Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Φαιη μην αφησεις φαγητο στη φωτια και φυγεις απ το σπιτι......καλυτερα μαγειρεψε κ πηγαινε μετα.

Σημερα καναμε το μαντου το εμβολιο κ την Πεμπτη θα κανουμε της ανεμοβλογιας.Απο Δευτερα ξεκιναει το τρεξιμο με τις αιτησεις στους παιδικους σταθμους!3 αιτησεις θα κανω και ο Θεος ας βαλει το χερι του!!!!!!

Μετα το εμβολιο πηγα τον Τασο στη μαμα μου στο σταθμο κ μολις γυρισα κ παρκαρα εξω απ το σπιτι το αμαξι μου εμεινε,Κοπηκε το λουρι....τωρα ποιο λουρι δεν εχω ιδεα!Ηρθε η οδικη βοηθεια κ το πηγε συνεργειο,πηγε και ο Βασιλης μαζι.Οποτε αυριο μην με περιμενετε!!!!!!Πρεπει πρωτα να εχω αυτοκινητο!!!!!

Αυτα τα λιγοστα νεα!Σας φιλω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera και απο εμενα!

γιωτα ξερεις τι χαρτια θελουν για το σταθμο?σε δημοσιο δε θα τον γραψεις?κ εμεις πρεπει να κανουμε αιτηση αλλα περιμενω λιγο ακομη μπας και βρει δουλεια ο αντωνης εστω και προσωρινη γιατι αν δηλωσει ανεργος δε νομιζω να μας παρουν:(τι γκαντεμια κ αυτη με τ αμαξι...προχθες η φαιη σημερα εσυ...

αληθεια φαιη εσεις το φτιαξατε τ αμαξι?τι ειχε τελικα?θα μπορεσετε να ερθετε αυριο στη συναντηση?

ειρηνη εγω για τεταρτη μεσα ειμαι και η μαρια νδ ειχε πει θα ερθει....για τη μαρια και τη φαιη δε ξερω...

μαρια πως ειναι ο ευρυπιδακος σημερα?

εμεις καλα ειμαστε λιγοτερη γκρινια σημερα αλλα με το ζορι πινουμε παλι γαλα-ευτυχως τρωει σουπα και γιαουρτι και δεν ανησυχω.σημερα θα της φτιαξω πρωτη φορα φασολακια ελπιζω να της αρεσουν!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφια θα την γραψεις σε παιδικο σταθμο του Δημου Ηλιουπολης?

Πρεπει να βρεις που δεχονται βρεφη,και απο κει θα σου δωσουν αιτηση να συμπληρωσεις.Οι αιτησεις για τον Δημο Αθηναιων ξεκινανε 15 Μαιου ενω για τον Δημο Νεας Σμυρνης ξεκινανε 20 Μαιου και ειναι για 1 μηνα.Τα δικαιολογητικα που συνηθως ζητανε ειναι

Πιστοποιητικο γεννησης

Ιατρικη βεβαιωση για την καλη σωματικη και ψυχικη υγεια του παιδιου και δοκιμαστικο φυματιωσης (mantoux).

Εκκαθαριστικο εφοριας ή φορολογικη δηλωση.

Βεβαιωση εργασιας του τελευταιου μηνα απο τον εργοδοτη και βεβαιωση ενσημων και των δυο γονεων.

Αποδειξη ΔΕΗ-ΟΤΕ στο ονομα των γονεων του παιδιου.

Καρτα ανεργιας για ανεργους γονεις.

Αυτα ζητανε συνηθως.Οσο για την ανεργια του Αντωνη νομιζω οτι δεν εχει σχεση.Αρκει η μητερα να εργαζεται.Μπορεις να πας στα ΚΕΠ να ρωτησεις που ειναι βρεφονηπιακοι σταθμοι του δημου σου.Αναλογως που εισαι δημοτης εχεις και προτεραιοτητα.Οχι που μενεις αλλα που εχεις τα εκλογικα σου δικαιωματα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια βρηκα στον Δημο Ηλιουπολης γραφει και σε ποιους σταθμους δεχονται απο 8 μηνων και τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στους σταθμους που ενδιαφερεσαι και να πας να τους δεις απο κοντα!

Δες εδω

http://www.cityofilioupolis.gr/content/view/1698/2/lang,el/

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σοφια βρηκα στον Δημο Ηλιουπολης γραφει και σε ποιους σταθμους δεχονται απο 8 μηνων και τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στους σταθμους που ενδιαφερεσαι και να πας να τους δεις απο κοντα!

Δες εδω

http://www.cityofilioupolis.gr/content/view/1698/2/lang,el/

γιωτα μου σ ευχαριστω πολυ!εχουμε υποψη 2 βρεφονηπιακους που ειναι καλοι το θεμα ειναι οτι πηρε τηλ ο αντωνης και του ειπαν οτι προηγουνται τα βρεφη των οποιων και οι 2 γονεις εργαζονται.ειναι πολυ δυσκολο να σε δεχτουν αν δε δουλευει ο ενας γιατι σου λενε ας κρατησει αυτος το παιδι...οποτε θα περιμενουμε μηπως βρει καμια δουλεια προχειρη.σ ευχαριστω και παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας διαβαζα τοση ωρα και να σας πω την αληθεια κοψοχολιαστηκα γιατι νομιζα πως αυτο ισχυει και για νηπιαγωγειο ή προνηπιο (το αν δεν δουλευει η μητερα ή ενας εκ των δυο γονεων να μην δεχονται ευκολα το παιδι στο σχολειο). Να σας πω την αληθεια, ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εγω δεν θα τη στειλω πουθενα τη Μαρια.. Θα κατσω σπιτι να τη μεγαλωσω μονη μου και θα τη στειλω κατευθειαν ή προνηπιο ή νηπιαγωγειο.. Ετσι κι αλλιως εγω δεν ειχα δουλεια απο πριν, τωρα δεν μπορω να βρω με τιποτα οποτε... θα κατσω σπιτι! Δεν πιστευω να ισχυει το ιδιο και για το προνηπιο? Διαφωτιστε με please..!

