Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!πως τα πατε με τη ζεστη?

πηγαμε χθες στο φιτσιαλο καναμε εμβολιο-μας ακουσε ολο το τετραγωνο ως συνηθως-ευτυχως δεν εκανε πυρετο.απο κιλα παραδοξως πηραμε 200γραμ(εγω την ειχα βγαλει μειον 200γραμ) καλα μας βρηκε τον ρωτησα και για το γαλα που δε πινει και μου πε οτι πολλα μωρα το κανουν αυτο λογω ζεστης(η δικια μου το κανε παντως και πιο πριν) και μου πε να της βαλω μεσα κακαο.θα το δοκιμασω κ αυτο να δουμε.την βαλαμε χθες και στην πισινουλα καλα τρελαθηκε δεν ηθελε να βγει της εδωσα και στο καπακι τα φρουτα τα φαγε ολα και κοιμηθηκε μες στο καρεκλακι:)

πηγα κ οδοντιατρο χθες-δεν την παλευα αλλο δε με πιαναν τα παυσιπονα-μου εκανε μια εξαγωγη κ ηρεμησα.ηταν η πρωτη φορα που δεν εβαλα τα κλαματα(καλα λιγο μονο οταν μου εκανε τις ενεσεις!)εχω να βγαλω αλλο ενα,φρονιμητη αυτη τη φορα μαλλον τον αλλο μηνα θα παω.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά είμαι Ειρήνη. Την Ιφιγένεια την περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/6).

με το καλοοοοοο μαρακι!λιγοτερο απο βδομαδα εμεινε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

με το καλο μαρακι μου!!!!!!!σημερα γενναει και η κοπελα απο το μαγαζι που πηγαιναμε για καφε.η φιλεναδιτσα μου.η καημενουλα εχτες ηταν χαλια ψυχολογικα!της ειπε ο γιατρος οτι δεν το βλεπει για φυσιολογικα......σκληρος και κλειστος τραχηλος και ωριμος πλακουντας.της ειπε οτι καλυτερα να μην προσπαθησει καθολου για φυσιολογικο τοκετο γιατι το πιθανοτερο ειναι να ταλαιπωρηθει.εγω ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο....ειπε θα το προσπαθησει και οτι δεν θα παει κατευθειαν για σφαγη!μακαρι να εχει ηδη γεννησει ,θα πηγαινε στις 7 το πρωι.

σοφακι εισαι παληκαρι!!εγω δεν ξερω τι θα εκανα.....εξαγωγη παντς μονο με ολικη ναρκωση.χαχα

4ywWp2.png

με το καλο μαρακι μου!!!!!!!σημερα γενναει και η κοπελα απο το μαγαζι που πηγαιναμε για καφε.η φιλεναδιτσα μου.η καημενουλα εχτες ηταν χαλια ψυχολογικα!της ειπε ο γιατρος οτι δεν το βλεπει για φυσιολογικα......σκληρος και κλειστος τραχηλος και ωριμος πλακουντας.της ειπε οτι καλυτερα να μην προσπαθησει καθολου για φυσιολογικο τοκετο γιατι το πιθανοτερο ειναι να ταλαιπωρηθει.εγω ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο....ειπε θα το προσπαθησει και οτι δεν θα παει κατευθειαν για σφαγη!μακαρι να εχει ηδη γεννησει ,θα πηγαινε στις 7 το πρωι.

σοφακι εισαι παληκαρι!!εγω δεν ξερω τι θα εκανα.....εξαγωγη παντς μονο με ολικη ναρκωση.χαχα

ειρηνακι ευχομαι να πανε ολα καλα με τη φιλη σου να γεννησει εν αγερο παιδι(αληθεια κοριτσακι η αγορακι?)τωρα ο τροπος δεν εχει και τοση σημασια.

χμ..παληκαρι δε θα το ελεγα εκανα τα παντα να το αποφυγω 1 χρονο τωρα ειχα κατεβασει οτι παυσιπονο κυκλοφορει αλλα χθες δε μ επιανε τιποτε ειχα φτασει στο αμην...το εβγαλα κ ησυχασα!!3 ενεσεις μου κανε ευτυχως δε καταλαβα τπτ μετα.

ο γατζος πως ειναι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και με το καλό η φίλη σου Ειρήνη!

Σοφία έπρεπε να μου πεις να έρθω να σου κρατάω το χέρι στον οδοντίατρο :) Την πρώτη μου εξαγωγή την έκανα 7 ετών και κράταγα και καθρέφτη να βλέπω πως γίνεται :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και με το καλό η φίλη σου Ειρήνη!

