Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αντε βρε! Τωρα το ειδα! Γιατι μαλωσατε αν επιτρεπεται? (Αν θες απαντας, δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση. Αν δεν θες απλα προσπερασε με! ;))

Εγω ειτε τσακωθω ειτε οχι, η μανα μου δουλευει πρωι - απογευμα, οποτε...:rolleyes:

καλημερα κοριτσια!

φαιη ειχε ερθει χτες στις 4 για να κοιμηθω.παω λοιπον κοιμαμαι ειχε κοιμηθει κ η μπεμπα σηκωνομαι κατα τις 6 γιατι ακουσα που ετοιμαζε για το μπανακι του μωρου.σηκωνομαι λοιπον βλεπω οτι κοιμαται κ καθομαι στον υπολογιστη.η μανα μου παει κ την ξυπναει ενω της εχω πει αμετρητες φορες οταν κοιμαται να μη τη ξυπναει γιατι μετα εκνευριζεται κ ειναι ανησυχη ολη μερα.κ τσαντιστηκε μαζι μου γιατι δεν ερχομουν να την κανουμε μπανιο κ καθομουν στον η/υ.εντελει την καναμε αλλα εφυγε τσαντισμενη.να δω σημερα τι θα γινει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα γιωτα καλημερα μαρια!

μαρια το παιδι μαθαινει τωρα...:P:p φοβερος ο ευριπιδης!

σχετικα με τη συναντηση θα ξερω τεταρτη να σας πω αν μπορω παρασκευη.

περιμενω κ το μπαμπα μου να ρθει τωρα να την κρατησει να ,κανω κανα μπανιο!

φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια κι απο εμενα! Αργησα να μπω σημερα γιατι ημουν μονη στο σπιτι, ο Βασιλης ειχε παει να κοιταξει κατι ..!@κιες για το αυτοκινητο και μετα απο τη λαχταρα που παθαμε με το αντισηπτικο των χεριων δεν την αφηνω ουτε για κατουρημα (συγγνωμη κιολας!) πια!

Σοφια μου μην ανησυχεις βρε.. Θα το 'χει ξεχασει η μανουλα μεχρι τωρα! Κι εγω εχω τσακωθει απειρες φορες μαζι της για μικροπραγματα που αφορουν τη μπουμπου μου, αλλα τα βρισκουμε σχεδον αμεσως!

Μαρια το θυμομουν πως ο Ευρυπιδης ζητουσε τα πολυ μικρα λαπτοπ, το ειχες πει και στη συναντηση! Αυτο που δεν ηξερα ηταν πως το λαπτοπ που χρησιμοποιεις ειναι δικο του!! Αν καταλαβα καλα δηλαδη απο αυτα που ειπε η Γιωτουλα! :lol: :lol: Κι εγω οταν μου φερνανε δωρα μολις γυρισα σπιτι απο το μαιευτηριο, "επωφεληθηκα" ενα καταπληκτικο γαλακτωμα σωματος για μωρα, της chicco που μου το ειχανε φερει για τη μικρη! Δυστυχως το αδειασα ολο εγω... :oops:

Τωρα σε ο,τι αφορα τη συναντηση μας δεν εχω καθολου προβλημα, ειτε βρεθουμε παλι ολες μαζι, ειτε την Παρασκευη, ειτε οποια αλλη μερα! Ειμαι απο τις τυχερες που προς το παρον εχω που να "παρκαρω" την κορη! Γι' αυτο και περιμενω απο εσας τις υπολοιπες αφου εγω οποτε και να μου πειτε, μπορω! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου δικιο εχεις!με πηρε η μαμα μου το πρωι-χωρις να την παρω εγω-να δει τι κανουμε κ ειπε οποτε θελω να ερθει να κρατησει το μωρο!θα ερθει κ αυριο για να παω στο γιατρο κ τη παρασκευη οποτε αν κανονισετε θα ερθω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ασχετο εγω οταν ειναι να παω τουαλεττα η να κανω καμια δουλεια τη βαζω στο ριλαξ δεμενη πλεον γιατι κουνιεται πολυ.ενα αγχος το εχω αλλα δε γινεται αλλιως.η την βαζω μεσα στη κουνια της βαζω μουσικη κ καθεται για 5 λεπτα-τοσο αντεχει μετα βαριεται κ γκρινιαζει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω σημερα εκανα το ντοπλερ και ευτυχως ολα πηγαν καλα και ο μικρουλης ειναι μια χαρα μονο που ειναι αναποδα ακομα, ας ελπισω οτι θα γυρισει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

glikoula μην ανησυχεις υπαρχει πολυς χρονος ακομα για να γυρισει!με το καλο κ μ ενα πονο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 28 ΟΚΤΟΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΝΕΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΔΥΔΙΜΩΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ.ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ναταλια καλως ορισες να σου ζησουν τα διδυμακια σου να τα δεις οπως επιθυμεις!!θα χαρουμε να σε δουμε κ απο κοντα σε καποια απο τις συναντησεις μας.

φαιη μου εσυ πως τα πας?το μαρακι ειναι ησυχο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ναταλια καλως ηρθες στην παρεα μας! Να σου ζησουν και τα μωρακια σου.. Ειναι πολυ κοντα ηλικιακα με την Μαρια μου (που γεννηθηκε στις 20/02/2009) και με τον Τασουλη της Γιωτας (που -αν θυμαμαι καλα- γεννηθηκε στις 11/02/2009). Θα χαρουμε πολυ να σε δουμε κι απο κοντα, οπως επισης να ακουσουμε και την εμπειρια σου ως "διδυμομαμα"!!

Σοφακι ολα ενταξει, την κοιμισα πριν λιγο και απολαμβανω ηρεμια! Αααχχ!! :cool:

gM4vp2.png

Ειρηνη τα γνωστα! Η Μαρια εκανε τον Ταρζαν ολη μερα, τωρα κοιμαται και προσπαθω να μαζεψω το κεφαλι μου που κουδουνιζει!

Εσυ ολα καλα? Ο μπεμπακος?? :-P

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...