Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα τρεχω και δεν φτανω. Ειμαι μονη με τη Μαρια και οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω ουτε τα βασικα να κανω (με το ζορι επλυνα τα δοντια μου το πρωι). Ειναι και η αδερφη μου εδω, αλλα κοιμαται ακομα! Το απογευμα θα τη γυρισουμε πισω.

Σημερα εχω βαλει μοσχαρακι. Θα το κανω κοκκινιστο για εμας και με καροτο-πατατα-σελινο-κολοκυθι για τη Μαρια.

Σας φιλω ολες, θα τα πουμε οταν βαλω την πριγκηπισσα για υπνο!

Σοφια θα περιμενουμε νεα σας απο τον Φιτσιαλο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΠΛΟΚ: ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ NOULAC ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΝΟΥΝΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!

l9Iop2.png

Καλησπερα σε ολες!

Ετοιμαζομαστε να φυγουμε κι ειπα να σας πω ενα "γεια" πριν!

Ναταλια μου εγω τα θελω τα κουπονια! Η Μαρια πινει ή neslac ή noulac αλλα επειδη κρεμες νουνου δινει και η Γιωτα στον Τασουλη, στειλε μου εμενα μονο για το γαλα και για τις κρεμες δωστα στη Γιωτουλα αν τα θελει!

Θα σου στειλω με πμ τη διευθυνση της μαμας μου στον Αγιο Δημητριο (και θα γραψω το ονομα της) γιατι εδω ερχεται πολυυυυυ σπανια ταχυδρομος και πολλες φορες αφηνει αλλα ντ' αλλων!

Ευχαριστω πολυ!! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!

μολις γυρισαμε απ τον παιδιατρο μια χαρα ειναι η ελισαβετ φτασαμε αισιως τα 7100 κ οσο για την περιμετρο κεφαλιου αδικα ανησυχουσα δεν εβγαζα τους αριθμους του φιτσιαλου κ νομιζα γραφει 47 τον προηγουμενο μην αλλα τελικα ηταν 41-μια χαρα δηλαδη!καναμε και το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκου-πλανταξε στο κλαμα η κακομοιρα πριν καν της το κανει-ειπε οτι δεν θα κανει πυρετο-να δουμε!

για το γαλα μας ειπε οτι αφου τρωει φαγητο δεν υπαρχει προβλημα.ειπε να ξεκινησουμε και ψαρι και οσπρια και στα φρουτα μπορω να προσθεσω κερασια βερυκοκα κ οτι αλλα εποχης.

παω τωρα να την πλυνω γιατι πριν παμε στο ιατρειο πηγαμε σε κατι κουνιες και την κουτσουλησε ενα πουλακι-τυχη δεν λενε οτι σημαινει αυτο?:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γεια σου μπουμπουδιτσες.ειμαστε εν οψη να ξεκινησουμε ρυζαλευρο.εσεις ποιο δωσατε?μπορω καθε φορα να δοκιμαζω αλλο η πρεπει με οποιο αρχισω να το παντρευτω κι ολας.

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Φαίη δεν έχετε συνηθίσει να είστε μόνες σας ε; μην ανησυχείς, θα βρείτε τους ρυθμούς σας. :D

Σοφία μπράβο της Ελισάβετ, μια χαρά είναι! Τα εμβόλια για όλους είναι ένα θέμα :roll:

Ναταλία περαστικά και στον Ηλία :)

Ειρήνη καταρχήν συγχαρητήρια για τον καναπέ! Όσο αφορά στο ρυζάλευρο- βανίλια, εγώ είχα ξεκινήσει με Γιώτης (γιατί μου είχαν στείλει κάτι κουπόνια), συνέχισα με Νουνού ( γιατί μου είχαν στείλει δείγματα) και μετά τις δοκίμασα όλες. Του Ευριπίδη, πάντως, του άρεσε περισσότερο της Millupa, η οποία είχε εκτός από τη βανίλια και άρωμα κανέλλας, αλλά περί ορέξεως... Γενικά ο Ευριπίδης βαριόταν την ίδια γεύση οπότε του άλλαζα συνέχεια κρέμες. Μόλις τελείωνε το κουτί, έπαιρνα άλλη μάρκα. Όταν άρχισε να τρώει και τις υπόλοιπες, έπαιρνα δυο - τρεις διαφορετικές και του έδινα τη μια μέρα φαρίν λακτέ, την άλλη βανίλια, την τρίτη μπισκοτόκρεμα κλπ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα!

Σοφια τελεια τα νεα σας! Μπραβο σας! Εμας μας ειχε πει πως ισως κανει πυρετο σε αυτο το εμβολιο.. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεει διαφορετικα πραγματα στην καθεμια μας! Μην ανησυχεις παντως, η Μαρια δεν εκανε!

