Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!

φαιη καλη δυναμη με το φρονιμιτη σημερα ευχομαι να ναι η επεμβαση οσο πιο ανωδυνη γινεται!μπραβο και για το πρωτο μπανακι μου λεγε και μενα ο αντωνης να παμε το σαβατο αλλα δε ξερω τι μ επιασε μουλαρωσα και δεδ πηγαμε-τωρα απ την μεθεπομενη βδομαδα ελπιζω να κανουμε κ εμεις το πρωτο μας!

μαρια νδ περαστικα στο νικολα σου!

εμεις ειχαμε ενα ησυχο σκ-αν εξαιρεσουμε το χθεσινο βραδυ που η ελισαβετ κοιμηθηκε με γκρινια και κλαματα.θελω σημερα να βγω για ψωνια αλλα το σκεφτομαι με τοση ζεστη-ας οψεται που τελειωνουν οι πανες.

φιλια πολλα σε ολεσς!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Κι εγω σημερα ξυπνησα με πυρετο.. Ποσο ανυπομονω να βγαλω αυτο το κωλοδοντο να ησυχασω.... Με εχει πεθανει και πιο πολυ με ποναει το αυτι μου!

Η Μαρια -ευτυχως- ξυπνησε στις 11 κι ετσι καταφερα να ξεκουραστω λιγακι. Στο σπιτι γινεται πανικος, εχω κανει μονο τα απαραιτητα και εχω εναν νεροχυτη χαλια.. Μολις βαλω τη Μαρια για υπνο θα κατσω να τον φτιαξω.

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα!! Ελπιζω να αναρρωσετε πολυ - πολυ γρηγορα!

Σοφια ευχαριστω για τις ευχες!

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γυρίσαμε πριν από λίγο από τον παιδίατρο και η διάγνωση για ακόμα μια φορά είναι στρεπτόκοκος. Θα πάρει μια αντιβιώση που δεν την έχει ξαναπάρει ποτέ και θα του περάσει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει και την γιορτή την Τετάρτη το απόγευμα στο σταθμό και θα είναι κρίμα να την χάσει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τα νεα απο το γναθοχειρουργο δεν ειναι και τοσο καλα.. Ειδε την πανοραμικη και ειπε πως θελουν βγαλσιμο και οι 4. Ειδικα οι δυο κατω εχουν "ροκανισει" τη γναθο και αυτο δεν επρεπε να εχει γινει..

Θα ξεκινησω με τους δυο απο την αριστερη πλευρα (πανω και κατω) και απο οτι ειπε ο γιατρος ο κατω και θα μας δυσκολεψει αρκετα αλλα και θα μας προκαλεσει πρηξιμο. Θα χρειαστει πιο πολλη ωρα απο τον πανω και θα κανει και ραμματα. Αυριο στις 7 το απογευμα εχω ραντεβου. Μου ειπε να ξεκινησω απο το πρωι augmentin και... θα τα πουμε το απογευμα!

Μαριανδ περαστικα σας!!

Παω να ξαπλωσω γιατι στεναχωρηθηκα με τα νεα και δεν εχω ορεξη..

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μήνα!!!!

Φαιη κουραγιο....δεν ξερω τι αλλο να σου ευχηθω....αρκει να περασει γρηγορα και οσο πιο ανωδυνα γινεται.....να ειναι σαν ασχημο ονειρο!!!!!!

Εγω θα παω Ν.Σμυρνη σημερα για την αιτηση στο σταθμο.....μακαρι να τον δεχτουν.....

Σας φιλω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και απο εμας! Καλο μηνα και επισημα πια καλο καλοκαιρι!!!

Εγω το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα, πονουσα, ξανασηκωσα πυρετο και με πηρε ο υπνος στις 5. Η Μαρια βεβαια ξυπνησε στις 8 αλλα την εβγαλα απο μεσα στις 9 γιατι πραγματικα δεν ειχα κουραγιο.

Τωρα λεω να φτιαξω εναν καφε γιατι χρειαζομαι οπωσδηποτε ενεργεια..

