Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Εγω σημερα οντως ξυπνησα με 2 φρονιμητες λιγοτερους οπως ειπε και η Γιωτα. Το βραδυ πονουσα αρκετα, πηρα το παυσιπονο που μου ειχε δωσει ο γιατρος και εκανα και μια δικη μου "αλχημεια": πηρα κι ενα πονσταν μαζι κι ετσι καταφερα να κοιμηθω κατα τις 4. Σημερα ειμαι αρκετα πρησμενη αλλα ποναω λιγοτερο.

Γιωτα καλη επιτυχια με τις διαιτες, ολα θα πανε καλα!

Ειρηνακι συγγνωμη για το ανατριχιασμα που σου προκαλεσα!! Κι εγω οταν ηταν η Μαρια τοσο μικρακι δεν πηγαινα για υπνο πριν τις 5, δεν ξερω γιατι!

Σοφακι μην στεναχωριεσαι κοπελα μου! Οσο ζουμε ας μας τα ζητανε.. κι οταν "φυγουμε" ας ερθουν να μας βρουν για την εξοφληση! Σας περιμενω αυριο να κανουμε παρεα οι 4 μπατιρηδες!!!! Και θα σε παω εγω σε ενα μερος... ΜΟΥΡΛΙΑ!! Καφες στο πλαστικο και κουνιες για τα παιδια διπλα στη θαλασσα!! ;)

Οσο για τη Μαρια, σας διαβασα και ειδα πως δεν εχει γραψει ουτε σημερα και την πηρα τηλ. Καλα ητανε αλλα δεν μιλησαμε ουτε 10 δευτερολεπτα γιατι μιλουσε στο αλλο τηλ.! Οποτε δεν γεννησε, ετσι κι αλλιως της ειχα πει να μας ειδοποιησει γιατι αλλιως.... θα τη δειρω!!! :mrgreen:

Αυτα απο εμας! Φιλια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια,

sorry που σας ανησύχησα, ήμουν λίγο πνιγμένη. Δεν γέννησα ακόμα, όχι :mrgreen: Τις υποσχέσεις μου τις τηρώ. Αν δεν προλάβω να σας ενημερώσω πριν γεννήσω, θα στείλω τουλάχιστον μηνύματα σε όσες έχω κινητά.

Ειρήνη έχεις κάνει τη νύχτα - μέρα απ' ό,τι καταλαβαίνω...

Φαίη περαστικά σου (καλά ακουγόσουν πάντως στο τηλέφωνο) και συγνώμη που στο έκλεισα θα σε πάρω αργότερα.

Σοφία γιατί πρέπει να επιστρέψεις τα χρήματα όλα μαζί; δεν ρωτάς μήπως γίνεται να τα επιστρέψεις τμηματικά;

Γιώτα για άλλη μια φορά κουράγιο.

Ζουζούνι καλώς ήρθες! όπως σου είπαν και τα κορίτσια, στο άλλο parents μπορεί να βρεις απάντηση.

Γλυκούλα με το καλό η βάφτιση!

maria nd πως είναι ο Νικόλας; Θα έρθετε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κοριτσακια!

Πριν απο λιγο γυρισαμε απο την Αναβυσσο, η Μαρια εφαγε ενα ολοκληρο σουβλακι (καλαμακι) και λιγες πατατουλες!! Εχει λιγο ψυχρα βεβαια και της φορουσαμε ζακετακι και τζην παντελονι αλλα στα ποδαρακια της φορουσα πεδιλα, οχι κλειστα παπουτσακια. Εκανε και νεες "φιλιες", δυο κοριτσακια περιπου στην ιδια ηλικια με εκεινη και ολη την ωρα τρεχανε και γελουσανε. Αφου οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε εβαλε τα κλαμματα και στο αυτοκινητο δεν μας μιλουσε, μας κραταγε μουτρα! :lol:

Εγω εξακολουθω να ποναω, ποτε λιγο, ποτε πιο πολυ αλλα ενταξει.. Αφου βγηκανε, ολα τα αλλα μπορω να τα αντεξω!

Σοφακι αυριο να παρεις ζακετα μαζι σου γιατι εδω εχει ψυχρα ακομα!

Μαρια δεν πειραζει που μου το εκλεισες και δεν χρειαζεται να με παρεις πισω!! Μου αρκει που ακουσα πως εισαι καλα! Μην χρεωνεσαι, κρατα τα εξοδα για να μας ενημερωσεις οταν με το καλο σπασουν τα νερα!! ;)

Αυτα απο εμας! Παω να ντυσω το παιδι μου και να το ταϊσω μπας και παει για υπνο!!

