Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

γιωτα μια χαρα τα αγορακια σου μπραβο!ολα καλα θα πανε!

γλυκουλα αν θες ξαναβαλε το λινκ να το δουμε ουτε σε μενα το ανοιγει.

λογικα η μαρια σημερα πρεπει να βγαινει...περιμενουμε να μας γραψεις νεα σου μαρακι!ειδα και τις φωτο στο φεις καλα μια κουκλα η μικρη ιφιγενεια φτου φτου!

εμεις ολοι καλα χθες το ριξαμε στις βολτες ωραια ηταν.

η φαιη που χαθηκε?ειχε καμια νεα της?μπες καλε να δωσεις το παρον να μην ανησυχουμε!ελπιζω να σαι καλα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μιλησα με τη φαιη στο τηλ καλα ειναι απλα δεν εχει ιντερνετ για να μπει.μολις μπορεσει θα μπει να γραψει.εχετε ολες χαιρετισματα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

με το καλο μαρακι!!!!ευχομαι να ειναι πανω απο ολα το κοριτσακι σας υγιεστατο!!!συγχαρητηρια στον κυρ διονυση!

επιπλεον σου ευχομαι να ειναι τοσο ησυχο μωρακι που να το τσιγκλας για να ακους την γκρινια του!!

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Πως ειστε σημερα?Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.Απο θεμα υγειας καλα ειμαι αλλα εφυγε ο Βασιλης και θα γυρισει Κυριακη και μου κακοφαινεται.....

Η αληθεια ειναι οτι ξυπνησε ο Τασος το πρωι και φωναζε μπαμπα-μπαμπα και στενοχωρεθηκα που δεν ηταν εκει......Τωρα τον πηγα στην πεθερα μου και θα παω το μεσημερι να τον παρω.Παω να σιδερωσω κανενα ρουχο γιατι γινεται χαμος......

Φιλια πολλα και Μαρια (DEMS) καλο σαραντισμο να εχεις!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera κοριτσακια κ απο μενα!

μαρακι καλο σαραντισμο περιμενουμε νεα σου!

να σας ρωτησω κατι?ποτε μεταφερατε τα παιδακια σας σε κανονικο κρεβατακι?εχει 2 μερες τωρα η ελισαβετ που πιανεται απ τα καγκελα και σηκωνεται ορθια στη κουνια κ ανησυχω μηπως φαει καμια τουμπα κ απο κει...εβγαλα τις παντες για να μη παταει πανω αλλα απ οτι φαινεται θα χριεαστουμε κρεβατακι νωριτερα απ οτι υπολογιζα..ακομα δε μπορει βεβαια να σκαρφαλωσει πανω απ το καγκελο αλλα ειναι θεμα χρονου.μανουλες τα φωτα σας!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια μου νομιζω πως ειναι πολυ νωρις για να την βαλεις σε κρεβατακι.

Εμεις τον Τασο τον βαλαμε τωρα και στο κρεβατι μας που τον ειχαμε τον βαλαμε αφου μπορουσε να κατεβει μονος του για να μη φαει καμια τουμπα.Δεν ειναι χαμηλα το στρωμα?Πως να φυγει απο τα καγκελα?Βαλτε το στρωμα στο χαμηλοτερο επιπεδο που παρχει και τα καγκελα μεχρι πανω.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια μου νομιζω πως ειναι πολυ νωρις για να την βαλεις σε κρεβατακι.

Εμεις τον Τασο τον βαλαμε τωρα και στο κρεβατι μας που τον ειχαμε τον βαλαμε αφου μπορουσε να κατεβει μονος του για να μη φαει καμια τουμπα.Δεν ειναι χαμηλα το στρωμα?Πως να φυγει απο τα καγκελα?Βαλτε το στρωμα στο χαμηλοτερο επιπεδο που παρχει και τα καγκελα μεχρι πανω.

