Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρηνουλα εμεις πηγαμε σημερα και καναμε τη δευτερη δοση του πνευμονιοκοκκου. Μολις της το εκανε, γυρισε και μου ειπε θα της δωσεις depon σημερα το βραδυ και αυριο πρωι-μεσημερι-βραδυ. Οταν τον ρωτησα γιατι, μου ειπε πως κανει πυρετο και γκρινια... Ετσι, αναγκαστικα της εδωσα πριν παει για υπνο και θα της δωσω και αυριο.. Αντε, να περασει κι αυτο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα ξυπνησαμε λιγακι ζεστες.. Να σας πω την αληθεια δεν της εβαλα θερμομετρο γιατι ειμαι μονη μου στο σπιτι και το μονο που δεν χρειαζεται αυτη τη στιγμη το Μαρακι ειναι μια μαμα με πανικο.. Ετσι, την εβαλα στο μπανιο, την εκανα ντους, της εδωσα και το depon μετα το γαλατακι της και τωρα μπορω να πω οτι δροσισε λιγακι!

Τωρα καθεται και παιζει με τα σφηνοτουβλακια της και εγω λεω να βαλω κανενα φαγητο να γινεται -πανω στο αγχος μου εχθες ξεχασα να ξεπαγωσω κανενα κρεατικο και τωρα θα τη βγαλουμε με μακαρονια..- Η Μαρια θα φαει κοτοπουλο με σπανακι, λιγοστο ισα για να σπασει η κοτοπουλιλα!

Αυτα προς το παρον.. Θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

χαρηκα πολυ που σας ειδα τωρα που καλοκαιριασε θα τα λεμε πιστευω και πιο συχνα!

φαιη εννοειται πως θα κανονισουμε για μπανιο-να κανουμε και μεις το εμβολιο μας τη δευτερα να περασει κ αυτο και μετα θα βαρεθειτε να μας βλεπετε:mrgreen:οσο για το δευτερο παιδι στο ευχομαι να ναι ακομα πιο ησυχο!περαστικα και στο μαρακι ελπιζω να περασει το εμβολιο χωρις πυρετο-αλλωστε δεν εκανε ουτε στο μμρ θα κανει τωρα?

ειρηνη ο γατζος ενας κουκλος τι να λεμε τωρα...και ησυχος πολυ.

μαρια οπως τα λεει η φαιη ετσι ειναι συμφωνω κ επαυξανω!ελαμπες ολοκληρη!

μαρια νδ υπομονη ενας μηνας ακομη και μετα τελος η αλλεργια φανταζομαι.

εμεις καλα ειμαστε ετοιμαζομαστε να φαμε φρουτακια και μετα κλασσικα να παμε τη βολτα μας.ηθελα να βαλω και 2 πλυντηρια σημερα αλλα ακουσα θα χει σκονη απ την αφρικη μεχρι το σαββατο να δω ποτε θα τα βαλω!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Εγω ειμαι πτωμα....ξυπνησα στις 7 30 με τον Τασο,ηπιε το γαλα του κ λιγο αργοτερα πηγαμε στο ΙΚΑ κ καναμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας,τα υπολοιπα απο Σεπτεμβριο!!!!

Μας εγραψε κ χαρτι ο ιατρος για τον παιδικο σταθμο κ ξεκιναμε τρεξιμο τη Δευτερα να καταθεσουμε χαρτια!Πηγαμε κ σε εναν αλλο σταθμο που ειναι εδω κοντα κ πηραμε κ απο εκει αιτηση.Το αμαξι μου ακομη συνεργειο ειναι και ηρθε ο πατερας μου κ πηγαμε τον Τασο στην μαμα μου γιατι με επιασε η μεση μου.....