Ειρηνη μπορεις να ξεκινησεις με οποιο θελεις και αν δεις πως δεν το τρωει ο γαντζ-ακης να αλλαξεις τη μαρκα. Εγω παντως κατεληξα -δηλαδη η Μαρια με τις προτιμησεις της κατεληξε στη ΝΟΥΝΟΥ- αν και η αληθεια ειναι πως δεν το ετρωγε ευχαριστα ουτε αυτο, ουτε την κρεμα βανιλια. Αργοτερα που ξεκινησε φαριν λακτε και μπισκοτοκρεμα ημασταν οκ, αλλα τα πρωτα δεν τα ηθελε! Καλη αρχη!!

Ναταλια σου στελνω πμ.! Ευχαριστω πολυ!

Φιλια και στις υπολοιπες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

Φαίη δεν έχετε συνηθίσει να είστε μόνες σας ε; μην ανησυχείς, θα βρείτε τους ρυθμούς σας. :D

Το ελπιζω Μαρακι! :D

Θελουμε το χρονο μας κι εμεις!

gM4vp2.png

Ειρήνη εμένα ο παιδίατρος θυμάμαι μου είχε προτείνει της μιλουπα γιατί υποτείθεται πως έχει λιγότερη ζάχαρη. Εγώ τους είχα δοκιμάσει όλες τις μάρκες που υπάρχουν!!! Δεν είχανε δείξει προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα, όλα τα τρώγανε. Νομίζω όμως πως τώρα για αρχή μέχρι να συνηθίσει,να του δίνεις μια μάρκα και μετά αν θες του δίνεις να δοκιμάσει και άλλες. Εμένα πάντως μου αρέσανε καλύτερα η Γιώτης και η νουνού γιατί διαλυόντουσαν καλύτερα.

Ναταλία περαστικά στον Ηλία. Έτσι είναι, όταν συνέρχεται το ένα, κολλάει το άλλο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Χτες το βραδυ μολις γυρισα σπιτι στις 21 00 μου εσβησε το αυτοκινητο κ δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα.....παλι τα ιδια.....Πηραμε γερανο,ηρθε τοπηρε,το πηγαμε συνεργειο κτλ κτλ.....ο Τασος γκρινιαζε κ πηρα τους γονεις μου κ ηρθαν και τον πηρανε.

Παλι εμεινα χωρις αμαξι....και τωρα δεν ξερω για ποσες μερες θα ειμαι ετσι.....

Ειρηνη εγω προτιμω τις ΝΟΥΝΟΥ γιατι δεν νερουλιαζουν οπως οι αλλες εταιρειες αλλα θα σου δειξει ο γαντζος σου ποιες του αρεσουν και σε ποια εχει προτιμηση.Καλη αρχη να εχετε!!!!!Ελπιζω να σου ειπε ο παιδιατρος οτι ξεκινας σιγα-σιγα.....2 κουταλιες σημερα,4 αυριο και συμπληρωμα γαλα.Μεχρι να μη θελει γαλα καθολου και να χορταινει με την κρεμα!Μην το στουμπωσεις το παιδι γιατι το στομαχακι τους ακομη ειναι μικρο και ευαισθητο!!!!!

Ναταλια περαστικα στον Ηλια σου!Οσο για τα κουπονια,πλεον δεν τρωμε κρεμες τετοιες.Του φτιαχνω ανθος αραβοσιτου ή του δινω γιαουρτι,οποτε δωστα να τα παρει καποια αλλη κοπελα.Ευχαριστω πολυ παντως!!!!!

Ειμαι χαλια,μ αυτο που εγινε με το αυτοκινητο,δεν εχω ορεξη για τιποτα.

Σας φιλω ολες!

Καλημερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα και απο εμας..

Σημερα η μερα ειναι λιγακι χαωδης.. Εχουν βγει ενα σωρο εκκρεμοτητες στη μεση και εμεις δεν προλαβαινουμε με τιποτα.. Ο Βασιλης σημερα δουλευει 12 το βραδυ με 6 το πρωι κι ειπαμε να παει το πρωι στη ΔΕΗ στο Κορωπι για να κανει μεταφορα στο ονομα μας. Πηρε εχθες τηλεφωνο στο αρμοδιο τμημα για να δει ποσο κοστιζει αυτο και του ειπανε πως πρεπει να πολλαπλασιασει τα τετραγωνικα του σπιτιου επι 0.52 Το καναμε λοιπον και βγηκε 35.36 ευρω (68 τετραγωνικα * 0.52 = 35.36). Ζητησαμε λεφτα απο τη μανα μου εχθες που πηγαμε να αφησουμε την αδερφη μου και μας εδωσε 40 ευρω. Πηγε λοιπον το πρωι ο Βασιλης αλλα δουλεια δεν εγινε γιατι ο μ@λ@κ@ς ο σπιτονοικοκυρης ειχε δηλωσει το σπιτι 80 τετραγωνικα και εβγαινε να δωσουμε 41.60 Δυστυχως αυτα τα 1.60 δεν υπηρχαν -τραγικο να μην εχουμε ενα 2ευρω στην τσεπη μας αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα που βιωνουμε-. Ετσι γυρισε πισω απραγος και μεσα στα νευρα. Το ιδιο φυσικα ισχυει -σε ο,τι αφορα τα νευρα- και για το σπιτονοικοκυρη ο οποιος μας ειπε εμμεσως πλην σαφως πως αυτο θα επρεπε να εχει γινει απο οταν μπηκαμε μεσα στο σπιτι και πως δεν ειναι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο τη συνεργασια μας.. Καλυτερα λοιπον, να μη σας μιλησω καθολου για τα δικα μου νευρα και την ψυχολογια μου.

