Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Σαν πιτσιρικακι που ειμαι :tongue: βγαζω κι εγω δοντια. Σημερα το πρωι ξυπνησα με πρησμενη την αριστερη πλευρα του στοματος μου και αφορητο πονο στους φρονιμητες και το αυτι. Το χειροτερο ειναι πως ενιωθα πολυ ζεστη και οταν εβαλα θερμομετρο εδειξε 39. Πηγα στο κεντρο υγειας στα Καλυβια με την κοπελα που μενει απο κατω μας γιατι ο Βασιλης δουλευει και εκει μου ειπανε πως πρεπει να με δει γναθοχειρουργος γιατι χρειαζονται αμεση εξαγωγη επειδη βγαινουν εντελως στραβα και πιεζουν την κατω γναθο και τα υπολοιπα δοντια.

Εκλεισα ραντεβου το απογευμα στη Βιοιατρικη Αλιμου για πανοραμικη και τη Δευτερα το απογευμα στο γναθοχειρουργο. Νομιζω πως αυτο θα ειναι το πιο πονεμενο Σαββατοκυριακο της ζωης μου. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παιρνω ενα ponstan ανα 8 ωρες για να μην πιασει αποστημα και καθυστερησει την εξαγωγη.

Αυτα τα πονεμενα νεα μας! Παω να ταϊσω τη Μαρια φρουτοκρεμα και μετα να τη βαλω για υπνο για να κανω καμμια δουλεια (ο νεροχυτης μου δεν βλεπεται..)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera κοριτσακια τι κανετε?

φαιη μου περαστικα σου και καλη δυναμη-δεν εχω χειροτερο απο οδοντιατρο ποσο μαλλον γναθοχειρουργο!

εμενα μ επιασε προκοπη σημερα και με το που σηκωθηκα ειπα να κανω τα τζαμια-ελιωσα στον ιδρωτα βρηκα κ εγω μερα να τα κανω με τετοια ζεστη!τωρα καθομαι λιγο να ξεκουραστω πριν αρχισω μαγειρεμα για την ελισαβετ.χθες ηρθε η μαμα μου και μου εδειξε πως να κανω ψαρι δεν ηταν δυσκολο οπως νομιζα κ η ελισαβετ το κανε μια χαψια!τ απογευματακι λεμε να κατεβουμε στα πεθερικα μου μια βολτα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα και ενα υπεροχο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα έβγαλα τις πάνες στον Δημήτρη. Άντε πάλι από την αρχή η εκπαίδευση!!!! Πέρσι είχα τον Νικόλα τώρα τον μικρό!!!!! Πάντως ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ θετικός στο να φοράει βρακί. Και στην τουαλέτα κάθεται και στο γιογιό σε αντίθεση με τον Νικόλα που είχε τρομερή άρνηση στην αρχή και δεν ήθελε με τίποτα!!! Του υποσχέθηκα πως θα του φέρει ο μάγος γιογιοδούλης δώρα και πως θα πάμε στο jumbo να του αγοράσω καινούργια βρακιά. Τουλάχιστον τώρα ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω γιατί έχω πείρα στο θέμα!!!!!!

Φαίη περαστικά κοριτσάκι μου. Έχω κάνει και εγώ εξαγωγή τους φρονιμήτες παλιά!! Υπομονη και θα περάσει.

Σοφία χρόνια πολλά για τα γενεθλια σου να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

maraki σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα!καλη αρχη με την εκπαιδευση με την πειρα που εχεις αυτη η φορα θα ναι παιχνιδακι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Που ειστε εξαφανισμενες μανουλιτσες?

Παρασκευη σημερα και ξεπορτισαμε για Σ/Κ????

Εγω εκανα την πανοραμικη, αισχος βγηκε, παραπανω απο το μισο δοντι ειναι χωμενο στην κατω γναθο.. Θα δουμε τι θα πει και ο γναθοχειρουργος τη Δευτερα!

Μαριανδ και Σοφια ευχαριστω για τις ευχες!

Μαριανδ να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου καλη επιτυχια για την πανα του μικρουλη σου!

