Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον..! Κοιμηθηκα καλα, ευτυχως επιασαν τα γιατροσοφια που μου ειπατε και το πρωι ξυπνησα με αισθημα αναγουλας αλλα ενταξει, κρατηθηκα και με το που εφαγα μια φρυγανια συνηλθα πληρως.. Βεβαια ξυπνησαμε αρκετα νωρις σημερα και επειδη δεν την παλευαμε μεσα στο σπιτι, πηραμε και το Μαρακι και πηγαμε για μπανιο. Ολα καλα, εφαγε εκει το αυγο της, μετα απο λιγο τη φρουτοκρεμα και τα χαλασαμε λιγακι στο τελος επειδη κουραστηκε και την επιασε γκρινια. Πριν λιγο γυρισαμε, κατσαμε εκει αρκετη ωρα.. Την εκανε μπανιο ο Βασιλης και τωρα λεμε να τη βαλουμε για υπνο γιατι το απογευμα εχουμε εμβολιο.

Εγω την εχω αραξει με το μαγιω στον καναπε, εχω ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα και μπαινει ενα ελαφρυ αερακι και νομιζω πως θα με παρει ο υπνος!!

Γιωτα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας αν και ειμαι σιγουρη πως ολα ειναι τελεια!

Σοφια χαιρομαι που το μικρακι ειναι καλυτερα σημερα! Οταν εξαντλουνται ριχνουν κατι υπνους μετα.. μουρλια!!!

Μαρια συγχαρητηρια! Τελεια τα νεα σας και χαιρομαι που δεν θα σου μεινει κανενα απωθημενο μιας και ο φυσιολογικος τοκετος ειναι στανταρακι πια για εσας!! Οσο για τα κιλα της, ειναι μια χαρα! Εγω γεννησα τη Μαρια 2.900!

Παω να κανω λιγακι ριζοτο να φαω γιατι φοβαμαι μην με ξαναπιασουν τα χθεσινα!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω την εχω αραξει με το μαγιω στον καναπε, εχω ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα και μπαινει ενα ελαφρυ αερακι και νομιζω πως θα με παρει ο υπνος!!

Αχ αυτα ειναι....τα καλα της εξοχης....εγω που να κατσω με το μαγιο και ανοιχτα να με κοιταει η γειτονισσα??????:P:p:p

Ευτυχως που εισαι καλυτερα,και απο αυριο θα τα εχεις ξεχασει ολα.....και γαστρεντεριτιδες και φρονιμιτες και ολα!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρακι σουπερ η ιφιγενεια μπραβο σας πολυ ευχαριστα τα νεα!

φαιη μου χαιρομαι που συνηλθες!αχ θελω κ εγω να παω για μπανιο...τερμα το πηρα αποφαση σαβατο θα κανουμε το πρωτο μας(ελπιζω να μη μας τα χαλασει ο καιρος!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρία το δύο φορές και μετά τέλος για το κολυμβητήριο το εννοούσες για μένα; γιατί ο Ευριπίδης θα συνεχίσει μέχρι τέλος Ιουλίου.

A! Θα συνεχίσετε ε; Ωραία!! Δεν το ήξερα. Εμείς μάλλον όχι γιατί θα φύγουνε οι γονείς μου και δεν θα έχω ποιος να μου κρατάει τον μικρό. Από Σεπτέμβη πάντως σίγουρα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Μολις γυρισαμε σπιτι. Φυγαμε απο εδω γυρω στις 4 και πηγαμε αρχικα απο το Φιτσιαλο. Για καλη μας τυχη ημασταν οι πρωτοι που στηθηκαμε εξω απο το ιατρειο γιατι μετα πλακωσε μπουγιο και δεν θα τελειωναμε απο εκει ουτε αυριο! Η Μαρια κλασσικα, πλανταξε στο κλαμμα.

