Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από δω!

Πάνω - κάτω καλά είμαστε όλες βλέπω :D

Χθες είπα να φρεσκάρω τα μωρουδιακά ρουχαλάκια για την Ιφιγένεια (όχι ότι θα φορέσει και πολλά μέσα στο καλοκαίρι) και τα έβαλα ένα πλυντήριο. Λοιπόν συνειδητοποίησα ότι έχουν ξεσυνήθισει τα δακτυλά μου να κουμπώνουν κόπιτσες και θυμήθηκα ότι με τον Ευριπίδη στην αρχή με πονούσαν. Σκέφτομαι πόσο εύκολα ξεχνάει κανείς...

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα μανουλες!

Σημερα η μερα οπως σας περιεγραψα θα ειναι αρκετα δυσκολη για τον Βασιλη και βαρετη για εμας!

Κοιμηθηκα σχετικα αργα, γιατι εβλεπα μια σειρα στο mega που την παρακολουθουσα παλια και τωρα την εχει βαλει σε επαναληψη αλλα ξεκινησε στις 12 και τελειωσε αργα.. Το ξυπνητηρι χτυπησε στις 4 για τον Βασιλη και δεν καταλαβα τιποτα... Σηκωθηκε κι εκεινος να ετοιμαστει και πανω στη νυστα του εριξε κατω το ποτηρι με τον φραπε που το ειχα ετοιμασει πριν κοιμηθω και τον ειχα στο ψυγειο. Εκτος του οτι γεμισε τον τοπο με γυαλια και καφεδες, ξυπνησε και τη Μαρια, η οποια κοψοχολιαστηκε και εβαλε τα κλαμματα! Σηκωθηκα, του ειπα απλα να μαζεψει τους καφεδες για να μην κολλησουν κατω και πηρα τη Μαρια στο κρεββατι μου. Κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα και ξυπνησαμε στις 11! Την ταϊσα, την εβαλα στο δωματιο της με κατι παιχνιδια, μαζεψα τα γυαλια και τωρα καθομαστε! Ο Βασιλης με πηρε τηλ. πριν απο λιγο και μου ειπε πως περιμενει να δωσει τα χαρτια και πως θα καθυστερησει αρκετα με την αλλαγη μηχανης γιατι καποιο προβλημα εχουν στο συνεργειο.. Ετσι, λεω μολις σηκωθει η Μαρια απο το μεσημεριανο υπνο (να εχει περασει 4), να την παρω και να παμε για μπανακι. Θα δουμε κιολας γιατι δεν εχουμε ξαναπαει μονες μας και ψιλοφοβαμαι..

Αυτα τα λιγα απο εμας!

Γιωτα με το καλο να ερθει η αδερφουλα σου!

Σοφια μια χαρα θα ειναι η Ελισσαβετ, μην ανησυχεις! Κι εγω πολλες φορες εχω ξεχαστει και της το εχω δωσει κρυο το γιαουρτι!

Οι υπολοιπες που ειστε?

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα και από δω!

Πάνω - κάτω καλά είμαστε όλες βλέπω :D

Χθες είπα να φρεσκάρω τα μωρουδιακά ρουχαλάκια για την Ιφιγένεια (όχι ότι θα φορέσει και πολλά μέσα στο καλοκαίρι) και τα έβαλα ένα πλυντήριο. Λοιπόν συνειδητοποίησα ότι έχουν ξεσυνήθισει τα δακτυλά μου να κουμπώνουν κόπιτσες και θυμήθηκα ότι με τον Ευριπίδη στην αρχή με πονούσαν. Σκέφτομαι πόσο εύκολα ξεχνάει κανείς...

Με κουφανες τωρα!!!

Κι εγω τον ειχα ξεχασει αυτον τον πονο... 'Η μαλλον τον συνηθισα!

Μαλλον ειναι μηχανισμος του οργανισμου μας για να κανουμε κι αλλα παιδια... Σου λεει, ας ξεχασω τις δυσκολιες, τους πονους, τα δυσκολα γιατι αλλιως.... την κατσαμε!:mrgreen:

gM4vp2.png

Κοριτσακια καλησπερα και παλι!

Νομιζω εχθες σας εγραψα πως δεν θα δουμε τον Βασιλη πριν τις 5 το απογευμα ε? Γραψτε λαθος.. Πριν τις 7μιση και λιγο λεω, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει. Για την ακριβεια πριν απο ενα λεπτο κλεισαμε το τηλεφωνο και ηταν στο λεωφορειο, στη Βαρης - Κορωπιου και απο οσα μου ελεγε ητανε πηχτρα στην κινηση.. Μεχρι να παει παραλιακη, να παρει αλλο λεωφορειο να κατεβει Ελληνικο για να παρει το αυτοκινητο και να ερθει σπιτι... καλο ξημερωμα!

