Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα και απο εμας!

γιωτα χαιρομαι που ξεμπερδεψες με τ αμαξι.καλη τυχη και με τις αιτησεις στους σταθμους ελπιζω να παρουν τον τασουλη εκει που θες!ασχετο..εκει που δουλεει η μαμα σου δε μπορεις να τον γραψεις?

μαρια νδ υπομονη θα περασει ο καιρος και θα στε παλι ολοι μαζι!

μαρακι το βρηκε το δρομο της η ιφιγενεια ε?μπραβο πολυ χαιρομαι!ολα θα πανε καλα!

ειρηνη συγχαρητηρια για το δωρο που κερδισες!

φαιη ολα καλα με το μαρακι βλεπω μπραβο.ωρες ωρες δεν τον καταλαβαινω αυτον τον ανθρωπο σωνει και καλα θα κανει πυρετο?:confused:

εμεις καναμε αμαν να κοιμηθουμε χθες δεν ηθελε με τιποτε γαλα,ουτε γουλια,δεν ηθελ ανα την κοιμησω νηστικη κ ετσι της εδωσα ενα γιαουρτακι και κοιμηθηκε με χιλια ζορια στις 11.30.στενοχχωριεμαι που δε πινει γαλα τις περισσοτερες θερμιδες απο κει τις παιρνει να δουμε τι θα πει κ ο φιτσιαλος τη δευτερα.σημερα εχουμε τρεξιματα να πληρωσουμε λογαριασμους και να παμε σουπερ-ξεμειναμε απο πανες:oops:

φιλια πολλα σε ολες και καλο πσκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτα.καλη τυχη και με τις αιτησεις στους σταθμους ελπιζω να παρουν τον τασουλη εκει που θες!ασχετο..εκει που δουλεει η μαμα σου δε μπορεις να τον γραψεις?

Σοφια μου η πρωτη επιλογη ειναι εκει που δουλευει η μαμα μου,απλα επειδη ειναι αλλος δημος και εχουν προτεραιοτητα οι δημοτες θα τον γραψω κ στον δικο μας δημο για να εχω εναλλακτικη.Απο Σεπτεμβριο πρεπει οπωσδηποτε να παει σταθμο ο Τασος γιατι αλλιως δε θα την παλεψω με τα διδυμα στο σπιτι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφακι καλημερα!

Κι εγω ωρες - ωρες θελω να τον πνιξω αυτον τον ανθρωπο!! :lol: Επειδη με ξερει απο μικρη καταλαβαινει ποτε φορτωνω και με κοροϊδευει απο πανω! Ασε που πρεπει να εχει μαθει τον αριθμο μου και οποτε το σηκωνει μου λεει "Εεελα παιδι μου!" :lol::lol::lol: Μεχρι στιγμης παντως η μικρη δεν εχει κανει πυρετο κι ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι οπως προειπα θα ειμαι μονη οοολη μερα!

Τωρα ερχομαι στο θεμα γαλα.. Να εισαι χαρουμενη που τουλαχιστον ηπιε οσο ηπιε μεχρι τωρα.. Δυστυχως η Μαρια το εκοψε -εντελως- απο τον 5ο μηνα και τοτε δεν μπορουσα να της δωσω ουτε γιαουρτι, ουτε τυρι για να αντισταθμισω το ασβεστιο που εχανε απο το γαλα. Το ειπα και στο Φιτσιαλο -κι αφου μας εστειλε για εξετασεις ουρων :roll: και βγηκαν καθαρες- μας προτεινε να αλλαξουμε γαλα. Λοιπον τα αλλαξα ΟΛΑ (και κυριολεκτω). Δεν ηθελε ΚΑΝΕΝΑ! Τωρα εχουμε καταληξει να πινει neslac που το αραιωνεις με νερο, 100ml το πρωι και 50ml το βραδυ και αυτο οχι ετσι απλα αλλα με το κουταλι και με μπισκοτα nutricia μεσα. Και ακομα και τωρα πολλες φορες παει νηστικη για υπνο.. :cry: Δυστυχως το γαλα δεν ειναι στο μενου της μεσα αλλα ευτυχως τρωει ολα τα υπολοιπα κι ετσι την αφησα..

