Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Εμείς σήμερα οικογενειακώς ξυπνήσαμε στις 11 :oops:.

Οπότε τρέχω τώρα να προλάβω να μαγειρέψω και να κάνω καμιά δουλειά και μετά πρέπει να πάμε σουμερμαρκετ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε όλες.

Πολλά φιλιά!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο εμενα!!!!!

Μολις φαγαμε κ εκατσα λιγο να σας γραψω αλλα παρακολουθω την Ελλαδαρα μας!!!!!

Φαιη και Σοφια σας ζηλευω που πηγατε θαλασσα.......εγω κοντευω να σκασω απο τη ζεστη!!!!!!Τωρα τρωω λιγο κορμο που εφτιαξε η μαμα μου.....

Καλο μεσημερι και καλο σαββατοκυριακο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalispera και απο εμας!

σημερα καναμε το πρωτο μας μπανακι δε μπορω να παω οτι ενθουσιαστηκε η ελισαβετ στην αμμουδια τη βγαλαμε κυριως ωραια ηταν!φαιη ευχαριστουμε για την προσκληση:wink: πριν λιγο ξεμπερδεψα με το μπανιο της μικρης και το πλυσιμο σε λιγο θα την ταισω και θ αραξω να δω κ εγω την εθνικη-οτι προλαβω δηλαδη!(ελπιζω να πεσει ξερη σερνομαι κυριολεκτικα)

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις εφυγε ο Βασιλης και βαριεμαι τη ζωη μου... :(:(:(:(:(

Η Μαρια κοιμηθηκε απο τη 1 μεχρι τις 4 και τωρα ειναι μες στη ζωντανια! Εγω παλι... δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη για τιποτα...

Τελικα απο οσα καταλαβα η Εθνικη εχασε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και παλι!

Ειμαι πολυ κακοκεφη.. Μαντεψτε ποιος με πηρε τηλ. ...

Ο πεθερος μου :twisted::twisted::twisted: Τι κριμα που εχουν βγαλει το θεμα με τις πεθεροπληκτες... Ειχα ζουμι να καταθεσω σημερα!

Τι να πω ρε κοριτσακια.. Ορισμενοι ανθρωποι ή ειναι τρελοι, ή το παιζουν τρελοι και τρελαινουν τους υπολοιπους..

Σημερα δεν αντεξα αλλο.. Τοση ειρωνια.. Και του ειπα πως δεν βρισκω το λογο να μιλαμε. Μετα του το 'κλεισα στα μουτρα. Ο Βασιλης εμεινε αμετοχος, ειπε πως καλα εκανα και μιλησα ετσι και πως δεν θα ασχοληθει παραπανω.

Τι να πω.. Προσπαθω εν τω μεταξυ να βαλω για υπνο τη Μαρια, αλλα κανει τοση ζεστη και η καημενη δεν μπορει.. Τριβεται, χασμουριεται αλλα δεν μπορει! Τωρα που θα πληρωθει ο Βασιλης θα κανουμε εγκατασταση air condition, το εχουμε στο σπιτι της μαμας μου, εδω εχει υποδοχες, οποτε θα πρεπει να ερθει ψυκτικος να μας το τοποθετησει.

Αυτα ρε κοριτσακια.. Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι και τοσο στα πανω μου και προσπαθω να σκεφτομαι διαφορα για να ξεχαστω.. Μη σας ζαλιζω αλλο!

Φιλακια σε ολες, θα τα πουμε αυριο!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια..!

Εμεις σημερα ειχαμε μια ηρεμη ημερα.. Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια στις 11 και μειναμε μονες με το Μαρακι.. Εκανε φριχτη ζεστη και στο απεναντι ταβερνακι ειχανε γλεντι - κατι βαφτισια και η Μαρια δεν μπορουσε να κοιμηθει με τη μουσικη στη διαπασων... Ο Βασιλης σχολασε στις 6 και στις 7 που ηρθε, ημασταν ετοιμες, τον περιμεναμε με το μαγιω στο χερι και πηγαμε ξανα στη θαλασσα. Γυρισαμε πριν απο λιγο και την εχει αναλαβει ο Βασιλης. Τωρα την κανει μπανιο και σε λιγο θα την ταϊσει για να πεσει για υπνο!