Το μενου σημερα εχει μπαμιες απο χτες,οποτε θα αραξω λιγο τωρα γιατι κουραστηκα πολυ....ειναι κ αυτη η ζεστη......δραματικη!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Φαίη και Σοφία ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα :oops::oops: , λυπάμαι όμως, δεν θα μπορέσω να σας τα ανταποδώσω, γιατί σας επισκιάζαν οι κόρες σας :tongue::tongue: (πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείτε ε; )

Ειρήνη ο γάντζος σου είναι όντως νοστιμότατος, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς :wink:

Ναταλία πως είναι η Κωνσταντίνα; ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρεις.

Γιώτα καλή ξεκούραση και καλή επιτυχία με τους παιδικούς σταθμούς. (Εσένα ελπίζω να καταφέρω να σε δω πριν γεννήσω :lol::lol: )

maria nd εμείς τα λέμε αύριο στο κολυμβητήριο.

Φιλάκια σε όλες :-D

ΥΓ. Φαίη τη ζωγραφία τη θυμήθηκα όταν πήγαμε στο αυτοκίνητο :( Δεν θα τη βγάλω για στη δώσουμε την επόμενη φορά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μόλιςμε πηρε ο Βασιλης τηλεφωνο......το αμαξι μου ειναι ετοιμο!!!!!!

Επιτελους!!!!!!

Περιμενω να ερθει να με παρει για να παμε να το παρουμε!!!!!Αυριο εχω να παω απο τη δουλεια μου να υπογραψω κατι χαρτια,και να παω και στο Παγκρατι αν προλαβω να δω εναν σταθμο,αλλιως απο Δευτερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτουλα τι βασανο κι αυτο.. Τελικα τι ειχε το αυτοκινητο, σας ειπανε? Μακαρι να το φτιαξετε γρηγορα γιατι η αληθεια ειναι πως χωρις αυτοκινητο ουτε εγω αντεχω..

Μαρια δεν πειραζει! Ελπιζω μονο να μην τη δωρισει πουθενα αλλου ο Ευριπιδης μεχρι να ξανασυναντηθουμε!

Εμεις τα γνωστα.. Γκρινιτσα και αγιος ο Θεος!

Τωρα περιμενω να περασει η ωρα να της δωσω το μεσημεριανο, depon και νανι. Ευτυχως τη φρουτοκρεμα την εφαγε ολη!

gM4vp2.png

Το αυτοκινητο το εκανα σερβις πριν 2 εβδομαδες.Του πηγα εγω τα πραγματα γιατι τα παιρνουμε με 25% εκπτωση.Μου εκανε το σερβις ο φιλος του Βασιλη που παει το αμαξι του 10 χρονια αλλα μου εστειλε πισω ενα λουρι γιατι λεει περισσεψε......

Τελικα αυτο το λουρι κοπηκε προχτες....δλδ βλακεια δικια του που δεν το εβαλε....ακου εκει περισσεψε!Και οταν το πηγαμε συνεργειο επειδη ειχε αλλο αμαξι μεσα το πηγανε για πλυσιμο και καρφωσε βαλβιδες......Η μια βαλβιδα εχει περιπου 60 ευρω κ το μαξι μου εχει 16 βαλβιδες και του ειπαμε οτι φταιει ή αυτος ή απ το πλυντηριο επειδη το βαλανε μπροστα το αμαξι.Εγω παντως δεν πληρωνω ζημια για το αμαξι μου κι ας ειναι φιλος....τρομαρα του ηθελε να μας βαφτισει κ τον Τασο......

Αστα.....δεν ξερεις ποσο στενοχωρεθηκα αυτες τις μερες....Τεσπα σημασια εχει οτι θα εχω αμαξι απο δω κ στο εξης κ ελπιζω να μη μου βγαλει τιποτα αλλο γιατι μετα θα γινει της.......(μπιιιιιιιιιιιπ)......

Ουφ τα ειπα και ξεθυμανα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Το αυτοκινητο το εκανα σερβις πριν 2 εβδομαδες.Του πηγα εγω τα πραγματα γιατι τα παιρνουμε με 25% εκπτωση.Μου εκανε το σερβις ο φιλος του Βασιλη που παει το αμαξι του 10 χρονια αλλα μου εστειλε πισω ενα λουρι γιατι λεει περισσεψε......

