Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

maria nd που είσαι εσύ σήμερα;

Φιλάκια σε όλες σας

Εδώ είμαι Μαρία!!!

Σας διαβάζω αλλά δεν είχα και τίποτα να γράψω!!! Και μαγείρεμα είχα σήμερα και δουλειές και πολλή γκρίνια από τα βλασταράκια μου!!!! Περιμένω τώρα να έρθει ο Κώστας από το αεροδρόμιο, να δούνε και αυτά τα κακόμοιρα τον μπαμπά τους, έχουνε πόσες μέρες να τον δούνε.

Φιλιά σε όλες!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα Αποτελέσματα της καμπύλης πότε θα πάρεις;

Μαρια μου κανονικα θα ειναι ετοιμα αυριο το απογευμα τα αποτελεσματα αλλα επειδη εχω δουλεια κ δεν μπορω να παω θα τα παρω τη Δευτερα.Για την καμπυλη δεν με νοιαζει και τοσο,το πολυ πολυ να κοψω τα παγωτινια που τα εχω ξεσκισει.περισσοτερο ανυσηχω για τη γενικη αιματος και συγκεκριμενα για τον αιματοκριτη.Τελευταια φορα ηταν στο 30,ενω ξεκινησα με 37,5 κ μου ειπε ο ιατρος μου να προσαθησω να τον κρατησω σταθερο αλλα δεν το βλεπω.....τεσπα....θα δειξει τη Δευτερα!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσια! Που χαθηκατε?

Εχθες η μερα ηταν σκετο φιασκο.. Αφου μου εφυγε η ψυχη να κανω δουλειες, μας πηρε τηλ. ο κουνιαδος και ειπε πως τελικα δεν μπορει να ερθει γιατι σημερα υπαρχει ατυπη απεργεια των ενστολων και δεν τον αφηνουν να φυγει για να μη θεωρηθει πως απεργει.. :roll:

Το βραδυ, κατεβηκαμε κατω, ψησαμε, φαγαμε και πανω στην ωρα που ειχαμε αρχισει τα καλαμπουρια και την ειχα καταβρει.. αρχισε να βρεχει... :twisted: Τα μαζεψαμε οπως - οπως και ο καθενας πηγε στη μερια του...

Τουλαχιστον σημερα περα απο τα μαγειρεματα δεν εχω να ασχοληθω με κατι αλλο!

Αυτα απο εμας.. Περιττο να σας πω πως ο κ#λοκαιρος μου τη δινει στα νευρα...

Φιλια σε ολες και στα ζουζουνια σας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Τελικα πηγα κ πηρα τις εξετασεις μου γιατι Δευτερα ειναι αργια.

Ο αιματοκριτης επεσε στο 29.....καθε μερα κρεας ειπε ο μικροβιολογος...μοσχαρι!!!!!

Η καμπυλη κι αυτη ψιλοχαλια,αλλα νομιζω ρυθμιζεται με διαιτα.....θα μας πει ο ντοκτορ....Μονο η γενικη ουρων βγηκε καλη!!!!!χαχαχαχα....τωρα φτιαχνω φασολακια για τον Βασιλη και μπιφτεκια για μενα......

Αντε φιλακια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα και απο εμενα!

γιωτα ολα καλα θα πανε με τη διατροφη θ ανεβει ο αιματοκριτης μαζι με το κρεας πινε και κανα χυμο πορτοκαλι λενε η βιταμινη c βοηθαει στην απορροφηση του σιδηρου.συμπληρωμα σιδηρου δε σου εδωσε?

μαρια νδ να χαιρεσαι το συζηγο πολυχρονος!και οσες εχετε εορταζοντες να τους χαιρεστε!εγω εχω τον αδερφο μου θα περασουμε το βραδυ καμια βολτα απ το σπιτι να του ευχηθουμε.

εμεις χθες ειχαμε τρεχαματα βραδιατικα-ποναγε πολυ η μαμα του αντωνη κ αντι να την παει ο πεθερος μου στο νοσοκομειο-καλα ποιο αχρηστο ανθρωπο απ τον πεθερο μου δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου:twisted:-επρεπε να παμε εμεις απο ηλιουπολη πατησια να την παρουμε πηγαμε σε 2 νοσοκομεια τελικα ειχε καταγμα στο ηβικο οστο-ελπιζω να μην ειναι παθολογικο, καμια μετασταση και τρεχουμε οι γιατροι ειπανε απο πτωση θα γινε αλλα η πεθερα μου δεν επεσε της γραψανε εξετασεις της κανανε και μια παυσιπονη και γυρισαμε 3.30 ξημερωματα σπιτι.κοιμηθηκε κ η ελισαβετ στη μανα μου τη πηραμε το πρωι μια χαρα ειναι ορεξατη ορεξατη!

