Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

αχ ευτυχως που δεν κανονιστηκε για σημερα γιατι θα το εχανα.πριν λιγο ξυπνησα και το σκατο μου ακομα κοιμαται.αντες να δουμε ποτε θα φαει.το εχει καθιερωσει το brunch.μαρια κρατα γερα.τα νευρα σε αυτες τις καταστασεις γινονται πολυ ευκολα κροσια!κανε πραγματα που σου αρεσουν και εξηγησε και στον αντρουλη σου τι σου συμβαινει μηπως μπορεσει να σε βοηθησει η να σου δειξει εστω κατανοηση.ολα θα πανε καλα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΑΙΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ.

l9Iop2.png

Μανουλες πως εισαστε????

Μαρια κρατα γερα....μην αφηνεις τιποτα να σου χαλαει τη διαθεση αν και απ οτι ακουσα το ζωδιο μας δεν ειναι καλα αυτες τις μερες!!!!!

Εγω νιωθω πολυ κουρασμενη....ετσι αφου παιξαμε με τον Τασο,τωρα τον εδωσα στην μαμα μου να τον παρει σπιτι της κι εγω λεω να ξαπλωσω μιας και ο Βασιλης θα αργησει να γυρισει.

Αυριο το πρωι στις 05 00 θα φυγει για δουλεια στην Ευβοια....θα γυρισει Παρασκευη βραδυ ή Σαββατο πρωι,οποτε θα μετακομισω στους γονεις μου μαζι με τον Τασο για να μην κουραζομαι......2 μερουλες ειναι...θα περασουν.....

Παω να ξαπλωσω και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Και τωρα ρωταω ολες τις μανουλες (εκτος της Γιωτας που μου εχει ηδη απαντησει):

Τα παιδακια σας κανουν πολλες φορες τσισα μεσα στη μερα? Η Μαρια θα αλλαξει στανταρ 5 πανες αλλα ειναι σαν να εχει κανει τσισα μεσα 2 φορες - θελω να πω δεν ειναι τοσο φουσκωμενη και βαρια η πανα οσο παλαιοτερα. Το ειπα και στο Φιτσιαλο και μου ειπε να της δινω περισσοτερο νερο..

Εσεις τι λετε? Τα δικα σας κανουν πολλα?

(Ωραια συζητηση ανοιξα πρωι - πρωι :mrgreen:)

Ούτε ο Ευριπίδης έκανε ποτέ πολλά τσίσα. Στην ηλικία που είναι τώρα η Μαρία θα μπορούσες να τον αφήσεις και με την ίδια πάνα όλη μέρα, χωρίς να έχει διαρροές. Επίσης δεν έπινε ποτέ πολύ νερό. Όταν ήταν 16 μηνών του είχαμε κάνει δύο φορές εξετάσεις ούρων και είχαν βγει καθαρές.

Από πέρσι (σχεδόν τριών ετών δηλαδή) που ξεκίνησε να πηγαίνει στην τουαλέτα, συνήθως δεν πηγαίνει πάνω από τρεις φορές μέσα στην ημέρα. Πριν ένα μήνα περίπου που του ξανακάναμε εξετάσεις ούρων, πάλι καθαρές βγήκαν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαρακι και Ναταλια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Κι εμεις ειχαμε κανει εξετασεις ουρων και μαλιστα δυο φορες αλλα ειχαν βγει καθαρες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα ο Νικόλας δεν πίνει πολύ νερό, με το ζόρι δηλαδή τον κυνηγάω από πίσω να πιει, οπότε ούτε εκείνος κάνει πολλά τσίσα. Ο Δημήτρης πάλι πίνει τόοοοοοοσο πολύ νερό και κάνει τόοοοοοοσα πολλά τσίσα που τις περισσότερες φορές βγαίνουνε έξω. Δηλαδή τα πρωινά που ξυπνάει στάνταρ τον βρίσκω μούσκεμα στα τσίσα. Και των δυο βέβαια οι εξετάσεις είναι καθαρές.

