Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!!!

Μολις επεστρεψα απ το ΙΚΑ.Μου εγραψε αδεια ο ιατρος για 1 μηνα,και μου εφτιαξε κ ο παιδιατρος τα χαρτια του Τασου για τον σταθμο.Αυριο παω να τα καταθεσω!!!!!

Σοφια μου που το ειδατε οτι δεχονται απο 1,5 χρονων????Εγω λεω να το ξανακοιταξεις ή καλυτερα παρε τηλεφωνο στο δημαρχειο.Αποκλειεται να μην υπαρχει σταθμος που νε μη δεχονται απο 8 μηνων.Ψαξ το καλυτερα για να μη χασεις κ την προθεσμια!!!!!!!

Dems τι επαθες????Μαλλον φταινε οι ορμονες!!!!!!

Να ζησετε ευτυχισμενοι με τον Διονυση σου,να χαιρεστε τον Ευριπιδακο σας και με το καλο να ερθει και η Ιφιγενειουλα σας!!!!!!

Ναταλια ελπιζω να ειναι ησυχα τα ζουζουνια σου και να μη σε κουρασουν πολυ!!!!!

Ο Τασος απ το σαββατο εχει καταρροη και λιγο βηχα,και ειπε ο ιατρος να του δωσω λιγο aerius σιροπι κ otrivin σταγονες για την μυτη.Ελπιζω να συνελθει γρηγορα γιατι ταλαιπωρειται πολυ!!!!!!Ολη νυχτα εβηχε ο φουκαρας!!!!Τεσπα....κρυωμα ειναι,θα περασει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι χαλαρα οσο μπορεις-μερα ειναι θα περασει!

γιωτα μου το ειδα στην ιστιοσελιδα του δημου πηρε και τηλεφωνο ο αντωνης σημερα και του ειπανε απο 1,5 περνουν φετος ολοι οι βρεφονηπιακοι του δημου μας(περισυ οντως απο 8μηνων επερναν αλλα φετος το αλλαξανε δε ξερω γιατι).περαστικα στο τασουλη σου!

με τη συναντηση τελικα τι θα γινει?αν θελετε κανονιστε τη πρωι κ αν μπορεσω θα ερθω.

πριν λιγο εφυγε ο αντωνης με την ελισαβετ για βολτα-εγω βαριεμαι ελεεινα σημερα.παλι φρουτα δεν εφαγε της εβαλα βερυκοκα αλλα ηταν πολυ ξινα-εκανα το λαθος να μη δοκιμασω πριν της δωσω κ παραλιγο να τα κανει εμετο.απο αυριο γυρναμε στα κλασικα παλι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια

Το πρωί πήγα στην εφορία να καταθέσω την δήλωση, χαμός γινότανε, η ουρά ήτανε μέχρι κάτω. Ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα ομως και τώρα αναμένουμε!!!! Για την συνάντηση αύριο εγώ μπορώ μόνο πρωί αλλά θα έχω και τον Δημήτρη μαζί μου. Κανονίστε όποτε θέλετε. Έβλεπα και εχθές στον ύπνο μου πως είμαι έγκυος σε δίδυμα (τι να σημαίνει πάλι και αυτό) μάλλον έχω επηρεαστεί από εσάς τις εγκυούλες!!!!!

Σοφία κρίμα για τον σταθμο. Ψάξτο όμως καλύτερα όπως σου είπε και η Γιώτα

Μαρία υπομονή!!!! Αχ τι κάνουνε αυτές οι ορμόνες!!!!

Γιώτα περαστικά στον μικρό.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

οι ορμόνες είναι όντως άτιμο πράγμα. Στον Ευριπίδη βέβαια δεν ήμουν έτσι...:roll::roll: τέλος πάντων.

Ας πούμε για τη συνάντηση, για να αλλάξω διάθεση :D Όπως σας είχα πει εμένα με βολεύει καλύτερα πρωί, αλλά αν οι περισσότερες μπορείτε απόγευμα, θα έρθω για όσο μπορέσω. Γιώτα εσύ τι λες;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα η μερα μου ειναι απελπιστικα σκ@τ@.. Ας ξεκινησω απο εχθες το βραδυ καλυτερα..