Τελικα αυτο το λουρι κοπηκε προχτες....δλδ βλακεια δικια του που δεν το εβαλε....ακου εκει περισσεψε!Και οταν το πηγαμε συνεργειο επειδη ειχε αλλο αμαξι μεσα το πηγανε για πλυσιμο και καρφωσε βαλβιδες......Η μια βαλβιδα εχει περιπου 60 ευρω κ το μαξι μου εχει 16 βαλβιδες και του ειπαμε οτι φταιει ή αυτος ή απ το πλυντηριο επειδη το βαλανε μπροστα το αμαξι.Εγω παντως δεν πληρωνω ζημια για το αμαξι μου κι ας ειναι φιλος....τρομαρα του ηθελε να μας βαφτισει κ τον Τασο......

Αστα.....δεν ξερεις ποσο στενοχωρεθηκα αυτες τις μερες....Τεσπα σημασια εχει οτι θα εχω αμαξι απο δω κ στο εξης κ ελπιζω να μη μου βγαλει τιποτα αλλο γιατι μετα θα γινει της.......(μπιιιιιιιιιιιπ)......

Ουφ τα ειπα και ξεθυμανα!!!!!

:(:(:( Με κατι τετοια στεναχωριεμαι κι εγω απιστευτα.. Ρε γ@μωτο, αμα δεν ξερεις αστο να παει στο καλο.. Μην στεναχωριεσαι, σημασια εχει οπως λες κι εσυ πως θα εχεις αυτοκινητο να κανεις τις δουλειες σου. Οσο για το αν θα βγαλει κι αλλες ζημιες, δεν το νομιζω.. Τουλαχιστον εγω στη θεση του θα το τριπλοτσεκαριζα για να ειμαι σιγουρη πως δεν θα δημιουργησω κι αλλο προβλημα. Ευχομαι το ιδιο να εκανε κι εκεινος!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Χάρηκα πολύ που σας είδα εχθές. Ελπίζω να τα λέμε συχνότερα.

Εμείς καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε μια ωραιότατη γκρίνια που έκανε ο Νικόλας όλο το μεσημέρι την ώρα που κοιμότανε ο Δημήτρης. Ευτυχώς δηλαδή που κοιμάται ο μικρός τα μεσημέρια αλλιώς θα είχα την γκρίνια στερεοφωνική!!! Είμαι και λίγο στεναχωρημένη γιατί θα φύγει ο Κώστας εξωτερικό την Δευτέρα, θα έρθει την Παρασκεύη στην γιορτή του και μετά θα ξαναφύγει 2 βδομάδες.

Αυτά προς το παρόν σας φιλώ ολες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Περασε και το μεσημερι αναιμακτα.. Κοιμηθηκε κανονικα, εφαγε κανονικοτατα -και με το παραπανω-, τη θερμομετρησα και ειμαστε σταθεροι στο 36.3 απο εχθες!

Της εδωσα depon και παλι (οπως συνεστησε ο Φιτσιαλος) και τωρα λεμε να παμε καμμια βολτουλα με το αυτοκινητο.

Ο Βασιλης περασε -ξανα- επιτροπη, ολα καλα κι αυτη τη φορα και αυριο ξεκιναει κανονικα δουλεια. Απλα πρεπει να παει αρκετα νωριτερα για να χρεωθει μηχανη, κρανος και τα λοιπα των Ζηταδων κι ετσι θα ειμαι ολη μερα μονη. Ευτυχως θα ερθει η αδερφη μου το μεσημερακι με το Ε22 και ετσι θα εχω παρεα μεχρι το βραδυ που θα γυρισει ο Βασιλης.

Αυτα λοιπον απο εμας.. Ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο το βραδυ -τα πηγε τοσο καλα μεχρι τωρα!

