Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα,

χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Εδώ είμαστε και εμείς. Το απόγευμα έχουμε πάρτυ γενεθλίων και εκτός από τον Ευριπίδη το περιμένω και εγώ πως και πως. Έχουμε καταλήξει οι μόνες μας έξοδοι να είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις του Ευριπίδη. Δεν πειράζει όμως γιατί καλά περνάμε με τους άλλους γονείς.

Για Τετάρτη θέλω και εγώ (να δώ και τη Γιώτα επιτέλους :) ). Εμένα με βολεύει καλύτερα πρωί, γιατί το απόγευμα στις 7:00 έχω ραντεβού με το γιατρό του ΤΕΒΕ να μου γράψει φάρμακα και εξετάσεις. Αν όμως τις περισσότερες τις βολεύει απόγευμα, κανονίστε το και θα έρθω για όση ώρα μπορέσω. :D

Καλά να περάσετε ό,τι και να κάνετε. Φιλάκια!

ΥΓ. maria nd να τα εκατοστήσετε με τον άντρα σου (έχεις κανονίσει τίποτα ρομαντικό για απόψε; ;):lol:)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!ΓΙΩΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?ΣΕΙΕΤΑΙ?ΜΑΡΙΩ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡ?47 CM ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ?ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 2720.

ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!(ΧΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ).ΜΑΡΙΑΝΔ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.

4ywWp2.png

...ΜΑΡΙΑΝΔ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.

ΥΓ. maria nd να τα εκατοστήσετε με τον άντρα σου (έχεις κανονίσει τίποτα ρομαντικό για απόψε; ;):lol:)

μαρια νδ να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Μαρία και εμάς οι έξοδοι μας είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις των παιδιών, δεν είσαι η μόνη!!!! Όσο για σήμερα μπορώ να πω περάσαμε πάρα πολύ ρομαντικά μαζί με καμιά 25 πιτσιρίκια στον παιδότοπο!!!!!! :tongue:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Ο Βασιλης λειπει κι εγω παλευω με τις αυπνιες.. Αγχωθηκα κιολας γιατι παρατηρησα πως η Μαρια δεν κανει τοσα πολλα τσισα οσο πριν και ευτυχως πετυχα τη Γιωτα στο facebook και με καθησυχασε πολυ μπορω να πω! Να 'σαι καλα Γιωτουλα γιατι ειχα αγχωθει τρελλα!

Ανοιξα και θεμα στο αλλο parents τρομαρα μου γιατι φοβηθηκα παρα πολυ!

Λεω να χαζεψω λιγακι ακομα και μετα να πεσω για υπνο γιατι ο Βασιλης σχολαει στις 6, θα φτασει στις 7 και θα κοιμαται μεχρι το μεσημερι, οποτε και παλι η Μαριω θα ειναι στα χερια μου!

Μαριανδ να σου ευχηθω κι εγω να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι, αγαπημενοι να καμαρωνετε τους ανταρτες σας! Συγγνωμη που δεν στο ειπα πιο πριν αλλα ειμαι κι εγω στον κοσμο μου!

Φιλια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα μανουλες!

Ξυπνησαμε πριν απο λιγο και ειμαστε ακομα στη νιρβανα του υπνου. Σημερα λεω να καθαρισω τα μπαλκονια μου αλλα αφου κοιμηθει η Μαρια για μεσημερι!

Ελπιζω να ειστε κι εσεις καλα!

Τα λεμε αργοτερα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλά περάσαμε χθες το απόγευμα. Το βράδυ όμως δεν κοιμήθηκα καλά. Αρχικά γιατί η Ιφιγένεια συνέχιζε το πάρτυ μόνη της και μετά γιατί ξύπνησα στις 2 και με ξαναπήρε ο ύπνος στις 6 παρά :-(

...ΜΑΡΙΩ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡ?47 CM ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ?...

Ειρήνη μη δίνεις σημασία στο tickerακι...αυθαιρετεί :lol: Το μόνο σίγουρο είναι η εκτίμηση βάρους εμβρύου, στις 13 Μαΐου που έκανα το doppler: 1.914 γραμμάρια (δηλαδή σχεδόν δύο κιλά). Ο Ευριπίδης στην αντίστοιχη εβδομάδα ήταν κάτι παραπάνω από δύο κιλά. Τελικά όταν γενήθηκε 38η εβδομάδα + κάτι ημέρες είχε βάρος 3.230 και ύψος 52 εκατοστά.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Κοριτσακια βαριεμαι ελεεινα.. Οχι δουλειες δεν εκανα, αλλα και που ανασαινω το κανω χαριστικα στον εαυτο μου.. :lol: Νυσταζωωω αλλα η Μαρια εχει τον ακοιμιστο σημερα κι ετσι αναγκαστικα καθομαι μαζι της.. Ετσι μου ερχεται να βαλω οδοντογλυφιδες στα ματια μου για να τα κρατησω ανοιχτα.. Ειναι κι ο καιρος μουντος και δεν εχεις ορεξη για τιποτα ρε παιδι μου!

Παω να φτιαξω κανενα φραπε γιατι θα τον παρω πανω στο πληκτρολογιο!

gM4vp2.png

Ουφ....μολις μπηκα σπιτι.

