Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια,

βάλτε με και μένα στο club "δεν είναι η μέρα μου σήμερα".

Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσουν τα πράγματα για όλες μας σύντομα.

Όσο για τους άντρες...

Είχα διαβάσει πριν χρόνια έναν οδηγό επιβίωσης. Έδινε οδηγίες πως να τα βγάλεις πέρα με κάθε είδους καταστροφή: αεροπορικό ατύχημα, ναυάγιο, πυρηνική καταστροφή κλπ. Έλεγε λοιπόν να συγκεντρώσεις τις γυναίκες, που έχουν επιζήσει και είναι σε καλή κατάσταση, γιατί συνέρχονται πιο γρήγορα από τους άντρες και οργανώνονται καλύτερα. Οι άντρες είναι ήρωες μόνο στις ταινιές του Hollywood.

Φιλάκια σε όλες και κουράγιο (μέρα είναι θα περάσει)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια

Υπομονή!!! Και εγώ είμαι κάπως σήμερα, γιατί λείπει ο Κώστας και είμαι μόνη μου. Έχει και απεργία αύριο, ελπίζω να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο αεροδρόμιο.

Εύχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα για όλους.

Μην σας παίρνει όμως από κάτω και σας βλέπουνε και τα ζουζούνια σας και στεναχωριούνται.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Ο Βασιλης εφυγε πριν απο λιγο κι εγω εβαλα για υπνο τη Μαρια και λεω να κατσω να ξεσπασω γιατι αλλιως θα τρελλαθω. Δεν θα κανω δουλειες γιατι πραγματικα δεν εχω κουραγιο, το μονο που θελω ειναι να κλαψω λιγακι ισα για να ξαλαφρωσω.

Σημερα η μερα ηταν γενικως χαλια μαυρα. Μιλησα και με τη μανα μου η οποια δεν δειχνει να διαπραγματευεται την τιμη για πιο χαμηλα. Ημουν σε ψυχολογια ετοιμη να τσακωθω και μαζι της αλλα σκεφτομαι πως το κανει για εμας γιατι απο αυτα τα λεφτα εκεινη δεν θα παρει τιποτα. Ετσι απλα το βουλωσα..

Το μονο που μου ειπε ειναι να περασει ο Βασιλης απο εκει τωρα -αφου ετσι κι αλλιως δουλευει- για να του δωσει -κι αλλα- λεφτα. Ποσο ασχημα νιωθω..!

Φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι αυριο να ξημερωσει μια αλλη μερα για ολες μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια! Ελπιζω σημερα να ειστε καλυτερα.

Το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα και η Μαρια απο τις 3 και μετα ηταν λιγακι ανησυχη και δεν εχω ξεκουραστει οσο θα ηθελα. Ο Βασιλης εφτασε στο σπιτι στις 7 παρα και εφυγε κατευθειαν για Κορωπι. Εκανε την αλλαγη στο ονομα μας και τωρα εχει παει σε εναν αλλο γιατρο μηπως μπορεσει να του γραψει τα φαρμακα.

Σε λιγο θα παρω τη Μαρια και θα παμε στο μινι μαρκετ να κανουμε καποια ψιλοψωνια, ευτυχως η μανα μου εδωσε αρκετα λεφτα εχθες στο Βασιλη.

Αυτα τα λιγα απο εμας!

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?ελπιζω σημερα η μερα να ναι καλυτερη για ολες!

εμεις καλα ειμαστε πριν λιγο σηκωθηκα να παμε να πληρωσουμε το λογαριασμο να τελειωνουμε μ αυτο.η ελισαβετ ευτυχως δεν εκανε καθολου πυρετο απ το εμβολιο-ασε που νομιζω οτι ανοιξε κ η ορεξη της μετα απ αυτο, χθες και γαλα ηπιε και τα φρουτα τα εφαγε ολα!της πηραμε και μια πισινουλα χθες απ τα τζαμπο ανυπομονω να την βαλω μιας και στη θαλασσα θ αργησουμε να παμε ο φιτσιαλος ειπε τελος ιουνιου καλυτερα να εχει ζεστανει.εμεις παντως της πηραμε και μαγιουδακι να μαστε ετοιμη-αν και τωρα που το ξαναβλεπω τεραστιο μου φαινεται!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!!!