σας αφηνω να κανω κανα σφουγγαρισμα.να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γιωτουλα καλημερα!

Ριχτο στο μοσχαρακι λοιπον με τις ευλογιες του γιατρου!!!! Ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις.. Λιγο σου εμεινε αλλωστε! ;)

Εγω προς το παρον λεω να σκοτωσω ενα κοριτσακι που το λενε Μαρια και γκρινιαζει ακαταπαυστα χωρις να υπαρχει λογος.. Αν σας ρωτησει η αστυνομια, ελπιζω να με καλυψετε! :lol::lol:

Ο Βασιλης εφυγε πριν απο λιγο, δουλευει 2 με 8 αλλα θα φτασει σπιτι στις 9. Γι' αυτο σας λεω... Κρυψτε λογια γιατι αν συνεχισει να γκρινιαζει με αυτο το ρυθμο... Δεν μας βλεπω καλα!!! (Πλακα κανω, εννοειται!)

gM4vp2.png

Σοφακι μαζι γραφαμε! Περαστικα στο πεθεριδιο και αγυριστα (κριμα ρε γαμωτο.. :( )

Να χαιρεσαι και τον αδερφο σου!

Μαριανδ κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Κι οποια αλλη εχει καποιον εορταζοντα ή εορταζουσα, να τους χαιρεται!!

gM4vp2.png

.συμπληρωμα σιδηρου δε σου εδωσε?

Σοφια μου επαιρνα 2 fero-folic την ημερα και την τελευταια φορα που πηγα μου ειπε να παιρνω 3 ημερησιως και μου προσθεσε και filicine.Παρ ολα αυτα ομως παλι επεσε.....μαλλον τα εμβρυακια μου απορροφουν ολο το σιδηρο και δε μου αφηνουν τιποτα!!!!!!:D:D:D

Μαρια νδ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!Πολυχρονος να ειναι!!!!!

Εφαγα και δυο μπιφτεκακια τωρα,μαζι με σαλατουλα!

Το απογευμα θα παρω τηλ τον ιατρο μηπως εχει ραντεβου ελευθερο να παω την Τριτη να με κατσαδιασει!!!!!!

Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα γιορτάζει ο σύζυξ και αύριο έχουμε επέτειο γάμου, κλείνουμε 6 χρόνια παντρεμένοι. Μα καλά πως περνάνε τα χρόνια!!! Είμαστε μαζί 12 χρόνια, κοριτσάκι με πήρε χαχαχαχα! :lol::lol::lol: Εμείς εχθές πήγαμε στο πανηγύρι του Αγ. Κωνσταντίνου, χαμός γινότανε.

Φαίη έχω και ένα παιδάκι που το λένε Δημητράκη και με γκρίνια ξυπνάει, με γκρίνια κοιμάται!!! Μήπως να κανόνιζες και αυτό χαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol::lol:(πλάκα κάνω εννοείτε!!!)

Γιώτα ρίχτο στο κρέας λοιπόν μπας και φτιάξει ο αιματοκρίτης.

Σοφία τι πάθατε βραδυάτικα, περαστικά εύχομαι.

Μαρία εμείς θα τα πούμε στο κολυμβητήριο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας και από μένα,

τελικά οι Κωνσταντίνοι και οι Ελένες, μου φαίνεται ότι, είναι περισσότεροι και από τους Γιάννηδες :roll: (έχω και εγώ τη μαμά μου)

maria nd χρόνια πολλά στον άντρα σου(αν και θα τα πούμε και στο κολυμβητήριο).

Σοφία να χαίρεσαι και συ τον αδερφό σου! Όσο για τα πεθερικά...άσε όλα ίδια είναι.

Γιώτα κουράγιο κοριτσάκι μου. Εκτός από μοσχάρι νομίζω ότι και το συκώτι βοηθάει με το σίδηρο. Όσο για την καμπύλη... και η δική μου, αν θυμάσαι, ψιλοχάλια ήταν (0' 88, 60' 192, 120' 185, 180' 124).