Σοφία έπρεπε να μου πεις να έρθω να σου κρατάω το χέρι στον οδοντίατρο :) Την πρώτη μου εξαγωγή την έκανα 7 ετών και κράταγα και καθρέφτη να βλέπω πως γίνεται :mrgreen:

αχαχαχα εσυ μαρακι εισαι το αλλο ακρο!!χαρα στο κουραγιο σου!περνω τον αντωνη μαζι μου(ναι μου κραταει το χερι δε μπορω αλλιως) κ ολο μου λεει πως τον κανω ρεζιλι που κλαω...αλλα τι να κανω?δε φημιζομαι για την αντοχη μου στο πονο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλα εσυ μαρακι εισαι περιπτωσαρα!!!μπραβο που εισαι τοσο ψυχραιμη και γενικα εχεις μια αλλη σκοπια για ολα τα πραγματα.εγω παλι πρεπει να ψειρισω το καθετι να το κανω θεμα και μετα το πραγματοποιησωμε αλλα λογια ειναι αυτο που λεμε "το χτισα"(κοινως το χεσα)

4ywWp2.png

καλα εσυ μαρακι εισαι περιπτωσαρα!!!...

:lol::lol::lol::lol: Ναι, είμαι η χαρά των γιατρών, ο πιο βολικός ασθενής. Ειδικά με τον οδοντίατρο είμαι πολύ εξοικιωμένη. Όταν ήμουν 3-4 ετών έκανε η μαμά μου μια θεραπεία στα δόντια της και πηγαίναμε για μεγάλο διάστημα σχεδόν κάθε μέρα σε μια φίλη της οδοντίατρο. Για μένα η επίσκεψη στον οδοντίατρο ήταν μια απλή επίσκεψη σε μια φίλη, έπαιζα και με τα παιδιά της οδοντιάτρου. Είχα εντυπωσιαστεί και με όλο τον εξοπλισμό, πολυθρόνα που ανεβοκατεβαίνει, εργαλεία κλπ. και έλεγα τότε ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω και εγώ οδοντίατρος! Ε, μετά ξεκίνησα και εγώ επισκέψεις για τα δικά μου δόντια, στον πόνο είμαι ανθεκτική (καθότι αγοροκόριτσο :cool: ) οπότε δεν είχα πρόβλημα.

Η εξαγωγή στα επτά μου χρόνια ήταν δική μου απόφαση. Είχε χαλάσει ένα δόντι από αυτά που ούτως ή άλλως θα άλλαζαν. Με ρωτάει λοιπόν η οδοντίατρος "θέλεις να το σφραγίσουμε και να το αφήσουμε να πέσει μόνο του σε λίγους μήνες ή θέλεις να το βγάλουμε τώρα και να περιμένεις να φυτρώσει το καινούργιο;". "Να το βγάλουμε τώρα" της λέω "δεν έχω ξανακάνει εξαγωγή". Τον καθρέφτη μου τον έδινε πάντα και μου εξηγούσε και τι μου έκανε κάθε φορά (υποτίθεται ότι ήμουν μελοντική συνάδερφος :lol::lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Βλεπω οι περισσοτερες ειμαστε καλα!

Ο Βασιλης σημερα δουλευει πρωι και σχολαει στις 2, οποτε το απογευμα μας βλεπω κατα θαλασσα μερια! Η Μαρια δεν την παλευει καθολου με τη ζεστη και εγω ανυπομονω να ερθει ο ψυκτικος να μας βαλει το κλιματιστικο γιατι δεν παει αλλο με τον ανεμιστηρα...

Μαρακι με το καλο η κορουλα.. Παει, τελειωσανε τα ψεμματα! ;)

Ειρηνη χαιρομαι που μας εγραψες τα νεα σου γιατι ειχες ψιλοχαθει τον τελευταιο καιρο! Με το καλο και το μωρακι της φιλης σου!

Σοφια περαστικα! Ξερω τι τραβας γιατι κι εγω τα ιδια περασα με το φρονιμητη!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σας διαβαζω φαιη μου.ασχετο οτι δεν γραφω.

αν δεν την παλευεις βαλε ενα μπουκαλι στην καταψηξη να παγωσει και μετα παρτο αγκαλια!!!μια χαρα θα παγωσεις και δεν θα εχεις θεματα ζεστης!!!

οκ μπορει να κανεις και εγκαυμα απο το πολυ κρυο αλλα nevermind

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Που χαθηκατε βρε μανουλες???

Η Γιωτα δεν εχει γραψει καθολου απο χθες...... Ελπιζω να ειναι καλα!

