Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερες!

Εμεις γυρισαμε πριν απο λιγο, ο Βασιλης μας πηγε μια μεγαλη βολτα με το αυτοκινητο αλλα στο τελος βαρεθηκε η Μαρια κι ετσι γυρισαμε πισω!

Τωρα σιγα- σιγα λεμε να ξεκινησουμε μπανακι και διαδικασια υπνου. Ποσο θα 'θελα να βγαιναμε λιγακι εξω οι δυο μας με τον Βασιλη αλλα μαλλον πρεπει να δεχτω πως αυτο θα αργησει πααααρα πολυ να γινει. Δεν πειραζει, υγεια να εχουμε να γκρινιαζουμε (:mrgreen:) και ολα τα αλλα αργα ή γρηγορα θα γινουν.

Την αλλη Κυριακη, στις 27/06, βαφτιζει η κοπελα που μενει απο κατω μας την κορη της (ειναι βαφτισμενη ηδη αλλα επειδη ειναι απο την Αλβανια, θα τη βαφτισει ξανα και θα της δωσει ελληνικο ονομα). Η βαφτιση γινεται στις 11:00 το πρωι στη Σαρωνιδα και μετα θα κανουν τραπεζι στα Καλυβια. Θελω πολυ να παω γιατι κανουμε πολλη παρεα απο οταν ηρθαμε και μας εχουν σταθει αρκετα -μας δανεισαν λεφτα τοτε που χαλασε ο πολλαπλασιαστης του αυτοκινητου και οταν στο κεντρο υγειας δεν δεχτηκαν να μας γραψουν τα φαρμακα του Βασιλη, τον πηγαν σε δικο τους γιατρο και του τα εγραψε χωρις να δωσει φραγκο. Περα απο αυτα ομως, εχουμε δεσει πολυ και σχεδον καθε μερα ειμαστε μαζι-. Ξερω ομως απο τωρα, πως εγω θα ειμαι παρουσα μονο στην εκκλησια.. Στο γλεντι θα παει ο Βασιλης μονος του γιατι δεν εχω καποιον να μου κρατησει τη Μαρια.. Τελος παντων.. Παλι καλα που θα παμε και μεχρι την εκκλησια. Προσπαθω -ειλικρινα- να ειμαι ευχαριστημενη με τα λιγα, απλα υπαρχουν φορες που μου τη δινει ολη αυτη η κλεισουρα!

Μαρακι μπραβο στον Ευριπιδακο που ειναι μαγκακι!!!

Γιωτα βοηθεια σου για τη θεια κοινωνια!

Ειρηνακι αφου σου αρεσει εσενα αυτος ο καιρος, εμενα μου περισσευει!! Πως ειναι ο γαντζος? Μεγαλωνει - μεγαλωνει??

Ναταλακι ηθελα μερες να σου πω αλλα ολο το ξεχνουσα! Χιλια ευχαριστω για τα κουπονια, εφτασαν στη μαμα μου πριν αρκετες μερες αλλα ξεχνουσα συνεχεια να στο πω!

Παω να βαλω τη μικρη για υπνο και μετα να αραξω στον καναπε!

Φιλια σε ολες, τα λεμε το πρωι!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις πηγαμε μια οικογενειακη βολτα στο αλλου φαν παρκ....ξεσαλωσε ο Τασουλινος,γυρισαμε στις 20 30,καναμε μπανιο,ηπιε το γαλα του και τωρα κοιμαται.....

Αυριο ξημερωνει μια καινουρια εβδομαδα!Ελπιζω να ειναι καλυτερη για ολες μας.....

Φαιη μου γιατι δεν πας με την Μαρια κι εσυ στο τραπεζι?Θα φαει και θα την κανεις 2 βολτιτσες με το καροτσι και θα κοιμηθει.....ή μηπως λεω βλακειες?Το ξερω οτι σε αυτην την ηλικια δε πολυστεκονται αλλα νομιζω πως θα την κουμανταρεις.....και καλο ειναι να την παρεις μαζι....θα κανετε καμια βολτιτσα να κουραστει κιολας και θα περασετε μια χαρα!!!!Ο καιρος ειναι καλος και θα σας βοηθησει πολυ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

μαρακι θεος ο ευριπιδακος τι να λεμε τωρα!!