Φαίη κάνε λίγη υπομονή, γιατί τα κοριτσάκια που τα λένε Μαρία γίνονται πολύ καλά παιδιά, όταν μεγαλώσουν :lol::lol::lol::lol: (και εγώ πλάκα κάνω εννοείται).

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτες!!!!!!

Καλο τριημερο να εχετε!!!!Εμεις δε θα παμε πουθενα εκτος Αθηνων.Θα μεινουμε εδω γιατι και ο καιρος ειναι χαλια,κι εγω φοβαμαο λογω αιματοκριτη να απομακρυνθω!!!!!

Ο μικρος ειναι στην μαμα μου απο χτες το μεσημερι και περιμενω να τελειωσει ο Βασιλης τη δουλεια του να παμε σουπερ-μαρκετ να εφοδιαστουμε διαφορα αγαθα και να παρουμε και τον Τασο.Για σημερα δεν εχω μαγειρεμα αφου μεινανε φασολακια απο χτες,και μπιφτεκακια για μενα.Αυριο θα κανω μοσχαρι κοκκινιστο με μακαροναδα.....απο τωρα το λιγουρευομαι αφου εχω να φαω πολυ καιρο!!!!!

Θελετε να κανονισουμε απο βδομαδα να βρεθουμε????Την Τεταρτη για παραδειγμα?

Φαιη μπορεις να ερθεις Αθηνα???

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝΕ ΧΤΕΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΔ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

l9Iop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Σημερα η μερα ξυπνησε με πολυυυυ γελιο! Τσακωνοτανε μια γειτονισσα με εναν που ειχε αναψει φωτια κι εκαιγε κατι παλιοξυλα και η Μαρια ξυπνησε ξελιγωμενη στα γελια! Δεν ξερω τι της εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση και γελουσε αλλα μας εκανε κι εμας να κλαιμε απο τα γελια!!! :lol::lol::lol:

Τωρα εχει kid songs στο alter και οπως καταλαβαινετε το εχει ριξει στο χορο.

Ο Βασιλης και σημερα δουλευει 12 το βραδυ με 6 το πρωι. Τον βαζουν να δουλευει συνεχεια νυχτερινα γιατι δινουν "μπονους" στο μισθο αλλα εμενα με εχουν φαει οι μοναξιες και να σας πω και τη μαυρη μου αληθεια ψιλοφοβαμαι.. Νομιζω πως ακουω θορυβους, βηματα και τα γνωστα..!

Οσο για τη συναντηση για εμενα ειναι κομματακι δυσκολο γιατι δεν ξερω τι δουλευει ο Βασιλης και αν θα βολευει η βαρδια για να ερθουμε ολοι μαζι και να φυγουμε -επισης- ολοι μαζι.. Βλεπετε εγω δεν εχω διπλωμα αλλα και να ειχα δεν εχω αυτοκινητο κι ετσι.. :( Αλλα αν βολευονται και οι υπολοιπες, μη σας το χαλασω! Πηγαινετε και εγω θα ερθω αλλη φορα! ;)

Αυτα τα λιγα απο εμας!

Φιλια πολλα σε ολες, παω να βαλω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες (εγω το ηθελα με μπαμιες αλλα ο Βασιλης δεν τις τρωει..)!

Τα λεμε αργοτερα!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!

εγω για τη συναντηση μεσα ειμαι-εκτος απροοπτου βεβαια.

μαρια νδ να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

πριν λιγο καταφερα να σηκωθω απ το κρεβατι ειχε φερει την ελισαβετ ο αντωνης απ το πρωι και χουχουλιαζαμε και οι 3 μας-αυτος ο σκ@τοκαιρος δε προσφερεται για τιποτε αλλο-ποτε θα φτιαξει επιτελους?τ απογευμα θα παμε στα πεθερικα μου να δουμε πως παει η πεθερα μου.οσο για το τριημερο κ εμεις εδω-που λεφτα για εκδρομες τωρα...:(

να εχετε ολες ενα ομορφο τριημερο οτι κ αν κανετε!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια

Και εμείς εδώ θα μείνουμε το τριήμερο, σήμερα μας έχουνε καλέσει σε γενέθλια σε παιδότοπο, το απόγευμα. Πως και πως το περιμένουνε τα βλασταράκια.

Είναι και αυτός ο καιρός πολύ καταθλιπτικός. Ελπίζω να φτιάξει γρήγορα.

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...