Ρωτα και το Φιτσιαλο να δουμε τι θα πει και σε εσας γιατι με καθε παιδι ακολουθει διαφορετικη τακτικη. Ισως αυτο που θα σας πει να σας λυσει τα χερια! Πραγματικα το ευχομαι! :D

Γιωτουλα καλη επιτυχια και απο εμας για τους σταθμους κι αμα τελικα δεν βγαλεις ακρη, στειλτον σε εμενα που το εχω παρει αποφαση πως θα κατσω σπιτι! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σοφακι καλημερα!

Κι εγω ωρες - ωρες θελω να τον πνιξω αυτον τον ανθρωπο!! :lol: Επειδη με ξερει απο μικρη καταλαβαινει ποτε φορτωνω και με κοροϊδευει απο πανω! Ασε που πρεπει να εχει μαθει τον αριθμο μου και οποτε το σηκωνει μου λεει "Εεελα παιδι μου!" :lol::lol::lol: Μεχρι στιγμης παντως η μικρη δεν εχει κανει πυρετο κι ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι οπως προειπα θα ειμαι μονη οοολη μερα!

Τωρα ερχομαι στο θεμα γαλα.. Να εισαι χαρουμενη που τουλαχιστον ηπιε οσο ηπιε μεχρι τωρα.. Δυστυχως η Μαρια το εκοψε -εντελως- απο τον 5ο μηνα και τοτε δεν μπορουσα να της δωσω ουτε γιαουρτι, ουτε τυρι για να αντισταθμισω το ασβεστιο που εχανε απο το γαλα. Το ειπα και στο Φιτσιαλο -κι αφου μας εστειλε για εξετασεις ουρων :roll: και βγηκαν καθαρες- μας προτεινε να αλλαξουμε γαλα. Λοιπον τα αλλαξα ΟΛΑ (και κυριολεκτω). Δεν ηθελε ΚΑΝΕΝΑ! Τωρα εχουμε καταληξει να πινει neslac που το αραιωνεις με νερο, 100ml το πρωι και 50ml το βραδυ και αυτο οχι ετσι απλα αλλα με το κουταλι και με μπισκοτα nutricia μεσα. Και ακομα και τωρα πολλες φορες παει νηστικη για υπνο.. :cry: Δυστυχως το γαλα δεν ειναι στο μενου της μεσα αλλα ευτυχως τρωει ολα τα υπολοιπα κι ετσι την αφησα..

Ρωτα και το Φιτσιαλο να δουμε τι θα πει και σε εσας γιατι με καθε παιδι ακολουθει διαφορετικη τακτικη. Ισως αυτο που θα σας πει να σας λυσει τα χερια! Πραγματικα το ευχομαι! :D

Γιωτουλα καλη επιτυχια και απο εμας για τους σταθμους κι αμα τελικα δεν βγαλεις ακρη, στειλτον σε εμενα που το εχω παρει αποφαση πως θα κατσω σπιτι! :lol::lol:

σευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!δοκιμασα αυτο που ειπες να της δωσω με κουταλακι αλλα τζιφος...το εφτυνε και γελαγε!οσο για τα γαλατα και μεις δοκιμασαμε οτι κυκλοφορει μεχρι να καταληξουμε στο αλμιρον που μεχρι πριν λιγες μερες επινε ευχαριστα.αν συνεχιστει θα δοκιμασω και το νουλακ μπας και πιει.εχει και ζεστη μωρε απο δω και περα υποτιθεται πρεπει να πινουν περισσοτερα υγρα να μην αφυδατωθουν...να δουμε τι θα πει κ ο φιτσιαλος-μας βλεπω για εξεταση ουρων στανταρ:roll:

