Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα καταλαβαίνω την αγωνία σου, λίγο - πολύ την έχω και εγώ για τον Ευριπίδη. Το έχω συζητήσει και με άλλες μαμάδες και με την ιδιοκτήτρια του σταθμού που πηγαίνει, η οποία είναι παιδοψυχολόγος.

Από αυτά μου έχουν πει σου λέω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να ζηλέψει ο Τασούλης και πρέπει να τον αφήσετε να το δείξει. Δηλαδή είναι λάθος να του λέτε "είναι αδέρφια σου και πρέπει να τους αγαπάς", μόνο οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να αγαπάνε τα παιδιά τους. Εννοείται ότι δεν θα τον αφήσεις να τους επιτεθεί, αλλά τη ζήλια πρέπει να την εκδηλώσει για να την ξεπεράσει. Αν όλοι οι άλλοι, παππούδες, γιαγιάδες, ο μπαμπάς του, ασχολούνται περισσότερο με αυτόν και του δείχνουν προτίμηση σε σχέση με τα δίδυμα θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει πιο γρήγορα.

Το ότι ο ερχομός των διδύμων θα συμπέσει με την έναρξη του παιδικού σταθμού...ok είναι κάπως...αλλά όποτε και να τον πήγαινες, το πρώτο διάστημα στο σταθμό είναι συνήθως ζόρικο για τα περισσότερα παιδιά.

Εκτός από το να ανοίξεις θέμα στο άλλο parents, εγώ θα σου έλεγα να στείλεις πμ σε κάποιον από τους συνεργάτες-ψυχολόγους του forum. Έτσι θα έχεις και τη γνώμη ενός ειδικού.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Μαρια μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Απλα απο ολα αυτα που εχω διαβασει στο αλλο παρεντς ειναι οτι δεν πρεπει να πεφτουν ολες οι αλλαγες μαζι στα παιδια κι εκει ειναι που ζοριζομαι λιγο.Βεβαια απο την αλλη πιστευω οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος ιατρος....δλδ θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα καποια στιγμη θα μπουμε σε μια σειρα.

Αν παει στο σταθμο που ειναι η μαμα μου πιστευω οτι θα προσαρμοστει γρηγοροτερα και ευκολοτερα καθως ηδη γνωριζει τον χωρο και τις δασκαλες.Αν παει στο σταθμο του Δ.Αθηναιων θα χρειαστουμε περισσοτερο χρονο προσαρμογης.......

Θα δειξει....σε ευχαριστω και παλι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!

Γιωτα εγω μπορει να μην εχω δυο παιδακια, αλλα με το απλο σκεπτικο και το ενστικτο της μανουλας θα σου απαντουσα ο,τι απαντησε και η Μαρια. Καταλαβαινω πως δυο αλλαγες ταυτοχρονα (η γεννηση των διδυμων και η εναρξη του βρεφικου) ισως "κλονισουν" λιγο παραπανω τον Τασο αλλα αυτο δεν θα επρεπε να σε πανικοβαλλει γιατι δειχνει πως ειναι παιδι με κανονικες αντιδρασεις. Θελω να πω πως ξερω πως ειναι ακατορθωτο να μην σε αγχωνει -εγω αγχωνομαι με λιγοτερο σημαντικα πραγματα- αλλα ειναι μια φαση που πρεπει να την περασετε οποτε το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη και αμεριστη κατανοηση.

Εχω την εντυπωση πως ο σταθμος ισως βοηθησει τον Τασο να ξεφευγει απο τη ζηλια που ισως νιωθει με τα διδυμα γιατι εκει θα κανει νεες φιλιες, θα κοινωνικοποιηθει, θα ξεχνιεται περισσοτερο απο οτι αν ηταν ολη μερα μαζι σας στο σπιτι. Φυσικα το πρωτο διαστημα μπορει να ειναι λιγακι δυσκολο αλλα ο Τασος ειναι δυνατο παιδι και με τον καιρο θα σας αποζημιωσει και με το παραπανω!

