Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα.....

Εδω ειμαι κι εγω αγκαλια με τη λεκανη.....

Κανω συνεχεια εμετους,χτες ολη μερα και σημερα το πρωι εκανα παλι.Δεν εχω καουρες οπως ειχα αλλα αναγουλες,σαν να ειμαι 2 μηνων εγκυος......

Δεν μπορω να φαω τιποτα απολυτως και φτανω σε σημειο να κανω εμετο και να μην εχω τι να βγαλω.....εφαγα μια μπουκια ψωμι να μαζεψει τα υγρα του στομαχου και το εβγαλα κ αυτο.Τουλαχιστον πινω νερο να μην αφυδατωθω.Σε 1 ωρα θα παω ΙΚΑ για την ΠΗΤ και το επιδομα κυησης......

Ο Τασος χτες κοιμηθηκε ολη νυχτα στο κρεβατι του χωρις να ακουστει καθολου......Εντωμεταξυ πηγαμε παιδιατρο χτες γιατι εβγαλε επιχειλιο ερπη και αρχισε να εξαπλωνεται και φοβηθηκα μην γινει χειροτερα και δεν τρωει μετα.Μας εδωσε zovirax και fucidin για 5 μερες.Χτες δεν εγραψα γιατι εκτος του οτι ημουν χαλια εβγαλα ολη την ημερα στους γονεις μου μιας και η μαμα μου ειχε αδεια 1 ημερα και να μην καθομαι μονη μου.......

Αυτα τα νεα μου.....να μην ανυσηχειτε....αν συμβει κατι θα ενημερωσω με sms.

Πολλα φιλια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια!

Κι εμεις δεν την παλευουμε καθολου με τη ζεστη! Ειδικα η Μαρια, σταζει απο τον ιδρωτα και γκρινιαζει ακαταπαυστα! Αντε να τελειωνουμε και με το κλιματιστικο γιατι θα παθουμε τιποτα με τετοια ζεστη..

Μολις ερθει ο Βασιλης θα φυγουμε κατευθειαν για θαλασσα (εχω βαλει ηδη τη Μαρια για υπνο, ετσι ωστε στις 2μιση να ξυπνησει και να φυγουμε) και κατα τις 7 θα κατεβουμε Αγιο Δημητριο, να παρω την πρεσα απο το παλιο μας σπιτι γιατι τα ασιδερωτα σε λιγο θα αγγιξουν το ταβανι... Μετα θα παμε να ψωνισουμε απο τη μαμα μου και ξανα Λαγονησι. Θα παρουμε κι εναν ανεμιστηρα γιατι εχουμε εναν τον οποιο τον πηγαινοφερνουμε σε οποιο δωματιο βρισκεται η Μαρια.. Οπως καταλαβαινετε, τις ωρες που κοιμαται εμεις βραζουμε -στην κυριολεξια-!

Σοφια μου υπομονη και κουραγιο.. Κι εμενα με ποναει ποτε - ποτε ο φρονιμητης παρ' ολο που εχει περασει αρκετος καιρος που τον εβγαλα.. :?

Μαρια μακαρι να τα καταφερετε! Θα περιμενω τηλεφωνο!

Μαριανδ στη θεση σου δεν θα εβγαινα απο το σπιτι με τετοια ζεστη!

Γιωτα δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πω... Και μια ξαδερφη του Βασιλη μου, που εχει ΠΗΤ 08/09 μας ελεγε προχτες πως ενω δεν ειχε καταλαβει πως ειναι εγκυος (απο αποψη ευκολης εγκυμοσυνης), με το που πατησε τον 6ο κρεββατωθηκε απο τις ζαλαδες και τους εμετους. Εφτασε σε σημειο να της δωσει ο γιατρος της primperan για ενηλικους γιατι δεν ειχε δυναμη να παει ουτε μεχρι το μπανιο, ειχε διπλα απο το κρεβατι της μια λεκανη και ξερνοβολουσε συνεχεια εκει... Δραμα η κοπελα.. Οσο για τον Τασο, συγχαρητηρια που κοιμηθηκε στο κρεββατακι του και περαστικα για τον ερπη! Καλα, πως το επαθε?