Τωρα ο Βασιλης πηρε τη Μαρια και πηγανε στο αστυνομικο τμημα στα Καλυβια για να ρωτησει το διοικητη αν του επιτρεπει να παρκαρει τη μηχανη (την υπηρεσιακη) στο τμημα εκει, ουτως ωστε να γλιτωνει κανενα φραγκο απο τις βενζινες που δινει καθημερινα για πηγαινε - ελα στην Αθηνα. Δυστυχως ομως, η απαντηση που πηρε δεν ηταν και τοσο θετικη γιατι το τμημα στα Καλυβια δεν εχει στεγαζομενο παρκινγκ -κατι που απαιτειται για την ασφαλεια των μηχανων- και του ειπε ο διοικητης να κανει ενυπογραφη δηλωση στην υπηρεσια του μηπως μπορεσουν να τον βαλουν κατ' εξαιρεση (πραγμα πολυυυυ χλωμο).

Ετσι, φυγανε απο εκει και πηγανε στο κεντρο υγειας στα Καλυβια για να του γραψουν καποια φαρμακα που παιρνει και κοστιζουν πολυ ακριβα. Δυστυχως ομως ουτε εκει κανανε δουλεια γιατι οι γιατροι του ειπανε πως πρεπει να κανει ενα σωρο εξετασεις πρωτα για να εχουν και εκεινοι το ιστορικο του -περα απο τον ιδιωτη που τον εβλεπε μεχρι τωρα- και μετα να του τα γραψουν.

Οπως καταλαβαινετε 0 στα 3. Γυρισανε πριν απο λιγο και ειναι μεσα στα νευρα. Κι εγω ειμαι πολυ πεσμενη, δεν εχω πολλη ορεξη.

Παω να ταϊσω τη Μαρια φρουτοκρεμα και θα τα ξαναπουμε αργοτερα! Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μενα!

κ εγω απο ψυχολογια δεν ειμαι στα πανω μου πηρα σημερα τα χρηματα απ το ικα απο μια ενσταση που ειχα κανει αλλα δε προλαβα να χαρω-μας ηρθε ο λογαριασμος της ευδαπ για ολο το χρονο(μου ρχεται να τον σπασω στο ξυλο το μ@λ@κα τον κατασκευαστη που τ αφησε τοσο καιρο) κ ολα τα λεφτα που πηρα θα πανε εκει.και υπολογιζα μ αυτα να πηγαιναμε 4-5 μερες διακοπες το καλοκαιρι η εστω να τα εβαζα στο λογαριασμο της ελισαβετ-αυτο με στενοχωρει περισσοτερο που δε μπορω εδω και καιρο να βαλω στην ακρη για την μικρη:(

ειρηνακι εγω της ειχα δωσει ρυζαλευρο της γιωτης δε της αρεσε καθολου και μετα δοκιμασα 3-4 φορες τη βανιλια της νουνου-αυτη της αρεσε ειναι πολυ γλυκια.αλλες κρεμες δεν εχω δοκιμασει να σου πω.

παω να ταισω την ελισαβετ και να βγουμε βολτα να ξελαμπικαρω λιγακι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Βλεπω η μερα σημερα ξεκινησε "ωραια" για τις τρεις μας.. Πραγματικα οπως ειπε η Γιωτα, ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε σε καλυτερη φαση.

Εγω πριν απο κανενα 5λεπτο εβαλα για υπνο τη Μαρια και ειμαι πολυ χαλια.. Τσακωθηκαμε με το Βασιλη πολυ ασχημα και ειμαι να σκασω. Καθε φορα που βρισκεται σε αδιεξοδο λογω των οικονομικων εχουμε θεμα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, ενα πραγμα μπορουσα (να βαλω το σπιτι προς πωληση γιανα ξεχρεωσει) και το εχω κανει ηδη. Το μονο που μου μενει ειναι να ριξω κι αλλο την τιμη και απλα να αξιοποιησω απο αυτα τα λεφτα που θα πιασει 30.000 ευρω για να ξεχρεωσει και να τελειωνουμε, να μπαινει ενας μισθος στο σπιτι και να μενει ολοκληρος εδω. Οσο για τα λεφτα που θα μεινουν, δεν ξερω αν θα μας φτασουν για καινουριο σπιτι. Ας μεινουν στην τραπεζα και βλεπουμε. Αυτο σκεφτομαι ειλικρινα... Θα το συζητησω και το βραδυ με τη μανα μου και θα δουμε -αν και μεταξυ μας δεν πιστευω να συμφωνησει, στη θεση της ουτε εγω θα συμφωνουσα-.

Τελος παντων, μη σας ζαλιζω αλλο με τα οικονομικα μας.. Απλα ειλικρινα... ευχομαι η αυριανη να ειναι μια ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη μερα! Δεν αντεχω αλλο.. :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...