εσεις πως πατε?το μαρακι καλα?ελπιζω να μην εκανε καθολου πυρετο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Ολα καλα εμεις, το απογευμα πηγαμε κουνιες και σε καποια στιγμη εσκυψα να μαζεψω το κοκκαλακι της Μαριας και πεθανα.. Πηρα τη Μαρια αρον - αρον και φυγαμε και η κακομοιρα εκλαιγε γιατι ηθελε να κατσει κι αλλο.. Στεναχωριεμαι και που δεν την αφησα να ξεδωσει οσο ηθελε αλλα ειλικρινα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου, πονουσα πολυ! Πριν λιγο γυρισε και ο Βασιλης, μας πετυχε την ωρα που ετοιμαζομουν να τη βαλω για υπνο. Αμα βλεπατε με τι λαχταρα τον κοιταγε, τον αγκαλιαζε, του εστελνε φιλακια... Την εβαλε ο Βασιλης για υπνο και της ειπε πως "ο μπαμπας θα δουλευει κι αυριο αλλα το πρωι της υποσχεται οτι θα τη βγαλει εκεινος απο το δωματιο". Την εβαλε στην κουνια και ενω στην αρχη ψιλονιαουριζε μετα κοιμηθηκε κανονικα.

Αυριο ο Βασιλης δουλευει 12:00 - 18:00 αλλα θα φυγει στις 10:00 και θα ειναι πισω στις 19:00. Δεν με πειραζει και πολυ ομως γιατι εχει ερθει και η αδερφη μου και ετσι θα εχω παρεα!

Αυτα τα νεα μας! Σας φιλω ολες και θα τα πουμε το πρωι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Να μην ξεχασω: Η Μαρια δεν εκανε ουτε σημερα πυρετο!

(Τον Φιτσιαλο δεν τον ξαναπαιρνω γιατι θα με παει καροτσακι για καμμια εβδομαδα.. -"Αυριο θα κανει, μεθαυριο θα κανει" :lol:)

Φιλιαααα!! Καλο βραδυ!

gM4vp2.png

Καλησπερα ομορφες!!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε κανονικα αλλα δεν ριξαμε βουτια στην πισινουλα μας γιατι εχει συννεφια και που και που μας ψιλοκατουραει! :lol::lol: Φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας και καναμε τοσα κακα που κουριολεκτικα ξεχειλισε η πανα και λερωθηκαν τα ρουχα. Πριν λιγο της εδωσα και το μεσημεριανο της και την εβαλα για νανακια!

Τωρα καθομαι λιγακι και χαζευω και λεω να παω να ξαπλωσω κι εγω λιγακι μιας και δεν εχω δουλειες σημερα!

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Γεια σας μανουλες!!!!!

Ετοιμαζομαι να παω να ξαπλωσω,τα ποδια μου εχουν γινει σαν φραντζολακια.....κι εχω ακομη 2,5 μηνες (πρωτα ο Θεος)......ο Τασος ειναι απο χτες στη μαμα μου και θα μεινει παλι σημερα το βραδυ αφου μια κοπελα απο πανω θα κανει παρτυ κ θα εχει φασαρια!

Το πρωι πηγαμε στα Λητω κ ειδαμε για κουνιες....400 ευρω η καθε μια!!!!!!Θα δειξει ομως,εγω λεω πως ειναι νωρις ακομη,απλα κανουμε μια ερευνα αγορας μεχρι να αποφασισουμε!Το βραδυ θα παω σε ενα γαμο με τους γονεις μου και τον Τασο αλλα δε θα παμε στο τραπεζι απλα να δωσουμε το παρον στα παιδια που παντρευονται!Αυτα τα νεα μας!!!!!Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσάκια,

μόλις γυρίσαμε από πάρτυ σε παιδότοπο και είμαστε όλοι λίγο κουρασμένοι.

Φιλάκια σε όλες και καλό Σαββατοκύριακο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Που χαθηκατε βρε μανουλες?????

Εμεις σημερα πηγαμε στο Γουδι σε εκθεση λουλουδιων!Ηταν πολυ ωραια αφου ο καιρος ηταν ιδανικος για βολτα και ειχε πολυ πρασινο!Ο Τασουλης αλωνισε και το ευχαριστηθηκαμε ολοι!!!!!!Μετα πηγαμε στο εμπορικο κεντρο Avenue στην Κηφισιας.Ηταν τελεια!Εχει σουπερ παιδοτοπο,ανοιχτο και πιστα με αυτοκινητα για τα παιδια!Μπηκανε σε ενα αυτοκινητακι πατερας και γιος και κανανε βολτες,εγω απ εξω τους τραβουσα βιντεο.Περνουσαν με το αυτοκινητακι κ με χαιρετουσαν κι εγω σαν κλασσικη χαζομαμα συγκινηθηκα που ειδα τον γιο μου να "οδηγει" αυτοκινητακι!!!!!