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε καλα! Και μιας και μιλαμε για απουσιες, και η Ναταλια εχει καιρο να μπει!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!

Φαιη σε πηρα χτες το βραδυ τηλ,βεβαια ηταν λιγο περασμενη η ωρα αλλα πηρα να σε ρωτησω για τη Βιοιατρικη αν μπορω να παω χωρις ραντεβου να κανω εξετασεις αιματος.

Τελικα πηγα το πρωι και εκανα.

Οι εμετοι συνεχιζουν....3 μερες μονο με υγρα ειμαι,δεν μπορω να βαλω μπουκια στο στομα μου.....πηρα τον ιατρο μου χτες το βραδυ και μου ειπε να βαλω υποθετο primperan για τον εμετο και να κανω εξετασεις αιματος......

Εχω αφυδατωθει....η γλωσσα μου ειναι ασπρη και φοβαμαι μην μου πει να παω στο νοσοκομειο να μου βαλουν ορο.......

Τεσπα,το απογευμα θα εχω τις εξετασεις και θα τον παρω τηλεφωνο να μου πει.....'

Σας φιλω!

Ξεχασα να σας γραψω τα ευχαριστα......

Ο Τασουλης μου για 2ο συνεχομενο βραδυ κοιμηθηκε ολη νυχτα στο κρεβατι του.Το πρωι σηκωθηκα στις 6 00 κ ειχε ξυπνησει αλλα ηταν ξαπλωμενος στο κρεβατακι του και επαιζε με την πιπιλα του.Μολις πηγα στο μπανιο με καταλαβε και ηρθε απο πισω μου.......αλλα ηταν τοσο καλουλης....ξυπνησε και δεν εκανε κιχ....ουτε γκρινιαξε,ουτε μας εψαξε...τιποτα......

Μαλλον καταλαβε οτι κοιμομαστε και ψιλοχουζουρευε κ αυτος.........

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κοριτσακια?τι κανετε?

αχ βρε γιωτα τι τραβας κ εσυ...κουραγιο λιγο ακομα!καλα αποτελεσματα ευχομαι ν αποφυγεις το νοσοκομειο!

να σας ρωτησω κατι...τωρα με τη ζεστη τι κανετε?οσες εχετε αιρκοντισιον στο παιδικο τ αναβετε ολη τη νυχτα?δε ξερω τι να κανω τη βλεπω οτι ζεσταινεται τ αναβω μιση ωρα πριν κοιμηθει αλλα φοβαμαι να τ αφησω ολο το βραδυ...

σημερα δεν εχει καθολου βολτα δεν αντεχω στιγμη εξω βγηκαμε χθες το βραδακι κατα τις 8 και ειχε τρομερη ζεστη 33 εδειχνε στο αμαξι.ελπιζω απο αυριο ν ανασανουμε λιγο!

φιλια πολλα σε ολες και καλο πσκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εμεις δεν εχουμε κλιματιστικο στο παιδικο δωματιο.Το θεωρω ανθυγιεινο για τα παιδια.

Εχουμε ανοιχτο στο σαλονι αλλα αφου κανουμε μπανιο το κλεινουμε.Μετα του φοραω ενα φανελλακι μονο και κοιμαται ετσι.....ισως πηγαινει λιγη δροσια απ το κλιματιστικο που εχουμε στην κρεβατοκαμαρα αλλα παλι του ριχνω κι ενα σεντονακι πανω του.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη και καλά αποτελέσματα σε σένα. Δε ρωτάς το γιατρό σου αν κάνει να πίνεις almora για να γλυτώσεις την αφυδάτωση;

Εγώ είμαι ξύπνια από τις 5 παρά τέταρτο το πρωί :( Ξύπνησε ο Ευριπίδης και δίψαγε, σηκώθηκα του πήγα νερό, αλλά μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Σκεφτόμουν και διάφορα αγχωτικά, π.χ. ότι θα του λείψω 5 μέρες. Θα τον παίρνω τηλέφωνο βέβαια και ίσως τον φέρει ο Διονύσης κανένα απόγευμα να τον δω, αλλά ...και πάλι είναι ένα θέμα.