Οπως σας ειχα πει, ο Βασιλης σχολουσε στις 2 το βραδυ. Γυρω στις 2 και τεταρτο με πηρε τηλ. να μου πει πως αραξε τη μηχανη στο Ελληνικο και πως ξεκιναει για Λαγονησι. Μου ζητησε να του βαλω λιγα μακαρονια να βρασουν γιατι ηταν νηστικος απο το μεσημερι και πεινουσε. Πανω στη νυστα μου, εβαλα ελαχιστο νερο και το ματι στο φουλ και ευγνομονω το Θεο που οι δρομοι ηταν αδειοι και ο Βασιλης ηρθε γρηγορα σπιτι γιατι θα καιγομασταν ζωντανοι.. :oops:

Σημερα το πρωι απο τις 8 παρα (για ονομα δηλαδη!) χτυπουσε το κινητο μου με αποκρυψη. Σκεφτηκα πως μαλλον θα ειναι για το οικοπεδο και ειπα πως θα το σηκωσω αν με παρουν οταν ξυπνησω. Στις 8 ακριβως με πηρε η μαμα μου να μου πει πως την πηρε η eurobank στη δουλεια και ζητουσε εμενα (:confused::confused::confused:). Επικοινωνησα με το τηλ. που της ειχαν αφησει και μου ειπαν πως υπαρχει ενας λογαριασμος στο ονομα μου, (η λιστα γαμου που ειχαμε κανει τοτε που παντρευομασταν), και πως εχει επιβαρυνθει με εξοδα αδρανοποιησης επειδη ο λογαριασμος δεν εχει κινηθει εδω και 10 μηνες. Συμφωνα λοιπον με την κοπελα επρεπε να κινησω το λογαριασμο αμεσα γιατι ειχε μπει στο δικαστικο τμημα.. :roll: Ξυπνησα τη Μαρια, -η οποια ειναι μπουκωμενη και με μυξες-, την ταϊσα οπως - οπως και μετα ξυπνησα το Βασιλη και πηγαμε αρον - αρον στην Αθηνα. Η Μαρια εκανε εμετο στο αυτοκινητο και μετα την επιασε απιστευτη γκρινια (και με το δικιο της δηλαδη). Αφου ταλαιπωρηθηκαμε, φυγαμε απραγοι απο την τραπεζα γιατι ειχα ξεχασει σπιτι την ταυτοτητα :twisted: Μας αφησε ο Βασιλης στο Σ/Μ που δουλευει η μανα μου και εφυγε να κανει καποιες αλλες δουλειες αλλα τζιφος! Η μανα μου ειχε φυγει κι εγω ειχα λεφτα μονο για ταξι για να παω σπιτι της κι ετσι δεν αγορασα της Μαριας φρουτα. Μολις φτασαμε εκει, της εδωσα γεμιστα που ειχε κανει η μανα μου και μετα ηρθε και ο Βασιλης και φυγαμε.

Με το που μπηκαμε σπιτι, 2μιση ωρα το μεσημερι με ξαναπηρε τηλ. αυτη απο την eurobank για να μου πει πως δεν βλεπει κινηση στο λογαριασμο. Δεν αντεξα αλλο.. Της ειπα πως ειναι μεσημερι και οταν απαντησε πως "συμφωνα με την Ευρωπαϊκη Ενωση μπορει να καλει ανα πασα ωρα και στιγμη", αρχισα να ουρλιαζω. Συγκεκριμενα της ειπα: Αντε στο δι@ολο μωρη μαλακω και μην με ξαναπαρεις τηλεφωνο γιατι θα ερθω εκει και δεν θα ξερεις σε ποια χωρα της Ευρωπαϊκης Ενωσης θα φυγεις"..

Τωρα οι εννοιες μου ειναι δυο:

1) Φοβαμαι που δεν ταϊσα σωστα τη Μαρια ενω ειναι κρυωμενη και

2) Σκεφτομαι μην κινηθει νομικα εναντιον μου η υπαλληλος της εισπρακτικης επειδη -προφανως- οι κλησεις ηχογραφουνται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας ρε κορτσια!1αχ ρε φαιη γιατι ολα σε σενα τυχαινουν βρε μικρουλι?καλα σημερα πηγα και εγω για να κανουμε εμβολιο επειδη την πεμπτη που ειχα παει ειχανε απεργια.τσακωθηκα με την παιδιατρο που ηταν εκει τα ακουσε καλα.η μαλακω ελειπε ποση ωρα ηρθε με κατι γλυκα και ξαναεγυγε για να παει να τα μοιρασει.αλλα αν πηγαινα και τις τα εσκαγα στο ιατρειο της θα ηταν καλυτερα.στον αγιο δημητριο ειναι το γιατρειο της φαιη μπορει να την ηξερες.

αυτες οι ορμονες εμενα με εκαναν και εκλαιγα ασταματητα,μαρακι θα περασει εχεις ακομα καιρο......

