Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρηνακι δυστυχως εχουνε σπασει τοσο πολυ τα νευρα μου που πραγματικα δεν ξερω που θα μας βγαλει ολο αυτο! Ευχαριστω για τις συμβουλες!

Σοφακι χρονια πολλα και απο εδω!!! Να τα 100στησεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ.ΩΧ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟΝΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΑΡΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ.ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΙΟ!

4ywWp2.png

Κοιτα οταν γκρινιαζει, συνηθως θελει συγκεκριμενα πραγματα! Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να της τα δωσω γιατι ως επι το πλειστον ζηταει πραγματα που ειναι τρελλα. Μερικα παραδειγματα: Να παιζει με τα κουζινικα και δη τα μαχαιρια, να χωνει τα χερια της και να παιζει με τη λεκανη του μπανιου, να βγαινει στο μπαλκονι και να ανοιγει το λαστιχο με συνεπεια να γινεται μουσκεμα, να κρεμιεται απο τις καρεκλες, να γλυφει το πατωμα κ.α. Οποτε λοιπον της απαγορευσω κατι απο αυτα που ζηταει, ξεκιναει η γκρινια μεχρι να περασει το δικο της. Πολλες φορες δεν περναει το δικο της -ειδικα στο θεμα με τα μαχαιρια- και ετσι το παμε σερι γκρινια μεχρι να ερθει η ωρα του υπνου. Και το κακο με εμας ειναι πως αν κολλησει με κατι, δεν ξεκολλαει ο κοσμος να χαλασει. Οποιο παιχνιδι να της δωσεις για να ξεχαστει το πεταει, αγκαλια δεν θελει, αν τη βγαλεις βολτα γκρινιαζει και γενικως κολλαει στο οτι θελει "αυτο" και δεν της περναει!

Οσο για τη μαμα μου, την εχω ρωτησει, λεει πως ημουν πολυ ησυχη. Η πεθερα μου παλι λεει τα χειροτερα για τον Βασιλη! :?

gM4vp2.png

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ?ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ Α ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.

4ywWp2.png

Ισως.. Αν δεν της εδινα σημασια θα ορκιζομουν πως τα κανει για να μου τραβηξει την προσοχη. Τωρα ομως που ειμαι ολη την ωρα απο πανω της (ειδικα απο τοτε που πηγε και ο Βασιλης για δουλεια) δεν πιστευω πως το κανει για να την προσεξω παραπανω. Σκεφτομαι μηπως εχει βαρεθει τα παιχνιδια της ή τη ρουτινα που εχουμε αλλα δεν ξερω κι εγω τι αλλο να κανω.. Καθομαι μαζι της, παιζουμε, χορευουμε με τα παιδικα τραγουδακια, τη βγαζω βολτα στις κουνιες.. Τι αλλο να κανω?

Οσο για το λαστιχο δεν θα ειχα προβλημα κανενα αλλα εδω εχει ψυχρα ακομα (τα βραδυα κυκλοφορουμε με ζακετες). Αν ειχε ζεστη δεν θα με πειραζε, ισα - ισα που οταν ανεβηκε η θερμοκρασια της γεμιζα την πισινουλα της και την αφηνα να πλατσουριζει! Μετα ομως ξαναχαλασε ο παλιοκαιρος!

Τελος παντων.. Ισως μου παρει λιγο χρονο και περισοοτερο σπασιμο νευρων αλλα θελω να πιστευω πως θα το βρω το κουμπι της.. Ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχω γινει νευρασθενικη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Σοφία χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Φαίη θέλει πολύ υπομονή το θέμα με τα όρια που θέτουμε. Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια θα πρέπει να είσαι κάθετη (και μετά να αντέχεις τη γκρίνια :D ). Για παράδειγμα στο καρότσι του supermarket, τον Ευριπίδη τον έβαζα μέχρι που ξεπέρασε το όριο βάρους (15 κιλά). Μέχρι τότε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μπει σε μαγαζί και να μην κάτσει στο καρότσι. Του έλεγα αν δεν κάτσεις στο καρότσι θα μείνεις να με περιμένεις στο αυτοκίνητο ή θα φύγουμε. Αν ξεκίναγε γκρίνια την ώρα που ψωνίζαμε του επαναλάμβανα ότι μόνο με το καρότσι μετακινείται μέσα στο μαγαζί και αν συνέχιζε, απλά τον αγνοούσα. Δεν με έννοιαζε αν μας κοίταγε όλος ο κόσμος, αν ρώταγε ο κάθε άσχετος "τι έχει το παιδί;" κλπ. Και τώρα ακόμα που έχει μεγαλώσει και περπατάει δίπλα μου ή όταν πάμε στο Βασιλόπουλο μπαίνει σε αυτά τα καρότσια - αυτοκινητάκια, κάνω κάτι ανάλογο. Του λέω "αν βγεις από το αυτοκινητάκι ή αν απομακρυνθείς σε πάω στο αυτοκίνητο". Φυσικά ό,τι λες πρέπει να το τηρείς, γιατί αλλιώς δεν πιάνει.

