Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω ειμαι κι εγω και τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα.

Πηρα τις εξετασεις οι οποιες δεν ειναι και τραγικες και πηρα τον ιατρο τηλεφωνο.Μου ειπε να παω απο κει,ετσι κ εγινε.

Μου εγραψε νεες εξετασεις να κανω,ηλεκτρολυτες,τρανσαμινασεις κτλ κτλ.Αφου μπορω και πινω υγρα τοτε να τρωω σουπες....μικρα και συχνα γευματα,σχεδον καθε 2 ωρες να τρωω απο 2-3 μπουκιες,οσο μπορω.Με βρηκε χαλια με τα μαγουλα μου ρουφηγμενα και 2 κιλα λιγοτερη απο την προηγουμενη Τριτη που ειχα παει.Με μαλωσε επειδη δεν τον πηρα τηλ απο την αρχη.Τα μωρα ευτυχως ειναι καλα απλα εχει μειωθει λιγο το αμνιακο υγρο και το παρακολουθουμε.Μολις παρω απαντησεις των εξετασεων θα ξαναπαω...δλδ μεσα στην εβδομαδα.Μου ειπε να βαζω 3 υποθετα την ημερα.Αν συνεχιστει η κατασταση αυτη θα πρεπει να κανω εισαγωγη για να μου βαλουν ορρο και να μην αφυδατωθω.

Αυτα......ενα ρακος ειμαι....

Αυριο το πρωι θα παω να κανω τις εξετασεις που μου εδωσε αλλα λογικα θα τις παρω απο βδομαδα.....μιας και ειναι Παρασκευη........

Σας φιλω προς το παρον.....δεν ειμαι και πολυ καλα....ψυχολογικα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Μαρία και εγώ είχα ένα θέμα πως θα άφηνα τον Νικόλα όταν πήγα να γεννήσω. Όποτε θέλει να τον φέρει ο Διονύσης στο αναψυκτήριο ή στο σπίτι να παίξουνε.

Μαρία μπράβο στο Δημήτρη! Περαστικά σε σένα και σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Το είπα στο Διονύση, θα του δώσω και το τηλέφωνό σου για να συνεννοηθείτε.

...Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα εχουμε τα πιο καλα παιδια!!!!!!Χωρις εξαιρεσεις!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!!

:D:D:D:D
Γιωτουλα που εισαι? Τις πηρες τις εξετασεις?????

Αχ βρε Γιώτα! Περαστικά σου κοριτσάκι μου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κριμα βρε Γιωτα... Γιατι να ταλαιπωρεισαι ετσι? Παντως αν θες ο,τιδηποτε που περναει απο το χερι μου, μη διστασεις να το ζητησεις.. Ετσι κι αλλιως εγω περα απο τη Μαρια δεν εχω και τιποτα αλλο να κανω. Σου ειπε μηπως απο τι μπορει να προκληθηκε ολο αυτο? Θα μου πεις αυτο ειναι το τελευταιο που μετραει.. Τελος παντων, πολλες σαχλαμαρες μπορει να λεω και να σε "φορτωνω", οποτε σταματαω εδω το λογυδριο.. Κρατα μονο πως αν αισθανθεις πως μπορω να βοηθησω, να μου το πεις!

Περαστικα φιλεναδουλα!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια.....τελικα ειναι οντως δυσκολα τα διδυμα....και τωρα εχει ντοκυμαντερ με διδυμα στο ΣΚΑΙ......

Μου ειπε ο ιατρος οτι μπορει να ειναι καποια ιωση,χωρις να εχω αλλα συμπτωματα,πυρετους κτλ.Προφανως καποια γαστριτιδα.Σημασια εχει να συνελθω γιατι το μονο που σκεφτομαι ειναι ο Τασος μου.....που θα τον αφησω για να κανω εισαγωγη?Παντως ο ιατρος τονισε ιδιαιτερα να μην αγχωνομαι......

Επισης την προηγουμενη Τριτη που ειχα παει μου ειπε να κοψω το τσιγαρο γιατι αρχιζει κ γερναει ο πλακουντας και το εκοψα.Τον ρωτησα αν ειναι αυτο στερητικο συνδρομο και μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ αυτο.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα ελπίζω να ξύπνησες καλύτερα σήμερα.

maria nd εσύ πως είσαι;

Εμείς λέμε να πάμε Σαββατοκύριακο Λαγονήσι, οπότε δεν ξέρω αν θα προλάβω να γράψω ξανά σήμερα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!!!!!