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα έχω σηκωθεί από τις 7:30. Ξύπνησε ο Ευριπίδης και φώναζε "μαμά δεν θέλω να κοιμηθώ άλλο". Αν έχει και η Ιφιγένεια τις σχέσεις που έχει ο Ευριπίδης με τον ύπνο...κάηκα. Εσείς κοιμάστε ακόμα; τυχερές :(

Φαίη καλό κουράγιο σου εύχομαι. Είναι ζόρικο πράγμα οι φρονιμήτες και στην κάτω γνάθο γίνεται κανονικό χειρουργείο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο εμας!

Εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα, πονουσα παρα πολυ, νομιζα σε καποια φαση πως αν μου ξεριζωνανε το αυτι, θα πονουσα λιγοτερο.. Κοιμηθηκα αφου πηρα 2 φορες ponstan κι αφου εβρεξε ο Βασιλης λιγο βαμβακι με ουζο και το εβαλε επανω στο δοντι μου.

Ο Βασιλης εφυγε στις 06:30 και θα γυρισει στις 15:00. Η Μαρια σηκωθηκε γυρω στις 9μιση, εφαγε το γαλα της με τα μπισκοτα και τωρα καθεται και παιζει με το μαξιλαρι της (αγνωσται αι βουλαι...)! Σε λιγο θα φαμε φρουτοκρεμα και ισως βγουμε μεχρι τις κουνιες, δεν ειναι σιγουρο ομως γιατι με την αυπνια λογω δοντιου, δεν εχω και πολλες αντοχες!

Αυτα προς το παρον! Θα τα πουμε κι αργοτερα!

gM4vp2.png

Γεια σας και παλι!

Το πρωι καθομουν και ξεφυλλιζα το tv ζαπινγκ για να δω τι ωρα ξεκιναει το kid songs και ειδα πως σημερα το βραδυ εχει eurovision. Πριν απο ενα χρονο λοιπον θυμηθηκα πως βγηκαμε απο το Παιδων και εκτοτε -δοξα τω Θεω- δεν εχουμε ξανανοσηλευτει!

Ευτυχως ο Βασιλης αυριο δουλευει βραδυ (παλι μοναξιες.. :() αλλα σημερα θα ειναι εδω κι ετσι θα τη δουμε παρεα!

Κουνιες τελικα δεν πηγαμε, αλλα βγηκαμε μεχρι το mini market και ψωνισαμε ζυμαρι και υλικα για να φτιαξω πιτσα. Πηρα και 2 μπυρες γιατι γιουροβιζιον χωρις πιτσα και μπυρα δε λεει!!! :cool: Αντε να δουμε σε ποια θεση θα παραπεσουμε φετος..!

Η Μαρια κοιμαται απο τη μια και πριν απο λιγο ηρθε η κοπελα που μενει απο κατω και μου εφερε 4 ζευγαρια παπουτσια αχρησιμοποιητα, στα κουτια τους για τη Μαρια. Ειναι αυθεντικα all star τα δυο ζευγαρια και τα αλλα δυο ειναι το ενα ζευγαρι μπαλαρινες και το αλλο αθλητικα της nike. Βεβαια δεν της κανουν τωρα, ειναι 22 νουμερο κι εμεις φοραμε 20-21 αλλα βγαλαμε το χειμωνα μας!!!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα ξυπνησαμε σχετικα νωρις κι ειπαμε να παμε στην παραλια να κανουμε το πρωτο μας μπανακι! Το Μαρακι ξετρελλαθηκε, ηταν πολυ συνεργασιμη, δεν φοβηθηκε καθολου και ηθελε να καθεται μονο σε ενα σημειο στην αρχη της αμμουδιας να τη βρεχει η θαλασσα και να παιζει με το νερο και με την αμμο! Βεβαια εμεις την πηγαμε και λιγακι πιο μεσα για να την ξεπλυνουμε απο την αμμο πιο πολυ αλλα και παλι δεν διαμαρτυρηθηκε! Νομιζω πως η θαλασσα φετος θα γινει 2ο σπιτι μας μιας και την εχουμε διπλα!

