σου πάνε. Για το Ιασώ να είσαι λίγο προετοιμασμένη ότι το επίπεδο παροχής υπηρεσιών έχει πέσει πολύ (τουλάχιστον δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που είχα δει εγώ πριν τέσσερα χρόνια).

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Εμείς έχουμε λίγο βρυκολακιάσει γιατί η Ιφιγένεια μπορεί να κοιμηθεί σερί τέσσερις ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά τη νύχτα ξυπνάει κάθε δύο. Δεν ανησυχώ, θα στρώσει αλλά ο πρώτος καιρός προβλέπεται ζόρικος. Ευτυχώς δεν παίρνει χαμπάρι ο Ευριπίδης, παρόλο που κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...