Επίσης με ανησυχεί μήπως τις ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο κάνει πολύ παρέα με ανθρώπους εντελώς διαφορετικών αντιλήψεων από τις δικές μου (βλέπε παππούδες :evil: ). Σκέφτομαι να ζητήσω από τις μαμάδες των φίλων του να τους καλούν τα απογεύματα. Θα δούμε...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαλλον κ εγω της κρεβατοκαμαρας θ ανοιγω ολο και κατι θα φτανει στο παιδικο...

μαρακι σε καταλαβαινω αλλα θελω να πιστευω οτι 5 μερες ειναι λιγες για να επηρεαστει ο ευριπιδης.η ιδεα σου για τ απογευματα ειναι πολυ καλη!εχει γενεθλια σημερα κιολας?τωρα ειδα το τικερακι...χρονια του πολλα κ ευτυχισμενα παντα με υγεια!!με το καλο να υποδεχτειτε την αδερφουλα του!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα Σοφία,

να σας ρωτησω κατι...τωρα με τη ζεστη τι κανετε?οσες εχετε αιρκοντισιον στο παιδικο τ αναβετε ολη τη νυχτα?δε ξερω τι να κανω τη βλεπω οτι ζεσταινεται τ αναβω μιση ωρα πριν κοιμηθει αλλα φοβαμαι να τ αφησω ολο το βραδυ...

Επείδη το δικό μας παιδικό βλέπει στη Δύση, από μεσημέρι και μετά γίνεται κλίβανος. Οπότε δεν γίνεται να μην ανάψουμε κλιματιστικό. Το ανάβω από το απόγευμα και το κλείνω όταν πάει για ύπνο ο Ευριπίδης. Όταν ήταν νεογέννητο είχα ρωτήσει το Φιτσιάλο και μου είχε πει ότι μπορεί να λειτουργεί το κλιματιστικό μέσα στο δωμάτιο, αρκεί να μην πηγαίνει ο αέρας κατευθείαν επάνω του και να μένει η πόρτα του δωματίου ανοιχτή για να μπαίνει καθαρός αέρας. Την υπόλοιπη νύχτας έχουμε αναμένο το κλιματιστικό στο δικό μας δωμάτιο (είναι δίπλα στο παιδικό) και στο παιδικό ανάβουμε τον ανεμιστήρα οροφής.

μαλλον κ εγω της κρεβατοκαμαρας θ ανοιγω ολο και κατι θα φτανει στο παιδικο...

μαρακι σε καταλαβαινω αλλα θελω να πιστευω οτι 5 μερες ειναι λιγες για να επηρεαστει ο ευριπιδης.η ιδεα σου για τ απογευματα ειναι πολυ καλη!εχει γενεθλια σημερα κιολας?τωρα ειδα το τικερακι...χρονια του πολλα κ ευτυχισμενα παντα με υγεια!!με το καλο να υποδεχτειτε την αδερφουλα του!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Τα γενέθλια του Ευριπίδη ήταν τη Δευτέρα (14/6).

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Γιώτα μπράβο στον Τασούλη και καλά αποτελέσματα σε σένα. Δε ρωτάς το γιατρό σου αν κάνει να πίνεις almora για να γλυτώσεις την αφυδάτωση;

. Θα τον παίρνω τηλέφωνο βέβαια και ίσως τον φέρει ο Διονύσης κανένα απόγευμα να τον δω, αλλά ...και πάλι είναι ένα θέμα.