Το να στειλεις παντως μηνυμα σε καποιον ειδικο απο το αλλο parents πιστευω θα σε βοηθησει αρκετα και ειναι και ανεξοδο! Μην αγχωνεσαι, με τον καιρο ολοι λιγο - πολυ προσαρμοζομαστε σε καταστασεις που μας φαινονται -και πολλες φορες κιολας, ειναι- βουνο!

Οσο για εμας.. Ξυπνησαμε το πρωι και ειμαστε "εγκλωβισμενοι" στο σπιτι μιας και βρεχει απο το πρωι και εχει κρυο... Μου αρεσει που εχθες αγορασα και μαγιω! :rolleyes: Και σαν να μην εφτανε αυτο, μαντεψτε!!

Αδιαθετησα... :twisted::twisted::twisted:

Αν ημουν Αγιος, θα ημουν ο Αγιος Παντελεημονας γιατι κουτσα - στραβα ολα σε εμενα ερχονται!

Σας φιλω ολες! Θα τα πουμε κι αργοτερα μιας και σημερα το σπιτι θα μας φαει στη μαπα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κ απο εμενα!

γιωτα μου σε νιωθω καταλαβαινω το αγχος σου ο ερχομος των διδυμων και η ταυτοχρονη εναρξη παιδικου ειναι 2 μεγαλες αλλαγες στη ζωη του τασουλη.πολλες φορες τα παιδια προσαρμοζονται πιο ευκολα απ οτι φανταζομαστε ομως.σιγουρα θα ηταν καλυτερα να πηγαινε εκει που ειναι η μαμα σου μιας και εχει επαφη και με τις δασκαλες-ευχομαι να σας δεχτουν εκει!συμφωνω σε ολα με τη μαρια και τη φαιη ειναι πολυ φυσιολογικο να ζηλεψει και να το εκδηλωσει,θα περασει κ αυτο.κ οπως ειπαν και τα κοριτσια δε χανεις τπτ να ρωτησεις κ εναν ειδικο.

οσο για μας χθες το βραδυ τη βγαλαμε με γιαουρτακι-παλι καλα!σημερα ελαχιστο γαλα το πρωι θα της δοκιμασω κ εβαπορε μηπως εχει διαφορα.ηρθε κ ο πεθερος μου το πρωι να την δει επαθε πλακα ολο σηκωνοταν κ εκανε βηματακια στο καναπε ελεγε τ ακαταλαβιστικα της ολο χαρα μεγαλωσε πολυ η σκ@τουλα!!με τον κ@λ@καιρο που εχει κ εμας μεσα μας βλεπω σημερα-ελπιζω το αλλο σκ που λεμε να παμε για το πρωτο μας μπανιο να εχει καλο καιρο.

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

...

Οσο για εμας.. Ξυπνησαμε το πρωι και ειμαστε "εγκλωβισμενοι" στο σπιτι μιας και βρεχει απο το πρωι και εχει κρυο... Μου αρεσει που εχθες αγορασα και μαγιω! :rolleyes: Και σαν να μην εφτανε αυτο, μαντεψτε!!

Αδιαθετησα... :twisted::twisted::twisted:

Αν ημουν Αγιος, θα ημουν ο Αγιος Παντελεημονας γιατι κουτσα - στραβα ολα σε εμενα ερχονται!

Σας φιλω ολες! Θα τα πουμε κι αργοτερα μιας και σημερα το σπιτι θα μας φαει στη μαπα!

Φαίη, αν σε παρηγορεί και εδώ βρέχει. Μάλιστα ο Ευριπίδης μου ζήτησε να φορέσει μπλούζα με μακρύ μανίκι και κάποια στιγμή πήγε και έβαλε και τις γαλότσες του :lol::lol::lol: για να βγει στο μπαλκόνι.