Μας ελεγξε κανονικα. Ειμαστε σταθεροι στα κιλα μας παρολο που περπαταει κανονικα πια και συνηθως τα παιδια χανουν τοτε.. Εμενα η φαγανουλα μου εμεινε σταθερη στα 10.700! Πηραμε 1 ποντο υψος και δεν εχουμε ουτε ακροαστικα ουτε τιποτα. Οσο για το εμβολιο μου ειπε να μην ανησυχω και πως δεν θα κανει καθολου παρενεργειες -ισως λιγη γκρινια αλλα μεχρι εκει. Ολα καλα λοιπον. Μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο, η Μαρια αρχισε να τραγουδαει Χολιδη!!!! Ελεγε το τραγουδι "Με ρωτας αν σ' αγαπαω.. ναι, ναι, ναι!" κι η Μαρια φωναζε "ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ" :lol::lol::lol::lol:

Μετα πηγαμε στο γναθοχειρουργο, μου εβγαλε τα ραμματα και τωρα μου εχει μεινει μια ελαφρια ενοχληση μονο. Ολα καλα και απο εκει!

Μολις τελειωσαμε, καναμε μια επισκεψη απο τη μαμα μου και μετα επιστρεψαμε στο σπιτι μας αλλα η Μαρια κοιμηθηκε στο αυτοκινητο και τωρα θα πρεπει να περιμενουμε αρκετα για να την κοιμισουμε παλι!

Αυτα λοιπον απο εμας!

Γιωτα περιμενουμε νεα σας ε?

gM4vp2.png

Γυρισα κι εγω....

Τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα.....αλλα θα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα.Το μεσημερι ο Τασουής κοιμηθηκε και ξυπνησε με κλαματα σπαραχτικα....δεν ησυχαζε με τιποτα.Εκαιγε ολοκληρος και τον καναμε ενα μπανακι να δροσιστει,του εδωσα και λιγο ντεπονακι και συνηλθε.....το απογευμα τον πηγα στην μαμα μου γιατι επρεπε να παμε στον γυναικολογο.Γυρισαμε στις 21 00 να τον παρουμε και ειχε 38 πυρετο,του εδωσε και λιγο ντεπον κ πηγαμε κ τον πηραμε.Μολις ηρθαμε σπιτι ηπιε λιγο γαλα και ευτυχως πριν μιση ωρα του εβαλα θερμομετρο και εχει 36,5.....αυρο εχω επιτροπη στο ΙΚΑ για την αδεια κ θα τον παω στην πεθερα μου αλλα θα τον παρω νωρις....11 30-12 00 πιστευω να εχω ξεμπερδεψει.......

Τα διδυμα πανε καλα,περιπου 1,5 κιλο το καθε ενα.Πρωτα ο Θεος σε 6 εβδομαδες θα γεννησουμε,και σιγουρα παμε για καισαρικη αφου αυτο που ειναι κατω ειναι με τα ποδια κ δεν εχουμε περιθωριο για να αλλαξουν θεση.Πλεον τα μετρααμε με δυσκολια.....ο ιατρος μου απαγορεψε ακομη και μεχρι το φουρνο να πηγαινω....να μην κουραζομαι κ να μην περπαταω πολυ ειδικα σε ανηφορες.....

Αυτα τα νεα....παλι δε θα κοιμηθω...εκτος απο τις καουρες πρεπει να προσεχω τον Τασουλη....

Καλο βραδυ να εχετε!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ μωρε Γιωτα.. Στεναχωρηθηκα πολυ για τον Τασο τωρα.. :( Ο πυρετος ειναι το χειροτερο μου.. Καμμια ιωσουλα θα ειναι, ειναι και αυτος ο παλιοκαιρος μια καυσωνας μια βροχη και εχει αρρωστησει ολος ο κοσμος...

Οσο για τα διδυμακια μπραβο για το βαρος τους! 2 μηνες σου εμειναν φιλεναδα και ξεμπερδεψες, αυτο να σκεφτεσαι! Μη φοβασαι τιποτα, ουτε την καισαρικη! Θα δεις, θα βγουν "ατσαλακωτα" τα μωρακια σου, δεν θα ταλαιπωρηθουν καθολου!

Φιλια στον αρρωστουλη και κουραγιο!

gM4vp2.png

Να σαι καλα Φαιη μου...σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Οσο για τον Τασουλη λογικο ειναι...μια απο δω...μια απο κει....ιδρωνει,τρεχει ολα μαζι...καπου την αρπαξε.....