Το πρωι ξυπνησαμε κατα τις 8 30 και αργοτερα πηγε ο Τασος με τον μπαμπα του στην εκκλησια.Μολις επεστρεψαν βλεπαμε kid's songs και ετοιμαζομασταν για υπνο.....μεχρι που χτυπησε το τηλ και ηταν η κουνιαδα μου απο τη Σπαρτη και μας ειπε οτι ηρθε στος Αγιους Θεοδωρους....οποτε μαζεψα τα πραγματα και φυγαμε.Λεγαμε να κοιμηθουμε εκι το βραδυ αλλα κουραστηκαμε τοσο πολυ που φυγαμε και επιστρεψαμε πριν λιγο.Ο Τασος ευτυχως κοιμαται,και θα παω κι εγω να ξαπλωσω σε λιγο.

Ειναι απιστευτη η φασαρια που μπορουν να κανουν 9 πιτσιρικια!!!!!Γινοτανε μονιμως ενας χαμος....αλλα νυσταζανε,αλλα πεινουσαν,αλλα θελανε να παιξουνε.....ποιο να πρωτοκοιταξεις και ποιο να αφησεις!!!!!!

Δεν πειραζει ομως,χαλαλι τους....παιδακια ειναι....κι εμεις στην ηλικια τους τα ιδια καναμε!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες!!!!!Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή φώτιση!

Σήμερα ευτυχώς κοιμηθήκαμε καλά. Πριν από καμμιά ώρα ξυπνήσαμε και ακόμα τρώμε πρωινό. Έχω τάξει στον Ευριπίδη να πάμε βόλτα με τον ηλεκτρικό σήμερα (να δω που θα φτάσουμε πάλι).

Εύχομαι να είστε όλες καλά. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Καλη φωτιση και απο εμας!

Κι εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ.. Εχθες πηγαμε στα goody's στην Αναβυσσο, ειχε παιδικο καρεκλακι που δενεις το παιδι και ετσι μπορεσαμε να φαμε σαν ανθρωποι. Η Μαρια βεβαια την εβγαλε με πατατουλες και μπισκοτοκρεμα που της ειχα φτιαξει εγω απο το σπιτι (δεν ηθελα να της δωσω απο τωρα φαγητο απο εκει). Ειχε και παιδοτοπο και την εβαλα και επαιξε λιγακι με τα μπαλακια αλλα μετα απο λιγο πλακωσανε κατι μεγαλα παιδακια και φοβομουν μην την ποδοπατησουν κι ετσι την πηραμε και φυγαμε.

Μαρια να ζησετε! Να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι!!

Οσο για τα γονιδια που σχολιασα στο αλμπουμ φωτογραφιων σου στο facebook, φυσικα και εννοουσα τα δικα σου, αφου τον Διονυση δεν τον ξερω! ;)

Η Μαρια εχει παει με τον πατερα της να ψωνισουν φρουτα γιατι ξεμειναμε. Της εδωσα βεβαια το αυγο της πριν απο λιγο αλλα δεν την ειδα να χορταινει.. Οποτε μολις ερθουν εχουμε ταϊσμα τη φρουτοκρεμα και μετα θα δουμε!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

καλημερα καλη φωτιση και καλη εβδομαδα!

μαρακι να ζησετε να τα χιλιασετε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!

εγω ειμαι να σκασω.....βγηκε η εγκυκλιος για τους βρεφονηπιακους σταθμους και γραφει οτι δεχονται παιδακια απο 1,5 χρονων και πανω...την πατησαμε...ειπε μια γνωστη μας θα μιλησει μηπως και μας δεχτουν κατ εξαιρεση να δουμε.αλλιως δεν υπαρχει αλλη λυση θα καθεται ο αντωνης τα πρωινα μαζι της και θα δουλευει απογευματαpart time-ειναι και η δοση του δανειου του που πρεπει να πληρωνεται καθε μηνα.πολυ στενοχωρεθηκα γμτ οταν ειχε παρει τηλ ο αντωνης πριν βγει η εγκυκλιος του ειχαν πει οτι δεχονται απο 8 μηνων-τι να πω πια τοση γκαντεμια που φετος το αλλαξανε?τεσπα θα δουμε τι θα γινει.

κατα τ αλλα μια χαρα χθες ειχαμε την ελισαβετ στη μαμα μου πηγαμε για καφεδακι βαρκιζα ωραια ηταν...την πηραμε το βραδυ κ ηταν πολυ κουρασμενη τη καναμε μπανιο κ επεσε ξερη.σε λιγο θα της κανω φρουτοκρεμα-σημερα θα της βαλω κερασια μπας και τη φαει και μετα θα παμε τη βολτιτσα μας.

για τεταρτη παιζει να μην μπορω πρωι γιατι περιμενει τηλ ο αντωνης να παει για μια δουλεια δεν του εχουν πει μερα ακομα-ελπιζω να μην ειναι τεταρτη κ να μπορεσω γιωτα επιτελους να σε δω μετα απο τοσο καιρο!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια,

πάλι δεν έχω ξεκινήσει καλά σήμερα :mad: Βασικά για μικροαναποδιές πρόκειται, αλλά έχω νεύρα :evil: πολλά νεύρα :evil::evil::evil::evil: Αν τα καταφέρω και δεν παίξω ξύλο με κανέναν μέχρι το βράδυ καλά θα είναι.

Ελπίζω για τις υπόλοιπες να άρχισε καλύτερα η μέρα.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ???ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟ???ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...