Φαίη πάντως προσπάθησε να της δίνεις περισσότερα υγρά όπως σου είπε και ο παιδίατρος.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρακι σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση! Η αληθεια ειναι πως ουτε η Μαρια πινει πολυ νερο.. Μονο μετα τα γευματα και ισα για να της φυγει η γευση απο τις τροφες. Κι εγω την κυνηγαω απο πισω για να πιει αλλα οταν κλειδωνει το στομα τι να κανω.. Σημερα και παλι την κυνηγουσα για να πιει αλλα παλι τα ιδια!

gM4vp2.png

ΚΑΛΑ ΣΟΦΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...

ΦΑΙΗ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ???????

l9Iop2.png

καλησπερα κοριτσακια!

εμεις σημερα ολο το πρωι τρεχαμε με τους παιδικους μας ειπε η θεια του αντωνη να κανουμε αιτηση σ ενα σταθμο στο παγκρατι μηπως μας δεχτουν εκει πηγαμε καναμε την αιτηση κ αυριο θα παμε τα χαρτια που λειπανε και μετα σ ενα αλλο σταθμο στην ιδια περιοχη.μακαρι να μας δεχτουν σ εναν απ τους 2!ειναι λιγο μακρια απ το σπιτι αλλα να μας δεχτουν με το καλο και θα τα βολεψουμε.

ναταλια δε πειραζει που μπερδευτηκες οι ευχες παντα ειναι ευπροσδεκτες!να εισαι καλα!

φαιη απ οτι ειχα μετρησει παλιοτερα η δικια μου εχει 6-7 πανες την ημερα με τσισα το πρωι γεματη την υπολοιπη μερα εξαρταται απ οτι πιει.νερο κ εμενα δε πινει καθολου ειναι ζητημα αν καταφερω να της δωσω 20μλ μεσα στη μερα.εντωμεταξυ ειναι 2 μερες τωρα που ειναι δυσκοιλια και νομιζω οτι κανει πολυ σκουρα κακακια(ερχομαι να ολοκληρωσω την συζητηση που ανοιξες-ωραι ατα καταφερα:oops:)και ανησυχω μην εχουν αιμα μεσα.θα παω τ απογευμα στο φιτσιαλο να παρω το χαρτι για το σταθμο και θα τον ρωτησω.

καλο απογευμα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφια μου στο Παγκρατι ηταν να τον γραψω κι εγω τον Τασο που παιρνουν απο 8 μηνων.Δουλευει μια γνωστη μου αλλα δε μας εξυπηρετει με τα δρομολογια και δεν νομιζω να κανω αιτηση.Αν δε σου ζητανε χαρτι ΔΕΚΟ για το που μενετε να σου πω να δηλωσεις τη διευθυνση μου που ανηκει στο Δημο Αθηναιων,εκει ανηκουν και οι βρεφονηπιακοι στο Παγκρατι γιατι να ξερεις εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των Δημοτων.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γιωτα μου σ ευχαριστω πολυ αλλα δε νομιζω οτι γινεται αυτο αφου και στο πιστοποιητικο γεννησης και στη δηλωση φαινεται η διευθυνση μας.χαρτι δεκο δε μας ζητησανε.το ξερω οτι ανηκει σ αλλο δημο ειπαμε να δοκιμασουμε εκει μιας και εχουμε γνωστο.κ απ οτι μας ειπαν εχουν προτεραιοτητα οι ανεργοι στο δημο αθηναιων-τι να πω θα δουμε μακαρι να μας παρουν.αν επιτρεπεται σε ποιο σταθμο θα τον εγραφεςτον τασουλη?

γυρισαμε κ απ τον φιτσιαλο μου πε να μην ανησυχω απ τα φρουτα ειναι-απ το κερασι υποθετω της εδωσα και χαμομηλακι κ ολα καλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια.. Μου φαινεται πως ουτε εγω θα τον γλιτωσω τον ψυχιατρο...