Είναι καλό που η Μαρία θέλει να κάνει το δικό της, αλλά πρέπει να μάθεις να κάνεις και εσύ το δικό σου. Επίσης η γκρίνια δεν πρέπει ποτέ να φέρνει αποτελέσματα, γιατί τότε δεν έχει λόγο να τη σταματήσει. Καλό κουράγιο!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!

Μαρακι αυτο ακριβως ηθελα να κανω! Και οταν χτυπησε αισθανθηκα πολυ ηλιθια που εκανα πισω στο να απαιτησω το αυτονοητο: να κατσει στο καροτσι γιατι ηταν θεμα ασφαλειας. Σημερα ξυπνησε με πρησμενο στομα.. Οσο και να θελω λοιπον να το αγνοησω δεν μπορω και δεν θα το κανω. Φυσικα και δεν φταιει το παιδι για οσα κανει και αυτο απο μια πλευρα ειναι καλο γιατι εγω φταιω αρα κι εγω θα αναστρεψω την κατασταση.

Ευχαριστω και για τις ευχες περι υπομονης. Θα μου χρειαστουν, ειμαι σιγουρη!

gM4vp2.png

Καλημερα!

Φαιη συμφωνω με την Ειρηνη.Μη σε πιανει πανικος.Εσυ μονο που σκεφτεσαι οτι θα εισαι μονη σου με την Μαρια επειδη ο Βασιλης ειναι στη δουλεια σε πιανει πανικος.Αυτο μεταδιδεται στην Μαρια.Απλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη.Ελα στη θεση της Μαριας ππου επεσε με την μπαλλα,τρομαξε και η μαμα της επαθε υστερια....τι θα εκανες?Δε θα ειχες γκρινια?????Ηρεμια,γαληνη και ολα θα γινουν!!!!!!

Σοφια Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα!!!!Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!

Εγω βρισκομαι στους γονεις μου οποτε μπαινω σπανια.Ο Τασος κοιμηθηκε πριν λιγο κ περιμενω να σχολασει η μαμα μου για να φαμε ολοι μαζι.Μετα ισως παω λιγο απ το σπιτι μου,γιατι ξεχασα και το πορτοφολι μου.Αυτα τα νεα μας....πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhspera κ απο μενα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας(και για αυτες στο φεις με συγκινειτε!) να ειστε παντα καλα!

φαιη μου εχει απολυτο δικιο η μαρια πανω απ ολα η ασφαλεια τους εκει δε χωραει καμια υποχωρηση κ ας γκρινιαζουν θα τους περασει.δε τα χω περασει ακομα κ μονο να φανταστω τι περνας μπορω υπομονη και καλη δυναμη δε μπορω να σου πω κατι αλλο.και να κοιτας λιγο και τη φαιη σαν να την εχεις παραμελησει λιγο;)

εμεις πριν λιγο γυρισαμε πηγαμε κ σε αλλο σταθμο σημερα δε μ αρεσε και πολυ, ο χθεσινος ηταν καλυτερος αλλα καναμε αιτηση και θα δουμε.μας ειπαν παντως και στους 2 οτι περνουν παιδακια απο αλλους δημους.αφησα και την ελισαβετ στη μαμα μου να μη τη κουβαλαω μαζι μας και τωρα θα παμε να την παρουμε να κοψουμε και την τουρτα(ναι μ αρεσει να σβηνω ακομα κερακια!):P

πολλα φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Φαιη συμφωνω με την Ειρηνη.Μη σε πιανει πανικος.Εσυ μονο που σκεφτεσαι οτι θα εισαι μονη σου με την Μαρια επειδη ο Βασιλης ειναι στη δουλεια σε πιανει πανικος.Αυτο μεταδιδεται στην Μαρια.Απλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη.Ελα στη θεση της Μαριας ππου επεσε με την μπαλλα,τρομαξε και η μαμα της επαθε υστερια....τι θα εκανες?Δε θα ειχες γκρινια?????Ηρεμια,γαληνη και ολα θα γινουν!!!!!!