Πως ειστε σημερα?Μαρια νδ πως τα πας?

Εγω εκανα παλι εμετο χτες το βραδυ....σημερα πηγα κ εκανα τις εξετασεις που μου ειπε ο ιατρος.Απαντησεις θα παρω την Δευτερα και μετα θα κλεισω ραντεβου στον ιατρο να με ξαναδει........Ο Βασιλης παει Ευβοια να δει μια δουλεια για να ξεκινησει απο Δευτερα...οποτε θα εχω ζορια απο βδομαδα γιατι δεν μπορω να οδηγησω και δεν μπορω να πηγαινοφερνω τον Τασο....θα δουμε τι θα κανουμε ομως.Ας παει τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα θα γεννησω και δε θα με προλαβει!!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας ακομη καλυτερα!!!!!

Σας φιλω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!

γιωτουλα μου περαστικα σου...κρατα γερα μανουλα κοντευεις!ευχομαι να δεις γρηγορα βελτιωση.

μαρια νδ περαστικα και σε σενα κ ενα μεγαλο μπραβο στο δημητρακη που εβγαλε τις πανες!

μαρια(dems) καλα να περασετε ελπιζω να ξεκουραστεις και ν απαρεις δυναμεις!

εμεις ολοι καλα(λιγο ζαβλακωμενοι απ τη ζεστη αλλα καλα!)επιασε το κολπο που μου ειπε ο φιτσιαλος με το κακαο 2 βραδια τωρα η ελισαβετ πινει γυρω στα 120μλ ευχομαι να μη το βαρεθει μονο!εγω εχω πλακωθει στα mesulid-η οδοντιατρος ειπε καμια βδομαδα θα με ποναει-2 μερες δηλαδη ακομα-καλα παμε!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια

Καλύτερα είμαι σήμερα, πήγα το πρωί στην βιοιατρικη και έκανα εξετάσεις αίματος που μου είπε εχθές ο γιατρός. Παίρνω και εγώ mesulid για τον πόνο και μου έδωσε και αντιβίωση kraricid αλλά το χάπι είναι τεράστιο και δεν μπορώ να το καταπιώ :oops:. Ναι, έχω ένα θέμα με τα χάπια αφού και panadol τα παίρνω σε αναβράζοντα.

Αχ βρε Γιώτα υπομονή και πλησιάζει ο καιρός που θα πάρεις αγκαλίτσα τα αγοράκια σου.

Σοφία μπράβο και στην Ελισάβετ που ήπιε το γάλα με το κακάο. Θυμάμαι στην ηλικία που είναι τώρα η μικρή είχε περάσει και ο Νικόλας ένα θέμα με το γάλα και ο παιδίατρος μου είχε πει και εμένα να βάλω κακάο. Αλλά του δικού μου δεν του άρεσε και καταλήξαμε στο σκέτο γάλα!!

Μαρία καλά να περάσετε στο Λαγονήσι και θα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο ο Διονύσης

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα και απο εμας!

Σημερα δεν πηγαμε στη θαλασσα γιατι εχει αερα (καυτο, μη φανταστειτε) και τη βγαλαμε σπιτι. Η Μαρια εχει λιωσει η καημενη και ετσι της γεμισα την πισινουλα της και την αφησα να μπαινοβγαινει. Ειπα επισης σημερα να την αφησω χωρις πανα για να δω ποσες φορες θα κανει τσισα -θυμαστε που ειχα αγχωθει με αυτο το θεμα ε?-. Τσαμπα το αγχος μου τελικα.. 6 φορες εχει κανει απο τις 9 που σηκωθηκε και μαλιστα ικανοποιητικη ποσοτητα!

Ο Βασιλης σημερα δουλευει βραδυ (8 - 2) και βαριεμαι ελεεινα! Μαλλον θα κατσω να κανω καμμια δουλεια για να περασει η ωρα μεχρι να ερθει. Εχω κι ενα θεμα με την παλιομηχανη που καβαλαει και επειδη φοβαμαι, δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν ερθει σπιτι!

Αυτα τα λιγοστα απο εμας!

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες τι κανετε?

Εγω ειμαι πολυ καλυτερα.Εκτος απ τον εναν εμετο που εκανα το πρωι δεν εκανα αλλον σημερα και νιωθω καλυτερα το στομαχι μου.Αφου εφαγα και ενα κομματακι καρπουζακι.Τωρα περιμενω να ερθει ο Βασιλης με τον Τασο γιατι εχω να δω τον μικρο απο χθες και μου ελειψε παρα πολυ!!!!!!