Γιωτα ευχαριστω για τη συμπαρασταση! Κι εσυ καλη επιτυχια στο σταθμο, μακαρι να τον δεχτουν για να ξεμπερδεψεις!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

kalimera κοριτσακια και καλο μηνα!πρωτη μερα του καλοκαιριου σημερα αλλα καθολου καλοκαιρινη!

φαιη κουραγιο και υπομονη μεχρι να βγαλεις και τους 4 και να ηρεμησεις.

μαρια νδ ελπιζω ο νικολας να γινει γρηγορα καλα και να προλαβει τη γιορτη στο σταθμο!

γιωτα καλη επιτυχια στο σταθμο ευχομαι να τον δεχτουν!

εγω ξυπνησα στραβα σημερα δεν εχω διαθεση καθολου ευτυχως τελειωσα τις δουλειες χθες και δεν εχω τπτ για σημερα οποτε με βλεπω ν αραζω ολη μερα χαλαρα.ισως αν μου περασει αυτη η βαρεμαρα να παω να παρω κανα ρουχαλακι για μενα τ απογευμα μιας και μου δωσαν λεφτα οι γονεις μου για τα γενεθλια μου.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια...

και εγω απο ηλιουπολη ειμαι, εχω ενα μπεμπουλη 2 μηνων σχεδον και δυστυχως πρεπει να κανει επεμβαση βουβονωκοιλης! εχω σκασει απο την στεναχωρια μου, εχει καμια απο εσας παρομοια εμπειρεια?:mad:

γειααααααα!!!τι κανετε?διαβαζω τα νεα σας και ενημερωνομαι...

φαιη μου ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να το περασεις οσο πιο ανωδυνα γινεται...

οι υπολοιπες διαβαζω οτι ειστε καλα σχετικα...

εγω ηρθα σημερα γιατι εχω να παω να δω για μπομπονιερες και εφαγα ολο μου το πρωινο και ακομα δεν κατεληξα καπου...ο μικρος ειναι μια χαρα θεριευει οσο μεγαλωνει και τρωμε με λυσσα το ρυζαλευρο μας...

φιλια πολλα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Μολις εκατσα! Οπως σας ειχα πει, πηγα σημερα στο γναθοχειρουργο. Μου εβγαλε τους δυο αριστερους φρονιμητες. Δεν με πονεσε εκεινη την ωρα καθολου, μου εκανε 3 ενεσεις στο καθε δοντι και δεν καταλαβα τιποτα αλλα τωρα που περασε το μουδιασμα, ποναω αρκετα και με ενοχλουν τα ραμματα. Ο κατω φρονιμητης ηταν σφηνωμενος και εβγαινε πανω στη γναθο κι ετσι χρειαστηκε 5 ραμματα, σε αντιθεση με τον πανω που χρειαστηκε μονο 2. Τωρα συνεχιζω αντιβιωση, ειδικο παυσιπονο (το brufen) και ενα υγρο για πλυσεις. Επισης μπολικες πλυσεις με αλατονερο και ραντεβου ξανα την Τριτη για να με δει και να κανονισουμε ποτε θα βγαλω και τους αλλους δυο (ευτυχως αυτοι δεν με πονανε καθολου, αλλα παμε να το προλαβουμε γιατι κι εκεινοι βγαινουν στραβα).

Ζουζουνι καλως ηρθες στην παρεα μας και να σου ζησει το μικρακι σου! Εγω προσωπικα δεν εχω εμπειρια πανω στο θεμα κι ετσι δεν ξερω! Μην ανησυχεις ομως, ολα θα πανε καλα!!

Γλυκουλα να μου φιλησεις τον μπουλουκο!!

Φιλια πολλα σε ολες!

Τα λεμε το πρωι!

gM4vp2.png

Μπραβο Φαιη που πηγαν ολα καλα!!!!!Καλη και γρηγορη αναρρωση να εχεις!!!!!!