Αυριο, δυστυχως, δεν εχει θαλασσα... Ο Βασιλης δουλευει 2 το μεσημερι με 8 το βραδυ και δεν προλαβαινουμε να παμε!

Αυτα τα ολιγα απο εμας..

Εσεις που χαθηκατε??

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Γεια σας κι απο εμενα.

Κι εμεις λεγαμε να παμε για μπανιο σημερα αλλα δεν ειχα κουραγιο το πρωι.Εχω εναν πονο δεξια κατω απ το στηθος....οχι ακριβως πονο αλλα μια πιεση νιωθω που δεν με αφηνει να κανω τιποτα.Μαλλον εχει στριμωχτει εκει πανω ο ενας μπομπιρας και δυσκολευεται να μετακινηθει.Κι εγω τωρα χαλαρωσα...ο Τασος δυο μερες τωρα εχει απιστευτη γκρινια αλλα μαλλον βγαζει δοντια γιατι κλαιει με οτι κι αν βαλει στο στομα του.....Σημερα τον καναμε ντους δυο φορες να μην παθει θερμοπληξια.Τωρα ειναι μεσα με τον μπαμπα του και περιμενουμε να κοιμηθει.....εγω νιωθω σαν τη φαλαινα να πω....σαν την αγελαδα....δεν ξερω αλλα με το ζορι σηκωνομαι να παω τουαλετα και γενικως δεν εχω ορεξη για τιποτα.......

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα?Εγω νιωθω πολυ πολυ βαρος....σαν να κουβαλαω δυο μωρα στην κοιλια μου.....:roll::roll::roll::roll::roll:

Δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ,εχω τον αβολευτο,ο Τασος σημερα με ξυπνησε απο τις 6 30,κανω ντους συνεχεια γιατι ζεσταινομαι πολυ και τα κλιματιστικα ειναι στο φουλ......πως θα την παλεψω δεν εχω ιδεα!!!!!

Επισημως μπηκα στον 8ο και ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα ακομη ειναι μικρα τα ζουζουνακια μου....δε θελω να βγουν ακομη αλλα δεν την παλευω και πολυ.....τι θα κανω δεν ξερω......

Μη με παρεξηγειτε που γκρινιαζω αλλα τελευταια ολα μου φταινε!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πρεπει να τα πω καπου να εκτονωθω...ποναει η μεση μου,η πλατη μου,τα ποδια μου,τα χερια μου.....εχω πιασμενα τα μαλλια μου να μη ζεσταινομαι και με πιανει πονοκεφαλος.....ουφ τα ειπα και ξεθυμανα......

Αντε ξυπνηστε να μαθουμε κανενα νεο πως περασατε το ΣΚ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω, αν και η δική μου κατάσταση είναι σαφώς πιο light :mrgreen: Έχεις δίκιο, είναι ζόρικη η κατάσταση, αλλά και εσύ είσαι γερό σκαρί. Θα τα καταφέρεις! Και φυσικά μπορείς να εκτονώνεσαι εδώ μέσα (μη λέμε τα ίδια και τα ίδια :-D ) άλλωστε όλες αυτό δεν κάνουμε;

Κάναμε και εμείς το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα το Σάββατο (για μένα ίσως είναι και το μοναδικό για φέτος το καλοκαίρι). Είχε πλάκα , όλα τα πιτσιρίκια με ρωτούσαν "έχεις μωρό στην κοιλιά σου;" Δεν κυκλοφορούν και πολλές έγκυες στις παραλιές :roll: Ήταν λίγο κρύο το νερό και είχα απογοητευτεί γιατί ο Ευριπίδης δεν ήθελε στην αρχή να μπει. Σκεφτόμουν ότι τζάμπα τρέχαμε όλο το χειμώνα στο κολυμβητήριο, αλλά ξαφνικά, ύστερα από μια ώρα που έπαιζε στην άμμο μου λέει "τώρα θέλω να μπω". Ε, αφού μπήκε μετά δεν μπορούσα να τον τον πείσω να βγει :lol::lol:

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη μας εβδομαδα....με πολυ ζεστη!