Εγω εχω καουρες και αυπνιες μαζι,δεν μπορω να ξαπλωσω,γινεται το στομαχι μου κομπος αλλα νυσταζω παρα πολυ.....αναγκαστικα κοιμαμαι καθιστη στον καναπε....τι να κανω?Θα περασει κι αυτο!!!!!

Καλο βραδυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Φαίη μια χαρά είναι η Μαρία, όσο για το Φιτσιάλο....αυτός και στα αιθιοπάκια πιασίματα βλέπει :lol::lol:

Γιώτα περαστικά στον Τασούλη, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα. Μπράβο και στα δίδυμα! Για την καισαρική σε καταλαβαίνω, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά όπως σου είπε και η Φαίη, σκέψου ότι τα μωρά θα βγουν εύκολα (πέντε λεπτά υπόθεση είναι) και ανώδυνα.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

kalimera κοριτσακια!δε ξυπνησατε ακομα?

γιωτα μου περαστικα στο τασουλη να γινει γρηγορα καλα!σχεδον ολα τα μωρακια που ξερω εχουν αρρωστησει αυτη τη περιοδο ειναι ενα δραμα αυτες οι ιωσεις!σημερα πως ειναι?επεσε ο πυρετος?μια χαρα τα διδυμακια σου αντε κοντευει ο καιρος 6 βδομαδες εμειναν με το καλο να τα κρατησεις αγκαλια!

εμεις καλα ειμαστε σημερα απο χθες η ελισαβετ ολο μαμ μαμ λεει-δε πειναει το τσεκαρα-οτι δει κ οτι πιασει μαμ το λεει.εχει και 2-3 μερες που εμαθε να χαιρεταει πολυ γελιο!!:Pαπογευματακι θα παμε στα πεθερικα μου να την δουνε σημερα βγαινουν και οι εξετασεις της πεθερας μου-ελπιζω να ναι καλες.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια!

Ειχαμε ενα ησυχο βραδυ.. Ο Βασιλης εφυγε απο το σπιτι στις 4μιση και θα γυρισει σε μια ωρα περιπου! Κι αυριο εχει το ιδιο ωραριο, μονο που θα αργησει να ερθει γιατι πρεπει να παει κατι χαρτια στη γραμματεια και να αλλαξει μηχανη γιατι αυτη που του εχουν δωσει ειναι ελαττωματικη (και τρεμει η ψυχη μου μην πεσει πουθενα.. :?). Το Μαρακι ειναι αρκετα ησυχο σημερα και χαιρομαι ιδιαιτερως γι' αυτο!!

Για σημερα το μενου εχει αρακα! Τον τρωει και η Μαρια ευχαριστα!

Αυτα απο εμας μεχρι στιγμης.. Θα τα πουμε κι αργοτερα!

Φιλια!!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Που εξαφανιστηκατε ολες??

Εμεις σημερα πηγαμε σε μια φιλη μου στον Αγιο Δημητριο γιατι επρεπε να παει ο Βασιλης απο το λογιστη να κανει τη φορολογικη δηλωση και βαριομουν να κατσω μονη μου σπιτι. Ολα καλα με τα φορολογικα μας, φετος θα παρουμε πισω χρηματα γιατι εχουμε τις αποδειξεις απο τη γεννα, του γυναικολογου και διαφορες αλλες! Ξεσκασα κι εγω που ειδα τη φιλεναδα μου, μιλησαμε, η Μαρια επαιζε με τα παιχνιδια του γιου της και ηταν ησυχη κι ετσι χαλαρωσα αρκετα!