γιωτα μια χαρα ο τασουλης βλεπω του αρεσει η ιδεα οτι θα χει δικο του κρεβατακι νομιζω ευκολα θα συνηθισει να κοιμαται εκει μεγαλωσε αλλωστε ολοκληρο παλικαρι εγινε!

ειρηνακι σ ευχαριστω για τις ευχες να σαι καλα!ποτε περασαν 10 μηνες ουτε που το καταλαβα σε 2 μηνες κλεινουμε χρονο κυλαει σα νερο ο χρονος!

εμεις ειχαμε ενα απ τα χειροτερα βραδια η ελισαβετ μπουκωμενη δε μπορουσε να παρει ανασα κ εκλαιγε συνεχως ο ορος και το physiomer δε κανανε τιποτε ευτυχως ειχαμε εφημερευων φαρμακειο στη γειτονια πηραμε τη συσκευη της otrisalin της ρουφηξα 2-3 φορες ηρεμουσε για καμια ωρα κοιμοταν μετα παλι μπουκωμενη ξυπναγε κλαιγοντας....ολο το βραδυ ετσι πηγε.τωρα τη βλεπω λιγο καλυτερα γαλα βεβαια εχει να πιει απο χθες το πρωι ευτυχως πυρετο δεν εχει ηταν αρρωστος ο αντωνης απ την παρασκευη ελεγα θα τη γλιτωσει αυτη αλλα δεν...:(ηταν κ αυτη η αλλαγη του καιρου...σκ@τα!αυτα τα νεα μας.

ελπιζω να ειστε ολες καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ξυπνησα στις 5 με αφορητο πονο στο στομαχι. Πηγα τουαλεττα, εβγαλα τα αντερα μου και αφου ξαλαφρωσα ξεκινησε ο Γολγοθας με τη διαρροια. Ουτε κι εγω ξερω ποσες φορες εχω παει απο εκεινη την ωρα. Ποναω πολυ ομως, πραγματικα σας μιλαω! Τι κακο αυτο το πραγμα.. πανω που γλιτωνεις απο το ενα να σε πιανει το αλλο... :( Ο Βασιλης ειναι μια χαρα, οποτε αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι τροφικη δηλητηριαση μιας και φαγαμε ακριβως τα ιδια πραγματα εχθες. Μαλλον για καμμια γαστρεντεριτιδα το κοβω. Και φοβαμαι μην κολλησω και τη Μαρια και τρεχω.. Δραμα!

Γιωτα το σκεφτομουν κι εγω, αλλα μου φαινεται λιγακι δυσκολο! Θα μου πεις δεν χανω τιποτα να δοκιμασω κι αν δεν κατσει, το πολυ - πολυ να μας φερει ο Βασιλης σπιτι και να παει παλι πισω μονος του! Θα δειξει μεχρι τοτε!

Σοφια περαστικα στο Ελισσαβετακι! Σωτηρια η συσκευη της otrisalin, εμεις παντα εχουμε στο σπιτι!

Μανουλες πειτε κανενα γιατροσοφι γιατι πραγματικα δεν την παλευω αλλο! Ειμαι ολη την ωρα στο μπανιο, η Μαρια ερχεται απο πισω και για να μην ακουμπαει κατω και τριγυρω τη βαζω μεσα στη μπανιερα, εκεινη ανοιγει το νερο και εχουμε γινει χαλια ομαδικως! SOS κοριτσακια... :(:(:(

gM4vp2.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Ο Τασος δε λεει να κοιμηθει,εχει ξυπνησει απο τις 7 00,του εδωσα στις 10 00 το αυγο του και απο εκεινη την ωρα παλευω να τον κοιμησω αλλα δε θελει με τιποτα....δεν πειραζει,τουλαχιστον ειναι ησυχος......