Και εγώ χθες έγραφα στο facebook ότι θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, αλλά δεν βρίσκω ευκαιρία :( γιατί κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε τις κοινωνικές υποχρεώσεις του Ευριπίδη. Εντάξει, δεν λέω, τον χαίρομαι που είναι δημοφιλής και τον καλούνε παντού, αλλά ρε παιδί μου δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα άλλο.

Στο Λαγονήσι παλιά πηγαίναμε κάθε Σαββατοκύριακο και τα μπάνια τα ξεκίναγα από αρχές Μαΐου. Τώρα έχουμε να πάμε από το Πάσχα.

Σκέφτομαι κιόλας, αν είναι και Ιφιγένεια έτσι, δηλαδή σε τέσσερα χρόνια τι θα κάνουμε; :roll: Θα τρέχω από πάρτυ σε πάρτυ;

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Αχ φιλεναδιτσες μου...σας ευχαριστω παρα πολυ...ειλικρινα....

Ημουν πολυ αγχωμενη αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα προσαρμοστουμε στους νεους μας ρυθμους!!!!!Αργα ή γρηγγορα καποια στιγμη θα γινει.....

Οσο για τον καιρο,τουλαχιστον δροσισε λιγακι,αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να βγουμε εξω.....Ο Τασος ειναι στην μαμα μου απο χτες κι ετσι βρηκα ευκαιρια και σιδερωσα 2 πλυντηρια και εφτιαξα τη συρταριερα του μικρου........

Εβγαλα 3 ντανες ρουχα που εχει να τα βαλει απο 6 μηνων,ανοιξα και κατι αλλα φυλαμενα που μας ειχαν φερει στα βαπτισια του και τουλαχιστον μεχρι να χειμωνιασει δε χρειαζεται τιποτα.Τωρα πρεπει να τακτοποιησω τα ρουχα που εβγαλα και να τα φυλαξω για τα διδυμα....να δω που θα τα βαλω.Περιμενω να γυρισει και ο Βασιλης απο τη δουλεια να βγαλει τον καναπε απ το παιδικο για να στησουμε το καινουριο κρεβατακι του Τασου!!!!!Αντε τον τυχερουλη....απο τωρα ξεκινανε οι αλλαγες γι αυτον χωρις να το ξερει!!!!!!!

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω και παλι για τη συμπαρασταση!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαρια νδ εσυ που εχεις δυο παιδακια κοντινης ηλικιας πως προσαρμοστηκε ο Νικολας οταν πηγε σταθμο?Ζηλευε που εισασταν σπιτι με τον Δημητρακη?

Γιώτα ο Νικόλας δεν ζήλεψε καθόλου με τον ερχομό του μωρού, αλλά πιστεύω επειδή δεν το είχε συνηδητοποιήσει. Όταν γεννήθηκε ο μικρός ο Νικόλας ήταν 1 έτους και δεν είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μωρό. Η ζήλεια άρχισε μετά τα 2 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!! Αυτό που λές για τον σταθμό το φοβόμουνα και εγώ στην αρχή, ότι θα νόμιζε πως τον παρατάω στο σταθμό και μένω εγώ με τον μικρό. Αλλά καμία σχέση, το αντίθετο μάλιστα. Του άρεσε πάρα πολύ στο σταθμό που το θεωρούσε και σαν προνόμιο που εκείνος πηγαίνει ενώ ο αδερφός το όχι.