Γιωτουλα δεν ξερω τι "σηματα" λαμβανετε απο αυτα που εγω σας μεταφερω αλλα καθολου πανικος δεν με πιανει στη σκεψη πως θα ειμαι μονη με τη Μαρια. Ισα - ισα που ανυπομονουσα να παει ο Βασιλης για δουλεια για να βρω κι εγω ξανα τους ρυθμους μου με το παιδι. Ειμαι απολυτα ηρεμη και ψυχραιμη και αφηνω οοοολες τις δουλειες που εχω για οταν θα κοιμηθει ετσι ωστε να ειμαι διαθεσιμη σε εκεινη για ο,τι θελησει (βολτα/παιχνιδι/αγκαλια). Κι αν διαβασεις πιο προσεκτικα, γκρινια ειχε πολυ πριν πεσει, δεν επεσε και την επιασε γκρινια υστερα.

Τελος παντων.. Ο,τι και να πω εγω ειναι λιγακι δυσκολο να μεταφερθει στους υπολοιπους που το βλεπουν απ' εξω. Απλα ηθελα να επισημανω πως η Μαρια γενικοτερα ειναι δυσκολο παιδι και εγω δεν εχω βοηθεια απο πουθενα για να ξελαμπικαρω λιγακι (να μην αναφερω τα της μαμας μου - τα ξερετε ηδη).

gM4vp2.png

Σοφακι καλη επιτυχια στο σταθμο!

Και με το καλο το κερακι! Θελω τουρτα ομως, να το θυμασαι!!!!!! :cool:

gM4vp2.png

Σοφακι καλη επιτυχια στο σταθμο!

Και με το καλο το κερακι! Θελω τουρτα ομως, να το θυμασαι!!!!!! :cool:

σ ευχαριστω πολυ!μακαρι να πανε ολα καλα!οσο για τη τουρτα εννοειται!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ο,τι και να πω εγω ειναι λιγακι δυσκολο να μεταφερθει στους υπολοιπους που το βλεπουν απ' εξω.

Εχεις δικιο σ αυτο.Οσοι ειναι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε......

Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.......

Καλο μεσημερι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα και παλι κοριτσια!

Ειμαι λιγακι νυσταξιαρα (ετσι το ελεγα οταν ημουν μικρη :mrgreen:) και ειπα να μπω να σας πω τα νεα μας γιατι δεν ξερω αν θα αντεξω να κατσω μεχρι αργα.. Και ειχε την 1η ταινια sex and the city στον alpha αλλα δεν ξερω αν θα κρατηθω!

Γιωτουλα ξερω πως δεν λες τιποτα κακοπροαιρετα και πως με αγκαλιαζεις με πολλη αγαπη οπως και οι υπολοιπες εδω και σας ευχαριστω πολυ γι' αυτο. Απλα ειναι λιγακι δυσκολο να καταλαβεις ακριβως το τι γινεται. Ισως να ειναι τα δικα μου νευρα πολυ κουρελιασμενα και να τα βλεπω ολα σκατα αλλα ειλικρινα βαζω το ζενιθ των δυναμεων μου ειδικα σε ο,τι εχει να κανει με το παιδι. Απλα πιστευω πως βασικο ρολο παιζει το οτι δεν εχω βοηθεια απο πουθενα. Εχω να βγω μονη μου με τον αντρα μου απο τις 12/12/2009 που ειχαμε επετειο και μαλιστα αν θυμασαι μας βγηκε και ξινη η εξοδος γιατι αρρωστησε η Μαρια. Μακαρι να υπηρχε καποιος που τον εμπιστευομαι απολυτα για να αφησω κι εγω τη μικρη και να ηρεμησω λιγο. Πιστευω αυτο μπορεις να το καταλαβεις! :)

Το απογευμα που μας περασε πηγαμε στις κουνιες στην Αναβυσσο, επαιξε, ξεδωσε και τωρα την ταϊζει ο Βασιλης για να παει για υπνο και να κατσουμε λιγακι οι δυο μας!

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...