Σοφια με αυτον τον παλιοκαιρο....μια ζεστη,μια κρυο αρρωσταινουμε ολοι δυστυχως...δεν ξερεις και τι να φορεσεις και στα παιδια......μια ιδρωνουν,μια κρυωνουν......

Φαιη μου καλο ειναι να πας...και αν δεις τα σκουρα φευγεις...απλα παρε καροτσι να την κανεις καροτσαδα μπας και κοιμηθει και σε αφησει κι εσενα να ξεσκασεις λιγο.....

Πιστευω θα κανει καλο σε ολους σας....και ο Βασιλης δε θα περασει και καλα αν ειναι μονος του......Οσο για τη γαστρεντεριτιδα τα ξερεις βεβαια....καλο πλυσιμο χεριων,φτιαξε λαπα το μεσημερι και τσαι το απογευμα χωρις ζαχαρη.Φρυγανιες να τρως να τραβηξει τα υγρα του στομαχου.....Περαστικουλια......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα η Μαρια ξυπνησε στις 8. Πριν λιγο της εδωσα αυγο και φρουτοκρεμα αλλα δεν τη βλεπω να πολυνυσταζει κι ετσι μαλλον θα το παμε σερι μεχρι να φαει μεσημεριανο και να πεσει τοτε για υπνο. Θα δειξει..

Της βραζω κατι λαχανικα με ρυζακι για να εχει φαγητο και για αυριο. Ευτυχως στο φαγητο ειναι βολικη, αν ηταν δυσκολη κι εκει θα ειχα βαρεσει μπιελα!

Γιωτα ευχαριστω για τις συμβουλες.. Ελπιζω να περασει γρηγορα! :(

gM4vp2.png

περαστικα σου φαιη!βλεπω μια χαρα ξεκινησε η βδομαδα και για σενα:(

να κανεις ολα αυτα που ειπε η γιωτα φαε και κανα μηλαρακι βοηθαει και κοκα κολα(ξεθυμασμενη ομως το ανθρακικο δε κανει ετσι μας ειχε πει μια γιατρος)ελπιζω να γινεις γρηγορα καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια,

τι έγινε πάλι; :roll:

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ, πήρες το Φιτσιάλο να σου πει τι να κάνεις για το μπούκωμα; αν θυμάμαι καλά εκτός από καλό καθάρισμα της μύτης μου είχε πει να του ρίχνω και ένα κολλύριο (tobradex ήταν.....δεν είμαι και σίγουρη).

Φαίη περαστικά και σε σένα. Ό,τι σου είπαν τα κορίτσια από γιατροσόφια, θα σου έλεγα και εγώ. Όσο για τη βάφτιση, γιατί καλέ να μην πας και τη Μαρία στο τραπέζι; :roll::? Ok μπορεί να φάτε λίγο fast forward :lol::lol:, αλλά αν έχει και άλλα παιδάκια θα βρουν τρόπο να απασχοληθούν, ίσως τα προσέχετε με βάρδιες με τις άλλες μαμάδες...Πάρε και το καρότσι, όπως λέει και η Γιώτα και βλέπεις :D

Γιώτα τον καταλαβαίνω το ενθουσιασμό του Τάσου με το καινούργιο κρεβάτι. Εμείς είχαμε ξεκινήσει την αλλαγή καλοκαίρι, από το Λαγονήσι. Τον είχαμε πάει, μάλιστα, στο Ikea για να διαλέξει μόνος του με ποιο κρεβάτι θα αντικαθιστούσαμε την κούνια. Ευτυχώς διάλεξε το πιο φτηνό :lol::lol: Είχε ξαπλώσει λοιπόν πάνω στο δείγμα στο μαγαζί και δεν ήθελε να σηκωθεί. Γέλασε πολύς κόσμος μέχρι να καταλάβει ο Ευριπίδης ότι το κρεβάτι θα το πάρουμε από την αποθήκη και δεν μπορούμε να πάρουμε το δείγμα.