Μαριανδ υπομονη και κουραγιο.. Δυο εβδομαδες ειναι θα περασουν, που θα παει.. :|

gM4vp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Μαριανδ λιγακι υπομονη θα κανεις γιατι αλλιως δε γινεται!!!!Σκεψου μονο οτι θα ειναι εδω στη γιορτη του και θα περασετε υπεροχα!!!!!

Εγω φτιαχνω μοσχαρακι του Τασου με λαχανικα αλλα θα ετοιμαστω σιγα σιγα να παω απο τη δουλεια μου να υπογραψω την αδεια και να παρω κατι βεβαιωσεις!!!!

Ευτυχως χτες εφτιαξε ο Βασιλης μου μακαρονια με κιμα κ σημερα λεω να τους ριξω μπεσαμελ κ να τα βαλω στο φουρνο,να κανω ενα ψευτοπαστιτσιο!!!!!Αλλα οταν γυρισω.

Το αυτοκινητο παει μια χαρα,μας ειπε αυτος οτι δε φταιμε εμεις αλλα ουτε κ αυτος και μας ειπε να πληρωσουμε τη ζημια μιση-μιση......δεν πειραζει ομως αφου ετσι κ αλλιως δε γινοτανε διαφορετικα!Πρεπει να παω κι απο την τραπεζα που λογικα πληρωθηκαμε.

Τρεξιμο και παλι τρεξιμο!!!!!

Πολλα φιλια σε ολα τα ζουζουνια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς, όπως σας είχα πει, πήγαμε χθες για doppler. Και ναι, η Ιφιγένεια έχει κάνει την τούμπα και είναι σε κεφαλική προβολή :D:D Όλες οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και πάνω - κάτω ίδιες με του Ευριπίδη, στην αντίστοιχη εβδομάδα. Εξακολουθεί βέβαια να είναι λίγο ελαφρύτερη (2.056 ήταν ο Ευριπίδης, ενώ η Ιφιγένεια είναι 1.914) αλλά δεν με χαλάει καθόλου αυτό.

Φαίη εύχομαι καλή αρχή στον Βασίλη! Όσο για τη Μαρία, μην ανησυχείς, μια χαρά θα είναι.

Γιώτα τέλος καλό, όλα καλά με το αυτοκίνητο!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε στις 9.. Καναμε ηδη τη βουτια στην πισινουλα μας, φαγαμε το αυγουλακι μας και τωρα παιζουμε.. Σε λιγο ειναι ωρα για φρουτοκρεμα!

Το μενου για σημερα εχει κριθαρακι με καροτο και κολοκυθακι για τη Μαρια και μπριζολες με πατατες στο φουρνο για εμας.

Ο Βασιλης εφυγε πριν απο λιγο και θα γυρισει γυρω στις 9 το βραδυ. Τη Μαρια δεν θα τη δει καθολου σημερα γιατι στις 9 τη βαζω για υπνο.

Μαρακι τελεια τα νεα σας!! Ειδες που γυρισε το κοριτσακι σου?? Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις για τιποτα πλεον! Καλο υπολοιπο -οσο εμεινε δηλαδη- και με ενα γερο Ιφιγενειακι στα χερια!! ;) Ευχαριστω και για τις ευχες για τον Βασιλη!

Γιωτακι κι εγω σημερα τρεχω και δεν φτανω και εχω και τη Μαρια εργολαβεια.. Αστα! Καλο κουραγιο! :)

Εχθες το βραδυ πηρα τηλ. το Φιτσιαλο και του ειπα πως δεν εκανε πυρετο -οπως μου ειχε πει- με το εμβολιο.. Βεβαια την πηρα την απαντηση μου.. Ειπε πως σημερα θα κανει δεκατα.. Ελεος δηλαδη κι αυτος ο ανθρωπος! :roll:

Θα σας κρατω ενημερες! Σας αφηνω προς το παρον γιατι η Μαριγω ξεκινησε τη γκρινια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...