Φιλακια σε ολες!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σήμερα πήγαμε στην γιορτή που έκανε ο σταθμός του Νικόλα. Πολύ ωραία ήτανε, είπαν τραγουδάκια, χορέψανε, πολύ γέλιο είχανε όλα τα παιδάκια.

Ο Νικόλας ευτυχώς είναι μια χαρά, αλλά έχει πυρετό ο Δημήτρης. :twisted::twisted:

Το περίμενα δηλαδή, δεν γίνεται να αρρωστήσει μόνο ο ένας, όοοοχι, πρέπει και τα δυο!!! Θα τον πάω και αυτόν στον παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει. Είμαστε οι καλύτεροι πελάτες του παιδιάτρου!!!!!

Οπότε Μαρία θα έρθουμε στο κολυμβητήριο, αν και μου τα μασάει λίγο γιατί φοβάται λέει τις βουτιές. (τώρα το κατάλαβε μετά από 3 μήνες σχεδόν!!!)

Φαίη περαστικά

Σοφία άκου να επιστρέψεις χρήματα, τι άλλο θα κάνουνε πια;

Ειρήνη ξενύχτης σου βγήκε ο γάντζος.

Γιώτα σίγουρα είναι πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη διδύμων. Κουράγιο! Σε λίγους μήνες θα έχεις 3 αγοράκια! Τι χαρά!!

Ζουζούνι καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω στο άλλο παρεντς να βρεις λύση για το θέμα σου

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Η μερα σημερα δεν ξεκινησε με τις καλυτερες προοπτικες! Οπως σας ειχα πει ηδη, απο οταν η Μαρια σακατευτηκε μεσα στα jumbo, αποφασισα να αλλαξω τακτικη και να θεσω ορισμενα ορια και ενα στοιχειωδες προγραμμα. Και να σας πω την αληθεια δεν ηθελα να μπω καθολου σε αυτη τη διαδικασια ουτε εγω αλλα ουτε και το παιδι, αλλα οταν ο Βασιλης απουσιαζει πρωινα - βραδυνα και στα ενδιαμεσα κανει μεροκαματα στην οικοδομη κι εγω δεν εχω βοηθεια απο πουθενα κατι επρεπε να κανω γιατι η κατασταση ειχε γινει ανεξελεγκτη.

Το προγραμμα λοιπον δεν ηταν τιποτα παραπανω απο το να "ρυθμισω" λιγο τις ωρες του υπνου της για να ξεκουραζομαι κι εγω λιγακι το μεσημερι ή να κανω οσες δουλειες δεν μπορω να κανω το πρωι για να ειμαι μαζι της. Ετσι, αντι να ξυπναμε απο τις 9 και στις 12 να θελει παλι να ξανακοιμηθει, την κοιμιζα πιο αργα για να ξυπναει στις 10 και να πηγαινει ξανα για υπνο μετα τη 1. Ολα μια χαρα λοιπον!

Σημερα βεβαια, παρολο που την κοιμισα εχθες στις 11,η Μαρια ξυπνησε στις 7μιση... Ο Βασιλης εχει παει να ριξει βολες στο Μαρουσι, σχολαει στις 2 αλλα μετα πρεπει να περασει απο τη ΓΑΔΑ γιατι του εγκριναν τελικα τη μετασταθμευση και θα κλεινει τη μηχανη στις σχολες εκπαιδευσης στο Λαγονησι αλλα αυτο απαιτει μια καποια χαρτουρα κι ετσι θα ειναι σπιτι στις 4 και βαλε...

Και ρωταω εγω.. Πως θα την κρατησω ξυπνια μεχρι τη 1? (Ρητορικο ειναι το ερωτημα, δεν χρειαζεται να απαντησετε, ετσι κι αλλιως κι εγω τα γραφω για να ξεδωσω)

Μαρια πιστευω εσυ καταλαβαινεις ακριβως τι λεω γιατι δεν ειχες βοηθεια απο πουθενα!

Μαριανδ ευχαριστω για τα περαστικα!

Παω να φτιαξω πρωινο γιατι εχω να παρω αντιβιωση και τα λεμε αργοτερα!

Φιλια!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....ΦΑΙΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ.

ΜΑΡΙΑΝΔ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ....

ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΑΛΙΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ.

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΛΑ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΟΛΙΣ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.

l9Iop2.png

καλημερα και απο εμας!τι κανετε?

μαρακι μου ειπαν αν θελω να τα βαλω σε 2 δοσεις στις 15 και 30/6 μαλλον αυτο θα κανω-οχι οτι εχει διαφορα δηλαδη.θα καλυψει και η μανα μου καποια εξοδα αλλιως δε βγαινει ο μηνας.

μαρια νδ κριμα που κολλησε κ ο δημητρης ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!