Εμεις κατα τις 6 πηγαμε για μπανακι, ηρθανε και ο Αντωνης με τη Σοφια, καλα περασαμε! Σημερα ειδικα ουτε η Ελισσαβετ εκλαψε ιδιαιτερα, ουτε η Μαρια γκρινιαξε πολυ! Χαλαρα δηλαδη! Τα παιδια φυγανε στις 8 παρα -ειναι κι ολοκληρο ταξιδι- κι εμεις κατσαμε μεχρι τις 8 και φυγαμε γιατι η Μαρια ητανε ετοιμη να κοιμηθει μεσα στη βαρκα της!! :lol::lol: Στο σπιτι μπανιαριστηκαμε, ταϊσα τη Μαρια και την εχω αραξει στο μπαλκονι. Ο Βασιλης εχει παει να πιει μια μπυρα με τον γειτονα του υπογειου στο απεναντι ταβερνακι και σε λιγο -ελπιζω- θα μαζευτει για να φαμε!

Αυριο δουλευει και παλι πρωι και εκτος απροοπτου θα ξαναπαμε απογευματακι στη θαλασσα!

Αυτα απο εμας! Ελπιζω να ειστε καλα ολες!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

kalimera μανουλες!τι κανετε?μια καυτη μερα σημερα βραζει ο τοπος!

χθες μολις γυρισαμε απ τη θαλλασσα(αυτη τη φορα της αρεσε περισσοτερο της ελισαβετ αυτο ηταν συνηθισε!) επεσα ξερη απ τις 10.ευτυχως η ελισαβετ ηταν γλαρωμενη αρκετα κ δε δυσκολευτηκε ο αντωνης να την κοιμησει.ποναγε η περιοχη της εξαγωγης θα παω τ απογευμα παλι οδοντιατρο να με δει ειναι δυνατον να ποναει ακομα?ελπιζω να μην εχει τοση ζεστη να μπορεσω να την βγαλω καμια βολτα και την μικρη μου τη δινει που τα πρωινα δε μπορουμε να βγουμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Γιώτα μπες και γράψε ένα "ναι" να μην ανησυχούμε please :)

Σοφία μπράβο της Ελισάβετ και ελπίζω να ξεμπλέξεις και εσύ με το δόντι (αν θες συμπαράσταση, είπαμε, είμαι στη διάθεσή σου ;) )

Φαίη ελπίζω να τα καταφέρουμε να έρθουμε Λαγονήσι το Σαββατοκύριακο και να τα πούμε από κοντά.

Χθες έβαλα 4-5 πλυντήρια, για να μην αφήνω εκκρεμότητες. Σήμερα θα τα τακτοποιήσω και το μεσημέρι θα πάμε supermarket με τον Ευριπίδη, για να γεμίσω το ψυγείο, να έχουν να τρώνε την επόμενη εβδομάδα.

Και η maria nd έχει μέρες να γράψει...:roll:

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πω, πω τι ζέστη ειναι αυτή;;;; Υπομονή στις εγκυμονούσες. Αν σας παρηγορεί, εγώ πέρασα 2 συνεχόμενα καλοκαίρια τούρλα!!!! Αφού το επόμενο καλοκαίρι μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είμουνα έγκυος!!!!

Μαρία, πως έκανε μπάνιο ο Ευριπίδης, με σανίδα;;;; Φυσικά εννωείται χωρίς μπρατσάκια, έτσι;

Δεν ξέρω και τι να κάνω, να πάω τον μικρό στις κούνιες ή θα λιποθυμήσουμε στον δρόμο από την ζέστη;;;

Φιλιά σε όλες τις μανούλες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

...

Μαρία, πως έκανε μπάνιο ο Ευριπίδης, με σανίδα;;;; Φυσικά εννωείται χωρίς μπρατσάκια, έτσι;

...

Ναι, Μαρία με τη σανίδα. Παραπονιόταν λίγο ότι τον κουνάει το κύμα και ήθελε στην αρχή να την κρατάω και εγώ τη σανίδα (όπως οι δάσκαλοι στο κολυμβητήριο). Επίσης, όταν του είπα να βάλει το κεφάλι του μέσα στο νερό, ανησυχούσε μήπως τον τσιμπήσουν τα ψάρια :lol::lol:

Μπρατσάκια και κλασσικό σωσίβιο δεν είχε ποτέ ο Ευριπίδης. Δεν του είχαμε πάρει γιατί μαθαίνει το σώμα σε λάθος στάση μέσα στο νερό.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...