Ζουζουνι ουτε εγω γνωριζω κατι επι του θεματος αλλα ισως μπορεσουν να σε βοηθησουν οι κοπελες απ το αλλο παρεντς.Αν θες ανοιξε ενα θεμα εκει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!!ολα καλα?η μαρια που ειναι καλε?λετε να γεννησε και να μην πηραμε χαμπαρι?εγω την τελευταια εβδομαδα παω κατα τις 5 το πρωι για υπνο.τα εχω κανει κουλουβαχατα.αρκετη κουραση τρεξιμο πιεση.σκατα.

φαιη με ανατριχιασες πρωι πρωι.περαστικα!!

4ywWp2.png

Καλημερα!!!!

Φαιη πως ξημερωσες?Σιγουρα με δυο φρονιμιτες λιγοτερους!!!!!

Εγω πηγα στο μικροβιολογικο της γειτονιας το πρωι και εκανα επαναληπτικη μια γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη.Μετα πηγα στον ενδοκρινολογο για το ζαχαρο.Μου ειπε οτι ειναι οριακο και μου εδωσε μηχανακι να το μετραω μια φορα την ημερα για να το παρακολουθω.Μου εδωσε και δυο διαιτες.Μια με 1600 θερμιδες και μια με 1800 θερμιδες.Μου ειπε να ξεκινησω με την μικρη και αν δω οτι πειναω λογω εγκυμοσυνης να κανω την μεγαλη.Στο μεταξυ ομως να παρακολουθω το ζαχαρο και αν ξεπερασω τα ορια να ξαναπαω να με δει.Στη μικρη διαιτα επιτρεπεται και το παγωτο 0& αν το ζαχαρο ειναι καλο.......θα κανω και κορτιζονες για να βοηθησουμε λιγο τα πνευμονια των μικρων διδυμων!!!!!!Υπομονη και ολα θα γινουν.....παντως ειναι οντως πιο δυσκολη η κυηση διδυμων.....και δεν το πιστευα......

Ας πανε ολα καλα και χαλαλι και τα τρυπηματα,και τα φαρμακα,και η ζεστη και ολα!!!!!

Μαρια νδ πως ειναι ο Νικολας?Συνηλθε καθολου????

Σας φιλω προς το παρον.....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι καλη μερα δηλαδη που σκ@τα ξεκινησε για μενα!με πηραν πρωι απ τη δουλεια να μου πουνε οτι εγινε ενα λαθος και μου βαλανε ενα επιδομα πριν κατι μηνες που δεν επρεπε να παρω κ πρεπει να επιστρεψω τα λεφτα-610ευρω!μου ειπαν μεχρι τελος του μηνα να τα καταθεσω.ουσιαστικα θα ναι σαν να παρω μισο μισθο αυτο το μηνα δε ξερω πως θα τα βγαλουμε περα με τοσους λογαριασμους εχω φρικαρει και κλαιω απ το πρωι.σκεφτομαι βεβαια οτι το πιο σημαντικο ειναι να χουμε την υγεια μας κ ολα γινονται αλλα μ εχει παρει τελειως απο κατω...:(

φαιη μου πως εισαι σημερα?αντε 2 μεινανε ακομα καιο τερμα το βασανο αυτο!

γιωτα σε καταλαβαινω ειναι ταλαιπωρια οι μετρησεις με το μηχανακι εγω μετριομουν στην αρχη 6 φορεςς τη μερα και μετα 3.απ την στιγμη που θα κανεις τη διαιτα να μην ανησυχεις δε θα χεις κανενα προβλημα.εδω εγω που με τπτ δεν εκοβα τα γλυκα γεννησα μια χαρα!καλο υπολοιπο να εχεις ολα θα πανε καλα και θα γεννησεις 2 υγιεστατους αγοραρους!

αληθεια η μαρια που βρισκεται?ελπιζω να ναι ολα καλα κ να μην εχει απλα χρονο να μπει.

γλυκουλα τρεχεις με τα της βαφτισης ε?ελπιζω να βρεις συντομα οσα ψαχνεις οπως ακριβως τα θες!φιλια πολλα στον μπομπιρα!

ζουζουνι κ εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια σ αυτο που ρωτας θα βρεις πιστευω απαντησεις στο αλλο παρεντς.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...