ναταλια μου ετσι ειναι οπως τα λες οτι κ αν συμβαινει με το που βλεπουμε τα ζουζουνια μας να γελανε τα ξεχναμε ολα!αυτα ειναι η δυναμη μας!πολλα φιλια στον ηλια και την κωνσταντινα!

φαιη καλα που μου το πες να ερθω προετοιμασμενη!οσο για το μαρακι αν νυσταζει κοιμησε τη δεν εχει νοημα να την κρατας ξυπνια μετα θα εκνευριστει και δε θα κοιμαται ουτε θα τρωει-εγω οταν το εχω κανει στη δικια μου ετσι αντιδρα.ελπιζω να βρεις καποιο τροπο να βαλετε ενα προγραμμα!ανυπομονουμε να σας δουμε κ απο κοντα!μεχρι τοτε να δωσεις πολλα φιλια στο μαρακι απ τη φιλη της!

εμεις ειμαστε μονες σημερα πηγε ο αντωνης σε μια συνεντευξη-τι να πω μακαρι αυτη τη φορα κατι να γινει.σε λιγακι θα φαμε και μετα θα βγουμε καροτσαδα οι 2 μας-εχουμε τοσο καιρο να το κανουμε!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

...

Σημερα βεβαια, παρολο που την κοιμισα εχθες στις 11,η Μαρια ξυπνησε στις 7μιση...

Μαρια πιστευω εσυ καταλαβαινεις ακριβως τι λεω γιατι δεν ειχες βοηθεια απο πουθενα!

...

Αν καταλαβαίνω λέει...για να σε παρηγορήσω θα σου πω ότι έχω και χειρότερο. Ο Ευριπίδης (από νεογέννητο) ότι ώρα και να τον βάλεις για ύπνο το βράδυ, αργότερα από τις 8 - 8:30 δεν ξυπνάει το πρωί. Μόνο μια - δυο φορές που έπαιρνε αντισταμινικά για την αλλεργία του, του φέραν υπνηλία και κοιμήθηκε λίγο παραπάνω. Κλείνουμε όλα τα πατζούρια και τις χαραμάδες ακόμα, μη μπει φως το πρωί και καταλάβει ότι ξημέρωσε, γιατί είναι ικανός να σηκωθεί με την ανατολή του ηλίου. Άστα...

Ναταλία δεν νομίζω ότι σε παρεξηγεί κανείς επειδή δεν γράφεις συχνά. Χαιρόμαστε να διαβάζουμε νέα σου, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν σου είναι εύκολο.

maria nd και εμείς είχαμε τη γιορτή του σχολείου την προηγούμενη Κυριακή. Θα τα πούμε αύριο στο κολυμβητήριο.

Σοφία καλή επιτυχία στον Αντώνη. Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα και για σας και για όλους μας.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα ποναω λιγοτερο και λεω να το εκμεταλευτω και να πεσω για υπνο χωρις πονο! Ισως ετσι χορτασω!

Σοφια χαρηκα που σας ειδα!! Φιλια στη μικρη και θα ξανακανονισουμε λιαν συντομως!!

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

kalimera κοριτσακια τι κανετε?

φαιη μου κ εγω χαρηκα που σε ειδα περασαμε πολυ ωραια πηραμε μια γερη δοση ιωδιου και θαλασσινης αυρας-ελπιζω να μας κρατησει μεχρι την επομενη φορα:-Dσ ευχαριστω και για την αμεση παρεμβαση:wink:-να σαι καλα!

εμεις σηκωθηκαμε πρωι πρωι σημερα ηρθαν για απολυμανση στις αποθηκες και μας ξυπνησαν-καλυτερα απ τη μια να παμε νωρις και στο παιδικο(ξεχασαμε να δωσουμε ενα χαρτι) να ξεμπερδευουμε!εντωμεταξυ χθες ηταν το 2ο βραδυ που η ελισαβετ κοιμηθηκε νηστικη-το αποδιδω στη κουραση κ ελπιζω να μη το κανει συστημα-αυτο το μηνα δεν εχει βαλει ουτε ενα γραμμαριο(κ ακομα δεν εχει αρχισει το περπατημα!) να δω τι θα πει κ ο φιτσιαλος σε 2 βδομαδες που θα παμε.

σας φιλω ολες κ ευχομαι να εχετε ενα ομορφο πσκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Σοφια μου εννοεις πως δεν πινει γαλα η Ελισσαβετ πριν να κοιμηθει????

Εγω θα παω αργοτερα να παρω τον Τασο απο την πεθερα μου αφου η ιδια θελει να φυγει για Αιγιο σημερα,αλλα επειδη εχει οδοντιατρο ο Βασιλης στις 16 00 μαλλον θα τον αφησω μεσημερι στην μαμα μου και ισως και το βραδυ γιατι παλι δεν κοιμηθηκα και νυσταζω πολυ.......