Μολις επεστρεψα απο το βασανιστηριο της καμπυλης ζαχαρου....Απο το συνεργειο δεν εχω νεοτερα,μαλλον θα αργησω να το παρω αυτη τη φορα!!!!!

Τωρα εφτιαξα εναν καφε να πιω γιατι νυσταζω και εβαλα κ ρεβυθια να γινονται!

Αυτα τα λιγοστα νεα....

Προς το προν σας φιλω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και παλι!

Τελικα του τα εγραψαν τα φαρμακα του Βασιλη και γυρισε σπιτι ηρεμος. Εμεις πηγαμε με τη Μαρια για ψωνια, γυρισαμε, την ταϊσα και την εβαλα για υπνο. Λεω να πεσω κι εγω τωρα γιατι οπως σας ειπα ηδη δεν κοιμηθηκα καλα και νυσταζω πολυ!

Αυριο το απογευμα θα ερθει ο κουνιαδος μου (ο στρατιωτικος) απο Αλεξανδρουπολη να δει τη Μαρια και το βραδυ εχουμε παλι συναξη στην αυλη κατω για ψησιμο. Να 'ναι καλα αυτη η καμερα, μου εχει λυσει τα χερια γιατι και κατω ειμαι και συμμετεχω στο "γλεντακι" και παρακολουθω τι κανει το παιδι.

Γιωτουλα καλα αποτελεσματα στην καμπυλη! Ολα θα πανε καλα!! ;)

Φιλια σε ολες, παω να ξεραθω!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

πως τα πήγατε σήμερα; Γιώτα σε νοιώθω για την καμπύλη. Καλά αποτελέσματα να έχεις και μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις :D

Εγώ ξύπνησα 5:30 το πρωί και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Επιπλέον είχα ένα σωρό δουλείες και μέσα σε όλα έπρεπε να πάω και στο γραφείο.

Γύρισα, πήρα και τον Ευριπίδη από το σταθμό και μόλις φτάσαμε σπίτι δεν άντεχα άλλο και του είπα "Ευριπίδη, δεν έχω κοιμηθεί καλά και είμαι κουρασμένη. Εσύ μπορείς να παίξεις, να δεις DVD ή να πας κάτω στη γιαγιά σου (τη μαμά μου). Εγώ πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ λίγο". Προτίμησε να πάει στη μαμά μου.

Ευτυχώς ύστερα από λίγο γύρισε και ο Διονύσης, οπότε όταν ανέβηκε ο Ευριπίδης δεν χρειάστηκε να ξυπνήσω. Το κακό είναι ότι ο μεσημεριανός ύπνος μου χαλάει τη διάθεση και ναι μεν δεν άντεχα να μείνω ξύπνια, αλλά ξύπνησα με άσχημη διάθεση.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ε?ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ.

ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!

ΜΑΡΑΚΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΑΣ

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Οπως σας ειπα, κοιμηθηκα το μεσημερι και οταν ξυπνησα το απογευμα, αφου ταϊσα τη Μαρια, μας πηρε ο Βασιλης και μας πηγε βολτα στα jumbo που ειναι στη Βαρης - Κορωπιου. Δεν ψωνισαμε, απλα χαζεψαμε. Ειχε πολυ ωραια πραγματα και ειπαμε οταν πληρωθει ο Βασιλης να παμε να αγορασουμε λιγα ρουχαλακια της Μαριας -επειδη δεν εχει καλοκαιρινα που να της κανουν- και διαφορα αλλα μικροπραγματακια που ειδαμε. Ειχε και πολυ ωραια μαγιω, ξετρελλαθηκα που τα ειδα και ανυπομονω να αγορασω ενα που μου αρεσε περισσοτερο απο ολα για να το φορεσει η Μαρια μου!!