Σκεφτομαι ομως τον Τασουλη που απο τωρα δειχνει να ζηλευει....μηπως νιωσει οτι τον παμε στο σχολειο γιατι εμεις θα εχουμε αλλα μωρακια στο σπιτι?Πως θα μπορεσω να του εξηγησω οτι τον αγαπαω εξ ισου και οτι για παντα θα ειναι ο πρωτος μου γιος αφου θα ειναι μονο 19 μηνων.Γνωριζω

Αυτό νομίζω πως είναι λάθος (γνώμη μου πάντα, μπορεί να μην είναι και σωστό) Πρεπει να καταλάβει πως αγαπάς όλα σου τα παιδιά το ίδιο, και να μην δείχνεις αδυναμία στον Τάσο επειδή είναι ο μεγαλύτερος. Το ίδιο και τα κοντινά του πρόσωπα (παππουδογιαγιάδες). Μην του λέτε δηλαδή πως ειναι το πρώτο παιδί και ο μεγαλύτερος και άλλα τέτοια γιατί μετά θα το εμκμεταλεύεται. Όταν θα γεννηθούν τα δίδυμα θα πρέπει να περνάς και χρόνο μόνη σου μαζί του. Όσο για τις αλλαγές θα τις συνηθίσει και θα προσαρμοστεί αρκεί να είσαι σταθερή και να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Η ζήλεια είναι κάτι το φυσιολογικό. Πάντως ο σταθμός θα του αρέσει. Στην αρχή θα φέρει αντίρρηση αλλά μετά από καμια βδομάδα θα του αρέσει. Ο Νικόλας στην αρχή έμπαινε με κλάματα στο σχολικό αλλά τώρα το θεωρεί δεδομένο πως θα πάει και δεν φέρνει την παραμικρή αντίρρηση.

Τις καλύτερες συμβουλές θα σου τις δώσει παιδοψυχολόγος. Εγώ τώρα μπορεί να σου λέω και κάτι που να μην είναι σωστό. Εμένα πάντως με είχε βοηθήσει η παιδοψυχολόγος του σταθμού.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Σ ευχαριστω Μαρια μου.

Ισως να αντιδρασει το ιδιο και ο Τασος...να περναει καλα στο σταθμο και να προσαρμοστει γρηγοροτερα απ οσο νομιζω.Δεν εγραψα πουθενα οτι θα του δειχνω περισσοτερη αδυναμια,ισα ισα που εγραψα οτι πως θα μπορεσω να του εξηγησω οτι τον αγαπαω εξ ισου με τα αδερφακια του....αν και την αγαπη δε χρειαζεται να την εξηγεις αλλα να την δειχνεις για να μπορεσαι να την εισπραξει.......

Θα δειξει με τον καιρο.....προς το παρον οποτε του λεω οτι η μαμα εχει στην κοιλιτσα της παιδακια ή τον ρωταω που ειναι τα αδερφακια σου μου σηκωνει την μπλουζα και με χτυπαει....κι εγω του λεω καντα καλο καλο,να μην ποναει η μαμα....και ο Τασος τα κανει δυο φορες καλο και μετα παλι χτυπαει!!!!!!Αλλα νομιζω πως το εχει σαν παιχνιδι αφου η κοιλια μου ειναι σαν μπαλλονι και καπως ετσι πρεπει να την βλεπει.....αν μπορουσε να τη βαλει κατω να παιξει μπαλλα θα ηταν υπερευχαριστημενος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ κοριτσακια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Στησαμε το κρεβατακι του Τασου και μολις το ειδε ξετρελλαθηκε!!!!!

Φυσικα του εστρωσα τα αγαπημενα του σεντονακια.....αυτα με τα πολυχρωμα παιδακια.Μολις ειδε το κρεβατακι ανεβηκε μονος του και ξαπλωσε και ελεγε νανι-νανι.....

Μετα επαιρνε ενα ενα τα παιχνιδια του και επαιζε στο κρεβατακι του.Πολυ τον χαρηκα....φυσικα πρεπει να παρουμε καγκελακι τωρα για να του βαζουμε να μην πεσει....και για αρχη θα στρωσω και καμια κουβερτουλα απο κατω,τουλαχιστον αν πεσει να μη χτυπησει.Ανεβοκατεβαινει μονος του και ισως τις αρχες αν ξυπναει να κατεβαινει και να ερχεται στο κρεβατι μας.....στο οποιο επειδη ειναι ψηλοτερο δεν μπορει να ανεβει.....για να δουμε πως θα παει κι αυτο!!!!!!!!Καθε αρχη και δυσκολη.....