Χτες εφερε ο Βασιλης την καινουρια κουνια για τα διδυμα!!!!!Ειναι κιτρινη με πορτοκαλι και εχει ζωγραφιες καραβακια.Αλλα μαλλον θα το στησουμε σαν κρεβατακι,με τις τραβερσες στο πλαι και θα παω αυριο να παρω ενα καγκελακι μηπως και κοιμαται ο Τασος εκει και φυγει απ το κρεβατι μας γιατι δεν παλευεται η κατασταση......βεβαια μετα με τα διδυμα δεν ξερω πως θα αντιδρασει,αν θελει να μοιραζεται το δωματιο του ή οχι....θα δειξει πως θα εξελιχθει....αν κοιμαται στην κουνια με το καγκελακι θα παμε να του παρουμε κρεβατι να μη γεμισουμε κουνιες μες στο παιδικο......

Αυτα....σας ζαλισα ε?????

Πολυ καλημερα σας και πολλα φιλια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ναι γιωτα μου αυτο εννοω την κανουμε μπανιο και μετα δε πινει καθολου γαλα σφραγιζει το στομα και τριβεται-ενδειξη οτι θελει να κοιμηθει.ουτε το κουπε πε πιανει πια ουτε οι γκριματσες του αντωνη στομα δεν ανοιγει.να δουμε τι θα γινει αυτες τις μερες.

μεγεια την κουνια ωραια ακουγεται!καλη επιτυχια και με τον τασουλη ελπιζω να μης σας δυσκολεψεικαθολου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Κι εμεις νωρις - νωρις ξυπνησαμε σημερα αλλα προσπαθω να της δωσω πιο αργα τα γευματα μπας και την κρατησει η πεινα ξυπνια μεχρι την ωρα που θελω να τη βαλω για υπνο! Ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ και ελπιζω ετσι να συνεχισει η μερα μας!

Σοφακι σιγα την παρεμβαση! Κι εσυ το ιδιο θα εκανες στη θεση μου!

Γιωτα μεγεια η κουνια!

Παω να βαλω κανενα φαγητο να γινεται!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Φαίη ελπίζω να κοιμήθηκες καλά :D

Σοφία ρώτα το Φιτσιάλο για το γάλα, αλλά για το βάρος μην αγχώνεσαι. Ο Ευριπίδης από έξι μηνών έως ενός έτους είχε πάρει συνολικά ένα κιλό και κάτι ψιλά. Αν θυμάμαι καλά...από τον όγδοο μήνα και μετά κόβουν ταχύτητα. Ούτε ψηλώνουν, ούτε παχαίνουν όπως τους πρώτους μήνες.

Γιώτα φαντάζομαι ότι θα είναι ζόρικη η κατάσταση στην αρχή με τα δίδυμα, αλλά σίγουρα θα την βρείτε την άκρη.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Που χαθηκατε βρε μανουλες?????

Κοριτσια μολις εκανα ενα μπανιο να χαλαρωσω αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.....

Σκεφτομουν οτι αν παρουν τον Τασο στο σταθμο θα ξεκινησει 1η Σεπτεμβριου....πολυ βολικο για μενα,αφου θα εχω τα διδυμα και θα τελειωνω τη λοχεια.

Σκεφτομαι ομως τον Τασουλη που απο τωρα δειχνει να ζηλευει....μηπως νιωσει οτι τον παμε στο σχολειο γιατι εμεις θα εχουμε αλλα μωρακια στο σπιτι?Πως θα μπορεσω να του εξηγησω οτι τον αγαπαω εξ ισου και οτι για παντα θα ειναι ο πρωτος μου γιος αφου θα ειναι μονο 19 μηνων.Γνωριζω οτι εχει νοημοσυνη και θα του το λεω και θα του το εξηγω ομως λογω ηλικιας νομιζω πως θα αργησει να προσαρμοστει......και ειδικα τις πρωτες ημερες στο σταθμο θα δυσκολευτει........

Ξερω πως δεν μπορειτε να με βοηθησετε αμεσα αλλα ηθελα να σας το πω μιας και το σκεφτομαι εντονα......

Μαρια νδ εσυ που εχεις δυο παιδακια κοντινης ηλικιας πως προσαρμοστηκε ο Νικολας οταν πηγε σταθμο?Ζηλευε που εισασταν σπιτι με τον Δημητρακη?

Καταννοω οτι το καθε παιδι εχει διαφορετικες αντιδρασεις και διαφορετικο τροπο προσαρμογης......απλα καθε γνωμη ειναι σεβαστη.....

αιασως ανοιξω θεμα στο αλλο παρεντς να μου πουνε κι αλλες μανουλες αλλα πρωτα θελω τη δικη σας γνωμη!!!!!!

Ελπιζω να μη σας ζαλισα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...