Απο οταν ξυπνησε το απογευμα η Μαρια, ειχε γκρινια -τοση που μου 'χει μεινει ακομα αυτο το ιιιιιιιιι στα αυτια-. Πηγαμε στα jumbo να της παρουμε ρουχαλακια οπως σας ειχα πει και εκει δεν ηθελε να κατσει στο καροτσι αλλα κατω και να περπαταει. Απο το να εχουμε γκρινια λοιπον, της εδωσα μια μπαλιτσα και την ειχα στο διαδρομο με τα ρουχα να παιζει κι εμεις να διαλεγουμε. Καποια στιγμη λοιπον, της επεσε η μπαλιτσα, πηγε να την πιασει, την πατησε και εσκασε κατω με το προσωπο. Τη σηκωσα και μου ηρθε να λιποθυμησω καθως ολο της το στομα ηταν μεσα στο αιμα.... Πηρα αστραπιαια το Φιτσιαλο και ουρλιαζα στο τηλεφωνο! Καποια στιγμη τον ακουσα που μου ελεγε "σταματα επιτελους παιδι μου και ακουσε με!". Εκει σταματησα.. και μετα ακολουθησε ο εξης διαλογος:

Φιτσιαλος: Με ακους?

Εγω: Ναι.

Φιτσιαλος: Εχεις χαρτομαντηλα μαζι σου?

Εγω: Ναι

Φιτσιαλος: Βγαλε ενα καθαρο χαρτομαντηλο και ανοιξε το στομα της να δεις απο που κανει την αιμοραγια. Ειναι ουλο ή ειναι απο τα χειλη της?

Εγω? Ειναι ουλο και ελαχιστο απο το πανω χειλος.

Φιτσιαλος: Ασε το πανω χειλος και πιεσε το ουλο δυνατα για να σταματησει η αιμορραγια.

Εγω:...

Φιτσιαλος: Παρε με μολις σταματησει, ενταξει? Και ψυχραιμα!

Εγω: Ενταξει.

Μολις σταματησε η αιμορραγια, σταματησε και η Μαρια να κλαιει, τον πηρα τηλ. Με ρωτησε αν ειναι βαθυ ή επιφανειακο και μου ειπε αφου σταματησε η αιμορραγια να μην ανησυχω.

Την πηρε λοιπον ο Βασιλης και βγηκανε στις κουνιες που εχει απ'εξω απ' τα jumbo στη Βαρης - Κορωπιου αλλα και εκει εριξε ματς με ενα αλλο παιδακι γιατι την κατεβασε απο την κουνια ο Βασιλης αφου εκανε πολλη ωρα και ηθελε να ανεβει και το παιδακι που προανεφερα. Οπως καταλαβαινετε φυγαμε κλαιγοντας απο εκει.

Γυρισαμε σπιτι, την εκανα μπανιο, την ταϊσα και την εβαλα για υπνο. Αμ δε! Δεν ηθελε να κοιμηθει, εκλαιγε, ουρλιαζε, πεταγε το μαξιλαρι της και εν τελει της εβαλα τις φωνες και κοιμηθηκε πριν απο λιγο..

Βαρεθηκα να φωναζω, βαρεθηκα να ειμαι ο μπαμπουλας της Μαριας και κυριως δεν αντεχω αλλο να ειμαι ο αλλοφρων της οικογενειας..

Συγγνωμη για το τεραστιο μηνυμα αλλα νομιζω πως θα με χτυπησει εγκεφαλικο.. Εχει μουδιασει το κεφαλι μου και νομιζω πως θα εκραγω..

Μη σας ζαλιζω αλλο!

Φιλια σε ολες! (Απο μακρια γιατι απο πανω μου βρεχει γκαντεμοσκονη)

gM4vp2.png

ΡΕ ΣΥ ΦΑΙΗ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΡΕ ΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.....

ΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΔΟΝΤΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΡΙΝΤΙΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΣΕΝΑ!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...