Αλλα βρε κοριτσια εχει πολυ γελιο.Του λεμε πηγαινε μεσα να κανεις νανι και σκαρφαλωνει στο κρεβατακι του....εχει πολυ γελιο!!!!!

Αντε πολυ μιλαω για σαββατοκυριακο.....

Καλο βραδυ να εχουμε ολες μας!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις τελειωσα τις δουλειες κι εχω βγει με μακρυμανικο στο μπαλκονι για να χαλαρωσω και να σας διαβασω!

Η Μαρια κι εγω μειναμε μονες απο τις 4 και μετα γιατι ο Βασιλης δουλευει απογευμα και σχολαει στις 12. Ημασταν και οι δυο λιγακι κακοκεφες επειδη δεν μπορεσαμε να βγουμε βολτα αλλα τουλαχιστον κυλησε αναιμακτα το απογευμα μας. Ουτε πολλη γκρινια, ουτε πολλες φωνες! Μονο που βρε κοριτσια καθε φορα που μενουμε μεσα στεναχωριεμαι γιατι βλεπω πως εχει αστειρευτη ενεργεια και μες στο σπιτι δεν εχει πολλες ευκαιριες να ξεδωσει!

Εγω εκανα μια μινι-γενικη μολις την εβαλα για υπνο και πριν λιγο μπανιαριστηκα και περιμενω να με παρει τηλ. ο Βασιλης για να ζεστανω το φαγητο.

Γιωτα ευχομαι να πανε ολα καλα! Μπραβο στον Τασο που αντιδραει θετικα! Ειναι καλοβολο μωρο και θα σε βγαλει ασπροπροσωπη!

Ασχετο: Προχθες που ειχαν ερθει ο Αντωνης με τη Σοφια και το Ελισσαβετακι, πηγα καποια στιγμη να βαλω καλυτερα το καλτσακι στο ποδι της Ελισσαβετ και η Μαρια αντεδρασε εντονα και οχι με ιδιαιτερη χαρα.. Ο Τασος δεν ειναι απο αυτα τα παιδια! Γι' αυτο κοιτα να το χαρεις γιατι εγω με τη Μαρια, αν δν περασει τουλαχιστον μια 5ετια να μπορω να συννενοηθω μαζι της καπως καλυτερα δεν μπορω να προχωρησω σε 2ο παιδι! Εισαι τυχερη, καταλαβε το! Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα!!

Αυτα τα ολιγα κι απο εμας!!

Φιλια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ξυπνησα και ποναω φρικτα (λογω της περιοδου).. Η κοιλια μου χαμηλα και η μεση μου με εχουν πεθανει..

Συν τοις αλλοις, βαριεμαι ελεεινα, ο καιρος μου εχει σπασει τα νευρα και παρολο που ο Βασιλης εχει ρεπο σημερα, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

Τι ωραια ε? :rolleyes:

Ελπιζω εσεις να ξυπνησατε σε καλυτερο mood (ατσα και το εγγλεζικο ε?? :tongue:)!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια,

θυμάστε που γκρινιάζω για τον Ευριπίδη που σηκώνεται από τα χαράματα; Ε, δεν υπάρχει σωτηρία (τουτέστιν θα συνεχίσω να γκρινιάζω :mrgreen: )

Χθες το πρωί σηκώθηκε 7:30 και ήρθε τρέχοντας να μου πει "μαμά ξύπνα, ο ήλιος λάμπει" (εκείνη την ώρα βέβαια έβρεχε, αλλά δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες).

