Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!

Εχθες ηρθαν απο εδω ο Αντωνης με τη Σοφια -χωρις το Ελισσαβετακι βεβαια- και κατεβηκαμε στον κοινοχρηστο και ψησαμε μαζι με τους γειτονες του υπογειου! Ωραια περασαμε, γελασαμε, φαγαμε και το διαλυσαμε γυρω στη 1 και κατι! Το πρωι ξυπνησαμε οικογενειακως στις 11 και αφου επλυνα ολο αυτο το πιατομανι που ειχε μαζευτει, ηρθε ο ψυκτικος που μας συστησε το Μαρακι (ο φιλος του Διονυση). Μας τοποθετησε τα δυο κλιματιστικα, μας επλυνε τα φιλτρα, μας συμπληρωσε φρεον και τελειωσε πριν απο λιγο. Ευτυχως τωρα εχουμε δροσουλα! Πριν απο λιγο σκουπισα και περιμενω να ξυπνησει το Μαρακι για να σφουγγαρισω (εχω τη σφουγγαριστρα μεσα στο δωματιο της). Λεμε να παμε μια βολτα απο τη μαμα μου μιας και ο Βασιλης δουλευει βραδυ -12 με 6 το πρωι-. Αυριο με το καλο θα παω την κουνια της Μαριας στο δωματιο με το κλιματιστικο και θα βαλω την κρεβατοκαμαρα μας στο δωματιο που εχω το Μαρακι μεχρι τωρα!

Αυτα τα λιγοστα νεα μας! Το βραδυ θα ειμαι μονη μου και προσκαλω οποια θελει για πυτζαμα παρτυ!!!! :tongue::tongue: Ελατε, ελατε εχω και air condition!!!!!!!!!! :mrgreen:

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Κι εμεις περασαμε ωραια σημερα.Πηγαμε το μεσημερι απο τους γονεις μου κ απο κει πηγαμε σε ενα ταβερνακι της γειτονιας με θαλασσινα.Φαγαμε τσιπουρα,χταποδακι,καλαμαρακια και ολα τα συναφη.Βρηκαμε ευκαιρια γιατι αν γεννησω θα αργησουμε πολυ να παμε με 3 πιτσιρικια κ να κατσουμε σε ταβερνα!!!!!

Φαιη μου μακαρι να μπορουσα να ερθω....θα ριχναμε πολυ γελιο!!!!!!Εχω χρονια να κανω πυζαμα-παρτυ.Μεγεια και τα κλιματιστικα!!!!!

Ειχα ξαπλωσει λιγο αλλα τελικα σηκωθηκα γιατι αν γυριζω πλευρο με πιανει το στομαχι μου!Τον Τασο τον αφησαμε στην μαμα μου για να τον παει στις κουνιες και θα τον παρουμε κατα τις 20 30.

Πολλα φιλια προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα μανουλιτες!!!!!!

Πως ειστε σημερα?Εγω εχω ενα σωρο δουλειες και δεν ξερω αν θα προλαβω αργοτερα να μπω.Πρεπει να μαζεψω τον νεροχυτη μου,να κανω μπανιο,να παω στη δουλεια μου για κατι χαρτια για την αδεια,επιστρεφοντας πρεπει να παρω τον Τασο απο την πεθερα μου γιατι ο Βασιλης ειναι Πορτο-Ραφτη και θα αργησει.Ουφ,μονο που τα σκεφτομαι με πιανει πανικος!!!!!

Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα για σημερα.Α!Ξεχασα,εχω και κατι ρουχα απλωμενα που πρεπει να τα μαζεψω κι αυτα,ακομη να μαθουν να μαζευονται μονα τους!!!!!!

Σας φιλω!Παω να ξεκινησω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κοριτσακια μου και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

εμεις περασαμε ενα ομορφο σκ σαβατο βραδυ πηγαμε στης φαιης-καιρο ειχαμε να περασουμε τοσο ωραια φαιη ευχαριστουμε!κυριακη χαλαρα σπιτι με την ελισαβετ να μη κοιμαται με τπτ για μεσημερι με αποτελεσμα να γκρινιαζει ολο τ απογευμα(σπανιο μεν αλλα συμβαινει!)σημερα εχω κ εγω ενα σωρο δουλειες να βαλω πληντυριο να μαγειρεψω να μαζεψω το σπιτι...τουλαχιστον δροσισε λιγακι και δε θα χασουμε τη βολτα μας!

μαρια νδ εσυ πως εισαι?ελπιζω να εισαι καλυτερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Που εξαφανιστηκατε ολες??????

Σημερα στις 18 30 θα παμε να δουμε τα διδυμακια μας.Ευελπιστω να ειναι 1800 ο καθε ενας....

Χτες εκανα πολλες δουλειες και κουραστηκα αρκετα,αλλα σημερα απλα τεμπελιαζω.....εχει κ αυτη την υπεροχη δροσουλα......εφτιαξα φακες το πρωι και τωρα ειμαι αραχτη.....

Ο Βασιλης θα φυγει την Πεμπτη για Χαλκιδα και θα ερθει Κυριακη.Θα ειμαι με τον Τασουλινο!!!!!Και την Κυριακη βαφτιζει μια ξαδερφη του το παιδι της και θα ρωτησω τον ιατρο αν με αφηνει να οδηγησω για να παω.Ευκαιρια να παω βολτιτσα με τον γιο μου,αφου ετσι κ αλλιως δεν μπορω να τον παω πουθενα μονη μου......

Αυτα τα νεα μου.....σας φιλω προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?ΓΙΩΤΑ ΤΙ ΝΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΧΤΕΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ....

l9Iop2.png

Ναταλια μου μια χαρα τα διδυμακια.1775 ο καθε ενας μπομπιρας!!!!

Μια χαρα λεει ο ιατρος,αρκει να κρατηθουν κανενα μηνα ακομη να μπω στον 9ο για να γλιτωσουμε θερμοκοιτιδα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ μαγειρεύω τώρα και σε λίγο θα πάω στις κούνιες με τον Δημήτρη. Ευτυχώς δρόσισε και ο καιρός. Η Μαρία άραγε να βγήκε από το μαιευτήριο;

Γιώτα δεν το διαλύσαμε το καφέ μας, μην το λες αυτό!!! :(

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΙΣ 36+3 ΜΕΡΕΣ....ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΜΟΝΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΗΓΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ'ΑΓΗΝΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2300 ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2160.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

l9Iop2.png

Καλημέρα Ναταλία. Στο Μάγια Μπίλυ πηγαίνει ο Νικόλας και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα συνεχίσει και από Σεπτέμβρη και θα πάει και ο Δημήτρης. Δεν ξέρω από τι ηλικία δέχονται. Είναι και βρεφονηπιακός οπότε λογικά θα δέχονται και παιδάκια μικρότερης ηλικίας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...