Μετα πηγαμε στην μαμα μου κ φαγαμε ολοι μαζι,αφησαμε κ τον Τασο εκει και σε λιγο παω να τον παρω!

Αυτα τα Κυριακατικα νεα μας!!!!!Ελπιζω να περασατε κι εσεις ομορφα και απο δω και στο εξης να ειναι συνεχεια ετσι!!!!!!

ERIANTON συγχαρητηρια για το δωρο που κερδισες στην κληρωση!!!!!!Πολλα φιλια στον Ακη σου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Εμεις σημερα ειχαμε μια ηρεμη μερα. Ξυπνησαμε το πρωι και καναμε ψιλοδουλιτσες με τη Μαριγω αλλα σε καποια φαση την επιασε η στριντζα της και εριξε -επιτηδες- κατω το μπιμπερο και το εσπασε (για αλλη μια φορα). Δυστυχως δεν μπορεσα να συγκρατηθω και της φωναξα πολυ.. :cry: Αφου μαζεψα γυαλια και νερο, πηρα τηλ. τον Βασιλη και ειπαμε να το καταργησουμε εντελως το μπιμπερο αφου ετσι κι αλλιως γαλα πινει με το κουταλι, νερο ή χυμο θα πινει στο ποτηρακι της. Τερμα τα μπιμπερο λοιπον!

Ο Βασιλης σημερα δουλευει 6 το πρωι με 12 το μεσημερι. Εφυγε απο εδω στις 5 παρα και γυρισε στη 1. Το μεσημερακι κοιμηθηκαμε μαζι και οταν ξυπνησαμε, πηγαμε τη Μαρια στις κουνιες στην Αναβυσσο. Μου εβγαλε λιγακι τη γλωσσα γιατι ηθελε να περπαταει χωρις να την κραταω κι ετσι την πηγα στο γρασιδι και την αφησα και αλωνισε!! Καναμε και λιγη κουνια και λιγη τσουληθρα και μετα γυρισαμε σπιτι. Εδω επαιξε λιγακι με τα παιδακια απο κατω και μετα μπανιαριστηκαμε και την εβαλα για νανακια.

Ο Βασιλης αυριο δουλευει 8 το πρωι με 2 το μεσημερι αλλα θα φυγει απο εδω γυρω στις 6μιση. Τωρα λεμε να κατσουμε να φαμε και μετα να την πεσουμε για νανακια!

Ειρηνη σε ποια κληρωση κερδισες (αν επιτρεπεται)?

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Σήμερα πάλι έχω ένα σωρό δουλειές, πρέπει να μαζέψω και το χάος του σαβ/κου!!

Σας αφήνω γιατί ακούω μια φωνούλα να λέει μαμά ξενύχτωσε (ξημέρωσε δηλαδή!)

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Το Σαββατοκύριακό μας ήταν γενικά ήσυχο. Το Σάββατο το πρωί μόνο πήγαμε στο πάρτυ γενεθλίων του κολλητού του Ευριπίδη. Κατά τα άλλα δεν βγήκαμε από το σπίτι.

Ειρήνη και εγώ έχω την απορία, τι κέρδισες;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!

Κι εγω ξυπνησα στις 07 30 ατοιμασα τον Τασο,εβαλα ενα πλυντηριο με σεντονια και σιδερωσα αλλο ενα που ειχα απο χτες.Τωρα χαλαρωνω.....

Η Ειρηνη κερδισε Διθέσιο παιδικό καναπέαπο την Looney Chairs Cni Co.

Θα το δειτε στις κληρωσεις Απριλιου!!!!!

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα παιδακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα και απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

κ εμεις ειχαμε ενα ησυχο σαβατοκυριακο γεματο βολτες με την ελισαβετ αλλα και οι 2 μας.σημερα τ απογευμα θα παμε στο φιτσιαλο για εμβολιο-εχω αγωνι ανα δω ποσο θα τη ζυγιζει-αν και η μαμα μου που τη ζυγισε χθες σε κανονικη ζυγαρια την εβγαλε 7100 αν ειναι τοσο θα κανω παρτυ!

παω ν αρχισω το μαγειρεμα να προλαβω γιατι σημερα θα φαει νωρις.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...