γιωτα σε καταλαβαινω απολυτα δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι παρα μονο υπομονη...λιγο σου μεινε ακομα...να σκεφτεσαι τι χαρα θα παρεις οταν τα κρατησεις αγκαλια:wink:καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου!

φαιη θα το ξαναπω με κινδυνο να γινω γραφικη...εισαι πολυ τυχερη που χεις τη θαλασσα διπλα σου...και ναι ζηλευω πολυ!!!:mrgreen:

εμεις εχουμε λαλησει απ τη ζεστη χθες ειχαμε παει την ελισαβετ στη μαμα μου αλλα δε βγηκαμε πηραμε ταινια και ειδαμε με το αιρκοντισιον στο φουλ...κ αυριο απ οτι ακουσα θα ναι χειροτερα 40αρι θα χτυπησει...λεμε να παμε σημερα τ απογευμα για το εμβολιο μη τρεχουμε αυριο μεσα στη ζεστη, ελπιζω μονο να μη κανει πυρετο και ψηνεται μες στο καυσωνα η κουκλα μου!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Σημερα η μερα ξεκινησε λιγακι στραβα αλλα θα την ισιωσω στην πορεια.. Η Μαρια σηκωθηκε στις 7μιση και ουτε που την ακουσα.. Την πηρε ο Βασιλης και την ταϊσε και μετα ηρθανε μεσα και με ξυπνησανε. Ο Βασιλης ειχε μια μουρη μεχρι το πατωμα και εκνευρισμο αλλα δεν ηθελε να μας εξηγησει τους λογους που ηταν ετσι.. :mad: Επειδη λοιπον ειχαμε ξεμεινει απο ολα τα φαγωσιμα αλλα και απο λεφτα (τι πρωτοτυπο!), φυγαμε στις 8 και πηγαμε μεχρι τον Αγιο Αρτεμιο που δουλευει η μαμα μου και ψωνισαμε. Στις 11 παρα ημασταν ηδη πισω. Ενω λοιπον ο Βασιλης σημερα δουλευει στις 2 και επρεπε να φυγει στο σπιτι στη 1, στις 11 και τεταρτο μας ανακοινωσε πως φευγει.... :twisted::twisted: Ειλικρινα δεν ηθελα να μιλησω μπροστα στη Μαρια αλλα μολις με το καλο επιστρεψει το βραδυ, θα τα πουμε ενα χερακι...

Πριν απο λιγο εβαλα μοσχαρι με λαχανικα για το Μαρακι και για εμας πηρα κοτοπουλο και θα το κανω με τη σκονη που διαφημιζουν "ζουμερο κοτοπουλο λαχανικων". Μολις ηρθαμε, ταϊσα τη Μαρια το αυγο της και τη φρουτοκρεμα, τωρα τρωει πολλα φρουτα (για παραδειγμα σημερα της εβαλα μισο μηλο, μισο αχλαδι, μια μπανανα, μισο ροδακινο, μισο νεκταρινι, ενα βερυκοκο και δυο μπισκοτακια.. Περιττο να σας πω οτι την τσακισε!!!!!!!!!!).

Σε λιγο θα την κανω ντους και θα τη βαλω για υπνο.. Κανει απελπιστικη ζεστη σημερα!

Γιωτα καλα κανεις και τα γραφεις εδω.. Κι εγω πολλες φορες αν δεν εχω να μιλησω καπου, νιωθω πως θα σκασω.. Ζορικη η κατασταση που βιωνεις αλλα κανε λιγη υπομονη, σε λιγο ολα αυτα θα τελειωσουν!

Μαρια τραβας κι εσυ τα ζορια σου αλλα εισαι κι εσυ Τοξοτινα σαν τη Γιωτα και θα τα βγαλετε περα!!

Σοφια γιατι ζηλευεις? Οποτε θελεις, εδω ειμαστε! Ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Φιλακια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Που είστε όλες, σας έχει πιάσει η ζέστη;

Εμείς εδώ, όπως τα ξέρετε, στην αναμονή.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και περιμένω να διαβάσω νέα σας :D

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα μαρακι

πως εισαι?πως το βλεπεις θα παρεις ολες τις μερες?

Μια χαρά είμαι Ειρήνη. Την Ιφιγένεια την περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/6).

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...