Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και παλι μπουμπουδες!γλυκουλα περαστικα και σε σενα και στην μανουλιτσα σου.προσεχε να νηω πολυ κουραζεσαι και θα πανε ολα μια χαρα!

γιωτουλα δεν αλλαζεις εσυ το λαστιχο??

4ywWp2.png

γιωτουλα δεν αλλαζεις εσυ το λαστιχο??

Θα το αλλαξει ο αντρας μου το μεσημερι που θα ερθει γιατι εγω εκτος του οτι δεν εχω ξαναλλαξει,εχω κ τον Τασουλη να προσεχω....Αλλα μαλλον θα παω να παρω καινουριο να βαλω,μην μεινω με τη ρεζερβα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κι από μένα!

Γιώτα μου σ' ευχαριστώ! Ευτυχώς είμαι καλύτερα, χωρίς ωστόσο να έχω αναρρώσει εντελώς. Θεωρώ πως θα χρειαστούν ακόμα λίγες μέρες μέχρι να αναρρώσω εντελώς, που θα πάει. Προς το παρόν τα αυτιά μου είναι βουλωμενα, τόσο που όταν ξεβουλώνουν για λίγο, με εντυπωσιάζει η ένταση του ήχου και η μύτη μου τρέχει τρέχει λες και είναι μπαταρία Grohe! Για μένα το σημαντικότερο όλων είναι ότι δε χρειάστηκε να πάρω ανισταμινικά, γιατί αυτό το κρύωμα σε συνδυασμό με την αλλεργική ρινίτιδα μου αφήνει συχνά "δωράκι" φαρυγγίτιδες κ.τλ., έτσι λέω δόξα το Θεό προς το παρόν.

Φαίη, καλέ τί σοκ ήταν αυτό που πέρασες.......

Γλυκούλα, θα πάμε μαζί στην επόμενη συνάντηση!

Διαφημίσεις

princess ευχομαι ταχεια αναρρωση!καθε μερα θα σαι κ καλυτερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κορίτσια το είδατε αυτό????

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=50743

Εγώ δε δήλωσα ακόμη συμμετοχή γιατί το σκέφτομαι,πρέπει να το συζητησω κ με τον Βασίλη.Εσείς τι λέτε????Μήπως βρεθούμε εκεί λέω......

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτα κ εγω το εχω δει αλλα δε νομιζω να παω...φοβαμαι κ μ αυτη τη κ..ογριππη...

ειρηνη μου τι κανει ο γιος?κλωτσαει?:rolleyes:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΠΛΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΠΛΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

τι ωραιο συναισθημα...κ τι ωραια εικονα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ μας κανουν κ τους δυσκολους...αλλα σε κατι τετοιες στιγμες ποσο αλλαζουν...:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Principessa περαστικα σου!

Γιωτα το εχω δει εδω και καιρο, αλλα δεν θα παω ουτε εγω γιατι ειναι κλειστος ο χωρος και θα εχει και πολλα παιδακια μεγαλυτερα.. Φοβαμαι με τις παλιοαρρωστιες και θελω να κανω Χριστουγεννα στο σπιτι μου (οχι οπως εκανα Ανασταση στο Παιδων.. :cry:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά στις άρωστες. Φαίη τυχερή ήσουν. Ο Ευριπίδης 16 μηνών έκανε πλύση στομάχου και μείναμε και ένα βράδυ στο νοσοκομείο, με την υποψία μόνο ότι έχει πιεί aerolin.

Θέλετε να κανονίσουμε νέα συνάντηση μέσα στην εβδομάδα ή να το κάνουμε όταν θα μπορούν η glykoula και η principessa;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...