Πριν λιγο ο Βασιλης εφυγε για δουλεια κι εγω λεω να χαζεψω λιγακι και μετα να ξαπλωσω γιατι αυριο ειναι μεγααλη μερα! Περιμενουμε και τον κουνιαδο και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω.

Φιλια πολλα σε ολες και στα βλασταρακια σας!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Πως ειστε σημερα?

Εγω τρεχω και δεν φτανω.. Εχω πολλες δουλειες και μαγειρεμα και τη Μαρια και... αφηστε τα να πανε!

Σας αφηνω λοιπον γιατι δεν προλαβαινω καθολου!!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Κι εγω μολις τελειωσα το μαγειρεμα.Εφτιαξα μπριζολιτσες με πατατες για μας στο φουρνο κ μοσχαρι με λαχανικα για τον Τασο.Παω να ετοιμαστω σε λιγο να παρω πανες γιατι τελειωνουν και φοβαμαι μην ξεμεινω,μεχρι να παμε σουπερ-μαρκετ με τον Βασιλη και να εφοδιαστουμε με διαφορα!!!!!!

Μολις γυρισω θα μπω να κανω κι ενα μπανακι χαλαρωτικο και ευελπιστω να με παρει ο μαστορας τηλεφωνο να παω να παρω το αμαξακι μου!!!!!

Σας φιλω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!ολες τρεχετε παλι?καλα ρε κοριτσια συννενοημενες ειστε?ολες μαζι τρεχετε,ολες μαζι εχετε δυσκολες μερες.ολες μαζι ολα?

γιωτα αντε να παρεις το τουτου να νανουρισεις λιγο τα εμβρυακια σου με την οδηγηση.φαιη καλο κουραγιο.ε παω και γω να κανω τα παντα αφου με κολλησατε μαγειρεμα καθαρισμα σιδερωμα απλωμα και ξαπλωμα.μαλλον το ξαπλωμα θα επικρατησει

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εγω χορτασα υπνο πριν κανα μισαωρο σηκωθηκα-ναι το παραδεχομαι εχω καλομαθει με τον αντωνη στο σπιτι:)σε λιγο θα κανω και το φαγητο της ελισαβετ και μετα θα βγουμε βολτιτσα-αν και μου τη δινει αυτη η συννεφια αλλα δε θελω να κλειστουμε και μεσα.

γιωτουλα καλα αποτελεσματα!αναμενουμε νεα σου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας και από μένα!

Μαγείρεμα σήμερα δεν είχα (μας έχει μείνει παστίτσιο από χθες) :D

Ο Ευριπίδης δεν είχε σχολείο (απεργούν οι δασκάλες του) και έτσι σηκωθήκαμε σχετικά αργά, τηλεφωνηθήκαμε με τις μαμάδες των φίλων του και τελικά κανονίσαμε να συναντηθούμε σε μια παιδική χαρά στην Αργυρούπολη και περάσαμε εκεί το πρωινό μας. :cool::D

Πριν λίγο γυρίσαμε και φάγαμε. Ο Ευριπίδης βλέπει DVD και "μαγειρεύει" :lol::lol: και εγώ είπα να κάτσω λίγο στο laptop να δω τα νέα σας.

Γιώτα εύχομαι να είναι η τελευταία ταλαιπωρία αυτή με το αυτοκίνητο. Αποτελέσματα της καμπύλης πότε θα πάρεις;

Σοφία ελπίζω να πήγατε βόλτα και να περάσατε καλά.

Φαίη είμαι σίγουρη ότι θα τα προλάβεις όλα.

Ειρήνη και εγώ το ξάπλωμα το κάνω καλύτερα από όλα ;)

maria nd που είσαι εσύ σήμερα;

Φιλάκια σε όλες σας

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...