Επίσης με ανησυχεί μήπως τις ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο κάνει

Μαρια μου για την αφυδατωση μου ειπε να πινω υγρα...δε θελω να παρω φαρμακα....και το υποθετο με το ζορι το εβαλα.Καταφερα και εφαγα μια φετα ψωμι πριν λιγο αλλα παλι νιωθω το στομαχι μου χαλια......θα δειξει στην πορεια!!!!!

Κι εγω το σκεφτομαι αυτο με το Τασουλη.Οτι με την καισαρικη θα τον δω μετα απο 2 μερες που θα μπορω να σηκωθω και να κατεβω κατω καθως επανω δεν επιτρεπεται να ανεβει........Αν μπουν και θερμοκοιτιδα οι νεαροι,εκει να δεις κλαμα που εχω να ριξω.....κι εκεινα δε θα μπορω να τα δω οποτε θελω......δεν πειραζει....λιγο υπομονη θα κανουμε μερικες μερουλες και μετα.......

Μπραβο Σοφια που το παρατηρησες για τον Ευριπιδη.....

Μαρακι να τον χαιρεστε και να σας γεμιζει παντα χαρες!!!!!!

Μιλησα με Φαιη στο τηλεφωνο,εχει παει θαλασσα με το Μαρακι....θα γυρισει το μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

....λιγο υπομονη θα κανουμε μερικες μερουλες και μετα.......

.....

Μαρακι να τον χαιρεστε και να σας γεμιζει παντα χαρες!!!!!!

Μιλησα με Φαιη στο τηλεφωνο,εχει παει θαλασσα με το Μαρακι....θα γυρισει το μεσημερι!!!!!

Γιώτα και εγώ στην υπομονή λέω να το ρίξω...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές και εσύ να χαίρεσαι τους γιούς σου!

Τυχερή Φαίη ζηλεύω :twisted: ( με την καλή έννοια :wink::lol::lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι ευχαριστω για την απαντηση κ εμας δυτικο ειναι το παιδικο και τ απογευμα ειναι φουρνος...κλεινω απ το μεσημερι τα στορια αλλα και παλι χωρις αιρκοντισιον δε γινεται.

γιωτουλα το almora den ειναι φαρμακο διαλυμα ηλεκτρολυτων ειναι το εδινα κ εγω στην ελισαβετ οταν ειχε διαρροιες ρωτα αν μπορεις να το παρεις μπορει να σε βοηθησει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ναι βρε το ξερω......μια βλακεια ασπρη ειναι σε υγρη μορφη σαν....να μην πω.....εγκυος γυναικα!!!!!!Θα παρω κανα 2 και μετα θα τα παρατησω...τετοια ειμαι.....

Οσο για τον ανεμιστηρα οροφης που ανεφερε η Μαρια νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση...κι εμεις σκεφτομαστε να βαλουμε.Ο Βασιλης δηλαδη...εγω απλα συμφωνω.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Εγώ από εχθές το βράδυ έχω πυρετό και με πονάει ο λαιμός μου, ούτε να φάω μπορώ ούτε τίποτα. Το βραδυ θα πάω στον γιατρό, δεν την γλυτώνω την αντιβίωση μου φαίνεται. Με τόσο ζέστη και να έχω και πυρετό δεν παλεύεται!!!

Τουλάχιστον ο Δημήτρης έβγαλε τις πάνες, πηγαίνει κανονικά τουαλέτα και για τσίσα και για κακά. Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Πολύ εύκολα τις έβγαλε σε αντίθεση με τον Νικόλα που παιδευτήκαμε πάρα πολύ.Μόνο μια δυο φορές κατουρήθηκε πάνω του μάλλον μέχρι να καταλάβει πως δεν φοράει πάνα. Ενώ με τον Νικόλα δεν προλάβαινα να μαζεύω κατουρημένα ρούχα.