Ειρήνη τι κάνει ο γάντζος, ξεχώρισε την ημέρα από τη νύχτα;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Η αληθεια ειναι οτι πριν περιπου ενα μηνα ειχαμε παει στα ΙΚΕΑ και κοιταζαμε τα κρεβατακια για να παιρναμε του Τασου.Ηταν πολυ ωραια αλλα οσο τα κοιταζα τοσο σκεφτομουν οτι ειναι μικρος ακομη....τελικα ειχα αδικο...τα παιδια ξερουν καλυτερα και μεγαλωνουν και γρηγορα....αλλωστε δοκιμη καναμε εφ οσον δεν κοιμαται στην κουνια του ισως να την εβλεπε σαν κλουβι.....κι εγω ετσι θα ενιωθα,οποτε δεν τον αδικω...βεβαια ηλικιακα ισως να ειναι λιγο μικρος....νομιζα μετα τα 2-2,5 πανε σε κρεβατι.Αλλα τουλαχιστον αυτα ειναι χαμηλα οποτε κ να πεσει δεν κλαις με μαυρο δακρυ,ενω σε αυτην την ηλικια ειναι πιο επικινδυνο και συχνο φαινομενο να πηδανε τα καγκελα της κουνιας...που ειναι ψηλοτερα.

Τωρα μας εφερε ο μπαμπας μας καγκελακι και τον εχω στο κρεβατακι του....ειναι ενας γλυκας.....κουκουβαου.....κουκουβαου.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρακι ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!πηρα το φιτσιαλο το πρωι αλλα μου το κλεισε φανταζομαι θα ταν απασχολημενος θα τον παρω τ απογευμα στο ιατρειο.ευτυχως τωρα ειναι καλυτερα δε βλεπω πολλες μυξουλες σφαδαζει οταν της βαζω ορο λες και τη σφαζουνε...:roll: τουλαχιστον κοιμαται τωρα.το βραδυ να δουμε τι θα γινει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;

Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν πρόλαβα να γράψω. Εχθές πήγαμε σε βάφτιση στην Αγ. Μαύρα (σε θυμήθηκα Σοφία!)

Μαρία ξεκουράστηκες σήμερα; (2 φορές ακόμα και τέλος το κολυμβητήριο, από Σεπτέμβιο μετά)

Σοφία πως είναι η μικρή; Ελπίζω να ξεμπουκώσει και να μπορέσει να κοιμηθεί απόψε

Φαίη πως είσαι; Πιάσανε τα γιατροσόφια;

Γιώτα πως τα πηγαίνει ο μικρός με το κρεβάτι του; Εμένα πάλι ο Δημήτρης δεν θέλει ακόμα να κοιμηθεί σε κανονικό κρεβάτι, παρόλο που βλέπει τον αδερφό του. Ισως αισθάνεται ασφάλεια στην κούνια του και δεν την βλέπει σαν φυλακή.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα. Εξαντλημενη μεν και κιτρινη σαν το λεμονι αλλα αρχιζω να στρωνω σιγα - σιγα.. Μονη μου εννοια, να μην κολλησω τη Μαρια!

Αυριο εχουμε εμβολιο, θα κανουμε τη β' δοση του μηνιγγιτιδοκοκκου. Ειδα που η Σοφια δεν τον εβρισκε στο τηλ. τον Φιτσιαλο και τον πηρα για να δω αν θα κανει ιατρειο αλλα ευτυχως τον βρηκα και αυριο δεν το γλιτωνουμε το τσιμπημα. Μετα θα περασουμε απο το γναθοχειρουργο να μου αφαιρεσει τα ραμματα και να σταματησω επιτελους το ψευδισμα. Μολις τελειωσουμε απο αυτο, θα γυρισουμε πισω στην εδρα μας. Θα σας ελεγα να βρεθουμε αλλα ειμαι χαλια και φοβαμαι μην σας κολλησω και γινετε κι εσεις κολλητες με τη λεκανη.. :|

Αυτα τα ολιγα απο εμας.. Ελπιζω το βραδυ να καταφερω να κοιμηθω γιατι ειμαι ικανη να παρω παραμασχαλα το μαξιλαρι μου και να κοιμηθω στο μπανιο απο την εξαντληση που νιωθω!

