Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Ναταλια μου δε σκεφτεσαι να τα στειλεις σταθμο απο Σεπτεμβρη?Να μπορεις να εισαι πιο ανετα με τις δουλειες του σπιτιου?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ (ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ?ΕΜΕΙΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ 11 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ 8 ΔΟΝΤΑΚΙΑ...

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις τοσο καιρο ειμασταν με τα 4 πρωτα δοντια....2 πανω και 2 κατω....

Ειμαστε πολυ πισω σε αυτο.Εκτος του οτι δεν εχει δοντια απο 1 ετους περιπου εκοψε κ τα αλεσμενα...θελει να τρωει φαγητο λιωμενο με πηρουνι.Στην αρχη φοβομουν μην πνιγει αλλα πλεον βλεπω οτι τα παει μια χαρα!!!!!!

Απλα για τον παιδικο να ξερεις οτι μπορεις να τα γραψεις σε δημοσιο και να τα πηγαινεις 2 φορες την εβδομαδα ισα-ισα να μη χασεις τη θεση....και για οση ωρα θες.Βεβαια τωρα τελειωσαν οι αιτησεις αλλα να το εχεις υπ οψιν σου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αν οντως θες δλδ μπορεις να κοιταξεις απο Ιανουαριο που εχουν ηδη δημιουργηθει τα τμηματα,και μερικα παιδακια δεν εχουν παει οποτε μπορει να υπαρχουν κενες θεσεις.Βεβαια δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να τα δεχτουν εφ οσον δεν εργαζεσαι.

Και οντως ο ιδιωτικος κοστιζει πολλα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Ναι Ναταλια μου,ειμαι πολυ καλυτερα!!!!

Βεβαια νιωθω λιγο βαρυ το στομαχι μου αλλα ουτε αναγουλες ουτε εμετους εχω!!!!

Για το σταθμο στο λεω με σιγουρια γιατι εγω ηταν να γραψω τον Τασο απο περισυ να τον πηγαινω κανα 2 φορες την εβδομαδα να μπορω να κανω τις δουλειες μου...παντως ιδιωτικος δεν εξιζει τα λεφτα του.....τα ιδια προσφερουν σε τοσο μικρες ηλικιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΩΡΑΙΑ

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!

Ναταλακι μακαρι να βγαλεις ακρη εστω και του χρονου.. Κι εγω νιωθω πως χρειαζομαι ενα διαλειμμα ωρες - ωρες.. Σε καταλαβαινω!

Γιωτα μπραβο στον Τασο που εμαθε να κοιμαται στο κρεβατι του!!

Μαρακι να σου ευχηθω κι απο εδω να σας ζησει και να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλο Σαββατοκυριακο Ναταλια μου και πολλα φιλια στον Ηλια και την Κωνσταντινα!!!!

Εγω εφτιαξα χοιρινο λεμονατο το πρωι κ αργοτερα θα βρασω και ρυζακι γιατι πατατες δεν εχω και δεν μπορω να παω να παρω!!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

ναταλακι σε καταλαβαινω καλα θα ηταν να ειχες καποιον να στα κρατησει εστω και γι αλιγες ωρες...τι να πω υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν λιγο ακομα και να τα στειλεις παιδικο.

φαιη μακαρι να παρει το ρεπο ο βασιλης θα ταν οτι πρεπει για σενα!

γιωτα χαιρομαι που εισαι καλυτερα ευχομαι να συνεχισεις ετσι!με το καλο και στα υπολοιπα δοντακια ο τασουλης!αυτο ηταν ειδες τι ωραια βολευτηκε στο κρεβατακι του?μπραβο του!

μαρακι να σας ζησει η ιφιγενεια!γερη και δυνατη!ευχαριστουμε για την ενημερωση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...