Εμεις πηγαμε βολτα, γυρισαμε, το φαγητο ειναι ετοιμο αλλα εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας.. Μολις την ταϊσα τη φρουτοκρεμα αλλωστε!

Να σας ρωτησω και κατι ασχετο: Μου εδωσε ενας γειτονας που παει συχνα για ψαρεμα, δρακαινα για να την κανω ψαροσουπα για τη μικρη. Εχει βγαλει τα αγκαθια και μου ειπε πως το μονο που χρειαζεται ειναι να βγαλω τα λεπια. Για ριχτε καμμια ιδεα πως να την κανω! (Αυριο εννοειται γιατι σημερα εχουμε αρακα!)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ξεχασα να απαντησω στη Σοφια!

Το αυτοκινητο το πηγε εχθες ο Βασιλης στο συνεργειο. Ειχε καει ο ενας απο τους τεσσερις πολλαπλασιαστες που εχει το ibiza. Του τον αλλαξανε, τσεπωσανε και 60 ευρω και τελειωσε η υποθεση.. :cool:

Οποτε αυριο θα μας δειτε κανονικα.. Και εσεις.. και ο Φιτσιαλος!!!!!! :lol:

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια,

ο Ευριπίδης είναι μια χαρά. Μόλις ξύπνησε το πρωί και του είπα ότι θα πάει σχολείο σήμερα, ετοιμάστηκε σε χρόνο μηδέν! Έτυχε να μας ανοίξει την πόρτα η δασκάλα του, οπότε άρχισε να της λέει τα νέα του και μένα ούτε να με χαιρετήσει.

Για αύριο είμαστε μέσα. Τι ώρα λέτε να βρεθούμε;

Ειρήνη την Πέμπτη το απόγευμα πάμε για doppler και θα δούμε αν η Ιφιγένεια είναι σε καλό δρόμο.

Γιώτα κρίμα που δεν μπορείς ούτε αύριο να έρθεις.

Φιλάκια και τα λέμε πάλι αργότερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

...Μόλις ξύπνησε το πρωί και του είπα ότι θα πάει σχολείο σήμερα, ετοιμάστηκε σε χρόνο μηδέν! Έτυχε να μας ανοίξει την πόρτα η δασκάλα του, οπότε άρχισε να της λέει τα νέα του και μένα ούτε να με χαιρετήσει.

Κάτι μου θυμίζει αυτό!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μόλις μίλησα με τη Φαίη και είπαμε για αύριο κατά τις 6:00 στη γνωστή παιδική χαρά.

Ελπίζω να σας δω όλες εκεί (Γιώτα για σένα το λέω :D )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

Εμεις μολις γυρισαμε απο τις κουνιες στην Αναβυσσο και περιμενουμε να ζεσταθει το νερο για να μπανιαριστουμε! Μολις βαλω τη Μαριω για νανακια θα κατσω να φτιαξω περπατοπιτα (γιατι πλεον ως επι το πλειστον περπαταει μονη της, θα τη δειτε κι εσεις αυριο!) κι αν πετυχει, θα σας φερω να δοκιμασετε και να μας ευχηθειτε "σιδερενια ποδαρακια"!!! :lol:

Εχθες -ξεχασα να σας το πω- η Μαρια μου εκανε το εξης απιστευτο: Την ειχα στη μπανιερα και την επλενα -μονο το κορμι γιατι τα μαλλια τα καναμε προχθες- και μου χτηπησε την πορτα ο Βασιλης. Το νερο που της ειχα για να παιζει ηταν πολυ λιγο (για να πνιγει) κι ετσι εφυγα σφαιρα να ανοιξω την πορτα και να γυρισω στο μπανιο. Ποσο να μου πηρε αυτο? Το πολυ μισο λεπτο -και πολυ λεω-.. Στο μεταξυ η Μαρια ειχε χ@σει μεσα στη μπανιερα, ειχε βουτηξει και το κεφαλι της στο ιδιο νερο και με κοιταγε με βλεμμα περηφανειας......... Τη βουτηξα και την επλυνα ολοκληρη -μαλλια και κορμι ξανα- στο νεροχυτη.. Ενα δραμα.. Το μπανιο ενα χαλι και η μεση μου να κουνα την ασπρη σημαιουλα....

Ανυπομονω να σας δω αυριο τρελλοκοριτσα!! Θα τα ξαναπουμε μολις τελειωσω με την περπατοπιτα!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΟΝΟ, ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5 ΓΙΑ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ (!). ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΒΗΧΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ!

l9Iop2.png

Ναταλία περαστικά στην Κωνσταντινα σου.

Ναι το άκουσα και εγώ πως θα κάνουνε εγκαίνια στις κούνιες απλά δεν ήξερα πως θα είναι κλειστές. Μηπως θέλετε τότε να παμε στο αναψυκτήριο; Η Μαρία ξέρει έχει έρθει. Έχει και εκεί κούνιες. Εμείς πηγαίνουμε εκεί κάθε μέρα, πρωί απόγευμα γιατί έχει σκιά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...