Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟΝΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ .ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ........

ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Ναταλία να είσαι καλά για την πληροφορία!

Το αναψυκτήριο είναι καλή ιδέα. Παρκάρεις και πιο εύκολα, σε σχέση με την κεντρική πλατεία. Συμφωνούμε όλες για ίδια ώρα στις κούνιες του αναψυκτήριου; Έχει και καφέ (εντάξει δεν είναι Haagen Danz :lol: , αλλά βολεύεται η κατάσταση).

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσια!

Τελικα εχθες κατεβηκα κατω και δεν την εφτιαξα την περπατοπιτα αλλα μην αγχωνεστε -ΛΕΩ- να τη φτιαξω τωρα! Η Μαρια σημερα εκανε το πρωτο της μπανιο οχι στη θαλασσα αλλα στην πισινουλα που της αγορασε ο Βασιλης απο τα jumbo! Μιλαμε ξετρελλαθηκε, δεν ηθελε να βγει απο μεσα!!

Τωρα της εδωσα το αυγουλακι της και καθεται και παιζει ηρεμη (θαυματουργο το νερο!). Παω κι εγω να κανω καμμια δουλεια γιατι θα φυγουμε νωρις απο εδω και δεν θελω να βρω χαος οταν γυρισω!

Οσο για το αναψυκτηριο, αν εχει κουνιες τοτε ειμαι συμφωνη γιατι αλλιως δεν γινεται να ερθω με τη Μαρια.. Δεν θα κατσει δηλαδη, οποτε ειναι δυσκολο! Αν εχει κουνιες παντως, ολα καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να μην ξεχασω! Οποια μπορει ας μου δωσει ακριβη διευθυνση του αναψυκτηριου γιατι θα την πατησουμε στο gps για να ερθουμε!

gM4vp2.png

kalimera κοριτσακια!

κ εγω ειμαι μεσα για το αναψυκτηριο!

φαιη καλα λυθηκα στο γελιο με τη χθεσινη περιγραφη σου-βρε το μαρακι τι εκανε παλι!καλη επιτυχια με την περπατοπιτα.σκεφτομουν κ εγω να της παρω πισινουλα την επομενη φορα που θα παμε jumbo θα την παρω.

ναταλια περαστικα στην κωνσταντινα σου!

τα λεμε τ απογευμα λοιπον!

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Να μην ξεχασω! Οποια μπορει ας μου δωσει ακριβη διευθυνση του αναψυκτηριου γιατι θα την πατησουμε στο gps για να ερθουμε!

ακριβη διευθυνση δε θυμαμαι αλλα ο δρομος που βρισκεται η πιτσαρια ειναι η πλατεια φλεμιγκ.λιγο πιο κατω ειναι το αλσος δημ.κιντης λεγεται αν το βαζατε ετσι στο gps μηπως το βρειτε?

κοιτωντας το χαρτη μια αλλη καθετη στο αλσος ειναι η οδος υδρας.ελπιζω να βοηθησα και να μη σε μπερδεψα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφακι δεν με μπερδεψες καθολου! Ισα - ισα σε περιπτωση που χαθω θα εχω και μια οδο να πατησω για να με βγαλει εκει κοντα! Μιλησα και με τη Μαρια (DEMS) και μου εξηγησε πως να ερθουμε, οποτε πιστευω θα τα καταφερω! Αν αργησω παντως.... φατε!! Και μολις χωνεψετε τραβατε για τη Νικολουλη μπας και με βρει!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Μολις τελειωσα με τις δουλειες κι ειπα να μπω να σας διαβασω πριν παω για μπανακι!

Αρχικα να σας πω πως χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα και να ζητησω συγγνωμη που ξεχασα την περπατοπιτα σπιτι.. :oops:

Σοφια μου ευχαριστω πολυ για τη διευκολυνση! Οσο για την Ελισσαβετ, τι να πω! Μακαρι το επομενο παιδι μου να ειναι τοσο ηρεμο οσο εκεινη! Τωρα που σε επεισε ο Αντωνης να πατε παραλια, σας περιμενουμε απο 'δω που εχουμε απλετη θαλασσα!

Μαρακι εχω την εντυπωση πως αυτη τη φορα που σε ειδα, ησουν πιο ομορφη απο ποτε! Η κοιλιτσα ηταν τελεια και το μαλλι το ιδιο -στο ειπα κι εσενα αλλωστε-! Μου χρωστατε μια ζωγραφια , δεν το ξεχναω!!!

Ειρηνη ο γαντζ-ακης ειναι τελειος.. Λογικο που εχεις ξετρελλαθει μαζι του, μονο μην τον δαγκωνεις πολυ! :lol:

Μαριανδ χαρηκα πολυ που σε ειδα αν και η αλλεργια σε ειχε πεθανει! Τωρα μπαινει καλοκαιρακι και θα ηρεμησουμε -θελω να πιστευω-!

Οσο για εμας.. Γυρισαμε, καναμε μπανιο, φαγαμε, ειχε αρκετη γκρινια αλλα πυρετο δεν ειχε κανει ακομα. Της εβαλα θερμομετρο και ειχε 36.3 Κοιμαται ησυχη, δεν εχει ξυπνησει μεχρι στιγμης.. Να δω πως θα παει και αυριο και ελπιζω να μην σηκωσει πολυ.. (Με αγχωσε ο Φιτσιαλος που ειπε πως η δευτερη δοση κανει σιγουρα πυρετο.. :? Για να δουμε..)

Καληνυχτα κοριτσακια, θα τα πουμε το πρωι με το κλασσικο φραπεδακι!

Φιλια!

gM4vp2.png

"σκατα ξυπνησε".καθε που σε βλεπω μεσα θυμαμαι τον τοτε σχολιασμο σου.

τι να κανω?πως να μην το δαγκωνω αφου ειναι νοστιμοτατος.ποιο εμβολιο κανατε?μακαρι να ειναι ησυχη η κουκλιτσα.σας ειπε ποτε οπαιδιατρος να δωσετε depon μετα απο εμβολιο προληπτικα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...