Φιλια σε ολες (απο μακρια ομως)!

gM4vp2.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!!

Ξυπνησα για αλλη μια φορα στις 07 00 αφου κοιμηθηκα στις 03 00 απο τις καουρες.Ο Τασουλης πρωτη νυχτα στο κρεβατακι του,κοιμηθηκε λιγο αλλα μετα ξυπνησε 2-3 φορες και τελικα τον πηραμε στο κρεβατι μας.Παντως δειχνει να του αρεσει αλλα μαλλον θελει να μας βλεπει,μαλλον θελει παρεα.Μπορει μετα που θα ερθουν τα αδερφακια του να θελει να κοιμαται στο ιδιο δωματιο,εκτος αν ζηλευει τρελλα και κοιμαμαι εγω στο κρεβατι του!!!!!χαχαχαχαχα......

Φαιη πως εισαι σημερα?Κοιμηθηκες αγκαλια με τη λεκανη????Ελπιζω να συνελθεις γρηγορα,αν και σιγα σιγα θα περασει......

Σημερα το απογευμα θα παω στον ιατρο,μου ειχε πει να πηγαινω καθε 15 μερες,οποτε θα παω σημερα και θα σας γραψω νεα το βραδυ.Απλα θα παω κατα τις 20 30 οποτε μην με περιμενετε πολυ νωρις να σας γραψω τα νεα μου.......

Πολυ καλημερα σας και πολλα φιλια και περαστικα Ελισαβετ και Φαιη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

φαιη πως πας?ελπιζω να εισαι καλυτερα!

γιωτα για πρωτη νυχτα μια χαρα τα πηγατε με το τασουλη σιγα σιγα θα κοιμαται ολο και περισσοτερες ωρες στο κρεβατακι του μιας και του αρεσει!περιμενουμε νεα απ τα αγορακια σου το βραδυ!

εμεις ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα η ελισαβετ κοιμηθηκε ολο το βραδυ χωρις να βγαλει κιχ-πολυ κουρασμενο το μαναρακι μου απ τις 10 κοιμοταν μεχρι τις 9...πηρα το φιτσιαλο χθες μονο ορο μου ειπε να της βαζω.σημερα δε βλεπω μυξουλες καθολου ευτυχως!σε λιγο θα παω στο ικα να γραψω το εμβολιο-την αλλη τριτη θα κανουμε τη δευτερη δοση του πνευμονιοκοκκου-ελπιζω να μη περασουμε τα ιδια με τη πρωτη που τρεχαμε στο παιδων!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα,

Μαρία το δύο φορές και μετά τέλος για το κολυμβητήριο το εννοούσες για μένα; γιατί ο Ευριπίδης θα συνεχίσει μέχρι τέλος Ιουλίου.

Γιώτα μια χαρά θα τα πάει ο Τασούλης, θα συνηθίσει σιγά - σιγά. Περιμένουμε τα καλά νέα από τα δίδυμα το απόγευμα. :D:D

Φαίη ελπίζω να συνήλθες. Σκέφτομαι μήπως δεν ήταν γαστρεντερίτιδα αυτό, αλλά σε πείραξε κάτι άλλο (π.χ. αν παίρνεις αντιβίωση για τα δόντια....:roll: )

Σοφία μπράβο της Ελισάβετ και για το εμβόλιο, δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.

Λοιπόν τα δικά μας νέα. Χθες πήγαμε στο γυναικολόγο, η Ιφιγένεια είναι περίπου 2.700 (μια χαρά παιδί δηλαδή, αλλά 200 γραμμάρια ελαφρύτερη από την αντίστοιχη μέτρηση του αδερφού της, όπως πάντα) και το καλύτερο......έχει εμπεδωθεί!!!!! :D:D:D:D:D

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...