Το βράδυ πριν κοιμηθεί του είπα ότι αν ξυπνήσει και την Κυριακή πρώτος, να μην έρθει να με ξυπνήσει. Σηκώθηκε λοιπόν σήμερα το πρωί 8:30, πήγε τουαλέτα, απενεργοποίησε το συναγερμό, άνοιξε μια μπαλκονόπορτα και μετά ήρθε και μου είπε "μαμά δεν σε σηκώνω, αλλά όταν ξυπνήσεις, θέλω να ανοίξεις δύο μπαλκονόπορτες που δεν μπορώ εγώ", μετά πήγε στο δωμάτιό του (δίπλα δηλαδή στο δικό μας) και άρχισε τις πολεμικές ιαχές.

Φαίη περαστικά σου.

Γιώτα πως πήγε η πρώτη νύχτα του Τασούλη στο καινούργιο κρεβάτι;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Ολα τα λεφτα ειναι ο Ευριπίδης!!!!!!

Ο Τασος δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι του γιατι χτες εβρεχε και δεν μπορεσα να παω να του παρω καγκελακι.Βεβαια ολη νυχτα γκρινιαζε,χωρις ιδιαιτερο λογο αλλα το πρωι στις 07 00 σηκωθηκε σαν να μην τρεχει τιποτα!!!!!Οση ωρα περιμενε να του φτιαξω το γαλα του πηγε και εκατσε στο κρεβατακι του.....πολυ γελιο!!!!!Μου αρεσει που εξοικειωθηκε αμεσως....εγινε αντρας τωρα και δε θελει καγκελα και κουνιες!!!!!!

Το πρωι πηγαμε οικογενειακως στην εκκλησια και κοινωνησα κι εγω,ασχετα που ειχα πιει καφε.Δεν ειχα σκοπο να παω αλλα επειδη μαγειρεψα νωρις ειπα να παω να κοοινωνησω για τα διδυμακια μου!!!!!!Αφου γυρισαμε απο την εκκλησια ειδαμε kid songs κ φαγαμε το αυγο μας,μετα πηγα σε μια φιλη μου στην Ηλιουπολη να μου κανει την κορτιζονη και γυρισα κατα τις 13 00......

Τωρα κοιμουνται πατερας και γιος....κι εγω ξαπλωσα αλλα η καουρα δεν με αφηνει....

Φαιη σε καταλαβαινω....με τις παλιοβαρδιες,εκει που εχεις ενα ρεπο χαλαει ο καιρος και παραλληλα και το προγραμμα σου.......Εγω οποτε ζητουσα ρεπο σαββατοκυριακα συνηθως ειχε χαλια καιρο και τελικα δεν καναμε τιποτα....ξενερωμα.......

Αυριο η πεθερα μου δεν μπορει να κρατησει τον Τασο γιατι λειπει στο Αιγιο και θελει να κατσει λιγο ακομη....οποτε το πρωι ισως να μην προλαβω να μπω να σας καλημερισω!!!!!!

Πολυ λογοδιαρροια με πιανει και δεν ξερω γιατι....αντε χαλαρωστε που ειναι μεσημερακι.....θα τα πουμε αργοτερα...πολλα πολλα φιλακια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσαρες!!μαρακι συμφωνω με την γιωτουλα ........

ολα τα λεφτα το τυπακι σας!!!!

σοφια να σας ζησει η μπουμπου εγινε 10 μηνων πια!!!μπραβο!!!

γιωτουλα πιστευω οτι δεν θα εχετε ιδιαιτερο προβλημα.εμενα αλλο θα με αγχωνε!!οι ιωσεις που θα φερνει και θα κολλανε τα μικρακια!!!κατα τα αλλα θα την βρεις την ακρη και τον τροπο.οπως ολες οι μανουλες που εχουν δευτερα και τριτα και .........

οτι θα ζηλεψει ειναι μαλλον σιγουρο και να σε αγχωνει αν δεν συμβει αυτο.αλλα με τον καιρο θα συνηθησει.εχω ακουσει πολλα τελευταια γυρω απο το συγκεκριμενο θεμα.

φαιη περαστικα!!!παντως εγω αυτον τον καιρο τον λατρευω! το μαγιο παντως δεν θα παει χαμενο!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...