Αυριο ειναι μια δυσκολη μερα γιατι ο Βασιλης θα φυγει απο εδω στις 4μιση. Σχολαει στις 11μιση αλλα θα παει ΓΑΔΑ να αφησει κατι χαρτια και μετα θα κατεβει στο υπογειο να ξε-χρεωθει την προηγουμενη μηχανη και να χρεωθει καινουρια. Επειτα θα παει στο κεντρο να "σκοτωσει" κατι παλια χρυσαφικα σε ενα μαγαζι που αγοραζει χρυσο και μετα θα παρει τη μηχανη και θα κατεβει Λαγονησι γιατι αλλαζει χωρο σταθμευσης απο αυριο. Και τελος, θα παρει το Ε22 και θα κατεβει παραλιακη. Απο εκει θα παρει αλλο λεωφορειο και θα παει Ελληνικο να παρει το αυτοκινητο και να γυρισει -τελος- στο σπιτι. Δηλαδη εμεις δεν θα τον δουμε πριν τις 5 το απογευμα.. :(

Ευτυχως σημερα με βοηθησε και εκανα καποιες δουλειες στο σπιτι και τωρα το μονο που μου εμεινε ειναι να ριξω ενα σφουγγαρισμα και να βαλω ενα πλυντηριο. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι ξανα, θα βαλω κι ενα φαγητο να γινεται γιατι με τον Καπεταν - Φασαρια στο σπιτι δεν νομιζω να καταφερω να κανω τιποτα! :roll:

Αυτα απο εμας.. Τωρα παω να ταϊσω το Μαρακι που μολις βγηκε απο το μπανιο!

Γιωτα χαθηκες και ανησυχω.. Πως ειναι το παιδι σημερα? Ευχομαι να ειστε καλυτερα!

gM4vp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Συγνωμη που χαθηκα αλλα χτες πηγα στο ΙΚΑ για την αδεια και μετα πηγα πηρα τον Τασο απ την πεθερα μου.Ο Βασιλης δουλευε στο Πορτο-Ραφτη και γυρισε στις 17 00.Ευτυχως ο Τασουλης μου δεν εκανε καθολου πυρετο αλλα δεν κοιμηθηκε χτες το μεσημερι και δεν μπορουσα να μπω να γραψω.....ολο το μεσημερι επαιζε και δεν εβαλε γλωσσα μεσα του....εγω ημουν κομματια....ξαπλωμενη στον καναπε και νυσταζα παρα πολυ.....το απογευμα πηγαμε στα τζαμπο να του παρουμε ποδηλατακι.Απο αυτα που εχουν το μαρκουτσι και τα οδηγει ο γονιος αλλα τελικα δεν πηραμε γιατι αυτα που ειχε ηταν πολυ ψευτικα.Καναμε 30 ευρω ψωνια και γυρισαμε.Το βραδυ ο Τασος καθ οτι κομματια κοιμηθηκε απο τις 20 30 και ηρθαν κατι γειτονες και κατσαμε μεχρι τις 23 30.Μετα δεν καταλαβα πως με πηρε ο υπνος στον καναπε....λες και καποιος εκλεισε τους διακοπτες....

Σημερα ερχεται και η αδερφουλα μου απ το Λονδινο....επιτελους γιατι την πεθυμησα παρα πολυ!!!!!Να δει και τον ανιψιο της που μεγαλωσε!!!!!!

Αυτα τα νεα μου,σημερα λεω να φτιαξω αρακα με ρυζι.....γενικα παντως βαριεμαι και δεν εχω ορεξη για τιποτα....Πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες και τα ομορφα παιδακια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera k apo mas!ti kanete?

φαιη προβλεπεται δυσκολη μερα η σημερινη ε?καλη δυναμη θα περασει κ αυτη!

γιωτουλα χαιρομαι που ο τασουλης ειναι καλυτερα, με το καλο να υποδεχτεις την αδερφη σου!

κ εγω βαριεμαι πολυ σημερα-εχω και μαγειρεμα με το ζορι σηκωθηκα απ το κρεβατι.η ελισαβετ μου ακουγεται λιγο βραχνιασμενη-πανω στην απελπισια μου χθες που δεν επινε παλι το γαλα της το βραδυ της εδωσα γιαουρτι κατευθειαν απ το ψυγειο μαλλον αυτο φταιει.εχει αστειρευτη ενεργεια ομως τωρα την εχει ο αντωνης στο καναπε και χοροπηδαει:-D

τα φιλια μου σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...