Στην παραλια γινοταν ο χαμος! Να φανταστειτε πηγαμε στις 10 και βρηκαμε με το ζορι ξαπλωστρα! Μου αρεσε πολυ γιατι οι ξαπλωστρες εκει ειναι δωρεαν, δεν πληρωσαμε τιποτα! Πηραμε μονο απο εναν καφε και δυο νερακια. Εγω ειχα φτιαξει τη φρουτοκρεμα της Μαριας απο το σπιτι και την ταϊσα εκει αλλα επειδη ηταν το πρωτο της μπανιο, δεν καθησαμε πολυ. Πηγαμε 10 οπως σας ειπα ηδη και στις 11μιση φυγαμε!

Μολις μπηκαμε σπιτι, καναμε αλλο ενα μπανιο στην μπανιερα, η Μαρια μουλιασε για τα καλα και πριν λιγο την εντυσα και βλεπει σε dvd τα χρωματα (της πηρε χθες ο Βασιλης το dvd της Γιαννικου, το εξυπνο μωρο μαθαινει τα χρωματα). Σε λιγο θα τη βαλω για υπνο και θα κατσω να κανω καμμια δουλεια.

Ο Βασιλης δουλευει 6 - 12 αλλα θα φυγει 5 και θα γυρισει στις 1. Απο αυριο και μεχρι την Τεταρτη ειναι πρωι, οποτε θα πηγαινω μονη μου με τη Μαρια για μπανακι. Το απογευμα θα την παω στις κουνιες για να εκτονωθει και μετα σπιτι, ντους και νανακια! Εχω κι ενα σιδερο μεχρι το Θεο και λεω να κατσω σημερα να κανω εστω τα μισα.

Ανυπομονω να ερθει η αυριανη να βγαλω κι αυτον τον παλιοφρονιμητη γιατι με εχει πεθανει! Το απογευμα εχω ραντεβου. Αυτα απο εμας, με επιασε λογοδιαρροια και σας ζαλισα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Φιλια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Μαρακι, πηγαμε σημερα!!

Κι εμεις υπο αλλες συνθηκες Αυγουστο θα πηγαιναμε, αλλα φετος που μενουμε κοντα στη θαλασσα, ειπαμε να το εκμεταλευτουμε!!!

Η Μαρια ειχε πολλη πλακα! Φοραγε μπικινι (σουτιεν και βρακακι) και της αγορασαμε αντιηλιακο του Κορρε που μυριζει τελεια! Φορουσε και κατι παντοφλακια ροζ με λουλουδακια κι ηταν μουρλια!!

Αντε με το καλο κι εσεις κι ας ειναι και τον Αυγουστο!!

gM4vp2.png

Μπραβο Φαιη που πηγατε θαλασσα.Εμεις για φετος δεν προβλεπεται....εκτος απο τον Τασο που σιγουρα θα κανει διακοπες.......

Χτες ο καλός μου αποφασισε να αφησουμε το παιδι στην μαμα μου για να βγουμε εξω.Ετσι κι εγινε,πηγαμε σε ενα ωραιο ταβερνακι στην Αμφιθεα με καταπληκτικο φαγητο....σιγουρα θα ξαναπαμε!!!!!!!Σημερα το πρωι ειχαμε καφεδακι με το club-ford (απ οπου γνωριστηκα με τον Βασιλη) και τωρα τηγανιζω πατατες και μπριζολες να φαμε,να δει ο Βασιλης φορμουλα κι εγω να κοιμηθω!Το απογευμα θα παμε να παρουμε τον Τασουλη και να κυλησει το προγραμμα μας κανονικα!!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!

Ακομα μια νεα εβδομαδα ξεκινησε και ας ελπιζουμε οτι δε θα εχουμε παρατραγουδα!!!!!

Ο Τασος εφυγε πριν λιγο με τον μπαμπα του αλλα επειδη θα αργησει ο Βασιλης σημερα θα παω να τον παρω εγω αργοτερα!Παω να μαγειρεψω και θα τα πουμε μετα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...