Σας φιλω...θα μπω παλι αργοτερα οταν κοιμηθει ο Τασουλινος μου!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα και παλι!

Ο Βασιλης εφυγε στις 6μιση και ειπα να κανω ενα καθαρισμα στη ντουλαπα της Μαριας! Περιττο να σας πω πως δεν εχει σχεδον τιποτα.. Μονο 2 παντελονακια τζην, 1 καπρι και μερικα μπλουζακια με 2 σορτς. Απο πυτζαμακια και φορμακια με κοπιτσες ειμαστε καλα. Στο τελος του μηνα θα παμε με τη μαμα μου να τις ψωνισουμε και αν δεν εχει πολλη ζεστη, θα την παρω μαζι μου γιατι θελω να της παρω ενα ζευγαρι παπουτσια. Αν παλι εχει ζεστη, θα ρωτησω αν δεχονται αλλαγες γιατι φοβαμαι μηπως δεν της κανουν.

Ωρα τωρα για τα δικα μου: Σας ειχα πει ηδη πως την επομενη Κυριακη βαφτιζει η Μιμοζα την κορη της. Ειπα του Βασιλη να βαλει ρεπο και το Σαββατο και αν τελικα του το δωσουν, θα περασω μια μερα ολοκληρη μονη μου (χωρις τη Μαριγουλα, χωρις μαγειρεματα και λοιπες δουλειες). Θα φυγω πρωι απο εδω να παω για ψωνια και μετα εχω πει σε μια φιλη μου να συναντηθουμε για καφεδακι! Το μεσημερι θα παω απο τη μαμα μου για φαγητο και το απογευμα θα ερθει ο Βασιλης με το Μαρακι να με παρουνε.. Κοριτσακια θελω πολυ να του το δωσουν.. Χρειαζομαι ενα διαλειμμα εστω για λιγο..!

Αυτα απο εμας.. Μολις βαλω για υπνο τον Κερβερο θα κατσω να σιδερωσω.. Δεν παιρνει αλλη αναβολη, οποτε η πρεσα σημερα θα δουλεψει φουλ.. Κι εχει και ζεστη.. Καλα κουραγια! :(

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

θα περασω μια μερα ολοκληρη μονη μου (χωρις τη Μαριγουλα, χωρις μαγειρεματα και λοιπες δουλειες). Θα φυγω πρωι απο εδω να παω για ψωνια και μετα εχω πει σε μια φιλη μου να συναντηθουμε για καφεδακι! Το μεσημερι θα παω απο τη μαμα μου για φαγητο και το απογευμα θα ερθει ο Βασιλης με το Μαρακι να με παρουνε.. Κοριτσακια θελω πολυ να του το δωσουν.. Χρειαζομαι ενα διαλειμμα εστω για λιγο..!

!

Σίγουρα χρειάζεσαι ένα διάλειμμα κι εσυ.....μακαρι να το δωσουν το ρεπο....ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο σ αυτες τις υπηρεσιες αλλα πιστευω οτι θα το παρει τελικα......κι αν οντως το παρει κοιτα να το ευχαριστηθεις οσο καλυτερα μπορεις!!!!!!!:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΕ ΕΤΣΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ...ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ....ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ....ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΦΑΙΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΣΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΦΤΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΛΟΓΟ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΕΣΠΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Ναταλια μου δε σκεφτεσαι να τα στειλεις σταθμο απο Σεπτεμβρη?Να μπορεις να εισαι πιο ανετα με τις δουλειες του σπιτιου?

Ο Τασουλης μου για αλλη μια φορα κοιμηθηκε στο κρεβατι του και τωρα το πρωι νυσταξε κ ψιλογκρινιαζε κ του λεω "τι θελεις Τασο?" και λεει νανι.....ωραια λεω παμε να κανουμε νανι,πηρε την πιπιλα του κ πηγε στο κρεβατι του.Απλα μεχρι να κοιμηθει θελει να καθομαι διπλα του....βεβαια δε με πειραζει καθολου....μεσα σε 5 λεπτα κοιμηθηκε!!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Ξεχασα και το αλλο να σας γραψω....βγαλαμε ακομη ενα δοντακι επανω!!!!Και τωρα βγαινει κ ενα κατω!!!!Αντε μπας κ διωξουμε το παρατσουκλι του φαφουτη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...