μαριανδ μαλλον σε σερνει η ορξη για μωρακια ε?για ψαξτο και εσυ!

4ywWp2.png

Φαιη τι να πω....αυτες οι τραπεζες καθολου δε σε θελουν....αλλα δεν καταλαβα τι κινηση λογαριασμου να κανεις?Αν δεν εχει λεφτα μεσα που να τα βρεις να τα βαλεις για να κινηθουν????Αλλωστε αυτοι τι ζορι τραβανε?Αν και η συγκεκριμενη τραπεζα ειναι για τα μπαζα.....πηγαινε κλεισε το λογαριασμο και μη χαλιεσαι!!!!

Οσο για αυριο εχουν σταση εργασιας οι παιδικοι σταθμοι,οποτε θα ερθει η μαμα μου κατα τις 11 30 απο δω να πιουμε καφε,αρα ακυρο το καφεδακι......

Αφηστε που δεν ειμαι και καλα....πηγα στον ιατρο....

Τα μωρα ειναι καλα,με μια αποκλιση 300γρ.....μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο,να κανω απαναληψη τη γλυκοζιλιωμενη και να ξεκινησω κορτιζονες για να αναπτυχθουν οι πνευμονες....το φυσιολογικο τοκετο τον ξεχναμε προς το παρον αφου ο ενας ερχεται με τα ποδια.....τεσπα....παω να ξαπλωσω να χαλαρωσω γιατι δεν εχω ορεξη για τιποτα!!!Φιλια και καλο βραδυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Μπηκα να σας πω μια καληνυχτα.. Ουτε εγω ειμαι στα καλα μου.. Φωναξα τοσο πολυ στη Μαρια το απογευμα που αν με ακουγατε θα ορκιζοσασταν πως χρειαζομαι εξορκισμο.. Ποσο ασχημα νιωθω τωρα δεν μπορειτε να φανταστειτε..

Παω να ξαπλωσω.. Ο Βασιλης σχολαει στις 2 οποτε παλι με τρωνε οι μοναξιες!

Φιλια πολλα σε ολες και καλα να περασετε αυριο!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΤΕΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ.

ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΛΥΚΟΖΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ. ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΜΑΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΑΡΙΑΝΔ,ΣΟΦΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

δεν με βλέπω να τον γλυτώνω τον ψυχίατρο. Χθες ήμουν μέσα τα νεύρα, σήμερα μέσα στη στενοχώρια. Εντάξει όχι εντελώς χωρίς λόγο. Το θέμα όμως δεν είναι τι έχω να αντιμετωπίσω, αλλά πως το αντιμετωπίζω (δεν είμαι ο εαυτός μου :( ). Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη. Που θα πάει, θα συνέλθω.

Η συνάντηση, απ' ό,τι καταλαβαίνω, αναβάλεται...?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα η μερα ξεκινησε καπως καλυτερα απο χθες. Τα τηλεφωνα χτυπανε με αποκρυψη αλλα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να το σηκωσω. Η Μαρια ξυπνησε γυρω στις 10:30. Ηπιε ενα σκασμο γαλα (!!!) και το αυγο της και σε λιγακι θα της δωσω τη φρουτοκρεμα της. Εχει ακομα μυξες και σημερα ξεκινησε λιγο βηχα. Πηρα το Φιτσιαλο και μου ειπε να παρακολουθω και αν ξεκινησει βρασιμο να της δωσω aerolin και βλεπουμε. Στην αναμονη λοιπον..

Ναταλια μου σε ευχαριστω για την υποστηριξη! :D

Μαρια μου ολα θα πανε καλα! Δεν ξερω τι να σου πω για να σε υποστηριξω αλλα ειλικρινα δεν θελω να στεναχωριεσαι!

Και τωρα ρωταω ολες τις μανουλες (εκτος της Γιωτας που μου εχει ηδη απαντησει):

Τα παιδακια σας κανουν πολλες φορες τσισα μεσα στη μερα? Η Μαρια θα αλλαξει στανταρ 5 πανες αλλα ειναι σαν να εχει κανει τσισα μεσα 2 φορες - θελω να πω δεν ειναι τοσο φουσκωμενη και βαρια η πανα οσο παλαιοτερα. Το ειπα και στο Φιτσιαλο και μου ειπε να της δινω περισσοτερο νερο..

Εσεις τι λετε? Τα δικα σας κανουν πολλα?

(Ωραια συζητηση ανοιξα πρωι - πρωι :mrgreen:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...