κ εγω ελεγα να τη βαλω μετα τον εναμισι χρονο....στο χαμηλοτερο επιπεδο εχω το στρωμα και στο ψηλοτερο τα καγκελα απλα πατουσε στις παντες κ φοβηθηκα μη κανει τιποτε απροβλεπτο.τωρα που εβγαλα τις παντες δυσκολα να κανει κατι βεβαια.σ ευχαριστω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μην ανυσηχεις,ειναι δυσκολο να βαλει τοση δυναμη στα χερια της ωστε να σκαρφαλωσει στα καγκλεα κ να πεσει απο κατω.Αν θες να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια στρωσε ενα παλωμα κατι ή μαξιλαρια απο καρεκλες βεραντας....κατι σα στρωμα δλδ για να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μας και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Λοιποοοοόν. Θυμάστε που έλεγα την Παρασκευή ότι θα πάμε Λαγονήσι, να προλάβω να κάνω κανένα μπάνιο ακόμα; Πήγαμε, αλλά η Ιφιγένεια είχε άλλα σχέδια :mrgreen:

Φτάσαμε 7 το απόγευμα, ξεφορτώσαμε, ξάπλωσα λίγο και κατά τις 8 είπα να πιώ ένα γάλα. Εκεί που έπινα το γάλα μου αισθάνθηκα ένα ζεστό υγρό (πως είναι όταν έχεις περίοδο;) αλλά πολύ μικρή ποσότητα. Ύστερα από λίγο πάλι το ίδιο. Τηλεφωνώ στη μαία μου και της το λέω. "Τα νερά" μου λέει "σπάσανε". "Τα νερά" της λέω "δεν κάνουν πλαφ και πλημμυρίζεις;" "όχι πάντα μου λέει".

Τέλος πάντων, να μην πολυλογώ, όπως καταλαβαίνετε τα μαζέψαμε λίγο σύντομα, έκανα ένα ντουζ και γυρίσαμε πίσω. Αφήσαμε τον Ευριπίδη στις γιαγιάδες και πήγαμε στο Ιασώ. 11:30 το βράδυ γεννήθηκε η Ιφιγένεια, με καισαρική γιατί δεν έκανα διαστολή.

Μέχρι στιγμής δείχνει ήσυχη και το κλάμα της είναι χαμηλών τόνων και καθόλου επιτακτικό, μοιάζει περισσότερο με παράπονο. Μόλις καταλάβει δε ότι πρόκειται να φάει, σταματάει να κλαίει και περιμένει :D

Αυτά προς το παρόν φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μην ανυσηχεις,ειναι δυσκολο να βαλει τοση δυναμη στα χερια της ωστε να σκαρφαλωσει στα καγκλεα κ να πεσει απο κατω.Αν θες να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια στρωσε ενα παλωμα κατι ή μαξιλαρια απο καρεκλες βεραντας....κατι σα στρωμα δλδ για να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια.

ναι ειναι πολυ καλη ιδεα αυτο!να σαι καλα γιωτουλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρακι μια χαρα η ιφιγενειουλα ετσι ησυχη να ναι παντα ευχομαι!ο ευριπιδης πως το πηρε τον ερχομο της αδερφης του?πολλα φιλια και στους 2!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Πολυ ευχαριστα τα νεα σας Μαρια....ολα καλα λοιπον.

Να χαιρεστε την Ιφιγενειουλα σας και τον Ευριπιδακο!!!!!!

Φιλακια στα πατουσακια!!!!!

Ευχαριστώ Γιώτα και συ να χαίρεσαι τους λεβέντες σου!!!!!

μαρακι μια χαρα η ιφιγενειουλα ετσι ησυχη να ναι παντα ευχομαι!ο ευριπιδης πως το πηρε τον ερχομο της αδερφης του?πολλα φιλια και στους 2!

Ναι Σοφία, μακάρι να είναι ήσυχη. Ο Ευριπίδης δείχνει να το έχει πάρει πολύ καλά. Δεν με αναζήτησε σχεδόν καθόλου όσο έλειπα, αν χρειαστεί κάτι το ζητάει από τον πατέρα του και στην αδερφή του φέρεται πολύ τρυφερά. Της μιλάει, τη χαϊδεύει της κουνάει μια κουδουνίστρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...