Ριξαμε κι εναν μινι τσακωμο γιατι του ειπα πως θελω να παω τη Μαρια στη θαλασσα και εκεινος δεν ηθελε να παμε μονες μας.. Πηξαμε μεσα στο σπιτι σημερα, θα ερθει κι εκεινος κουρασμενος και δεν φτανει που μιλαω ολη μερα με τα ντουβαρια, θα πεσει για υπνο νωρις κι εγω ξανα θα παριστανω το Μουγγοθοδωρο... Τι τελεια μερα η σημερινη! :rolleyes:

Τωρα λεω να γεμισω την πισινουλα της Μαριας να κανει εκει μπανιο μιας και ο πατερας της μας απαγορευσε την εξοδο προς τη θαλασσα.. Και αργοτερα ισως την παω μεχρι τις κουνιες γιατι βαριεμαι ελεεινα εδω μεσα..

Με εχει πιασει και μια μ@λ@κισμενη λιγουρα απο το πρωι και θελω παγωτο μηχανης.. Αλλα που να το βρω? Ειχα μια ελπιδα να τελειωνε νωρις ο Βασιλης και να πηγαιναμε μεχρι τη Βαρκιζα να παιρναμε αλλα τωρα.. καλα κρασια!

Ακουω τη Μαρια που μολις ξυπνησε.. Παω να της φτιαξω λιγη μπισκοτοκρεμα και να τη βαλω στην πισινα!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα τρελλαθω!μου πεσε η ελισαβετ απ το κρεβατι!!εκλαψε αμεσως αλλα μετα απο 2 λεπτα εκανε εμετο-πυλυ πραμα, ειχε φαει στις 4 και μιση ωρα πριν το πεσιμο ηπιε και λιγο γαλα!λετε να ταν απ αυτο ο εμετος?ευτυχως επεσε μπρουμυτα.πηρα και το φιτσιαλο μου πε να την παρακολουθω κ αν ξανακανει εμετο η εχει υπνηλια να την παω στο παιδων.εχει περασει κανα διωρο καλα την βλεπω ζωηρη ειναι εμετο ευτυχως δε ξανακανε.το βραδυ τι να κανω?να την κοιμησω κανονικα?ουφ τι ηταν παλι κ αυτο ρε γμτ!!διπλα της ημουν εβαζα παπουτσια και δεν την προλαβα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφακι οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο μην στεναχωριεσαι! Και συνεχεια να εισαι απο πανω της, δεν γινεται να μην πεσει ή να μη χτυπησει.. Και στο λεω εγω αυτο που η Μαρια μου εχει βγαλει την Παναγια και εχει χτυπησει ουκ ολιγες φορες..

Κοιμησε την κανονικα, απλα ελεγχε την αναπνοη της και αν δεις κατι ανησυχητικο τοτε ξερεις τι να κανεις! Αν και δεν νομιζω να ειναι τιποτα, εμετο ισως εκανε απο την τρομαρα της - ασε που ειχε πιει και το γαλα λιγο πριν! Αφου ειναι ζωηρουλα τωρα, μην φοβασαι..

Και δυστυχως θα σου πω μια ευχη που πραγματικα τη σιχαινομαι και στη δινω με μιση καρδια: Καλη σας αρχη! :( Δυστυχως ετσι ειναι τα μικρακια...

Μη στεναχωριεσαι, ολα θα πανε καλα!

gM4vp2.png

σ ευχαριστω πολυ φαιη μου να σαι καλα!θα την παρακολουθω ολο το βραδυ αν και τη βλεπω μια χαρα.φανταζομαι θα χουμε πεσιματα απο δω και περα αρκετα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία ελπίζω να κοιμήθηκες και να μην έβγαλες όλη τη νύχτα πάνω από την κούνια της Ελισάβετ. Για την Ελισάβετ δεν ρωτάω, είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια χαρά :D Για να σε παρηγορήσω, ο Ευριπίδης είχε κάνει την πρώτη πτώση από το κρεβάτι μου πέντε μηνών, παρόλο ότι ακόμα δεν μπορούσε να κινηθεί :roll: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά κράτα την ψυχραιμία σου γιατί από δω και πέρα και μέχρι περίπου δύο ετών θα πέφτει συχνά - πυκνά και πρέπει να το συνηθίσεις.

Οι υπόλοιπες πως είστε;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημερα!!!!!

Σοφια μου ελπιζω να περασατε ησυχο βραδυ....οπως ειπανε και τα κοριτσια τα πεσιματα αυτα ειναι συνηθισμενα.....

DEMS το τικερακι σου λεει 20 μερες ε?Αντε τον εφαγες τον γαιδαρο!Με το καλο να αντικρυσεις την κορακλα σου!!!!!

Εγω απο τις καουρες καταφερα να κοιμηθω στις 4 30 το πρωι μεχρι τις 7 30 που ξυπνησε ο Τασουλης......ευτυχως ηρθε η αδερφουλα μου χτες κι ετσι θα εχω παρεα.Βεβαια αυριο παει Θεσσαλονικη για ενα γαμο και θα γυρισει Κυριακη.Μετα θα κατσει αλλες 3 μερουλες...δυστυχως δεν μπορει να μεινει περισσοτερο.