Γιώτα μου υπομονή, μπράβο και για τον Τασούλη που κοιμάται στο κρεβάτι του και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Μαρία και εγώ είχα ένα θέμα πως θα άφηνα τον Νικόλα όταν πήγα να γεννήσω. Όποτε θέλει να τον φέρει ο Διονύσης στο αναψυκτήριο ή στο σπίτι να παίξουνε.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τη θαλασσα!

Γιωτα μου συγγνωμη που δεν σηκωνα το τηλ. εχθες αλλα το ειχα ξεχασει στο αυτοκινητο! Ευχομαι να βγουν καλες οι εξετασεις το απογευμα! Οσο για τον Τασο, τι να πω... Στα 'χω πει ηδη, ειναι αστερι αυτο το παιδι!! Περιμενουμε τα νεα σου απο τις εξετασεις!

Σοφια κι εγω περυσι ειχα ρωτησει το Φιτσιαλο επειδη ηταν πολυ μωρο η Μαρια (ηταν 4 μηνων και κατι οταν αρχισαν οι μεγαλες ζεστες) και μου ειπε ακριβως τα ιδια που εγραψε και η Μαρια. Ετσι της το ανοιγα και αφηνα την πορτα ανοιχτη ολο το βραδυ! Το ιδιο σκοπευω να κανω και φετος, μονο που περιμενω να μας κανουν την εγκατασταση πρωτα!

Μαρια κι εγω στη θεση σου θα τις ειχα αυτες τις ανησυχιες. Μη φοβασαι ομως, ο Ευριπιδης εχει παρει γερες αρχες απο εσενα και δεν νομιζω για 5 μερες να παρεκτραπει τοοοοσο πολυ! Ασε που ειμαι σιγουρη πως οταν βγεις με το καλο απο το μαιευτηριο θα τον βαλεις ξανα σε σειρουλα! Η ιδεα σου ειναι πολυ καλη για να ξεφευγει κι εκεινος τα απογευματα! Οσο για τα μπανια, εισαι ευπροσδεκτη οποτε θελεις, αν και δεν χρειαζεται καν να στο πω εγω, εχετε δικο σας σπιτι εδω!! Μακαρι να τα καταφερετε το Σαββατο να ερθετε!

Μαριανδ περαστικα! Τι ταλαιπωρια κι αυτη που τραβας μες στη ζεστη! Μπραβο και στο Δημητρη που εβγαλε την πανα! Ξεμπερδεψατε απο ενα εξοδο (της πανας), θετικο αυτο! ;)

Ο Βασιλης σημερα θα φυγει στις 4μιση και θα γυρισει στις 12μιση. Ολο το απογευμα θα ειμαστε μοναχουλες με τη Μαριγω! Μαλλον θα της γεμισω την πισινουλα το απογευμα γιατι δεν παλευεται η ζεστη!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μανουλες τι κανετε?

Εγω τα ιδια.Εκανα αλλους δυο εμετους.....δυστυχως....περιμενω σε καμια ωρα να μου φερει ο Βασιλης τις εξετασεις μου να παρω τον ιατρο τηλεφωνο να δω τι θα μου πει.Παντως αλλο υποθετο δε βαζω....δεν εχει νοημα.....

Μετρησα και το σακχαρο μου,ευτυχως ειναι καλο...99...και λογικο αφου δεν εχω φαει τιποτα εκτος απο 2 πατατες τηγανιτες που εκανα για τον Βασιλη και τις εβγαλα κ αυτες.....

Θα μπω παλι αργοτερα να σας γραψω νεα απ τον ιατρο.....

Μαρια νδ περαστικα σου....περιμενουμε και τα δικα σου νεα απ τον ιατρο....αν ξεκινησες αντιβιωση.....Μπραβο και στον Δημητρη που εβγαλε τις πανες!Οπως λεει και η Φαιη ενα εξοδο λιγοτερο!!!!!!Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα εχουμε τα πιο καλα παιδια!!!!!!Χωρις εξαιρεσεις!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...