Παω να ντυθω να παω στο φουρνο τωρα που ειναι νωρις πριν με πιασει η ζεστη γιατι ο ιατρος μου απαγορεψε ακομη και να περπαταω 50 μετρα....λογω ανηφορας,να μην κουραζομαι λεει....και τον καταλαβαινω αν σκεφτεις οτι ειναι 1500γρ το καθε ζουζουνια....ειναι σαν ενα τελειομηνο μωρο.......

Πολυ καλημερα σας και πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το ενδιαφερον!ολα καλα το βραδυ πηρα ξανα και τον φιτσιαλο μου πε να την κοιμησω και μετα απο 2 ωρες να την ξυπνησω να δω αν αντιδρα, δε χρειαστηκε ξυπνησε απο μονη της γιατι της επεσε η πιπιλα ξυπνησε 2-3 φορες μεσα στο βραδυ εννοειται δε κοιμηθηκα ειχα συνεχως το νου μου ευτυχως μια χαρα ειναι.μεχρι που ξαναεπεσε το πρωι αυτη τη φορα απ τον καναπε,ισα που ακουμπησε το κεφαλι στο πλακακι την προλαβε ο αντωνης αυτη τη φορα επεσε ανασκελα τι να πω καλη αρχη καναμε ποιος μας σταματαει τωρα!:roll:οπως τα λετε ειναι μωρακια ειναι θα πεσουν-το παιρνω αποφαση τι αλλο να κανω?:confused:

ασχετο ηρθε χθες το εκαθαριστικο της εφοριας 30ευρω επιστροφη-δεν ειχα γμτ τα χαρτια της γεννας να τα βαλω τα χα δωσει στο ικα και στην ασφαλιστικη, αλλα απ τ ολοτελα που λενε καλη κ η παναγιωταινα:D πηγαμε της πηραμε κατι ρουχαλακια απ τα τζαμπο και πιπιλες.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα και ενα υπεροχο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

...

DEMS το τικερακι σου λεει 20 μερες ε?Αντε τον εφαγες τον γαιδαρο!Με το καλο να αντικρυσεις την κορακλα σου!!!!!

...

Ναι Γιώτα, τον φάγαμε τον γάιδαρο, μια τόση δα ουρίτσα έχει μείνει. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και συ με το καλό να δεχθείς τα διδυμάκια σου!!!!!

Σοφία, για να είμαι ειλικρινής, δεν της το 'χα της Ελισάβετ (δύο τούμπες σε δύο μέρες). Ζωηρούλα γίνεται και αυτή. Πάντως, όπως σου είπε και η Φαίη, όσο και να προσέχεις δεν τα γλυτώνεις αυτά. Κουράγιο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εμεις μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα! Ο Βασιλης επεσε για υπνο απο νωρις εχθες κι ετσι στις 8 ηταν ορθιος! Μολις ξυπνησε και η Μαρια, την ταϊσαμε, φορτωθηκαμε συμπραγκαλα και πηγαμε για βουτες!! Δεν ειχε καθολου κοσμο, καθως ειναι καθημερινη σημερα και το ευχαριστηθηκαμε ολοι μας. Τωρα ο Βασιλης κανει μπανιο τη μικρη και μολις βγει θα τη βαλω για νανακια!!

Επειδη βαριεμαι ελεεινα να μαγειρεψω, θα φτιαξω κατι μακαρονια (τι νοικοκυρα προτυπο ε?? :mrgreen:)

Σοφια θα συμφωνησω με τη Μαρια.. Ουτε εγω της το 'χα της Ελισσαβετ! Οσο μεγαλωνει - ζωηρευει φαινεται!! Καλο κουραγιο!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε?

Η Ειρηνη και η Ναταλια εχουν καιρο να μπουν μου φαινεται... :?

gM4vp2.png

Καλησπερα σε ολες!

Πριν λιγο εβαλα τη Μαρια για υπνο κι ειπα να μπω να σας διαβασω!

Ο Βασιλης εφυγε στις 6μιση και θα γυρισει στις 3.. Η Μαρια ητανε κομματια απο τη θαλασσα κι ετσι δεν επιχειρησα να τη βγαλω μεχρι τις κουνιες. Τωρα χαζευω στην τηλεοραση, στο ιντερνετ και βαριεμαι ελεεινα.. Ποσο θα 'θελα να μπορουσα να καλεσω τις φιλες μου μια φορα και να καναμε πυτζαμα - παρτυ!!!!!!!! Δεν παλευεται η μοναξια κοριτσακια.. Αλλα και παλι να λεμε δοξα τω Θεω!

Αυτα απο εμας..

Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου καλο Σαββατοκυριακο σε ολες και θα τα πουμε αυριο το πρωι!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια! Τι κανετε?

Εμεις μολις γυρισαμε απο τη θαλασσα!! Σημερα ειχαμε και παρεα, ηρθαν και ο Αντωνης με τη Σοφια και το Ελισσαβετακι! Ωραια περασαμε, η Μαρια μας τα χαλασε λιγακι στο τελος με τη γκρινια της αλλα κατα τα αλλα καλα!

Ο Βασιλης παλι δουλευει βραδυ σημερα και θα βαρεσω μπιελα τοσες ωρες μονη..

Αυτα τα ολιγα προς το παρον!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...